A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cancan elküldöm most.
Esetleg lehet egy olyan verzió, hogy Cancan elküldi mailben, ha nem megy a nyomtatás, és Bea vagy én felvisszük a két ünnep között.
Két ünnep közöttre gondolom már simán vállalnak nyomtatást, nem?

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
v30

Én megkérdezhetem holnap itt nálunk, csak VALAKI azaz GABI KÜLDD EL olyan formátumban ahogy kell légyszi! Az Áginak elküldhetem a saját mail-jére? Kérek engedélyt! Meg akkor elküldöm amit küldött címet és valahogy csak majd bejut poszter formában is!

Heni

Kép

Kép
cancan

Várjuk meg, míg valaki "áldását adja", mondjuk Gabó. Nekem az 1,2 megás változat van meg. Ez a végleges?

Ha beleegyeztek mindannyian, én intézném online. Elküldeném a fotomarket-be, személyesen átvenném (ahogy most ígérik, 27-e után), 29-én pedig vinném is be.

Addig is, Heni ötlete (küldjük el mail-ben), tökéletes. Néhány szót úgyis írnál, Heni, hogy majd megy egy szép nagy poszter is. Nos?

Benne vagytok? Mert akkor intézem Henivel.
vbea

Eni, szerintem tök jó lesz így!
KÖSZI

Kép

Kép
jube

Nekem sokkal kisebb van meg. A copy general is vállalja péntekre, csak ahhoz ma el kéne nekik küldeni. Amit én kaptam az csak 500 kb, az kicsi, nem?
Szóval, ha valaki elküldi az eredeti méretet a dtpkalman@copygeneral.hu címre, akkor én pénteken érte tudok menni, és még karácsony előtt felviszem a Kútvölgyibe.
Ha nem, akkor marad vbea verziója.

Én egyébként azt mondanám, hogy ha úgyis megkapják kinyomtatva, akkor ne küldjük el e-mailben, mert akkor lelőjük a poént, nem? De persze ez csak egy vélemény.

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Várom Gabó áldását, hogy mi legyen. Döntse el a mester! Igen, jobb lenne "poén lelövés nélkül"...
vbea

Na, elmondom, hogy az az e-mail cím amit Ági küldött, az csak hátul az anykövezhető irodában olvasható, szóval szerintem nem is látná mindenki. Rákóczi Ági tud róla, így maximum Ő kürtölheti szét ha megkárjük rá, de Ő a héten szabin van.
Én még arra gondoltam, hogy kéne venni egy sima képkeretet ( olyan üveges clipet a legolcsóbbat pár száz Ft ) és akkor abba mehet bele, mert akkor csak egy szög és mehet a falra.... :lol:

Na, most mi legyen? Küldejm vagy ne? Áginak????? GABBÓ NYILATKOZZ!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!

Én is a maill küldés ellen vagyok! Lelőjük a poént!
Rákószi Ági megkaphatja, a teljes titoktartás kötelezettsége mellet!! :D

Annyira sajnálnám, ha nem kapnák meg ünnep előtt!!!!
Nem tudom, melyik Copy Generalba ígérik a hétre, de menjenek a fenébe, hogy ahol én voltam, ott richtig nem vállalták! :twisted:

Nekem mindegy ki intézi! Bár bevallom, amellett lennék, hogy ha lehet, még ünnep előtt kapják meg!

Jube!

Te nem tudnál Krisztával ( ha jól emlékszem, ő dolgozik a Kossuth téren!?) a Moszkván találkozni mondjuk???
Puszi, jó éjt!

Dóri

Kép
nagydora

A Kálmán Imre utcában vállalják péntekig. Kriszta közel dolgozik oda, de ha ő nem tudja felvinni a kórházba, akkor egyszerűbb, ha ugyanaz megy érte, mint aki felviszi, nem? És szerintem Rákóczi Ági se kapja meg, szerintem nem bírna titkot tartani, olyan jól néz ki a tabló! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ági biztos, hogy tud titkot tartani ( és tudja, hoyg mi készül, csak nem látta) ... de nekem mindegy. És különben is a héten szabin van. Gondolom karácsonykor sincs. Majd csak jövő hét vége felé. Így Ő nem is látná. Meg szerintem már sokan csak kari után, de mindegy, biztos akkor is fognak örülni neki.

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, egyetértek. Tényleg nem akarok ünneprontó lenni, de már nem jelent(ene) semmit, hogy 23-án valaki beviszi. Komolyan. Akkor már a fű se nő sehol, mindenki szabin lesz, higgyétek el. Itt amúgy is a gesztus a lényeg, meg az ötlet, ami hatalmas... Ilyen alapon szerintem senkinek ne legyen rossz érzése, hogy "karácsony után kapnák meg". Elvégre ezt Karácsony alkalmából ötleteltük ki, de azért a 2007-es évre (is) vonatkozik.
vbea

Szerintem, ha Zsófi el tudja intézni, akkor vigye fel még karácsony előtt. Gondolom a két ünnep között is csend lesz bent, ezért érdemes akkor már karácsony előtt, azaz pénteken elvinni.

Ha Ági úgy sem olvassa, akkor ne is küldjük el, nehogy más viszont ránézzen véletlenül.

Kép
Kép
Kép
v30

Először is: GYÖRGYI DE JÓ, HOGY ITT VAGY! 25 óra?????????
Embertelen!!! Minden elismerésem!!!

Te is rajta vagy! Elküldtem neked egy vivamail címre, de visszajött...gondolom már új címed van.

Jó estét lányok! Most tudtam csak a gép elé keveredni, átrendeztük az egész lakást, és a gép egy sarokban landolt, kihúzgálva a falból, most állítottam vissza...

Csak nagyjából olvastam el miket írtatok, és nem is nagyon tudom, hol tart per pillanat az ügyintézés. Én szerintem elküldeném karácsony előtt e-mailben, esetleg nem csak arra az egy Kútvölgyis címre, hanem azoknak is, akik ott vannak a wiwen Vidánk ismerősei között, nekik is biztos ott az e-mailjük beírva...így már néhányan láthatják karácsony előtt, és terjesztik a hírt. Én nem gondolom poén lelövésnek, merthogy karácsonyra (is) küldjük.
De többség dönt!
Én benne vagyok mindenben, és aki végül kinyomtatja, mondja majd az összeget!!!

Lányok, nálam nincs költség...azoknak írom, akik kérdezték!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabó, a te költséged egy rakás csoki, majd összedobjuk... :wink:

Akkor küldjem online a fotomarketbe és elviszem a kórházba 29-én, vagy intézi valaki a Kálmán Imre utcát, és vállalja, hogy el is viszi a Kútvölgyibe?

Mint liciteknél. Valaki jelentkezzen!
vbea

Jó estét!

durca: Gratulálok és örülök a jó hírnek!! Nagyon erős a picilány.

Megint lenne egy kérdésem: Ma voltam a Gozárnál a magánrendelőjáben, viszont szerintem ott elég sokat kér. A kórházban nem akar fogadni. Szerintetek ha megkérdezem a Hegedűst, hogy elvállal-e a kórházban nagyon gáz? Főleg ha összetalálkozom a Gozárral a kórházban.
A Hegedűs fogad a kórházban szerintetek?

Bocsánat, hogy megint kérdésekkel bombázlak titeket, de olyan bizonytalan vagyok.
cukorfalat

Én is azon a véleményen vagyok, hogy minél előbb látják minél többen, annál jobb. Úgy sem egyszerre fogják látni, hanem újságolják egymásnak. Úgyhogy Gabi, szerintem Vida dokinak mailezd el, én elküldöm Áginak, Eni Te pedig intézd a nyomtatást és vidd be amikor tudod.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cukorfalat!
Még eléggé az elején vagy. Kérdezd meg Hegedűst nyugodtan, Ő CSAK a kórházban fogad terhes mamákat. Ez az egyik előnye :)

Kép ügyben sajnos nem tuodk segíteni, kezdek kifáradni a sütésben, még itt a csomagolás, vasalás, takarítás...

mtunde

Tünde: Na ez egy előny. Egy kicsit sokat kér, bár azt mondta, hogy a szüléskor adjunk annyit amennyit gondolunk....
Szerinted holnap elérem a kórházban? Mert a mobilját sajnos nem sikerült megszereznem :-(((
cukorfalat

Sziasztok lányok,

nagyon köszönöm mindenki munkáját a poszter ügyben. Természetesen fizetek én is. Csak most jutottam a nethez, mert 2 tepsi zserbót sütöttem.

Vica,
nagyon édi Réka, ahogy beájult!

Györgyi,
gratulálunk Nektek!!! Nem tudom, hogy birtam volna ki. Szuper, hogy a Vida Rákóczi páros ennyire a természetre bízza, és nem kellett császár. Sokan vannak, akik a türelmetlenség miatt pikk pakk megcsászározzák a kismamát...

Szép estét,
ja és Cancan, nekem ilyenre sikerült:
Kép Boldog Karácsonyt!

Kép
hurcia

Durca DURCA DURCA

persze jaj el ne felejtsem, de hülye vagyok, továbbra is imádkozom, hogy javuljon a picurka mielőbb, és végre ölelgethesd!
( Nagyon át tudom érezni a helyzeted, mert sajnos mi is átéltük a műtétet Balázzsal, pedig az fele ennyire volt komoly. Balázs mikor végre megkaptam, egy egész délelőtt nem engedett el,csak öleltem öleltem,.... szóval bőgök én is mindíg... Sok puszi, és nagyon drukkolok, hogy legyen gyorsan túl ezen az összevarráson. )
Hurcia

Kép
hurcia

Mivel szerintem még senki nem küldte el a copy general-nak az eredeti méretet (ugye?), ezért nem lesz kész péntekre. Úgyhogy szerintem hagyom Enire a dolgot, nem veszek tovább részt a licitben :lol: :lol:

Köszi Eni, hogy megcsinálod helyettem!

Ja, a páromnak is nagoyn tetszett a tabló! :lol:

Jóéjt mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Nos, ENI! AKKOR RAJTAD A VILÁG SZEME!!!! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Kedves Györgyi!!!

Még egyszer gratulálok Jázminhoz!
Hát nem semmi a 25 órás vajúdás! Minden tiszteletem a tiéd,hogy így helytálltál!
Légysz,légyszi képeket,mert sajna én lemaradtam a híradóról!!!

Eszti

Jó éjt mindenkinek!!!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Durcaaaaaaa!!!!

Mi van Borókával, minden rendben ment?????

Kép
Kép
dorka77

DURCAAAAAAAAAAAAAAA!!! :shock:

Csajok, poszter elröptetve online, majd megyek érte, ha értesítenek, hogy kész. 29-én viszem a kórházba. Addig is, itt vagyok. :wink:

Mindenkinek jó éjt! Puszi.
vbea

nah... elküdtem egy halom karácsonyi üdvözlőlapot!

Eni! A reakciót majd raktározd el! nem akarsz (kandi) kamerát vinni???? :lol:
Hurcia! Nagyon jó lett a fotó! minél nagyobbak annál nehezebb őket fotózni, mert izegnek -mozognak!

DURCAAAAAAAAAAAAAA! Én is kiáltok utánad! Hogy van Boribon??????

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Adriék már jól vannak (Bence kórházban volt, most már jól van szerencsére) , sajna elég ritkán beszélünk, de azért mindíg tudunk egymásról.

Az én Bencém egy zsivány huligán! :) 10 hónapos kora óta megy, és egy kis ördög. MInden pakol, dumál megállás nélkül, vísít, rohangál egész nap. :) Már csak 1x alszik napközben, viszont este 8-9től reggel 9-10ig folyamatosan. 8 hónaposan jöttek ki az első fogai, azóta sajna nem szopizik, bár tejem még hónapokig volt.
Szülinap: Kép
Fodrász után: Kép

Remélem Borókával minden rendben! Drukkolok!

Mostanában nem jártam erre, de régebben írt és olvasott is minket Nováky Rita! Ő is bizti örül majd a tablótoknak! Ha valaki esetleg találkozik Várnainé Gabikával, megtenné hogy átadja neki üdvözletemet? Előre is nagyon nagyon köszönöm!
Jaj, és az is kérdezném Tőletek hogy Mészi most milyen napokon rendel az Istenhegyin?

További szép estét mindenkinek!

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok lányok,jó reggelt!!!

Bocs,hogy tegnap csak ígéret maradt a jelentkezés,de annyira fáradt vagoyk,hogy a lányom esti meséjét-amit apa mesél neki a szülői ágyban,ugyanis 2 hete ott alszik.tök jól:-)))- sem bírtam végig hallgatni.Aztán mikor éjfélkor felkeltem fejni,már nem volt kedvem belépni.Nem is értem miért
:D

Szóval Bórókát pikk-pakk összevarrták,még a műtőbe sem vitték le,helyi enyhe narkózisban összeöltötték.Az volt baj,hogy közvetelnül a külső bőr alatti bőrszövet elhalt és elengedte a cérnát.Most azt csinálták,hogy fogták az összes bőrréteget és egyben megvarrták,ami azt eredményezi,hogy maradandó lesz a varrás helye.De lekakilom(bocs),remek plasztikai sebészek vannak,ha egyszer ez gond lesz.
Tegnap mikor a férjem bement még aludt,remélem ma már ébren lesz,mikor én megyek.
Várom az álom végét...

a poszter tök jó,igazság szerint mi dec.25-én megyünk be Siposhoz,de nem merem vállalni a poszter ügyet,mert eléggé összevissza vagyunk most.

Csajok,nem bírok kikeveredni ebből a betegségből,köhögök,ugatok,taknyos vagyok...homeobogyókat szedek,de nem látok javulást,illetve egynapra láttam,aztán visszeestem.
tippek?

még jövök,felébredt a Manka
durca

Kép

Kép
durca

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:41-kor.
Vendég

Durca!!!!!!!!!!!!!!!

Teljesen megértelek,kit érdekel a heg,lényeg hogy minnél előbb meggyógyuljon Boróka!
Nagyon erős az a pici lány,olyan mint Te!!!!!
Nem csodálom,hogy nem javulsz,hiszen biztosan nagyon le vagy strapálva (bocsi),nem hinném hogy tudsz pihenni,így viszont a gyógyulás is hosszabb.Kitartás!
Mandula lelkének biztosan nagyon jót tesz,hogy most veletek aludhat.
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek,és mieőbbi felépülést Borókának!! Remélem most már minden megy mint a karikacsapás!

Jube!

Szóval: Rebekának csupa olyan kajcsik ízlenek amik édeskés ízűek.
Remélem azért ez válltozni fog. Gyümiléből is az ízlik jobban amelyikek szűrtek. De nem adom fel,kóstoltatok vele mindenfélét.Majd rájön szépen hogy fincsik azok is. Ilyen téren kicsit "későn érő" úgy vettem észre.
Na,majd!
Ti jól vagytok?

Eszti

Kép
Kép
mano4

Eni!!

Köszi, hogy intézed a posztert!!

De akkor Lányok mostmár tényleg ne küldjétek el senkinek! Nem így terveztük, az lenne a jó, ha ott bent látná meg mindenki!

Mi az osztálynak szeretnénk örömet szerezni, és nem igazságos, ha egy két ember előbb látja :!:

Ugye nem küldtétek még el e- mailben seninek :!: :?:

Durca!

Ügyes kis hős lányod van! Azt hiszem, neki is a varrat lesz a legkevesebb baja! Te meg pihizz, amennyit lehet, hogy mggyógyulj!

Sok puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Eszti,
mi jól vagyunk, köszi, Panni 4-5 felé eszik éjjel, cumi meg... mikor hogy. Kaptunk tegnap megint sok bebipapit, egy időre el vagyunk látva.

Tegnap este volt elég tejcsi, nem kérte a sinlacot utána. Örültem nagyon. :)

Úgy döntöttem, kérek még 3 hónapra cerazettet, és tovább szoptatok. Molvi nem tudom, mit fog szólni, de nem akarom még elválasztani, annyira szeret szopizni, és én is szeretek szoptatni, nincs kedvem abbahagyni. Majd megcsináltatom a mammográfiát később.... :?

Kell még a K vitamin, a délben van főzelék?

szép napot,
jube

Kép

Kép
jube

Jube!
Hát most megfogtál,foggalmam sincs,hogy kell-e a K-vit.,de ha jól emlékszem,sokáig adtam Zolinak és Boginak is.
Te hogy csinálod a főzeléket? Vagy hülyeséget kérdeztem,mert üvegeset kap? Bocsi,szét vagyok esve! :lol:

Kép
Kép
mano4

Durca-Drága! Komoly előrelépés volt ez. Tényleg erősödnie kell a pici Borónak, most már minden rendben lesz... Példaképként állsz mindannyiunk előtt. :roll:

Csajok, nyilván szívesen teszem, és ha nem lenne rá lehetőségem, nem ajánlottam volna fel azt, hogy intézem. Szóval nem kell többet megköszönni, én is szeretnék az osztálynak örömet szerezni... :D Be fogok számolni részletesen.
:shock:
Pusziiiiiiii.
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:42-kor.
Vendég

Jube!
Nekem van 2 bontatlan levél cerazettem- ha gondolod átadom jutányos áron....

Dora: sorry, de én elküldtem Áginak. Tegnap este még az volt, hogy karácsony előtt lássák sokan ( mivel már csökkentett üzemmódban dolgoznak ) úgyis csak szilveszter előtt vagy januárban fogják sokan látni. Pl. Ági sincs a héten. Bocsi mégegyszer!
Ja, Eni én is akartam mondani, hogy nagyon csini vagy azon a pocakos képen!!!!! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!

Ágira tegnap is mondtam, hogy küldd el, csak a többieknek ne!

Kép
nagydora

Akkor nincs harag? :lol: :lol: Még nem jelzett vissza....
Na csajok, mentem háztartást vezetni - rendbe akarom tudni a lakást,még délután mennem kell vásárolni, meg végre kész lettek a sötétítő függönyeim 1 hónap után azért is el kell mennem a diegóba.
Azért néha rátok nézek! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

jaj Gabi! Akartam mondani, hogy anniyra hasonlítasz arra az anesztes csajra, aki engem altatott múlt pénteken. És Ő is babát vár, kis helyes pocija van. Mintha klónoztak volna Benneteket.... :)
Na, tényleg léptem, mert nem haladok....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!

Nem sikerült még képet feltenni, mert azt írja ki, hogy túl nagy a méret. :( Azért rajta vagyok az ügyön. :lol:

Kép
gyorgyi33

Hahó Lányok!
Visszaolvastam a dolgokat. Sajna én csak most jutottam nethez. Ma már túl vagyok egy rohanáson, még jó, hogy itt benn is nagy laza van. Ha kellek, még mindig vagyok (holnap is :( ). Csak döntsétek el, hogy mi van. Most mi a végső verzió? Valaki foglalja össze légyszi!

Györgyi, jó hogy megint velünk vagy! Nyugi, napirend majd be fog állni.

Durca! Mizujs?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Csajok,
Most hívtak a fotomarkettől. Ahhoz, hogy ezt szabvány A2-ben kinyomtathassák, vagy egyáltalán kinyomtathassák, némileg nyújtani kellett a képen, mert 3 v 4 cm hiányzott. Elkiabálni nem akarom, de mivel áldásomat adtam a változtatásokra, így még ma meg is csinálják. Nem kizárt, hogy ma mehetek érte. :wink:

Ok, hogy majd a végeredmény után beszéljek így, de szerintem egyikünk sem bánja, ha némileg karcsúsított változatban jelenik meg. :lol:
vbea

Kriszta,
A poszter nyomtatás alatt van! :D Én megyek érte, a fentiek alapján még talán ma...
vbea

Sziasztok,

Eszti, Lilluska,

még holnap adok neki egyet, (az utolsó a dobozban) aztán nem íratok fel többet.

Heni,

köszi, örülök, ha átadod a cerazettet. Jó, ha elküldöd postán, én meg elutalom a pénzt? Vagy merre laktok?

Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Cukorfalat! Hegedűs akkor jóval olcsóbbb :) Ha jól gondolom, akkor Gozárnál csak aterhesgonozásnál elmenne egy százas? És még a szülés. Hegedűsnek mi csak a szülés után adtunk. Ja és én szerettem azt is, hogy az osztályon uh-tak, így mindig megismertem egy-egy dokit: Tóth, Vida, Mészáros engem ők uh-tak általában.
Hegedűst csüt-pénteken bent szokott lenni, sokat van műtőben, de azért megtalálod.

Györgyi, én sem tuodk soha képet feltenni... :(

mtunde

Györgyi, Tünde!

Le kell kicsinyíteni a képet 600*60- as ra!

Kép
nagydora

Eni!
Akor megnyugodtam. Ahogy olvastalak Benneteket, kitört rajtam a lelkifurdalás, hogy nem tartottam itt az orrom, és kellettem volna. :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

ENI! DE NEM LESZÜNK TORZAK??????
INKÁBB A SZÉLEKEN LEGYEN FEHÉT CSÍK VAGY MI? NEHOGY ELNYÚJTSANAK MINKET!!!!!!!
KÉREDZZ RÁ SZERINTEM HA MÉG LEHET.....

Heni

Kép

Kép
cancan

LÁNYOK!!! KÉSZ A POSZTER! Munkából hazafelé férjem bemegy érte. Remélem, senki feje nem lesz ufo a "nyújtástól", de jobb, mintha levágták volna... :lol: :lol: :lol: Vagy ma este elautókázunk, vagy holnap este. Ott lesz Karácsony előtt. :wink:
vbea

Eni! Én még mindig azt mondom, hogy ha lehet kérdezd meg, hogy nem lettünk torzak? Én már csináltam ilyet és háát.... szóval inkább legyünk kerekdedek de formásak....

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?