Zsan, még nem kértem ip-t, lustaságból, meg mert asszem elöbb a rendelésre kéne mennem (szerdara van ip-m)
Isti kinyírta az ő-t meg az á-t a billentyűzeten, néha nem műxenek
karifa nálunk biztonságban van, elővigyázatosságból a komód tetején, de mivel vendégségben se volt gond a földön állókkal sem, jövőre talán igazi nagy fánk lesz
talán még díszekre is beruházunk, most pár szalma meg fadíszen kívül csak citrom- meg narancskarikák függnek rajta - de így is szépséges ám! hát még az illata
Zuzi, köszi, amit írtál! szeretem is a pocakom, és nagyon élvezem ám a pocakosságot! tuti nem lesz mégegyszer ilyen klassz várandósságom, ha egyáltalán lesz még... persze most még nagy a szám, aztán meglátom, hogy boldogulok kettővel. de apafej már folyton rágja a fülemet, hogy gyereknevelés helyett inkább csavarogjunk a világban

és hogy jövő ilyenkorra legyek 50 kiló
mondtam neki, ha vigyáz a kölkökre, akár naponta is járok majd kondizni
közben meg megszállta az ihlet, és most folyton nagyobb lakást keres a neten. pedig szinte most költöztünk be. és én nagyon szeretek itt lakni. bár, egy saját rönkházzal még le tudna venni a lábamról
Curse, apafej szokta néha mondani, hogy olyan vagyok neki, mint egy jó pszichológus

de sose voltak ilyen ambícióim. biztos mert általában jobban szeretek beszélni, mint hallgatni
Indi, Zanza, épp a Régimódi történetről írom a kritikám! a sztorit imádom, teljesen magával ragadó, de valahogy felemás érzésem van a tévéjátékkal kapcs. a színészek egy része állati jó, a másik eg állati gáz. és sokszor rossz a világítás, nem látni a színészek arcát, elcsúszik a képtől a hang stb. kicsit mintha össze lenne csapva
Ancsi, mondtam apafejnek, hogy Lencsi "buzizik", erre mitmond: "bár már mi is ott tartanánk!!!"
mármint hogy neki mindegy, mit mond a gyerek, csak legalább utánozzon, ha már magától semmit
Szia Andi27! nagyon szépek a gyerekeid

mesélj még róluk! pl. hogy tetszett nekik a karácsony?
Gabi, és mit kaptál ajándékba? hogy ünnepeltetek?
én jól vagyok, köszi, bár ma kiszúrtam magammal, mert mohóságomban nyakló nélkül vedeltem a narancslevet (bár csökk. savtartalmút), emiatt egész este a torkomig éreztem a savam

már küldtem rá vagy fél liter tejet is meg 2 joghurtot

eddig ez volt a legrosszabb élményem, soha ennél rosszabbat
megyek még melózni. Neet, irigykedem rendesen a napközbeni 2 órás alvásért! nálunk ma is csak fél óra sikerált, arra se volt elég, hogy nyugisan megebédeljek
Kamillának boldogot!!