A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Ági! Annyira örülök, hogy minden rendben van a babával és ne aggódj amiatt a mondat miatt se, ha baj lenne, úgyis mondta volna a doki.. Ha fiú lesz, nekem meg lány, majd cserélünk jó? (Ez csak vicc volt, bár én fiút szeretnék, mert ha lány lesz, akkor nagy az esély h ugyanolyan hisztis lesz, mint én, és az senkinek nem lenne jó)
Folsavat és elevitet szedek október óta egyik nap egyiket, másik nap másikat, de a teszt óta mindkettőt minden nap.

Ildikó! A görcsök miatt ne aggódj, lehet h a pé-t jelzik.

Pusz mindenkinek.
verzsike

Erzsike, a + tesztet úgy jelölöd be, hogy arra a napra kattintasz, amikor teszteltél, s ott az ablak fölötti sorban belemész a "tests" menübe, és a "pregnancy test"-nél kijelölöd a +-t.
Remélem, érthetően magyaráztam :)

KépKépKép
ildiko74

Erzsike, a nekem intézett mondatodra reagálva: ez igy nem igaz, hogy lemondtam a tesztről, csak megpróbálom magam visszafogni a nagy optimizmusomból, mert nem szeretnék nagyot koppanni. De azért még reménykedek :wink:

KépKépKép
ildiko74

Verzsike, mikor mész dokihoz? Van már időpontod?

KépKép
titi_27

Eszter, nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok a fiacskádnak!!!

Meri, ez a naptár annyira szuper, amit csináltál a holnapra! Gondolom, mennyire nehéz kiszűrni innen az adatokat a naptár részre.

Lányok, Merinek tényleg könnyítsük meg a dolgát azzal, hogy a jelentős eseményeket, időpontokat írjuk meg neki, had legyen annyival könnyebb!

KépKép
titi_27

Ildikó, bocsánat, ha megbántottalak, nem akartam, csak úgy tűnt, h teljesen lemondtál a babáról. De ha nem, akkor minden ok.

A dokim sajna nem rendel 2 ünnep között úgyhogy majd 2.-án kérek időpontot. Már írtam, h azt mondta csak a 8. héten menjek, én azért kinéztem a jan.12-t igaz, az még csak a 7. vége, de pénteken csak 2-ig dolgozom, így el tudnék menni úgy hogy nem kell elkéretőznöm, + egy hetet meg nem hiszem h még kibírnék, már annyira szeretném látni. Akkor lesz a férjem szülinapja is, szerintem nagyon szupi ajándék, hogya koor láthatja először a bébit. Remélem lesz időpont, mert nagyon be van táblázva a doki.
verzsike

Akkor valahogy átsiklottam efelett Verzsike... igen, a 8. héten már legalább lesz szívhangja is a picinek, biztos, hogy akkor már lényegesebben több értelme van! Húúú, de nagy ajándék lesz ez a férjednek!!!

KépKép
titi_27

Azta, Titi - hogy mi ketten mennyire egyformán működünk :) - komolyan mondom, hogy éppen azért akartam visszalépni ide, mert az oldalunkon megláttam, hogy Bálintkának szülinapja van, csak közben leblokált a gépem. :D - ez tényleg elgondolkoztató :)
Most pedig azon jár az agyam, hogy milyen jó lenne egyszerre tesztelni pozitivat :)

Esztertől pedig üzenem, hogy BÁLINTKÁT AZ ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG!

KépKépKép
ildiko74

Légysz ne nézzetek hülyének, de a honlapunkról hogy lehet meghallgatni a zenét, amit Meri feltett? Vagy csak félreértettem valamit és csak a szöveg van fent?
verzsike

Jajj,bocsi,de nincs megint időm írni mindenkinek. :oops: Mikor melózok jobban ráérek? :lol:

Titi!

Bálintkám nevében köszi a szülinapi jókívánságokat. :D

Ági!

A férjemnek mutattam a képeket,amiket a kisbabádról feltettél,hosszasan gyönyörködtünk benne,majd azt mondta.Ha az Ági terhes,akkor te miért nem,hiszen ugyanaz történik veletek?!De megnyugtattam,hogy nem percre pontosan működünk egyszerre.Nagyon szuper a kép,gratulálok. :D

Az újaknak üdv köztünk.Nagyon sajnálom Virágot.Én azért megyek a talira,de most rohanok főzni,puszi. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ja,és még annyi,hogy talán ma van pé-m,bár már napok óta ezt érzem,viszont 3 napja nem voltunk együtt. :cry: Remélem azért ma úgy alakul. :roll:
Más! :evil: Ma reggel megjelentünk a kistarcsai kórház andrológiáján,amit előre leegyezettem telefonon,és nem volt rendelés. :evil:

Kép

Kép
anubias

Sikerült!
verzsike

Eszter! Ha érzed a pé-t, tessék belehúzni. Gondolom a párod annyira nem bánta, hogy nem volt rendelés, lehet januárban már el se kell mennie...

Bálintnak boldog szülinapot! :wink:
verzsike

Verzsike, alapból elindul a zene, ha rámész a honlapra. Feltéve, ha van hangkártyád, vagyis ha van hang a gépeden. Más hangokat hallottál eddig rajta?

Eszter, ez szuper! Mi az, hogy olyan időpontot adnak, amikor nincs is rendelés?! Istenem, ez rettenetes! Gondolom, vittétek az anyagot is?! Szegény férjed, de szar lehet ez így!

Ma pedig próbáld úgy alakítani, hogy legyetek együtt. Remélem, sikerül!!!

KépKép
titi_27

Erzsike, nem sértettél meg, és valahogy úgy érzem, hogy nem is tudna innen senki....tudom, hogy mindenki csak jót akar a másiknak. Szerintem én nem voltam egyértelmű, mert mint irtam, megpróbáltam visszafogni magam :D

KépKépKép
ildiko74

Köszi Titi, sikerült, csak mikor bekapcsoltam a hangszórót, már meg volt nyitva az oldal és nem indult el a zene csak ha újr akinyitottam az oldalt.
verzsike

Eszter! Csatlakoznék én is!

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Drága kis Bálintkádnak!!!

Kép
Vendég

Amig 2 sort megirok, már megint van mit olvasni :D

Eszter, nagyon jó, hogy érzed a pé-t. Ezt mondtam én is, hogy most kellene legyen, de igy, hogy te is megerősited, örülök, hogy nem beszéltem hűlyeséget :D
Akkor ma reméljük összejön nektek! - megy a drukk!

KépKépKép
ildiko74

Én is csatlakozom az előttem szólokhoz, és szeretnék Bálintnak
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI!!!!!!!!

Ildikó, Titi! Nagyon drukkolok nektek, hogy a 2007-es évet pozitív teszttel kezdjétek! Tényleg tök jó lenne ilyen öröm hírrel/hírekkel kezdeni az újévet!!!!!!!!!!!!

Erzsike! Szerintem nem kell elsietned a bejelentést a munkahelyeden. Nekem csak a 5-dik hónapban lett látható a terhességem, addig a dokinőm is azt mondta, hogy ha nem tudná, hogy terhes vagyok, észre sem venné! Biztos nagyon izgatott vagy, hogy hamarosan láthatod a babádat! Egyébként szerintem a pasikban is akkor tudatosul igazán amikor már látják!

Meri! Én nagyon szeretnék neked fontos dátumokat írni januárra :lol: Egyenlőre maximum a tervezett tesztelésem időpontját tudnám beírni :lol:
Vendég

Képzeljétek mikor jöttem haz a kozmetikustól, annyira kívántam a borsólevest, hogy vettem zöldséget, hogy főzök. Itthon készítettem fel, mikor rájöttem, hogy nincs a fagyóban borsó, még ez se volt elég, leugrottam a kisboltba borsóért. Most fő és ha kimegyek meglókavarni, már hányingerem van, el se tudom képzelni, hogy én egyek belőle. Pedig volt itthon kaja, csak azért álltam neki, mert annyira ehetnékem volt. Ez nagyon gáz szerintem.
verzsike

Annyira élvezném, ha a mukahelyen is előttem lehetne a babanet folyamatosan, mint itthon, nagyon tetszik, h mindenre azonnal lehet reagálni, nem este olvasok másfél órát, folyamatosan írom a válaszokat és egy oldallal arrább az már nem is aktuális. De sajna ez nem fog összejönni, mert csak egy gépen van net az irodában.
verzsike

Erzsike, szerintem egyáltalán nem gáz... esetleg megnyugtathatod apucit, hogy igenis, jól működtök, és a kajától felfordult a gyomrod :D

Tényleg jó, hogy a net elöttem van, és még jobb, hogy most egyáltalán nincs munkám :) - de képzeld el, milyen 4 nap után olvasni az irományokat :evil:

KépKépKép
ildiko74

Little, köszi a drukkot :D - én is nagyon szoritok neked, hogy a tervezett tesztelés összejöjjön, és megtetőzze egy pozitiv zebra is :wink:

KépKépKép
ildiko74

Verzsike, sztem ez tök aranyos, főleg ahogy írod :D Bárcsak nekem is ilyen tüneteim lennének már...

Ildi, Titi, nekem is nagyon gőrcsöl az alhasam, mintha megakarna jönni... :? Bedobtam 2 magneB6-ot, de nem lett jobb...

Eszter, mindent bele!!!
Vendég

Anna, egész jó, hogy igy fel vagyunk zárkozva egymás mellé, de hogy még ugyanazokat a tüneteket is produkáljuk!?? nahát :D - az egészben az a legjobb, hogy igy legalább tudom, hogy nem hibbantam meg, mert nem vagyok egyedül, ezzel az érzéssel :)

KépKépKép
ildiko74

Anna, még meg akartam kérdezni, hogy te meddig akarsz várni a teszttel, ha addig nem jön meg? - irtad, hogy a 10. nap volt pé-d.

Nagyon kiváncsi lennék a görbédre is...

KépKépKép
ildiko74

Jaj, de hiányoztatok, már most is, hogy nem tudtam délután jönni. Muszáj volt dolgoznom. Lassan meg készülök haza, holnap majd folytatom a munkát.

Little, írod, hogy az 5. hónapig nem látszott a baba?! Atya ég! Most néztem meg az 5. hónapos pocifotóimat. Pedig akkor még nem is volt olyan sok a magzatvizem. Én már a 3. hónapban sem tudtam már titkolni. :) De vágyom megint erre.

Na, ismét egy kis nosztalgia... én a 19. és a 26. héten... annak idején :)

Kép

Kép

Ne haragudjatok, hogy elárasztom néha a topikot a nosztalgiámmal!!! Néha olyan jó emlékezni, még ha fáj is!

KépKép
titi_27

Ildi! a 10. napon vizsgált meg a doki, de az ovuláció a hőm szerint 24.én volt, tehát a 13. napon :) Szóval, kb január 1. hetében gondolom a tesztelést...
Ja, és szerintem inkább én hibbantam meg, mert olyan szépen bemagyarázom magamnak egész nap, hogy émelygek, fáradékony vagyok, és... na nem is írom inkább... Ezeket ilyen korán aligha lehet érezni, vagy tévedek?

Puszkó
Vendég

Titi!

CSODASZÉP kismami voltál, és leszel is hamarosan újra! És nyugodtan nosztalgiázz, amikor csak jól esik, hisz töbek közt ezért is vagyunk itt, hogy meghallgassuk, megértsük, és segítsük a másikat!
Jajjj, én is ilyen szép szeretnék majd lenni!!!! :oops:
Vendég

Hát, Anna, valóban, szerintem túl korán érzel émelygést, de semmi baj nincs ezzel! Ez így normális, természetes! Mindig tégy úgy, ahogy Te jól érzed magad!

Hogy szép kismami... tényleg én is annak éreztem magam, hiába volt köztudott, hogy mennyi a magzatvizem, és hogy gondok vannak, imádtam annak lenni! Boldog voltam!

Lányok, most olvastam, hogy a normális magzatvíz mennyisége, kb 0,5-1 l?! Jézusom, akkor nekem tényleg extra mennyiségű volt! Na, de elég mára a múltból, előre nézünk! Hisz vár ránk a boldog 2007!!!

Mára búcsúzom lányok, megyek haza a férjuramhoz, ő ugyanis szabin van, és elvileg feltette apósommal a karácsonyra kapott lámpáinkat!!! Jaj, de kíváncsi vagyok rájuk!

Még valami... hogy mennyire egyszerre fogunk pozitívakat tesztelni!!! Ugye így lesz! Hisz nem hiába mondtuk, hogy a december az babaesős lesz! És ez nem csak a decemberi tesztelőkre érvényes, ugye?! Mert eddig csak egy kismamánk lett!

KépKép
titi_27

Titi! Hát én olyan pocival mentem szülni, amilyen neked a 26. héten volt! :lol: Valószínűleg azért, mert 12 évig szertornáztam és akkor még tök jó hasizmom volt, ami már nincs :cry: Azt mondják a második meg amúgy is előbb látszik, mert az elsőnél a kötőszövetek megnyúlnak. Remélem ezt hamarosan már tapasztalatból fogom leírni!
De egyett értek Annával, hogy nagyon szép kismama voltál!!!!!!

Anna! Nem biztos, hogy bemagyarázod magadnak a dolgokat! Én már akkor tudtam, hogy összejött a kisfiam, amikor még el se érkeztem a következő mensi napjáig. Én a melleimet éreztem teljesen másnak. Mensi előtt is feszülnek, de most tök más volt. Amikor mondtam a férjemnek azt mondta, hogy lüke vagyok, és csak beképzelem magamnak, mert még ilyen hamar nem érezhetek semmit, és különben se hiszi, hogy mindjárt elsőre sikerült a baba. És nekem lett igazam, jól éreztem, hogy valami belül megváltozott bennem! Szóval én remélem, hogy nálad is így van!
Vendég

Sziasztok!

Ildi! Drukkolok, hogy maradjon fent a hőd, tudom, milyen megnyugtató a tudat, hogy nagyjából rendben működnek belül a dolgok. :)

Hugi! Én is azt érzem, amit Titi: én biztosnem tudnék erős maradni! Borzasztóan sajnálom, ami történt, és szerintem mindannyiunk nevében mondom, hogy ha mégis tudunk segíteni valamiben: gyere nyugodtan, bármikor!!! :(

Ági! Ez olyan csodálatos lehet!!! Úgy szeretném már én is!!!
Természetesen bármit fel tudok tenni. :wink: Bármit, amit átküldesz. Túl nagy ne legyen, mert túl sok helyünk nincs. De szerintem akkorát átküldeni sem tudsz. :) Tudnád küldeni a kis
ficánka videóját??? :) De jó lenne látni!!!

Gigi!
Jól van, örülök a vigyorgós hozzáállásnak! Azért gondold meg: biztos nem akarsz felkerülni a lapra? Ja, és elfogadom a cn. jelölését is. :wink: Vannak nálad különben mellékhatásai a clostinak? Anna, ezt tőled is kérdezem! Merthogy én ugye most nem kezdtem el szedni, isten tudja, miért... :) De majd ha elkezdem, csak tudjam, mire számítsak. :)

Little!
Ne haragudj, nem emlékszem: írtad már, hogy hol laksz? Vagy nem is akartad? :)
Érdekes dolog ez az óvszer: nekem spirálom volt hosszú ideig. Augusztusban leszedettem, de még nem szerettünk volna rögtön babát. (Ezt most más másképpen gondolom, de akkor így volt. :) )Ezért mi is a gumi mellett döntöttünk. Amikor a második alkalommal is elbőgtem magam (mert úgy éreztem, mintha a párom sajnálná magát tőlem - nem tudom, értitek-e), akkor apa azt mondta, hogy hagyjuk, ne legyünk már 30 évesen ilyen dinkák. Jöjjön az a baba, amikor csak akar! :lol:

Verzsike!
Rámész az adott napra, ahova a hőt írnád, és a felső fülek közül a test címűre katt. Ott Pragnancy test alatt jelölöd a +-at. :)
Az jó, hogy könnyű munkát végzel, de azért a stresszel meg az idegeskedéssel vigyázz!!! Szerintem arra figyelj, hogy az első alkalommal, amikor azt érzed, nyűg vagy nagyon fáraszt a munka, inkább maradj otthon! Hátha addigra többen is babásodunk, és akkor nem fogunk otthon unatkozni. :wink:
A zenéhez nem kell semmit tenni, alapból hallod, ha van hang a gépede (azaz nincs levéve). Letiltani viszont lehet, ha a lap alján áthúzod a hangszórót. Ha nem megy, megkeresem neked valahol a neten, jó?
Egyébként annyira szeretnék én is ilyen hülyeségeket csinálni, mint neked ez a borsóleves! :) Ugye nem akarod, hogy sajnáljunk? :lol:

Ildi!
De helyes vagy, hogy így emlékszel, miket mondok. :)
Tudod, Titi, azt is írtam a múltkor, hogy tudnod kell: valaki már kiválasztott titeket, csak nem jött még el az ideje, hogy megszülessen. :)
Ildi, annyira jó, amit írtál az itteni légkörről!!! Pont ezt érzem én is, hogy közületek senki sem lenne képes megbántani, mert mindenki annyira jóindulatú! Ez azért is jó, mert ezáltal lehetünk őszinték, nem kell mindig szépítgetni a dolgokat, így az ember jobban elhiszi, amit írnak a többiek. Láttam olyan topikot pl, ahol reflexszerűen reagálnak mindenre, mindig csak biztatnak, akkor is, ha elég nyilvánvaló, hogy nem kéne... Értitek, mire gondolok?

Tényleg, lányok, megkaptátok az emilemet? Nem mostani, ne fogalalkozzatok a továbbküldős részével, csak maga a történet annyira jó, nem? És annyira igaz...

Titi!
Annyira édes vagy, hogy segítesz megkönnyíteni a dolgomat a lappal kapcsolatban!!! Elküdenéd nekem a táblát, hogy azt is feltehessem? Csak talán előbb fel kéne tenni, hogy ki lehessen egészíteni, és akkor utána. Meg írjuk már bele, ki mióta próbálkozik, jó?

Annyira rossz, hogy nem tudok veletek találkozni. Bár, lehet, hogy Virág akaratán kívül megteremtette nekem is az alkalmat... Erősítve, hogy semmi sincs véletlenül. :)

Eszter!
Bálintnak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Annácska!
Mi a helyzet veled? Nagyon csöndben vagy! :)

Bocsi, lányok, már megint későn jöttem, és mire reagáltam mindenre, közben láttam, hogy néhány dolgo már nem aktuális. Akinek ilyet írtam, bocsi, de már nem csinálom vissza. :)

Mindenféle dátumokat küldhettek! Verzsikének bejött: beírtuk, mikor nem kéne megjönnie, és nem is jött! :)

Én napok óta émelygek, és fájnak a melleim, pedig ugye nem rég mesizetem, és a hőm is lent van. :oops: Na, ez mi? Egyre furábban működök. Viszont nagyon gyakorljuk továbbra is a gyártási mozzanatokat. :oops:

meri

Mororo, kedves Ismerős! :) Hol vagy?

meri

Hú, milyen regényt írtam! Bocsi! Bár nem is, úgyis szerettek olvasni! :lol:

meri

Meri! Már éppen kezdtelek hiányolni! :lol: Nem emlékszel, hogy megbeszéltük nem is olyan régen, hogy közel lakunk egymáshoz? Emlékszel már?

Éva merre vagy?
Vendég

Sziasztok!

Köszi a segítséget mindenkinek!
Meri, megcsináltam jóra a görbét, felteszem ide, innen át tudod rakni? A zene nagyon jó, meghallgattam. És persze hogy nem akarom, hogy sajnáljatok...

Beszéltem a doki rendelőjével, azt mondta az asszisztens, h csak februárra van időpont, extrát meg csak a doki írhat be. Ez elég gáz, de 3-án ott lesz a doki is, felhívom akkor és rábeszélem, h fogadjon mág január közepéig. Ha nem megy, akkor elmegyek másikhoz, de azért remélem nem okoz ekkora csalódást, eddig nagyon meg voltam vele elégedve.

Már annyira várom a talit...

Kép
verzsike

Little!
Igen, erre emlékeztem, hogy valahol a közelben... Kicsit szita az agyam. :) De bizti beszéltük azt is, hogy te pontosan hol? Tényleg ne haragudj! Szabadságon van a memóriám is. :)

Verzsike!
Köszi. A görbét innen a legkönnyebb áttenni. :)

meri

Titi!
Ha megnézed az én görbéimet, nekem eddig mindig volt benne egy ilyen csúcs, aztán a következő esés volt a pé. (Mint neked a 19. cn.)

meri

Hú! Lányok! Hihetetlen milyen sokat írtatok!

Először egy kérdés: akkor most megtartjuk a találkozót, mert én nagyon szeretném?! :lol:

Ági!
Hihetetlen, hogy milyen sokat változott ez a baba az előző UH óta. Annyira jó látni. Nagyon gyorsan megy az idő, nemsokára érezni fogod a mozgását.

Erzsike!
Én is hasonlóan voltam mindegyik terhességemnél. Nem voltam rosszul, de bizonyos szagok, ízek zavartak. Például a kedvenc ételeimé, a kedvenc illatomé. Akkor tudtam egy jót enni, ha más főzte meg.
Sajnálom az autótokat, de a legfontosabb, hogy nem történt bajotok!

Mororo és Gigi! Nagyon örülök nektek és remélem velünk maradtok még a babák születése után is!

Titi!
Tényleg nagyon szép kismama voltál! Rajtam nem látszott ennyire az első babám. 21 hetes tehes voltam, amikor az esküvőnk volt és csak 2 cm-vel volt nagyobb a derékbőségem. Hamarosan eljön az idő, amikor újra örühetsz a pocaknak!

Anna!
Szerintem igenis megérzi az ember a babát már nagyon korán, főleg ha annyira vágyik rá, mint Te!
Én mind a három gyerekemnél már a fogantatás utáni napon biztos volam a létezésükben.

Meri!
Én is hasonló cipőben járok, mint Te. A mensim igazából másfél napig tartott. Még mindig feszül a mellem, annyira talán nem, mint a mensi előtt. Ráadásul úgy érzem, ha leülök el is alszom.
Engem is érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a clostyról!
Apát holnap megpróbálom bejelenteni az andrológiára. Beszélgettünk róla. Azt hiszem nagyon megviselné, ha kiderülne, hogy vele van a probléma. Hiába nyugtattam, hogy akkor sem kell feladni, de ha mégis, azt is el tudom fogadni.

Eszter!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Bálintkádnak!
Iszonyúan bosszantó lehetett, hogy feleslegesen mentetek el az orvoshoz! Szegény párod már rákészült és ilyen csúnya meglepetés éri! Remélem hamar meglesz az új időpont, de a legjobban azt szeretném, ha nem is lenne rá szükség!

Ildikó!
Tényleg milyen szépen felzárkóztatok egymás mellé Annával. Nagyon szorítok Neked! Szeretnék már egy szép görbét látni! Egy utolsót! Remélem többet nem kell már vezetned!

Annyira szeretnék többet jönni közétek, most biztosan azt hiszitek nem foglalkozom veletek! Nekem mindig azok a napok a legpörgősebbek, amikor nincs iskola. Egyszerűen 10 percem nincs magmra ilyenkor. Naponta többször benézek, de néha csak annyi időm van, hogy elolvassalam az írásaitokat.
Sok puszi mindenkinek!

Éva

Kép
balimama

Éva! Mondtam én, hogy te leszel apárom! De tényleg a 4. cn.-en vagy? Mintha együtt kezdtünk volna... Vagy nem? De azért megnyugtat, hogy más is érez hasonlókat. A hőd neked is lement? Akkor mi ez? Én rengeteget alszom, de tudnék még többet is!

Éva, nekünk az is nagyon jó, hogy tudjuk, hogy köztünk vagy, és követni tudod az eseményeket! Persze annak örülünk legjobban, ha sokat jössz, de ha ennyit tudsz, akkor ennyit jössz. :)

meri

Ezt írtam már nektek?

"Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát, a nehézségek közt mindig ott van a lehetőség." (Einstein)

meri

Találtam egy még jobbat!

"Az igazi áldás gyakran fájdalom, veszteség és caslódás képében jelenik meg, de ha győzzük kivárni, hamar megmutatkozik tényleges alakjában is."

meri

Merike! Ezekkel az idézetekkel nagyon beloptad magad a szívembe :D Meg persze mással is!!! Én írok serényen mindennap, csak a karácsony miatt nem írtam, mert enm voltunk itthon.
Igazad van, hogy nem kezdted el a Clostit, én is mindig rossz érzéssel kezem el szedni, dehát az eredménye megvan, és ha ez kell a babókához, akkor inkább beveszem.

Éva! De jó, hogy írtál!!! Annyira bízom ebben a hónapban, hogy 24.én sikerült. Már előre rettegek a januártól, hogy mi lesz, ha megjön, stb... Most délután is aludtam egy nagyot, feszülnek a melleim persze ezt is betudtam a babának... Istenem, de jó lenne. Esténként pedig úgy alszom el, hogy az alhasamra teszem a kezem... Tiszta hülye vagyok.

A Clostira visszatérve, nekem az 1. hónapban, mikor először kezdtem el szedni, nem volt semmi bajom. Leszámítva, hogy a szemem egy picit érzékenyebb lett a fényekre. Most vagyok túl ugye a 2. kúrán. Hát ez már egy kicsit durvább volt, de ezt már akkoriban írtam is, hogy nem vagyok túl jól tőle. Fájt a fejem, égett a szemem, leesett a vérnyomásom, gőrcsölt a hasam, szédültem, hisztiztem és összevissza véreztem... És mikor felhívtam a dokimat, hogy mi legyen, szedjem-e tovább, azt javasolta, hogy (nekem 2x felet kell szedni) az egyik felet ebéd elött vegyem be, a másikat pedig közvetlenül lefekvés elött. Így tényleg jobb is lett.
Egyébként ezek a mellékhatások csak 5 napig tartanak, nekem legalábbis elmúlt egyből mikor abbahagytam.
Viszont jó gysz nagyon. És mondom nekem már az 1. alkalommal is, és most is elég nagy tüszőm lett tőle. Viszont, előfordulhat ikerterhesség is tőle. Hát nagyjából ennyi, de ha bármi kérdésetek van, és tudok rá válaszolni, ne habozzatok! :D
Vendég

Éljen a szóismétlés... Kép
Vendég

Köszi Anna, nagyon ari vagy, hogy leírtad ezeket! Ugye nem azért lettem Merike, mert Annácskát írtam az előbb, és ezzel megbántottalak! Csak valahogy olyan hugicás érzésem van veled kapcsolatban, és amikor elképzellek, mindig az jut eszembe, hogy kedves kicsi Annácska! De ha megbántottalak vele, akkor bocsánatot kérek, és ne haragudj! Semmi rosszat nem akartam4

Örülök, hogy tetszenek az idézetek! Igyekszem. :)

meri

Visszanéztem a regényemet, és tök vicces: én mennyit vigyorgok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

meri

Dehogy bántottál meg!!!! :D :D :D Sőőőőőőt, nagyon drága vagy, nővérkém! Úgy megörültem Neked is, hogy írtál, hogy így jött ki neved :D
Vendég

Ja, és Meri! Örülök nagyon, hogy ilyen kis mosolygós vagy! Ennek bizony meg is lesz a gyümölcse! Én nagyon imádlak Téged ezért is :D

Kép

(bocsi, ma olyan képmániás vagyok :D )
Vendég

Lányok,
csak gyorsan irok...

Apának említettem, hogy Virág beteg, és hogy jövőhéten lesz a tali.
Így igényt tartana rám holnap... :(
Ugye nem bánjátok, ha én igy nem megyek... De jövöhéten mindenképp!! Csak akkor meg már suli van, úgyhogy valahogy meg kell jól szervezni!

Bocsika, és valaki csináljon azért majd képeket is!!!!

pusszanat,
Ági
csné

Anna!
Annyira édi a kis mackós képed is! Jó volt a tündérkés is, bár eddig talán a mókuskás volt a legtalálóbb. :wink:

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?