A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Pannica!
Nagyon szép helyen vagy! És helyes kismami vagy. Nagyon furi, hogy ott olyan jónak tűnik az idő és minden zöld. De jó lehet!!!

Benkoka!
Ari a kisfiatok! Remélem én is tudok feltenni képeket, jövő vasárnap megyünk a dokihoz UH-ra. Már nagyon várom!!!

Dica!
Ez nem semmi!!! De még jó, hogy most derült ki és nem a legvégén, mondjuk a kórházban, születéskor. Azt elhiszem, hogy örül a büszke Apuka!!!

sch.judit

Na sziasztok újra..nagyon rég voltam,hosszúra sikeredett a karácsony,de nagyon jó volt,és BETTI GRATULÁLOK NAGYON,ÉS VÁROM A KÉPEKET ÉN IS A BABÓRÓL...OLYAN JÓÓÓ NEKED!!!
Szóval felbuzdultam az esküvői képeken én is felrakok kettőt!!

Kép
Kép

Egyébként a múltkor éjszaka nagyon bekeményedett a vádlim,de baromira fájt..olyan izomgörcs volt tudjátok..volt már ilyen valakinek??azóta szedem a magnéziumot,hátha picit oldja..??
És nektek nincs olyan érzésetek mintha a szeméremcsontotok tájékán késsel szúrkálnának minden egyes lépésnél??Napról napra jobban érzem..nem kellemes :roll:
Betti még egyszer gratula..annyira jó neked..
Remélem mindenkinek szép karácsonya volt...

Kép
nikky

SZUPER! BETTI,GRATULÁLUNK!!! (Tegnap egész nap rád gondoltam,és folyton emlegettelek a páromnak,úgyhogy ő is "kénytelen" volt rád gondolni... :D )

Tudjátok,ez olyan furcsa,hogy végül is csak így a neten ismerjük egymást,és talán el is mennénk egymás mellett az utcán,és mégis,valahogy annyira izgultam a Bettiért,mintha már évek óta ismerném. És hát persze a többi babát is várom!! :D :D

Bacilivi:
Hát nem szokványos képek,az biztos,de jó fejek vagytok!

Vitte:
Hát nagyjából így képzelem el csipkerózsikát a herceggel. Ráadásul a csokor,az valami álomszép!! :D

Pannica:
Óriási a pocid! Nem sűrűn lehetne nem észrevenni..

Benkoka:
Édesek a képek! Mi is szeretnénk menni majd januárban 4D-re. Tudjátok,legszívesebben minden nap benéznék hozzá, és "meglesném", mit csinál éppen.. Olyan édes,amikor nekiáll rugdosni! És hát jó lenne 100%-ra tudni a nemét.. Csak, hogy tudjuk.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Először is GRATULA Bettinek, mi is nagyon várjuk a beszámolót!!!!!!!

Bacilivi:
nekem is nagyon bejön a polgári fotótok, olyan a hangulata mintha egy régi újságból vágtad volna ki.

Barbamami:
nagyon sajnálom a barátnődet, mot már jól vannak? Ténleg nem lehet semmit tenni a lepényleválás ellen? Hogy lehet észrevenni?

Vitte:
nagyon dögös a csókos fotó a tetkóddal :), igerem, ha délután több időm lesz írok emilt, ja meg fél 5re megyünk dokihoz, drukkoljatok!!!!!

Pannica:
hatalma a pocid, gyönyörű, nem beszélve a tájról, meg arról, hogy olyan, minta nálatok tavasz lenne, hány fok van?

Nanett:
nekem hála még nem jött ki a köldököm, de néha úgy érzem hamarosan kinn lesz, milyen érzés? jaj remélem marad a helyén... :)

Őzi:
jobbulást neked! és sok citromos teát!!! :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok Lányok!

Betti! Gratulálok!
Vicuska: jobbulást! Vigyázz nagyon magadra! A pihenés idegesítő, de hasznos.
Nagyon szépek az esküvői képek!

Köszönöm mindenkinek, aki írt a méhkeményedéssel kapcsolatban, teljesen megnyugodtam. A szédülésem is elmúlt, megmértük a vérnyomimat, nagyon alacsony lett.
Ma voltam terheléses cukron, de még nincs eredmény. Izgulok egy kicsit. A hétvégét igyekszem kihasználni, hogy jókat egyek, hátha keddtől diétára fognak, akkor lesz eredmény.
Tegnap kimentünk Bécsbe egy napra. Jó volt, csak kicsit fárasztó.

Elisabeth, nekem is rossz a szemem, -4-es mindkettő. Voltam szemészeten, ahol azt mondták, szülhetek természetes úton is, de úgy érzem, nem vizsgáltak meg elég lelkiismeretesen, a doktornő csak bevilágított egy lámpával a szemembe, és olvastatott a tábláról, ezzel ellentétben a vizsgálati lapomra azt írták, hogy kaptam pupillatágító szemcseppet (nem cseppentettek semmit a szemembe), és hogy volt szemnyomásmérés (holott nem volt). Ezt már csak az utcán vettem észre, és nem mentem vissza reklamálni, én éreztem kellemetlenül magamat. A papírt, amit kaptam elvittem a nőgyógyászomhoz. Mivel van egy kis gerincferdülésem is, hümmögött, és azt mondta, hogy ha a baba csak egy kicsit is nagyobb lesz annál, mint ahogy kényelmesen meg lehetne szülni vagy nem teljesen ideálisan fekszik, akkor javasolni fogja a császárt, tekintettel erre a két dologra. Szóval, szerintem is menj el szemészhez, de ha lehet, ne a Jánosba, és nézd meg, hogy tényleg azokat a vizsgálatokat csinálják-e meg, mint amiket a lapodra írtak.

Kép
Vendég

Luisa:
Azt hiszem, a vérzésről lehet észrevenni.. A barátnőm mesélte,hogy pillanatok alatt elöntötte a vér. Azt azért hozzá kell tenni,hogy már 3 éve próbálkoztak lombikkal a babával, és egész végig nagyon vizesedett.. De most már jól vannak, csak az a baj,hogy egyáltalán nincs teje..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Edi köszi a tanácsokat! Megfogadom! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok kismamik!!!!

BETTIKÉNEK ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ, ÉS JÓKÍVÁNSÁG HEGYEK, SOK EGÉSZSÉG ÉS ÖRÖM!!!!!!

Borzasztó gyorsan eltelt a karácsony, s holnapután már szilveszter!!

Liza!!

Cukik a ruhák!!! Mégiscsak rászántad magad, s vettél néhányat!!!:)
Mi tegnap töltöttük be a 15. hetet, s ma már a 16.-ban vagyunk.
Már nagyon várom azt a pillanatot, amikor nekünk is megmozdul a Zsebikénk. Milyen érzés???

Sajnos ma egész nap kettecskén vagyunk, mert apa 24 órában dolgozik, majdcsak reggel érkzik haza. :(

Nikky!!!

Nekem is vannak is szurkálós napjaim, ilyenkor alig birok járni, nagyon kellemetlen. Tegnap meg az bal oldalam szurkált, nem tudtam levegőt venni. De mindent a babókért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti nem tapasztaltok olyat, hogy egyik nap óriási a pocitok, másnap meg már nem annyira? Én most ezen filózok, hogy ez vajon mitől lehet? Felpuffadunk, vagy mi? De ugyanakkor meg nem érzem magam puffadtnak!

Megpróbálok én is feltenni esküvői képet, lehet, hogy nem leszek szerncsés!!??
judithappy

Sziasztok! :lol:

Először is hatalmas gratula Bbettinek és a kisbabának! :D Sok egészséget nekik,és várjuk a további híreket!!!

Kép

Elizabeth én is Óbudán lakom,de egy szem hó esett erre szerencsére,csak a nap süt 7ágra.
Vitte igen vkivel akkor nagyon összekevertél,mert mi mindig is házasságpártiak voltunk.

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
judithappy

Bocsika, valamit nagyon elbénáztam a kép kicsinyítésnél, megpróbálom majd még!!
judithappy

Boszi, reggel 7-kor még volt hó...mikor párom elment dolgozni....aztán elolvadt! :( DE a napsütésnek örülök!

Ime egy pocifotó! :shock:

Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok csajok!

Nalunk meg tart a karacsonyi csaladkorbelatogatas, igy csak kis idom van irni anyosektol.

Micsoda eskuvokep-domping! Bar temaban tobb szempontbol is ideillik, pl. nemcsak minden kismama, de minden menyasszony szep, ugye? :wink:

Betti, mar nagyon varom en is a beszamolod, nagyon gratulalok!!!

Mi is jol vagyunk, de megint megfaztam, szerencsere most mar laz nelkul. Barcsak mar elhagynam ezt a nyavalyat!

A kicsi lany most mar rendszeresen mocorog, es kozli, ha nem tetszik neki valami: "Anya, ne igy fekudj, ne arra dolj, ez a kaja kiraly..." meg ilyenek.

Na, jok legyetek, szepen gombolyodjetek, jovore mar jovok rendesen!

Kép
Kép
-macsek-

EGyre kevesebb az esély, hogy 2006os babánk lesz :? , de végül is a kiscsaj tudja, mikor kell kijönni :D Ma d.u. megyek dokihoz, kiváncsi vagyok, hogy tágultam e tovább...

ŐZI!
SZEGÉNY!!Hát nem jött jókor ez a virus... :( Pihizz sokat és jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbamami, ez a lepény leválás nagyon durva lehetett...azthiszem szivrohamot kaptam volna, ha meglátom, hogy vérzek...

Egy ismerősöm 2 hét túlhordással 5kilós babát szült...!!!NEm semmi , mi?
Vendég

Sziasztok Lányok! Már nagyon régen nem voltam,baromi hosszú volt a karácsony! GRATULA BETTINEK ÉS A BABÓNAK!!!!! Szerdán voltunk 4D-én és megálapították ,hogy KISLÁNYOM van :D és persze minden rendben van vele!!!!!!
Vendég

Lányok szerintetek melyik név hangzik jobban Tóth Dorottya vagy Tóth Dorina? Nagyon nem tudom eldönteni,hátha ti tudtok segíteni! :)
Vendég

Bacsbern!
De jó, megint lehet szavazni!!! :D :D :D
Nálam egyértelműen a Dorina a nyerő. Ha egyszer kislányom lesz, ez a név nagyon esélyes. Szóval eddig 0:1 Dorinának!!!

sch.judit

Ja, és persze nagy gratula a kislányodhoz!!! :D :D :D :D :D

sch.judit

Sziasztok!

Bacsbern!
Nekem is a Dorina a nyerő és gratula a kislányotokhoz!
Nekünk tegnap derült ki hogy a kislányunk az valójában kisfiú!! :)

Judit!
Hát igen!Apa nagyon örült hogy mégis csak fia lesz és nem lánya!!
Én mind a kettőnek örülök,mindegy hogy mi lesz csak egészséges legyen!!

Dica
Vendég

Bacsbern:
Gratulálok a kislányodhoz! Nekem is a Dorina tetszik jobban..

Ja,és Dicamama:neked meg a kisfiadhoz! Már alig várom a 4-ét,hogy 100%-osítsa a doki a babánk nemét. Persze,az is lehet,hogy közben kinőtt neki valami...,de végül is az a lényeg,hogy egészséges legyen,és hát,hogy tudjuk a nemét.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

dicamama! Nekem is eddig fiam volt szerdán mondta a 4D UH a nőci hogy kislány ,és nem tudja mit láttak fiúnak rajta :D Köszönöm az eddigi szavazatokat,tök rendik vagytok hogy segítetek a választásban :D Dica GRATULA neked is a kislányhoz és mi lesz a neve?
Vendég

Dica elírtam bocsi gratula a kisfiúhoz :oops:
Vendég

Bacsbern!

Egyébként ha lány lenne mégis csak akkor Boglárka Zoé,de ha ezek után mégis fiúnk lesz (tegnap az UH-on ez elég egyértelmű volt) akkor talán Bence (de ez még nem biztos)!!!

Dica
Vendég

Sziasztok,

Zsana igen vannak meg joslofajasaim, persze teljesen rendszertelenek altalaban reggelente tor ram.... es Nikky nekem is van az a szurkalo erzes a szemeremcsontom tajekan, de csak egy-egy naponta es ja eleg kellemetlen de fajdalmasnak azert nem neveznem. Nagyon csinik vagytok a paroddal az eskuvoi foton!

Bacsbern nem azert hogy ellentabort kepezzek de nekem jobban tetszik a Dorottya :D :D :D gratula a kislanyhoz!

Ozi neked jobbulast!!!!

Lanyok megremitetek, hogy nagyon nagy a pocim, tudom hulyeseg ilyesmi miatt izgulni, de a parom nagyon nagy sullyal 4,5 kiloval szuletett (csaszival) :shock: most is jo nagy darab, a gorog nemzeti judo csapatban sportolt. En meg kicsi vagyok 160 cm, nem hiszem, hogy meg tudnak birkozni egy orias bebivel, de talan a lanyok kisebbek nem??? :?

Fontos kerdes :!:
Szeretnem en is inni a malnalevel teat, bejartam egesz Athent, sehol nem kaptam es csak nagy szemekkel neznek ram, hogy meg soha nem hallottak errol :( Otthon Magyarorszagon ez teljesen konnyen beszerezheto? Van valami alternativ gyogynovenyes cucc esetleg??????

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok,
Nincs gépünk, ezért csak gyorsan benéztem, de igazán érdemes volt!

Betti Gratulálok, és nagyon várjuk a részletes beszámolót. Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok!

Őzi, Macsek, vigyázzatok magatokra, remélem, hogy hamar túlestek a nyavajákon.

Az esküvői képek nagyon szuperek, egyik jobb-, mint a másik! Mintha esküvői magazinból származnának. Tényleg!

Benkóka, ezek nagyon jó képek, gratulálok a kis gyönyörűhöz!

Pannica, nagyon szép a pocid, én is csatlakozom az írigykedők táborához az élőhelyed miatt. :oops:

Babcsern, gratula a kislányhoz, részemről: Dorottya, ez egy kicsit hagyományosabb, mint a Dorina.

Lilo

Kép
Kép
34372

Őzi, Bacilivi, nektek külön szurkolok, nehezek már az utolsó napok?

Lilo

Kép
Kép
34372

ja elfelejtettem valamit
Judit
a pocak kissebbedes nagyobbodast en is megfigyeltem :D nekem altalaban reggelente kisebb estere oriasiva no, de gondom ez az emesztessel fug ossze, no meg azzal, hogy este valoszinuleg azert is tunik nagyobbnak mert elfaradok a cipelesben.

Koldok tema: nem tudom ki irta (bocs lusta vagyok visszaolvasni) de nekem mar kb a harmadik honaptol kezdve teljesen kiall, de heeee ennek is van elonye, konnyebb tisztan tartani. (parom harmadik mellbimbonak hivja :D ) Nekem egyaltalan nem fajdalmas, de fura, meg mindig megijedek tole ha tukorbe nezek. Egyebkent nem akarok senkit sem remisztgetni, de a anyukamnak ugy maradt harom gyerek utan annak ellenere, hogy a pocija visszafogyott. Hat gondolom erre en is szamithatok....

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok!

Rég írtam már. :)

Betti!! Naaaagy Gratula a babához és nagyon sok sok sok boldogságot nektek!! ♥♥♥

Az esküvői képek gyönyörűek! Sárgulok az irígységtől.. :D

A pocakos képek meg egyszerűen imádnivalóak! :)

Voltam dokinál. Kb 5 hetes terhességet tapogatott ki. Megkaptam a temérdek beutalót is. A jövő évet rohangálással kezdem. Az egyedüli amire szívesen megyek az az uh.. :D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

pattogobolha hat meg tudlak erteni, nekem mar nagyon elegem van a vizsgalatokbol. Olyan pipa vagyok, az orvosom masodszor is el akar kuldeni terheleses cukorvizsgalatra! Mi a fenenek???? :evil: Az elozo egy honapja volt es teljesen a normalis ertekeken belul maradtam minden idopontban. Nektek hanyszor kellett menni lanyok??

bocs, hogy ilyen sokat irok es kerdezek ma, ugy latszik egyszeruen hiperaktiv napom van

KépKép
KépKép
pannica

voltam dokinál, azt mondta elsimultr a méhszáj, de szerinte baba jövő hét végére lesz csak. jajj...még egy hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pannica,
csak megnyugattásképpen, a has mérete nem feltétlenül jelzi, hogy mekkora a baba!!!sőt!!! nekem kicsi hasam van, de a babát nagynak mondják!!!!! Málnalevél teát nálunk gyógyszertárban, meg sima gyógynöv boltban lehet kapni. Érdeklődj ot körbe, hátha van vmi más, amit ott a nők isznak!

babcsern, DORINA!!! :D

LILO, ari vagy :D csak kicsit nehezebbek, mert már feszit alulról a kisasszony nagyon, de igazából az izgalmas várakozás mellett ez eltörpül...

pattogobolha, 5 hét???? dehát már egy jó ideje itt vagy nálunk, azt hittem min. 2 hónap!!
Vendég

Vitte, Ozi

Ti gondolkoztatok mar azon, hogy fogjatok megtanitani a babatokat magyarra? Nalunk kicsit bonyorult a helyzet, mert apuka felig gorog, felig angol es jelenleg gorogorszagban elunk (osszehasonlithatatlanul jobb a klima ugye :) . Szoval itthon mi angolul beszelunk, en tanulok gorogul, a gyerek gorog oviba fog jarni, de magyarul nem nagyon beszelek itt, nincs kivel. Ha csak tolem hallja a magyart neha-neha vajon megtanul-e majd? Nem tudom, meg aztan nem is szeretnem osszezavarni szegenyt, harom nyelvet tanulni egyszerre nem konnyu... biztos lesz valahogy. Ti hogyan tervezitek?

KépKép
KépKép
pannica

bacilivi
jujj de jo, neked mar CSAK egy het, annyira orulok!!!!!!

KépKép
KépKép
pannica

pannica,
igazad van, igy kéne felfogni, hogy már csak egy hét!!!de ezek az uccsó napok OOOLLYYAN lassan telnek...Meghát reménykedtem,hogy idei baba lesz.
Tényleg, szüleid, nem bánkódnak, hogy messze lesznek unokájuktól? és a görög családban vannak különleges szokások, elvárások a nőtöl? csak azért mert az unokatesómnak volt görög vőlegénye és pl náluk nem kérhetett a pasitól nyilvánosan egy pohár vizet, mert a ffi nem szolgálhatja ki a nőt.
Vendég

bacilivi
jogos a kerdesed, itt tenyleg furcsan kezelik a nok egyenjogusagat, de foleg az idosebb generacio, azert ez valtozoban van. Nekem nagy szerencsem, hogy a parom felig angol es Londonban nott fel, tehat nem igazan szedte fel ezeket a fura gorog szokasokat. (a csaladja is nagyon egyenjogusagparti) Nalunk egyenjogusag van otthon es kulonosen gondoskodo miota terhes vagyok, egy rossz szavam sem lehet :) A hazimunkat persze en vegzem, de ez nalunk a logikus munkamegosztas, mivel en itthon vagyok, o meg eleg sokat melozik.. En amugy azt nem banom, hogy fozok-mosok-vasalok ra es nem segit a hazimunkaban, sztem ez teljesen normalis, a penzt o hozza haza :D

Itt amugy a gorog pasik elvarjak a noktol, hogy a baba szuletese utan 4-6 honappal visszamenjenek dolgozni, altalaban beadjak a gyereket a bolcsibe. Sok no nem is szoptat is, vagy csak egy-ket honapig. Ez nekem nagyon idegen, szerencsere mi megengedhetjuk magunknak, hogy en ne dolgozzak amig a gyerek(ek) kicsik, vagy csak otthonrol, amit most a terhessegem alatt is csinalgatok (fel gozzel)

KépKép
KépKép
pannica

ja es ne feledd ha nem is lesz idei baba, van eselyed arra, hogy o legyen az ev elso babaja!!!! :D

KépKép
KépKép
pannica

Pannica,
Mi nem vagyunk olyan nehez helyzetben mint te (mar ami a nyelvet illeti). Mi itthon csak magyarul beszelunk, igy nem kerdeses, hogy mi lesz Levi anyanyelve. Ha meg itt leszunk akkor is mikor cseperedik, akkor az angollal sem lesz gondja, mert azt mar a jatszoteren felszedi, aztan kesobb az oviban...

Nem voltam meg ilyen helyzetben mint te, de egy baratnom igen es o eleg hamar feladta a probalkozast. Ez mondjuk nekem nem nagyon tetszett, de persze nem tudom nekem hogyan menne. Szoval az o sracai nem beszelnek szepen magyarul, es minel kisebb a gyerek annal kevesbe. Ennek az is az oka, hogy a gyerekek angolul jatszanak egymassal es ez szinte mindent eldont...

Sok sikert kivanok mindenesetre, kivancsi vagyok te hogy oldod majd meg... es mennyire lesz sikeres. Nekem mar az is furi, hogy angolul fogok szulni, de azt mar el nem tudom kepzelni, hogy mikor a kezembe veszem, ne magyarul szoljak a kicsihez...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

bacilivi,
De jó, már csak egy hét és lesz még egy fórumos babánk!!!!! Azért én drukkolok, hogy idei baba legyen, hisz van még 2 napja :D
Milyen érzés az, ha elsimul a méhszáj? Érzel valami különlegeset? És milyen a közérzeted? Gondolom elég nehéz így az utolsó napokban...

bacsbern,
Gratula a kiscsajszihoz!!! Nekem a Dorina tetszik jobban.

Dicamama,
Tök jó, hogy neked is kisfütyisöd lesz! :D A Bence szép név!!

Pannica,
Csatlakozom a bacilivi hozzászólásához a has méretével kapcsolatban. A barátnőmnek óriási hasa volt (csodálkoztam is, hogy hogyan nőhet akkorára :D ), ahhoz képest a kislánya 2900 grammal született.

Képzeljétek, azt olvastam, hogy már a 31. héten ajánlatos összepakolni a korházi csomagot. Olyan ijesztően hangzik,... Ez még túl korai lenne, nem? Kicsit parázok a koraszüléstől... Jaj, szinte minden terhességi szakaszban van valami, amitől aktuálisan félni szoktam :oops: Na meg az előzmények is (görcsölés, keményedés) is rátesznek egy lapáttal.

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Csináltam egy pár képen Nonó ruháiról, még most kicsinyítettem le, mindjárt fel is teszem.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!
Bacsbern:nekem a Dorina tetszik!
Dicamama:gratula a kisfiúhoz!Mikor mondták,hogy lány?Most már elgondolkodtat hátha nálam is elnéztek valamit??!!

KépKép
vicuska

Ez a többnyelvüség a családban érdekes téma. Én ukrán nemzetiségű vagyok, Kárpátaljáról származom, Magyarországon 8 éve vagyok, családommal leginkább ukránul vagy oroszul beszélek. Viszont a férjem itteni, ő magyar, és természetesen magyar lesz az alap nyelv itthon. De meg szeretném tanitani a gyerekemet oroszra, csak azt nem tudom, hogy mikor kellene elkezdeni. Túl korán nem jó, mert akkor összezavarodik a gyerek. Van is egy ilyen példa az ismerettségi körömben.
Az egyik barátnőm félig magyar félig ukrán, a férje pedig orosz. A kislányukhoz mind három nyelven beszéltek a születésétől kezdve. A gyerkőc most 3 éves elmúlt, és egyik nyelven sem tud beszélni, leginkább valamilyen 3 nyelvből álló szókombinációt használ.

Kép
dijcsi

Benkoka:Nagyon szép a babód a képeken!

KépKép
vicuska

Vicuska!

4 hete mondta a dokink hogy kislány(90%-ra modta) és hozzátette apának hogy 10 % esélye maradt hogy kukisunk legyen.
Hát az a 10% be is jött!De ahogy irtam is, én a kukisunknak is örülök! :D :D

Dica
Vendég

Vicuska!

4 hete mondta a dokink hogy kislány(90%-ra modta) és hozzátette apának hogy 10 % esélye maradt hogy kukisunk legyen.
Hát az a 10% be is jött!De ahogy irtam is, én a kukisunknak is örülök! :D :D

Dica
Vendég

Bocsika,valamiért 2* küldte el!
Meghülyült a gépem!
Vendég

Na akkor még nekem is kiderülhet,hogy kisfiú!Nekem 20hetesen kislányt mondtak a 4d-n és itthon is a helyi vizsgálaton!Azóta nem voltam ultrahangon,jövőhéten megyek újra!Lehet ér még meglepetés!?

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Tényleg szőrnyű ha a lepény leválik, ha jól tudom akkor is leválhat ha rossz helyen tapadt meg / alul/. Gyanixivel mi van csajok miért nem ír?

Kép
rena12

Huh, volt am termes!!!!

Gyonyoruek a kepek, lanyok, tenyleg szebbnel szebbek! Es koszi en is a bokokat.

Koldok-tema,
Meg nem all ki, szerintem mar nem is fog, de szinte lilas kor van korulotte, bizti elvekonyodott a bor.

Pannica, Dijcsi, es akit meg erdekel
Nyelv kerdes...

En ket nyelven nottem fel, mar csak azert is, mert anyu nem tudni magyar, apa nem tudni nemet nyelv mikor en lenni bebi... :roll:
Es en mindket nyelvet az elejetol beszelem.

Masreszt, Finno-ban angolt tanar voltam egy oviban, diplomatak gyerekei jartak oda, a legtobben min. 2 nyelven, de inkabb 3 nyelven beszeltek gyermekkoruk ota.
Biztosan vannak kivetelek, akiknel nem megy, de en sajat tapasztalatombol fakadoan csak elonyet latom. (A tudomanyos eredmenyekrol nem beszelve, hogy mennyivel fejlettebb a tobbnyelvu gyereknek a kognitiv szintje.)

Nalam is magyar ferjecske, es bizom benne, hogy nekem is sikerul majd az, ami anyumnak, en is nemetul akarok a gyermekkel beszelni. DE kezdettol fogva es konzekvensen. Kulonben el lehet felejteni... ez szinten sajat tapasztalat... az ocsem eleg sokaig nem tudott nemetul, nem is beszelt hozza anya nemetul a kezdetektol, mert addigra mar tudott magyarul. Most beszel ugyan, de azert nem lehet osszehasonlitani.

Anyu mar beigerte, hogy o kizarolag nemetul fog beszelni Noah-val.

Baratnom magyar, ferj finn, kozos nyelvuk az angol, baratnem magyarul, a ferj pedig finnul beszel a gyerekhez. 3 nyelv gond nelkul!!!

Rekanna, Dijcsi,
Nem reklamozni akarom, de az Ozi-fele kendo nem megkotos, es marha egyszeru a hasznalata. A kengurukrol en semmi jot nem hallottam, de persze ez mindenkinek a sajat felelosege.

Ozi,
Jobbulast! Szegenykem, ez hianyzott most....
Koszi a linkeket, jo benus vagyok, h. nem talaltam meg....

KépKép
KépKép
vitte

Betti!!!! Gratulálok!! Neked, Apukának! Az egész családotoknak!!! Gyönörüséges Kislányodnak - Boldog Születés Napot!!!
1000 évnyi Boldogságot! Egészséget!!! Szerencsét!!! Türelmet és Szeretetett!!!!!!!!!!

Kép

Kép
fenix

Sziasztok Lányok!

Őzi, Macsek - vigyázzatok magatokra Minden rendben lesz!!!!!!!

Esküvöi képek nagyon szépek!!!! Hmmm felraktam volna én is... de csak a volt férjemes az még milyen dolog lenne :lol: :lol: igy csak amulok, bámulok.. milyen dönörüek Vagytok! Micsoda ruhák! Micsoda férfiak!!!! :D

Töbnyelves család: na.. a miénk is olyan lesz... Itthon magyarul beszélünk... gyerekkel váltagatva fogok... A szüleimnél majd csak oroszul fognak beszélni... És majd egészen pici kora óta angolult is tanulja majd... 7 éves korik nő aktivan az agy... ja és ugyebár csak akkor nő igazán ha dolgozik! :) Na ezt ki fogunk használni!

Dokim mégmindig nincs.... Lett volna/anyám/doktornője... de ő Rokus korházban dolgozik... Utána néztem a neten... És hát semmi kedvem ott szülni.... igy most nem tudom mit csináljak...

Életemben először Balatonnál fogok szilveszterezni!!! Alig várom...
Ti mit csináltok majd szilveszter éjszakán???? :)

Kép

Kép
fenix

Beti:
NAGY GRATULÁCIÓ A KISLÁNYHOZ! :lol: MINDEN RÉSZLETRE KIVÁNCSIAK VAGYUNK, REMÉLEM LESZ IDŐD MESÉLNI.

Dicamama:
Én csak azt tudom, hogy nekem a 28. héten 1,2 kg-os volt a baba és ez kb. a végleges súly 1/3-a, tehát 3,6 kg-ra számítsak. Szerintem a 900 gr nem olyan vészes.

Nikky:
Pont tegnap hajnalban mind a két lábam begörcsölt. Ilyenkor rögtön fel kell állni, az kiviszi a görcsöt. És nekem kálciumot mondott a dokim, hogy az jó a görcsökre.

Bacsbern:
Dorottya vagy Dóra, nekem a Dorina már csak a Galambos Dorina miatt sem jön be.

Pannica:
Itthon vannak gyógynövényes boltok meg állítólag a patikában lehet kapni málnalevélteát. De még én sem vettem.
A többnyelvűséghez meg annyit, hogy nekem az a problémám, hogy folyékonyan beszélek németül, de nem lennék képes a babóhoz nem az anyanyelvemen beszélni. Tehát szerintem Te csak beszélj magyarul, a párod görögül vagy még jobb lenne: angolul és az oviban úgy is megtanul görögül.

Én különben úgy érzem egyre gyakrabban, mintha izomlázam lenne a teljes medencémben, főként séta után. Ez normális??? :roll:

Kép

Kép
rekanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?