Mea,
Gratula, azert eleg gyorsan sikerult eladni nem?
Viki,
Az enyem is mindig sir oltaskor, de hamar felejtenek meg szerencsere!
Bar, amint belepunk a rendelobe, mar elkezdi az uvoltest!
Szerintem pont jo aranyai vannak Petikenek! 9 FOG? Nekunk ketto kijott Magyarorszagon, igy most negy van felul es negy van alul is, vagyis mi meg csak 8 fognal tartunk!
Benianyu,
Koszi az udvozlest
Barbapapa,
Ne mondd mar!!!!!!!!!!

Fel11-kor felkelni!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilyen durmizos gyereket akarok en is!!!!!!!!!
Eves:
Balazs nagyon jol elboldogul a kanallal! Nalunk Matthieu volt sot meg olyan is, mint Ayse Lilije, van amikor meg most sem eszik egyedul, inkabb nem eszik! Nagyon rossz evo volt es rossz evo meg mindig!
Balazs viszont pont az ellentetje, nagyon szeret enni es mindent egyedul, kanallal, villaval, mar csak a nagyon hig levest adom neki, de barmilyen joghurtot,danettet megeszik egyedul. Persze nem mondom, hogy nem kell etetokendo

meg feltorlokeszlet, egy kisebb malaccal is feler neha, de nem is akarja, hogy adjam neki, most mar mondja, hogy add ide, es mutatja az asztalkajat! Ugy birom, ha ehes, megy keresi a kanalat, tanyerjat, etetokendojet, es keredzkedik fel a szekere. Kozben meg dumal, "vite, nyamm-nyamm mama". Itt kiterve a beszedtemara, nagyon buszke vagyok a fiaimra

Mind a ketto ert magyarul, a kicsi is minden csinal, amit kerunk tole es mond is magyar szavakat, a nagy meg, meg en is ledobbentem, hiszen nekem mindig franciaul valaszol, de nagyon jol elboldogult a magyarral otthon

foleg az unokatesokkal, nem is volt szuksege ram!
Davallia,
Ugye te kerdezted a beszedtemat? Ne aggodj es foleg ne hasonlitsd magad vagy mas gyereket a tiedhez!!!! Minden kisgyereknek mas a ritmusa, ez latszik jaras-fogak-suly stb-bol. Nekem hasonlitaskepp a nagy van jelen es teljesen kulonbozoek! A kicsim kesobb kezdett jarni viszont o nagyon beszedes, rengeteg szot ismer mar es nagyon jol megerteti magat! Ujabban mondja kutya, cica, add ide, mama kaka van, budos, jo, igen, nem es ugyanezt franciaul is! De Matthieu betoltotte a ket evet es meg se mama se papa nem volt! Majd mint Ayse, majdnem teljes mondatokkal kezdett beszelni! Ja es bato, nennye(nenje) tata, mami, nagyi , kezsem(kezem) stb. Valoban sokat beszel es nagyon elolrebb van a batyjanal, de szerintem ez ertheto, hiszen latja a nagyot (nagyokat, mindig van egy unokateso vagy valami kisbarat nalunk) es hat utanoza oket es a nyomukban jar! Tegnap peldaul autoversenyt jatszottak a naggyal, vettunk karacsonyra Wii-t es a manettel egesz jol elboldogul, mi meg csak huledezunk a ferjjel! Szoval teljesen mas a ket gyerek, ezert nem kell hasonlitani, minden gyereknek megvan a ritmusa!
Ayse,
Megmenom, annyira birom, hogy jossz es segitessz "forditassz" nekem!!

Nalunk szerencsere nem ez volt a baj de nem lehet kizarni szerintem!
Bar utolag olvastam, hogy amikor lealltal Rokica a tejadassal, akkor nem hanyt!! Remelem hamarosan rajonnek mi lehet!!
Juci,
Marcinak mi van a szekrekedesevel?? Javul mar egy kicsit??
Eves,
Nalunk Balazs nagy zabagep, szinte egesz nap enne

Probalok nassolaskent gyumit adni neki, szereti is oket, de azert most az unnepek alatt becsuszott viszont jo nehany edesseg is! Szoval a bejglit imadta, turorudit kikopte, nagy meglepetesemre es kiprobaltattam vele a hon es sokszor emlitett kolesgolyot is, de nem szereti

Viszont a ropit es a sajtos pogit annal inkabb

Vettem otthon harmas tapszert, hallod Hajni, nem talaltam tejet, de ez is megfelelt, valamint Szegeden talaltam sinlacot, hat ezt nem szerette, meg a porkoltet sem ette, sot anyukam csinalt almaszoszt, meggyszoszt, olyat amit en kicsinek imadtam, hat nem kellett neki

, tejbegriz, de meg a tejberizs sem! Rajottem, hogy teljesen maskepp etetek es fozok itt, mint ahogy otthon szokas! Unokahugomnak van egy most 27 honapos fia, hat szegeny en nagyon lekiabaltam az anyjat, o meg jol lekiablt engem, de szerintem akkor is irtozatos, hogy a 27 honapos gyerek 24 kilo!!!!!!!!!!!!!

Hozzateve, hogy Matthieu 26 kilo es o most het es fel eves, meg aztan olvaslak am titeket es egyikotok gyereke sem duci vagy tulsulyos, sot eleg surun szora kerul itt a forumon a nassolas! A legszornyubb, hogy unokahug kb 140 kilo es ezen mercen nezi a gyereket, aki egy piacozas alkalmaval, kezdte a napot egy sajtos-tejfolos langossal, egeszben 10 perc kellett neki, majd egy sajtos roladot evett meg a boltban 5 perc alatt, majd ket turorudit es egy uveg uditot szivoszalasat

csalad szerint jo borben van, nem kover o csak eros

Nem szoltam tobbet egy szot sem

Viszont beszel, mint egy kb negyeves gyerek, szamol 10-ig es nagyon okos! Sajnalom, amikor ezt latom, mert a tulsuly nem egeszseges ebben a korban, olyan pici o meg!
Na mindegy!! lnezest az off-ert!
Hajni,
Tenyleg igaz a ket + sokk??????????????????? Ez az, amit Ayse irt??????????
Aniko