Tinu!
hááát, a szgép előtt ülés semmiképp sem segít , de próbáld meg egy kisszékre feltenni a lábad közben.
Zanza!
nem jött be a tipp sajna, így is üvöltött fél 11-ig.
Macs!
jól éreztem én! Lencsém meg 15-én született augban!!!
az altatásos módszeredet kipróbálom.
Johi!
totál uezt csinálja Lenke! megissza előbb azért a "tejet", aztán üvőt. ma bugyipelust adtam rá, hogy legalább ne pucérkodjon.
Fibi!
a WC-be nem merném becsukni, felnyitná a tetőt és könyékig túrná!
Zsanci!
én lemaradtam valahol, nem találom, hogy hol írtad, hogy biztos srácod lesz. eddig meg voltam győződve róla, hogy lány lesz!
sikerült szerezned spar pontokat?
Van Gogh:
gondoltam, hogy míg apa korcsolyázik, mi deddel megnézzük a kiállítást. aki ilyen dacos gyerekkel tervez kiállításra menni, mint Lencse, az felejtse el!! először is - annak ellenére, hogy állítólag kevesen voltak- alig fértem oda egy-egy képhez, mindig furakodnom kellett a babakocsival, és Lencse kb. a 3/4-énél már kezelhetetlenül rossz volt, kiszabadította magát a babakocsi fogságából, és hiába cipeltem, ki akart ugrani a karomból + üvöltött hangosan. mindenki azt kívánta, hogy takarodjak, pedig ugye a vége felé voltak az érdekesebb képek. a végét nagyon megkeserítette ez az ördögfióka és egyes önjelölt műértők, akik komenntálták a képeket. nem lettem Van Gogh rajongó, H. Bosch elkötelezett híve vagyok továbbra is, persze azért nagy élmény volt, amit növelhettem volna azzal, ha egyedül megyek és órákra. eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne éjjel megnézni, mikor senki nincs. a kedvenceim "Az arles-i nő: Madame Ginoux kesztyűvel és esernyővel" - stílusú képek, de az impresszionista műveit nem tudtam értékelni. a magyar párhuzamokat meg meg sem találtam.

aki ért ezekhez a dolgokhoz, elmondhatná (akár priviben is), hogy miért ennyire keresett és drága festő V. Gogh, és hogy én miért nem látom a zsenialitását a képeiben.
Altatás:
MEGŐRÍT A PUCÉRKODÁS! lefekvés után mindig az a program, hogy megpróbál pucérra vetkőzni, persze pelenkával együtt. ma bugyi is volt rajta, de így is lekapcsolta a pelus egyik részét. attól félek ,hogy egyszer kakakenés lesz.
+ ugye jön két szemfoga felül. :/