Sziasztok!
Ildi! Drukkolok, hogy maradjon fent a hőd, tudom, milyen megnyugtató a tudat, hogy nagyjából rendben működnek belül a dolgok.
Hugi! Én is azt érzem, amit Titi: én biztosnem tudnék erős maradni! Borzasztóan sajnálom, ami történt, és szerintem mindannyiunk nevében mondom, hogy ha mégis tudunk segíteni valamiben: gyere nyugodtan, bármikor!!!
Ági! Ez olyan csodálatos lehet!!! Úgy szeretném már én is!!!
Természetesen bármit fel tudok tenni.

Bármit, amit átküldesz. Túl nagy ne legyen, mert túl sok helyünk nincs. De szerintem akkorát átküldeni sem tudsz.

Tudnád küldeni a kis
ficánka videóját???

De jó lenne látni!!!
Gigi!
Jól van, örülök a vigyorgós hozzáállásnak! Azért gondold meg: biztos nem akarsz felkerülni a lapra? Ja, és elfogadom a cn. jelölését is.

Vannak nálad különben mellékhatásai a clostinak?
Anna, ezt tőled is kérdezem! Merthogy én ugye most nem kezdtem el szedni, isten tudja, miért...

De majd ha elkezdem, csak tudjam, mire számítsak.
Little!
Ne haragudj, nem emlékszem: írtad már, hogy hol laksz? Vagy nem is akartad?
Érdekes dolog ez az óvszer: nekem spirálom volt hosszú ideig. Augusztusban leszedettem, de még nem szerettünk volna rögtön babát. (Ezt most más másképpen gondolom, de akkor így volt.

)Ezért mi is a gumi mellett döntöttünk. Amikor a második alkalommal is elbőgtem magam (mert úgy éreztem, mintha a párom sajnálná magát tőlem - nem tudom, értitek-e), akkor apa azt mondta, hogy hagyjuk, ne legyünk már 30 évesen ilyen dinkák. Jöjjön az a baba, amikor csak akar!
Verzsike!
Rámész az adott napra, ahova a hőt írnád, és a felső fülek közül a test címűre katt. Ott Pragnancy test alatt jelölöd a +-at.
Az jó, hogy könnyű munkát végzel, de azért a stresszel meg az idegeskedéssel vigyázz!!! Szerintem arra figyelj, hogy az első alkalommal, amikor azt érzed, nyűg vagy nagyon fáraszt a munka, inkább maradj otthon! Hátha addigra többen is babásodunk, és akkor nem fogunk otthon unatkozni.
A zenéhez nem kell semmit tenni, alapból hallod, ha van hang a gépede (azaz nincs levéve). Letiltani viszont lehet, ha a lap alján áthúzod a hangszórót. Ha nem megy, megkeresem neked valahol a neten, jó?
Egyébként annyira szeretnék én is ilyen hülyeségeket csinálni, mint neked ez a borsóleves!

Ugye nem akarod, hogy sajnáljunk?
Ildi!
De helyes vagy, hogy így emlékszel, miket mondok.
Tudod, Titi, azt is írtam a múltkor, hogy tudnod kell: valaki már kiválasztott titeket, csak nem jött még el az ideje, hogy megszülessen.
Ildi, annyira jó, amit írtál az itteni légkörről!!! Pont ezt érzem én is, hogy közületek senki sem lenne képes megbántani, mert mindenki annyira jóindulatú! Ez azért is jó, mert ezáltal lehetünk őszinték, nem kell mindig szépítgetni a dolgokat, így az ember jobban elhiszi, amit írnak a többiek. Láttam olyan topikot pl, ahol reflexszerűen reagálnak mindenre, mindig csak biztatnak, akkor is, ha elég nyilvánvaló, hogy nem kéne... Értitek, mire gondolok?
Tényleg,
lányok, megkaptátok az emilemet? Nem mostani, ne fogalalkozzatok a továbbküldős részével, csak maga a történet annyira jó, nem? És annyira igaz...
Titi!
Annyira édes vagy, hogy segítesz megkönnyíteni a dolgomat a lappal kapcsolatban!!! Elküdenéd nekem a táblát, hogy azt is feltehessem? Csak talán előbb fel kéne tenni, hogy ki lehessen egészíteni, és akkor utána. Meg írjuk már bele, ki mióta próbálkozik, jó?
Annyira rossz, hogy nem tudok veletek találkozni. Bár, lehet, hogy Virág akaratán kívül megteremtette nekem is az alkalmat... Erősítve, hogy semmi sincs véletlenül.
Eszter!
Bálintnak nagyon boldog szülinapot kívánok!
Annácska!
Mi a helyzet veled? Nagyon csöndben vagy!
Bocsi,
lányok, már megint későn jöttem, és mire reagáltam mindenre, közben láttam, hogy néhány dolgo már nem aktuális. Akinek ilyet írtam, bocsi, de már nem csinálom vissza.
Mindenféle dátumokat küldhettek! Verzsikének bejött: beírtuk, mikor nem kéne megjönnie, és nem is jött!
Én napok óta émelygek, és fájnak a melleim, pedig ugye nem rég mesizetem, és a hőm is lent van.

Na, ez mi? Egyre furábban működök. Viszont nagyon gyakorljuk továbbra is a gyártási mozzanatokat.