A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zancikant! Hát akkor : 2003 január 8-án (3700g 57cm) természetes módon született lányom Lilienn fogadott orvosnál (Balogh) 12 órás vajjúdás után. Apa végig ott volt. Babust a hasamra fektették. És még két órát együtt pihenhettünk. :P De rég is volt :!:
Kép
2005.április 5.én (3790g 57cm) császárral megszületett Bálint fogadott dokinál, és szülésznőnél (Balogh doki, Kecskemétiné Vera). 11 órát vajúdtam, közben burkot repesztettek (kolosztrumos volt a víz) Majd oxitocint kaptam, és egyszer csak kezdett a szívverése gyengülni. Hirtelen nagyon sok orvos, nővérke összegyűlt. El akarták mozdítani bennem, hátha kiszabadul a köldökzsinór. De sajnos nem sikerült, így életmentő császár lett a vége. :( Hálistennek pillanatok alatt cselekedtek, így semmi bajunk nem lett. Egészséges kófic 19 hónapos kisfiam van. :P Egy ideig jártunk kontrollokra, de miután mindent megfelelően csinált, sőt még hamarabb is mint kellett volna. Nem kellett többet mennünk. :P
Kép Kép
Hát tömören, röviden ennyi. :P

Andi
andrea27

Sziasztok!

Isti, Kamilla, boldog névnapot, Gabinak meg boldog szülinapot! (kihagytam vkit? :? :oops: nehéz követni, sűrű ez a december :wink: )

Andi,
üdv! :D

Zuz,
tök jó, hogy jól van már Panna és tök jó, hogy van időd írni :D éljenek a hurkák a csajszin

Neet,
nálunk, bakker, az első küzdelem után Ábel elhagyta a terepet és a karácsonyfa minimálisan se érdekli; lehet, hogy ebben közrejátszik az, hogy már szétszedett egyet anyunál, egyet meg egy barátnőméknél? :mrgreen:
szaloncukor se megy szerencsére, mivel én sem eszem - pedig marcipános, de valahogy én nem szeretem, csak tradícióból kerül a fára; ezen a fronton is volt egy egyszeri nekirugaszkodás, aztán semmi

és ma lakásavató partiban voltunk Ábellel; no nem komoly parti volt, csak összejöttünk páran a volt osztálytársak közül és szolíd beszélgetős-borozgatós este lett
főleg srácok voltak - 24-25 éves komoly férfiak; vicces volt, milyen jól elbíbelődtek az egyéves kis diktátorral, aki egyébként abszolút férfiemberhez méltón viselkedett, és mindent megszerelt - TV, cd-lejátszó és számítógép nem maradt szárazon és a vezetékes telefonon is tárcsázott, de ahívott számon nem volt előfizető kapcsolható :mrgreen:
aztán persze jól kidőlt. most itt húzza a lóbőrt fürdés nélkül... :? :lol:

most már nekem is a vizsgáim után kéne nézni, hogy valami alakuljon már egyetem fronton... :?

és Zsan,
én is nagyon kíváncsi vagyok a pocak nemére, meg persze Deniéknél is :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

ja és hát a legfontosabb: úgy tűnik, 3 fogunk van; mondjk a 3. még csak ilyen tessék-lássék, de határozottan fehérlik :D úgyhogy most kettő felül egy alul
de basszus az eddigi kettővel hihetetlen mértékben rászokott a harapásra; gyanútlan idegeneket harapott végig vendégségben (lábak) és az apja meg az én kezemet harapdálta ma végig - zengett tőlünk az Ikea (és persze akkor hagyta csak abba, ha hangosan ordított az ember, és akkor is csak annyi időre, amíg röhögött egy nagyot, aztán folytatta... :lol: )
egyáltalán nem szalonképes... :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc,
a te oszt.társaid voltak a 24-25 évesek? Korra ugye nem illik rákérdezni... :wink: el tudom képzelni a kis Ábelt működés közben.
Vizsgák? Ne is mondd, én már rég feladtam, ha magától megy, ám legyen, ha nem, így jártam. Annyira nem jön (jött) össze a randevú se tanárral se diáktárssal, most meg oly fáradt és nemtörődöm és karácsonyista lettem, hogy egyszerűen nem vesz rá a lélek, h készüljek. Ha ded kidől délben 2 órára, örülök, ha házimunka és némi pihi belefér. Este meg már... szóval bőven van kifogás. :twisted:

Zsan,
én is kiwi vagyok nem ügyben, de tudod, mi a véleményem erről.
Ajándékot idő előtt felbontani ... ej-ej. 8)

Andi27,
Üdv itt!

Ha már előfordul, h "drukkolunk" idegen pocakoknak is, most én is kérek egy pici drukkot. Egy nagyon kedves barátnémnak az éjjel beindultak a fájások és még lenne egy hónapja a babának odabent. Ha még legalább 2 hetet bent maradna, nem lenne rossz.
neet
neet

Ancsi,
kösz, tényleg hallottam már ezt, tán Kisüntől? De oly rég, h el is felejtettem, de majd holnap kipróbáljuk. Bár eddig sose volt olyan cipője, ami egy ujjnyival hosszabb lett volna, az nagyon lötyögős sztem és nem tartja úgy a lábát. Hacsak nem brahiból belebújt az enyémbe és csízmás kandúrkodott egy sort. :)

Mai aranyköpései: 1. hangosan gondolkodom, hogy hívhatják Ficánkát (kösz Votiv :) ) mire ő: CÁPA.
2. Kérdezem: -Belebújhatok az ágyadba? Olyan puha! Mire ő: NEM! Apucika igen, anyucika ott (és mutat a hitvesi ágyra)
3. Fejreesett a kanapéról, de nem is sírt. Megijedtem kicsit, eddig ti hasonlóképpen ecseteltétek az agyrázkódás(gyanús) eseteket. Kérdezgettem, kit hogy hívnak, és minden ffi GÁBOJ volt (mint a Zapja) és minden nő Lencsi. És még azt is: hol fogja a mama a halacskákat? Mire ő: Balalala. (Balaton) Úgyhogy rendben vagyunk. :D
neet
neet

Neet!
frankók az aranyköpések :). (fejre esés nem annyira :( ) hihetetlen sokat kibír a gyerekfej. :(

Andi!
asszem ebben a piros ujjatlan rugiban volt a lányom is a kórházban :).
ancsipancsi

Hú, Neet, mintha csak rólam írtál vna ami a vizsgákat illeti... :roll: ez van :wink:
ja, 1981-82-es évjárat vagyunk, én 82 (de basszus a 88-89-es tanítványaim is már érettségizett értelmes (nagyjából :D ) emberek :shock: mivé válik a világ :mrgreen: )

a kórházban meg volt egy csajszi velem együtt a vajúdóban - 22 évesen szülte a másodikat úgy, hogy már volt egy hatéves nagy fia :shock: (és nem voltak - már bocsánat - kisebbség; érdekes :D )

Kép

Kép

szrekuc

Illetékes csillagszemű hölgyeménynek boldog névnapot!!!

Kép

Zanza :) Nézed a Régimódi történetet? van benne kedves ismerős :wink:

Andrea :) szia itt! Jó katonás volt a bemutatkozás, szépecskék a gyerekek a tickereden :)

indianyo

és persze mennek a drukkok az "idgen pocaknak" :D (micsoda kifejezés :mrgreen: )
enyém tesó is kb Tinuval egyidős terhes és szintén UM; kíváncsi vagyok, mikor jön kettes számú. egyelőre névnélküli unokahúg :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Neet, aranyköpések kegyetlenek :lol: :lol:

Indi, Fakopáncsban vett fapuzzle a sláger, cicás kép. Bár a dömperbe beöntött gyöngyfűző készlet se kutya. :wink:

Régimódi történetet mit nézem? Fel is veszem :wink:

Idegen pocaknak sok drukk!

Andi, üdv! Gyönyörű gyermekek!

Vera, Marci igazán jóképű férfiember. Dóci hihetetlenül szép! :wink:
zanza

Névnaposoknak, szülinaposoknak nagyon boldogot!

Szaloncukort nálunk kölök még mindig nem kap, de azt viszont élvezi, hogy a szülőknek ő adhatja/viheti oda. :lol:
zanza

Sziasztok!
Ismét nem tudtam olvasni... :oops: (ezt a pirulós smiley-t nekem találták ki...?)

Meglett a drukkjaitok eredménye: megjött a kakieredményünk: negatív :lol:
Tegnap kapott először almát, s úúúúúúúgy falta! :lol:
Angi mindenhová felhúzgálja magát, s imád ácsorogni. Büszkén körbevigyorog amikor felér :lol:
Ahogy írtam kivillant a második fog is pedig még az első sincs kint teljesen :shock: Érdekes ez a fogzás...
S igen elérkeztünk a komolyan hogy menjek el pisilni, ha egyedül vagyunk korszakba :lol:

Adél baba már jobban?

Boldog névnapot mindenkinek! :lol:

Andi! szia! még egy BÁlint :lol: Milyen szép a Lilien név! S persze a hölgy is!

Zuzi! Örülök hogy Panna is jobban!!! S a te vizsgálataid?

pusszanat mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsan, még nem kértem ip-t, lustaságból, meg mert asszem elöbb a rendelésre kéne mennem (szerdara van ip-m)
Isti kinyírta az ő-t meg az á-t a billentyűzeten, néha nem műxenek :twisted:

karifa nálunk biztonságban van, elővigyázatosságból a komód tetején, de mivel vendégségben se volt gond a földön állókkal sem, jövőre talán igazi nagy fánk lesz :D
talán még díszekre is beruházunk, most pár szalma meg fadíszen kívül csak citrom- meg narancskarikák függnek rajta - de így is szépséges ám! hát még az illata :D

Zuzi, köszi, amit írtál! szeretem is a pocakom, és nagyon élvezem ám a pocakosságot! tuti nem lesz mégegyszer ilyen klassz várandósságom, ha egyáltalán lesz még... persze most még nagy a szám, aztán meglátom, hogy boldogulok kettővel. de apafej már folyton rágja a fülemet, hogy gyereknevelés helyett inkább csavarogjunk a világban :lol: és hogy jövő ilyenkorra legyek 50 kiló :lol:
mondtam neki, ha vigyáz a kölkökre, akár naponta is járok majd kondizni :D

közben meg megszállta az ihlet, és most folyton nagyobb lakást keres a neten. pedig szinte most költöztünk be. és én nagyon szeretek itt lakni. bár, egy saját rönkházzal még le tudna venni a lábamról :D

Curse, apafej szokta néha mondani, hogy olyan vagyok neki, mint egy jó pszichológus :lol: de sose voltak ilyen ambícióim. biztos mert általában jobban szeretek beszélni, mint hallgatni :mrgreen:

Indi, Zanza, épp a Régimódi történetről írom a kritikám! a sztorit imádom, teljesen magával ragadó, de valahogy felemás érzésem van a tévéjátékkal kapcs. a színészek egy része állati jó, a másik eg állati gáz. és sokszor rossz a világítás, nem látni a színészek arcát, elcsúszik a képtől a hang stb. kicsit mintha össze lenne csapva :roll:

Ancsi, mondtam apafejnek, hogy Lencsi "buzizik", erre mitmond: "bár már mi is ott tartanánk!!!"
mármint hogy neki mindegy, mit mond a gyerek, csak legalább utánozzon, ha már magától semmit :wink:

Szia Andi27! nagyon szépek a gyerekeid :D mesélj még róluk! pl. hogy tetszett nekik a karácsony?

Gabi, és mit kaptál ajándékba? hogy ünnepeltetek?
én jól vagyok, köszi, bár ma kiszúrtam magammal, mert mohóságomban nyakló nélkül vedeltem a narancslevet (bár csökk. savtartalmút), emiatt egész este a torkomig éreztem a savam :x már küldtem rá vagy fél liter tejet is meg 2 joghurtot :lol: eddig ez volt a legrosszabb élményem, soha ennél rosszabbat :lol:

megyek még melózni. Neet, irigykedem rendesen a napközbeni 2 órás alvásért! nálunk ma is csak fél óra sikerált, arra se volt elég, hogy nyugisan megebédeljek :wink:

Kamillának boldogot!! :D

votiv 8)
votiv

Isti és Kamilla, boldog névnapot!!! :D

Gabi,
boldog születésnapot! :D

Neet,
mi Dócinak tanítjuk a basszus-t, hátha így megússzuk a súlyosabb dolgokat... legalábbis addig, ameddig az óvodára foghatjuk :D
Cipő: azt a trükköt lestem el a siesta-boltban, hogy ha kivehető a cipő betétje, akkor vedd ki, és állítsd rá Esztit, úgy pontosan látod, meddig ér a lábujja a cipőben :)
És amíg minden férfiről az apja jut eszébe, és tudja, hol szerezze be a napi betevő halat, no meg a féltékenység is működik, addig nem lehet nagy baj Eszci fejével :D

Ancsi,
a köhögés rohadt egy dolog, amikor Marci vártam, volt egy elhúzódó többhetes köhögés-menetem, néha éjszaka alig tudtam aludni, nagyon rossz volt :( És nagyon vigyázzatok Lencsivel, mostantól fénysebességgel tanul, különösen azt, amit nem szeretnétek :D

Andrea,
üdv köztünk, szépséges két gyereked van :)

Szrekuc,
nagyon oda kell figyelni ezekre a kis szerelőkre :D

Barbi,
tökjó, hogy a kaki ezek szerint csak kaki!!!! :D

vera
kisün

Sziasztok!

Sehol senki? :shock: Akkor offolok egy pár fotóval.

Votiv:
az ünneplés nagyon rendben volt,semmit sem kellett csinálnom :lol:
Balázsom főzött,pontosabban bélszínt sütött,Anyosom gyártotta hozzá a krokettet.
Ebből a szépségből:
Kép
Kaptam egy csodaszép bokrétát:
Kép
Sajnos az ajándékom még várat magára,mert itt egomban nem úgy megy,hogy bemész egy pannon boltba és megveszed a telefont :?
Ezen kívül javarészt egyben kaptuk a karácsonyi és szülinapi ajándékokat:óriási hűtöt és egy igen vaskos ikea utalványt :lol:
Meg apróságokat.De végül is a gyerekekről szólt:
Kép
És egy utolsó kép az"idétlen"3. gyerekemmel :lol: :
Kép

petergabi

Sziasztok!

Indianyó! Bocs a katonás bemutatkozásért, de már olyan régen volt, és nem akartam litániát írni. :oops: Így két gyerekkel, úgy megy az idő. Nyáron találkoztunk egy anyukával, akinek hasonló korú gyerekei vannak. Ő mondta, hogy tavaly áprilisban született az ő fia is. Utána elspekuláltam, hogy még csak tavaly született az enyém is, olyan távolinak tűni. Hiszen már olyan nagy. :lol: :lol: :oops:

Gödibarbi! Mi elhúztunk fogacska ügyben, mert 4,5 hónaposan jött ki az első, és mostmár 16 foggal rendelkezünk.

Szrekuc! Mi a harapdálást úgy oldottuk meg, hogy amikor megharapott, akkor én is megharaptam, nem nagyon, csak hogy megérezze. :) Utánna megkérdeztem, hogy ügye, hogy nem jó és hogy anyának is fájt. Párszor még próbálkozott, de leszokott rola. :lol:

Votiv! 25.-én megjártuk az ügyeletet! 23.-án este feldíszítettük a fát, úgy gondoltuk, hogy reggel, majd ha felkelnek a gyerekek a feldíszített fát, és az ajándékokat ott találják. De Bálint reggelre betegebb lett mint valaha. Délutánra belázasodott se kúp se hűtőfürdő nem vitte le a lázát , egész este lázcsillapítottunk, míg végül a priznic levitte annyira, hogy elaludt. Már az ügyeletet is felhívtam. Tegnap elmentünk a dokinénihez, és megint valami baci megtámadott minket. Csak azt nem tudom mikor. Nem is voltunk sehol, és az antibiotikumot is két napja hagytuk abba. De Bálint hősiesen tűrte, és még megpróbálta jól is érezni magát. Tetszett neki a rengeteg ajándék, és a fa is. Nem tud úgy elmenni mellette, hogy hozzá ne érjen. A szaloncukrot nálunk nem szabad a fáról leszedni, mert nem azért díszítette a jézuska. :wink: Viszont, hagytunk külön a konyhában, és ha kérnek, onnan kaphatnak. Nem is nyúlnak a fán lévőhöz.

Képek a karácsonyunkról:
https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1& ... 231&page=3

Andi
andrea27

Andi,
Bálintnak jobbulást!! Sajna annyi szenya vírus és baci él manapság :( (vagy mi korcsosulunk ennyire??), h tökmindegy mit csinálsz, elkapod simán.

Szerencse, h reggel 8kor kimentünk "hógolyózni" az udvarra, du akartam volna inkább, de mostanra mind elolvadt.
neet
neet

Rylie!
Kamillának boldog névnapot! :)

mi elindultunk, hogy apa korcsolyázik a műjégen, mi meg sétálunk a városligetben. először is durván hosszú sor állt, úgyhogy maradt a séta. azaz maradt volna. mert mikor kiszedtük Lencsét az autóból, hányt egy nagyot! :/ egyszerűen nem tudom mire gondoljak. se nem lázas, semmi baja, csak reggelire "bezabált". ugyanis eddig főleg csak tápot ivott, de mostanában néha velünk eszik. parancsolgatott, hogy ezt meg azt kér, és a végtermékből ítélve, nagyobb falatokban nyelte le. lehet szerintetek ez az oka? vagy most már kezdjek izgulni, hogy visszajött a betegsége? :/ szép kis délelőtt, + jó volt az utcán takarítani 0 eszközzel.
ancsipancsi

Neet! Sajna mi lemaradtunk a hóról. Lilit délután akartam kivinni, Bálintot meg nem merem, mert már három hete benne vagyunk valami kórságba, és most még ez a baci is. :roll: :x Szóval inkább szellőztetek. Hátha végre kilábalunk.

Nem tudom miért nem jönnek be aképeink, :( de sebaj feltöltök ide néhányat. :P
Kép Kép Kép Kép Kép

www.babanet.hu/album/main.php?album=11231&p=7108638
www.babanet.hu/album/main.php?album=11232&p=5265220

Andi
andrea27

Andi (Kisherczeg) Írjámá!!!!!!!!! vagy talán már ... ? :)

Andi (Andrea27) Nincs miért szabadkoznod! Nagyon rendesen és szófogadóan lírtad Zsanci felszólítására a lényeget, nekem ez teccetttt :)

Votiv :) Hát nekem is fura kicsit a R.T. Ráadásul oda-vissza ismerem a könyvet, léván egyik kedvencem, és érthetetlen a dramaturgiája, olyan dologgal foglalkoznak a hatból 2 és fél részen keresztül, ami a könyvben ennél lényegesen kevesebb szerepet kap, a főszereplő meg még csak msot születik, hát fura, no. Viszont Cserhalmi uramért odavagyok, pimasz, szarkasztikus és szomorkás - mint mindig, bírom a búráját nagyon - és ki lesz vajon Jablonczay Lenke???? Várom a kritikádat - mint mindig :)

Nálunk a fán a szüleim összes izéje és az én régi sógyurmáim mellett kiflik és perecek vannak, olyan kis helyesek :)

Tinu :) szaloncukor: én egyébként se vagyok híve a gyerekek csokival való gyakori etetésének, de a szaloncukorban - főleg az ilyen olcsó piaci gagyikban - aztán tápérték e-vitaminon kívül nemigen van. Szóval nem támogatom, pláne nem fiacskámnál, aki még 9 hónapos sincs. Ráadásul külön veszély a kísértés, sok van belőle és nem lehet abbahagyni, mert tudjuk, hogy van - és hát melyik gyerek bírna ellenállni a csillogó-villogó édes csodáknak? Még a felnőttek se nagyon. Domingó egyébkánt is veszélyeztetett édességileg - ahogy elnézem, mert nagy haspók :)

CSókolat az összes új fognak, felálló és mászó csemetnek, pocakoknak, sütő-főző apukáknak, betegecskéknek!

indianyo

Gabi, szép csokor! :wink:

Votiv, Indi akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy vannak hibák. Olyat már nem is merek említeni, hogy hiányoznak az utcaképekből a sétálók. Mindig tök kihalt utcák vannak. :roll:
Indi, engem is lenyűzögött a könyv, de itt? :roll: Hááááááát lehetett volna pergőbb rítmusú is film. Annyiban összecsapott, hogy idén nyáron forgatták, így hogy karácsonyra már be is lehessen mutatni, feszített tempóban csinálhatták az utómunkálatokat. :wink:

Ancsi, ha más semmi jele nincs, lehet, hogy amikor kivettétek véletlenül megnyomodott a pocakja és emiatt hányt.
Rékánál ez néha előfordul. :roll:
zanza

Bocsánat: szaloncukrot Curse kérdezte.

indianyo

Zanza :) tényleg üresek az utcák! Nekem is volt valami furcsa bennük. Hát igen, van mit kritizálni, de évek óta ez az első tévéfilm(sorozat), így én ezt nagyon értékelem és alig várom a folytatást :) Szerencsére Dominó aranyosan szuny olyankor és hagyja a mamát
örömködni :)

Tényleg: Réka már egyedül is gyöngyözik vagy ez társasjáték?

Kép

Kép

indianyo

Indi, gyöngyözés társasjátékként indult, de füztünk két madzagnyi gyöngyöt fel, és azt összekötöttem, így nyakláncként üzemel. :wink: A többi gyöngy meg szökésben.... szanaszét sprinteltek a lakásban. :roll:
Nálunk Réka élvezi, hogy addig is ronthat-bonthat, amig anyái a tv-t bámulják. :roll:
Domino hihetetlen nagy fijjú!
zanza

Indi, Zanza, Lenkét Tompos Kátya fogja játszani:
http://theater.hu/?mode=portre&szemely_id=5171
csak annyit tudok róla, hogy Zalaegerszegen dolgozott a Bereményivel, így került a filmbe
de színpadon még sose láttam
egyébként is tök sok számora új színész van a filmben, ami egyáltalán nem rossz :)
nekem a Básti Juli tetszik még, meg a Derzsi, de az Egri Kati Rickl Máriának nekem nem elég rideg (viszont az vicces, hogy a tesója játsza a lányát :lol:). olvastam, hogy Sulyok Mária játszotta R.M.-t színházban, hát azt szívesen megnéztem volna!!!

Gabi, szuper klassz ünneplés volt!! a 3 gyereked meg nagyon aranyos :lol:

Indi, Dominó a tehénkés rugiban nagyon szesszi!!! imádnivaló :D

Andi, jobbulást a kisfiadnak!

votiv 8)
votiv

Básti Juli, igen!!! Nekem is teccik :)

indianyo

Indi!
Dominó nagyon édes a hiper-szuper új etetőszékében :D Tényleg nagyon szép etetőszéket sikerült venned! Szaloncukor: anyukán szokásához híven egy tálkába tett a fa alá. Persze egyszercsak azt ltom, hogy Bazsóka nagyon nézegeti, majd papírostól beleharap. Én meg rohanok, hogy legalább a papírt kivegyem a szájából :lol: Egy zseléset sikerült megkóstolnia, ami annyira nem ízlett neki, hogy fogta és a földre köpte, ami, lévén zselés, nagyot plattyant :lol: Úgyhogy nekem nem is kell aggódnom, hogy a gyerekem egészségtelen dolgokat eszik (mondjuk mást se nagyon :? )

Andi!
Üdv itt!!!! Nagyon szépséges családod van!!! Gratulálok hozzá! A betegségből pedig gyógyuljatok gyorsan!

Ancsi!!!
Hú, ez nagyon durván hangzott!!! De a gyerekek tényleg olyan könnyen hánynak, remélhetőleg, csak az ünnepi étkek tettek be Neki!!!

Gabi!
Neked is szuper családod van!!! És látom finiket ettetek! :wink:

Ma felhívtam egy szemész dokinőt, akit kifejezetten ajánlottak, a 2. számú szemklinikán, és mondtam, hogy mi a problémánk, és mondta, hogy ilyen esetben egyből tüdőröntgenre is küldik a babákat. Kérdezte is, hogy nincs állandó gyerekdokink??? Hát mondtam, hogy van, de épp kirúgás előtt, és most már tuti, hogy váltás lesz! Csak az a gond, hogy kellene a beutaló minél hamarabb, és a csípőszűrésre is.....
zuzmo1

Zsan,
Értem én a lényeget :D Párom unokaöccsét is Jánosnak nevezték el. Szegény gyereket 3-4 éves koráig mindennek szólították, csak a saját nevén nem. A legnagyobb poén akkor volt, amikor egy szobában volt az unokaöccs, az apukája (aki szintén János) és persze a párom is. Szegény unokaöccs nem tudta megérteni h hogyan lehet az h az ő neve, lehet másé is, ezért a páromat a vezetéknevén hívta nagyon sokáig :lol:

Szrekuc,
Gratula a fogakhoz :D És én is nagyon meglepődtem az évfolyamon :lol: Kezdem úgy érezni h öreg vagyok :lol:

Neet,
Nagy drukk barátnédnak :D Aranyköpések :lol:

Barbi,
Gratulálok a jó kaki eredményhez :D Adél baba pedig már javulgat. Ma eddig csak egyszer kellett orrleszívást alkalmazni, már nem köhög annyit és nem is hörög. Már csak nekem kéne javulni :D Ez a fránya t@kony :(

Votiv,
Még mi se ruháztunk be saját díszekbe :D Most éppen kölcsönadottak vannak a fán. Eddig nem akartunk fát állítani. Kettőnknek minek, meg úgyis az egész karácsonyt vidéken töltöttük, de most h már hárman vagyunk állítottunk fát :D Mondjuk most eléggé szegényes, de hát ez van. :D

Andi27,
Üdv itt is :D Az érdi fórum eléggé kihalt lett, nem? :D Jobbulást Bálintodnak!!! Egyébként ti melyik dokihoz jártok?

Gabi,
Képek :D Nem is tudom mikor ettem utoljára egy jó kis bélszínt :D

Indi,
Domino mint mindig nagyon édes :D

Na megyek összekaparni magamat, mert lassan menni kell a gyerekdokihoz. Még mindig pizsamában és baromi csapzottan :lol:

Kép Kép
curse

Votiv, lányát? :shock: Vmi nőrokont. Sok ilyen vicces dolog van: Eperjes mint apa, "lánya" majdnem olyan idős, mint ő, ha nem idősebb. :wink:
Sulyoknál szerintem a levegő is megfagyott, ha csak az odanézett. :wink:

Babák gyógyulni! Mamáknak jobbulást!

Indi, most látom, hogy Dominonak micsoda puha-husi kezei vannak! :wink:

No el puzzlézni, mert a puzzle macskának a talpából nőtt ki a füle :roll:
zanza

sziasztok,
Andi,
gyermekeid szépségesek a képeken, újszülött babákokért különösen oda vagyok... :lol:
szóval, te is Balogh?

Indi,
fiad és fád is gyönyörűséges, hatalmasra nőtt ez a legény!!!! :wink:

Neet,
én is drukkolok barátnédnak!!!!! És Eszti meg imádnivaló! És hát igen, már most a másik nemhez vonzódik... :wink:

Gabi,
én is örülök,h irtál, főleg,h ilyen szépeket. És,h miért ilyen "kisimult" a stilusom mostanság???Háááát, mert apa már egy hete itthon van, gondok, bajok most az ő vállát nyomják! (de ő vállalta be! :wink: ) igy könnyű.... 8)

Votiv,
én sem jelentkeztem még be uh-ra... :roll:
és párod egy iggggazi gentlemannnn... :lol:
és tök jó lenne nektek egy szépséges rönkházban vhol a Pilis lábánál...

Jelentem pocakom továbbra sem lapult vissza, és tegnap óta őrületes rúgkapálásokat érzékelek bentről, szóval van remény...
Bár tegnap elővettem a terhesgatyóm, és legszűkebb fokozaton is lötyög kissé, de már nem vészes.
Viszont, ma mikor beszéltem Zuzival telefonon, azt vettem észre, h alig kapok levegőt... :lol: Pont, mint a 9. hónapban... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Andi!
képek klasszak!
mikor apával voltunk játékboltban, megkérdeztem, hogy majd mi is veszünk-e Lencsémnek valamiféle ótópályát/kisvasutat, mert én szívesen játszanék vele. :D

Zanza!
én is gondoltam ilyesmire, hogy megnyomtuk a hasát. meg elkezdett köhögni, lehet, hogy az hozta fel?

Zuzmó!
még azt is el tudom képzelni, hogy a kedves dokinő nem utalja be rtg-re! ezek szerint ezzel a betegséggel a tüdő is fertőződhet? :(

Indi!
etetőszék tényleg nagyon szép. Lencsének volt egy hasonló kb. 1 hónapig, amit valami iparművész tervezett és készített anyósom szomszédjának, csak annak életében nem volt gyereke, mert olyan alacsony lett az ülő részén a korlát, hogy kb. a derekáig ért, és naná, hogy kibukott belőle.

SZALONCUKOR FRUKTÓZZAL:
most, hogy leárazzák a szaloncukrokat, lerohantam a bótba, mert nagy kincs a diabetikus édesség olcsón. vettem is anyukámnak, és felfedeztem egy CSengettyű márkájú diabetikus cukrot, ami csak fruktózzal készült, tök jó édesség és nagyon finom. ha jövőre is lesz, ilyet veszek Lencsémnek (idén még nem cukrozunk), mert inkább a fruktóz, mint a glükóz. E321, 330 van benne. az egyik citromsav, de a 321-ről (egy antioxidáns) nem mondanak túl jót az E-számok oldalán, nem tudom mennyire kell azt fenntartással kezelni.
ancsipancsi

Zanza :) Hát ez a kis fodros karkötő engem is meglep, mert egyébként már csak a combikán vannak némi husikák, többi helyen eltűntek, most izomra gyúr a szentem :wink:

Az jutott még eszembe, hogy Rickl Máriát Szemes Mari tudta volna baromi jól játszani, ő volt iylen szerelemben-gyűlöletben szenvedélyes típus (Bernarda Albát is játszotta). No meg Csomós Mari is. Egri Katit én se tudom komolyan venni. Sajnálom, hgoy nemigen gondolnak rá, de szerintem a Hernádi Judit is nagy tragika lehetne.
És jó a mondás, tényleg olyan "Bereményis" a film.

Bocs a sok filmezésért, én nagyon szeretem Szabó Magdát és erősen felizgattam magam :lol:

indianyo

Zanza, igazigaz, Egri Márta Jozefát játszotta, Anzelm feleségét - ha hihető az imdb-n a szereposztás :wink:
Sulyokot én is így képzelem :lol:

votiv 8)
votiv

ZSanci :) Öröm olvasni most téged :) Múltkor írtad, hogy egyesek már 26-án leszedik a fát, ezen elcsodálkoztam, nálunk időnként még húsvétkor is állt , mert midnenki utálja leszedni :lol:
Fa szépsége nem engem dicsér: tesóm szerezte be, de tényleg helyes kis jószág :mrgreen:

Zuz :) jó hír ez - mármint, hogy Bazsót nem izgatja a szaloncukor, egy nehézséggel kevesebb :)

Ancsi :) vonatokat én is szeretem - tescos és ikejás favonatok most a kedvenceim, de a Vaterán árulnak régi fémvonatokat is - gyönyörűek!
Volt nekünk is egy ilyen sugárban hányós esetünk, akkor doktornéni azt mondta, hogy ha nem ismétlődik meg egy órán belül, és nincs egyéb tünet, akkor az feltehetőleg valami irritáció - beszippantott, lenyelt valamit, vagy megnyomta a pocakját.

Enyém puha kacsójú gyermek asszem fogat növeszt megint, mert már harmadszor alszik ma és utóbbit épp másfél órája nyomja - ez másfél napi adag egyébként ...

indianyo

Zuzi!

Egy részről tök jó,hogy nem könnycsatorna elzáródása van kicsi Pannádnak :D másikról viszont :cry: Szomorúsággal hallom,hogy ilyen a gyerek orvosotok mert akkor Ő is egy aki miatt állandóan bántva vannak és szidva azok a dokik is akik ezt egyáltalán nem érdemlik meg.Mienk is nagyon rendes pl.Válts,válts!

Szaloncukor?Az mi az? Nem is vettem idén.Mi mondjuk fára egyáltalán nem teszünk belőle,csak gürcös levenni ,meg randa maradna a fa az üres papírokkal és egyébként is megenni a MIlka marcipánost szeretjük de azt meg más formában is lehet :lol:

Dominonak micsoda csiga van a hajában,elképesztően helyes!

NA mára ennyit szólottam,Uff.
ÉS tsókoltatok mindenkit akit nem szólítottam most meg.
20170114224602

Juc,
engem már tökrég szólítottál meg, sértődök is ezerrel. :wink: És cukrot fáról leszedni egyáltalán nem macera, és tesót átvágni azzal, h ügyesen visszahajtogatod a papírt, mintha,... na, az nagyon vicces. Majd pár év múlva... :lol:

Andi,
skacok tényleg szépek. :)

Domino meg tényleg hatalmas és a perec a fán is jó. :)

Fát vízkeresztig (is) szokás leszedni, mert ha jan 6. után még áll, az rossz szerencsét hoz a házra.

Votiv,
most láttam rtl-en, h jön a báli szezon. Mész Viperába? Ruha?

Curse, Zsan, drukkokat köszönjük, még egyben a bnő. :)

Eszter ma (is) elképesztett, de nem akarom elkiabálni, mert csak nemrég történt. Mondjuk neki, h nemsoká takarodó, erre játszik még kb 2 percet és szól: Eszci alszik! Mondjuk: még nem kell, maradhatsz. Erre ő: Nem, Eszci alszik! És ment az ágyba. :lol: Nos, még hallom, hogy énekel, de remélhetőleg hamar elalszik, ma Csinibabára gyúrok, és hűl a söröm. :mrgreen:

Közérdekű? Aki megy tescoba (Campona) és szereti a sportmelltartót (szoptatni is jó), a Bellinda 2000 párszáz helyett 719 pénz, rögtön vettem is 3at! :)
neet
neet

Indianyó! Dominó nagyon édes babus. :D Micsoda göndör fürtöcskéje van! :P Egyébként melyik filmről beszéltek?

Curse! Hát tényleg nem nagy a mozgás. Mindig ilyen volt? :shock: Mi az Ambrus doktornénihez járunk a központba. Kicsit nyers, de a gyerekekkel nagyon aranyos, és eddig bármikor hívtam segített. Pl. Nekünk egy éves korukig nem is kellett a rendelő közelébe sem mennünk, mindig kijött minimális dotáció fejében. Az oltásokat is itthon kapták. :)

Zsancikant! Te is Balogh? Szerintem egy nagyon rendes doki. :)

Ancsipancsi! Lencsi jobban van? Azóta nem volt rosszul?

Andi
andrea27

Andi27 Régimódi történetről fecsegtünk!

Jucus, szia! :lol:

Neet, most már elrakhatod az ostort! :wink:

Ancsi, pontosan! Köhögés, aztán jön az áldás. :roll:
zanza

Neet,
de ezt igazán a régi, jó PAPIR csomagolású szaloncukrokkal lehetett megcsinálni...
ezek a mostani vackok... :wink: :? :lol:
egyébként kedves szaloncukor gyártók, IGENCSAK HIÁNYOLOM A KONZUM SZALONCUKROT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igazából azt a fajtát, ami fehér papirba és EZÜST alufóliába volt csomagolva, és NEM volt rajta csokimáz!
Mér' nem gyártjátok?????

és és és...
ma ismét 1 gyerekes szülők lettünk, mert B elment Bajára, igy Fibi, ha látsz egy B forma gyereket, az B!!!! :wink:
és miközben Igi délután aludt, Levivel egy idő után elkezdtünk UNATKOZNI, és ez nem vicc!!!!
és azt is beszéltük, h ez mennyire nem ér, h jövőre már 2 gyereket küldünk le karácsonykor, de akkor is marad még velünk 1...és ez igy megy még ééééévekig... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Megint jol eltuntem es nem is olvastam meg vissza,sajnos van erre indokom.

Szeretnek Toletek sok-sok drukkot kerni,mert:
1. Tomi (parom) tegnap ota korhazban van es 3-a elott esely sincs,hogy kiengedik.Alapbol asztmas,aztan most egy magfazas rament a tudejere es folyamatosan rohamai vannak.
Mar javulgat, de meg mindig sok "koktelt" kap.
2.Apum meg ma kerult korhazba,24 lett a cukra

Karacsony szent napjan elkaptam a hanyos virust,aztan Tomi,aztan Akos szerencsere hanyas nelkul,meg mindig kohog,nagyon kivagyok :(

Ne haragudjatok,hogy ezzel traktallak Titeket,de muszaj volt kiirni magambol.

SzomiapatlanKriszta
bkrityo

Zanza!

Szia! :D

Neet!

Sértődj be,az olyan jó.Viszont tök röhelyesen hangzik,hogy ha nem szólsz akkor megsértődőm!Vagy az a legjobb anikor azt írod,hogy már nem is szeretsz mert nem szólsz hozzám! :lol:

Andi!

Nem mindig rendes :cry:
20170114224602

sziasztok,
mivel én karikor is egy lépéssel előrébb jártam megtartom jó szokásom és kívánok nektek nagyon boldog és szerencsés új évet!

puszi
gigi
Vendég

Zsanci :) Konzum szaloncukor? Jaj, régi bizsergetős emlékek, amikor nem is volt más és maradt az izgalom, hgoy fehér, rózsaszín vagy barna belül :) Egyébként pont a múltkor linkeltem be azt a szaloncukor-készítésről szóló műsort. Én még nem próbáltam, de a régi szép emlékek, ugye :)

Neet :) a múltkor lehet, hgoy nem válaszoltam: brekeke csapat bármikor üdvözölve, de természetesen a bármikor utóbb is értendő, nemcsak előbb :)

Göndör fürtű ded köszöni szépen a dicséreteket! Hihetetlen, de igaz: megszólalásig hasonlít mindannyiunkra: apukám, testvérem, az ő nagyobbik gyermeke és én is picurka korunkban pont ugyanígy néztünk ki, beleértve a csigás hajat is :)

És ha már ilyen aranyosan nem panaszkodik senki, akkor teszek fel egy nagykádas pancsolóst, Verának ajánlva :)

Kép

Jucus :) szia :) milka marcipános fincsi :) én még a karamellásat is nagyon szerettem strollwerck nevű cégtől, de az már talán nincs is...

indianyo

Sziasztok!

Zsan,
:mrgreen:

Indi,
Domingó gyönyörű :D és tök szép meghittek a képek és a többi karácsonyos kép (Andi, Gabi) is tök jóóóóóóóóók! :D

Kriszta,
:cry: remélem, hogy minél hamarabb meggyógyul a párod és apukád is jobban lesz, drukkolok

Zuzmo,
:evil: :twisted: :evil: :twisted: én nagyon szívesen ajánlanám a mi doktornéninket mert egyszerűen SZUPER emberileg is meg mindenhogyan, de ez 19. kerület
sztem ha van már ötlet új dokira, menjetek oda, ő majd ad papírt csípőszűrésre no meg a röntgenre (picurkának jó sok minden van az elején, de mi is megjártuk már Ábel első négy hónapja alatt kétszer a Heim Pált röntgennel uh-kkal mindennel... :( ) és a dolgaitokat majd ő átkéri a régitől
nálunk legalábbis ez így működött :?

Kép

Kép

szrekuc

Jaj drága Krityókám! Nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy mihamarabb kilábaljatok a nyavalyákból! Ha valamilyen segítségre van szükséged, szólj és jövünk :)

indianyo

Andi, én kimondottan rossz élményekkel és véleménnyel rendelkezem a dokidról, ez mégegy :?
de ez semmit nem befolyásol köztünk! :lol:

Krityó, ++++++++++++
szegény kis férjecskéd! pedig ma vana neve napja :( ez alkalomból is csak jobbulást kívánok neki!! és édesapádnak is!
és neked nagy ölelés, sok puszi!

Domingó mellett szépségben elbújhatnak a kis puttók! de cuki harapnivaló kis popója van :lol:

Gigi, neked is BUÉK!

na megyek nézem Erin Bunkovicsot...

votiv 8)
votiv

Krityó, sok-sok ++++++++++ Nektek! + Mielőbbi gyógyulást Mindannyiotoknak!

Dominonak ilyen huncut nézése legyen! :wink:
zanza

Curse :) De jó, hogy Adél baba már jobban van! :D Már csak Neked kellene bulnod! Hajrá!

Ruz :) Komódon a fa? Asszem Bendiről már tettél fel képet, ahogy felmászott a komódra... vagy rosszul emlékszem? :wink: :lol: Az unokatesó hogy törte be a buksiját?

Neet :) Méregtelenítő Esztinek nagyon jók az aranyköpései :lol: Fejreesés :( jó, hogy semmi baja nem lett! Mi ma havat lapátoltunk Bálinntal, van külön kis lapátja is, nagyon lelkes volt :lol: Úgy látom, már nincs gondotok az elalvással, gratula az csajnak! :D Pedig épp eszembe jutottál minap (meg a bilincs), amikor a nagyfiú már másodjára mászott le az ágyról... Én meg odafeküdtem mellé és akkor már nem akart lemászni, szépen elaludt, szóval ezt egy rácsos ágyban nehéz megtenni :wink:

Andrea27 :) Üdv itt! :D Gyerkőceid gyönyörűségesek! Bálintodnak bulást! Az én fiam is Bálint, csak 3 hónappal fiatalabb :wink:

Gabi :) Képek nagyon szépek, a gyerkőcök, a kaja, a csokor, minden :D Sztem megpróbálhatjátok az új ágyat az új házban, legfeljebb visszatértek a régihez, ha mégsem jön be. Én is nagyon aggódtam, ezért is kezdtük ilyen hamar a beszoktatást, hogy mire megérkezik kistesó, minden oké legyen, és én voltam a legjobban meglepve, hogy mennyire simán ment :)

Szrekuc :) Szerelő Ábel :lol: Gratula a 3. foghoz! Hogy viseli Ábel? Harapás :( Nálunk is sokáig elhúzódott, mire sikerült leszoktatni a gyerkőcöt, kitartást!

Barbi :) A negatív k.eredményhez gratula és persze az újabb fogacskához is! :D

Ancsi :) Hányás :( Remélem azóta Lencsi jobban és nem volt újabb rosszullét!

Indi :) Dominó szuperédes a fa alatt a tehenes gatyójában, mint egy gyönyörű ajándék :D no és persze az is :wink: A fürcsis kép is nagyon klassz, látom ő is imád a zuhanycsővel játszani :lol:

Kriszta :) Bulást a családnak és sok-sok +++++++++++!!!

Zuz :) Bazsó és a szaloncukor :lol: Majd sütök neki kókuszkockát, az ízlett neki, ha jól emlékszem :wink:
denizsa

Tud valaki valami véleményt Nyulasi doktorról? Szült nála valaki,vagy járt hozzá valaki?

Segítséget előre is köszi:edus
edus76

Andi,
Újabban lett ilyen kihalt a fórum, bár azért én sem nyomom olyan régóta. Mi a Bajcsyn lévő rendelőbe járunk Gyöngyössy Eszterhez, a védőnő ajánlotta. Néha neki is érdekes stílusa van. Pl. amikor kijött hozzánk először, a kötelezőre, szó nélkül végig caftatott a házon, mire apa megkérte h ha a cipőjét levenné. Engem az ilyen dolgok tökre felháborítanak. Nem vagyok azért olyan eszeveszettül tisztaságmániás, de azért tiszteljen meg vele h legalább rákérdez vagy vmi. És persze az is furcsa h egy 6 hetes gyerekkel nekem kell a rendelőbe szaladgálni. Az ügyelet pl. azt mondta h kijönnek, nem kell bemennünk. Na mindegy, most jól kipanaszkodtam magam.

Bkrityo,
Jobbulást a családnak és kitartást!!!

Indi,
Nagyon huncut Domino :lol: Vigyázz, mert hamar le fogják csapni a kezedről :lol:

Deni,
Hólapátolás? :? Pesten esett a hó?

Ha már szaloncukinál tartunk, valaki emlékszik esetleg a fagyöngy nevezetűre. Az volt a kedvencem, de talán 2 évig ha gyártották :( Persze azért az ember mindig talál vmi mást, mint pl. a marcipános, bár ez minden formában jöhet :lol:

Közben megjártuk a dokit is. Most azt a stratégiát alkalmazzuk h a rendelés vége előtt esünk be pár perccel és eddig bejött. Senki nem volt a váróba :lol: Persze minden rendben van Adél babával, javulgat, még pár napig gyógyszer, aztán kedden kontroll és remélhetőleg le tudtuk ezt a fránya kórt :lol:

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?