A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

én is egy szőrösszívű anya vagyok. Füles is kénytelen a saját lábiján gyalogolni mindenhová, ahová megyünk. Nem is bírnám sokáig cipelni, persze a hosszabb lépcsőknél, veszélyesebb helyeken felveszem. .. nem tudom, hány kg, kb 10-re saccolom, jövő héten megyünk egy éves státusra, akkor kiderül :)

Curse,
szerintem semmi gáz a harisnyával. nem bonyolultabb pelusozni vele és a babáknak kényelmes, szeretik. 0-2 méret köll sztem egy ilyen picurinak, de a kenguru goldban pl. segítenek a méretválasztásban, meg a mária nagykerben is :)
macskanyu

Ma voltunk mérlegelni: 75 cm és 9,40 kg a gyermek :)és most nem szólt be a banya, hogy kicsike, hanem, hogy milyen deltás! (merthogy a mellkast is mérte) én meg mondtam, hogy jól táplált a gyerek :)

Fibi: látnád az én január elsejei fejemet??!! HORRROR!
Te meg jól nézel ki ;)

Macsusz lassan 1 éves lesz a lánykád nemigaz ? ;)

Én meg nem hagyom még sétálni az utcán Kamillát, mert ebben a hülye szkafanderben nem tud normálisan menni és sokat esik én meg nem akarok még egy szkafandert venni ha ezt elszakítja :?

BENKÉNEK meg BÓDÓGAT ha ma tartja! :) :)

Curse: nincs semmi gond a vizsgaidőpontokkal, mert Apjuk itthon van már kari óta csak én naiv azt hittem, hogy majd tudok tanulni ha ő vigyáz a dedre. Aha, persze... 8) ja most is tanulnom kéne egyébként.. :lol:

Zuz: akkor ez a chlam. dolog nem valami megnyugató a számodra...remélem nem lesz semmi gond Pankával, de miért is lenne!? Nem szabad erre gondolni! Mikor tudod már meg az eredményt?

Egy-két kép a dedről és az ünnepekről:

Karácsony:
Kép
szilveszter - sört nem kóstolt csak bort :)
Kép
másnap- jelzem a kutya jobban be volt tojva, mint Kamilla aki most fogott először kutyát életében (mi macsektartók vagyunk)

Kép
Off vége :)

Rylie
rylie

2 éve ilyentájt igencsak beindultak a joslófájások, és egyre erösebbek és erösebbek lettek.... de ez még csak a kezdet volt..... :D :D :D
fibi

de hülye vagyok, ezt tegnap kellett volna irnom...
január 2-án töltöttem az éjszakát a kanapén és a földön felváltva, a fájások közepette, aztán 3-án reggel bevonultunk a H-ba, amit amugyis meg kellett volna tennünk a 10 nap tulhordás miatt. És persze a Gödöllö táblánál már el is multak a fájások....

most Didot hallgatok, és Milkát zabbantok, közben nosztalgiázok. vagy ez már a téli depresszio kezdete/közepe? :roll:
fibi

Kisgyerekes anyukák! Ma ne nézzetek hiradót, nekem már elég volt a beharangozó is. :roll: :(

Kép
Kép
tinu

Fibi :) Nem jól alakulnak itthon a dolgok, nicns kedvem írni most. De olvasok.

Sajnos pont akkor kapcsoltam be a tévét, amikor a híradóban arról votl szó, amitől Tinu meg akart midnenkit óvni. Azóta se tértem magamhoz. Ilyenkor csak egyet lehet tenni: szorítani, szorítani a kisfiút magamhoz :(

indianyo

én is teljesen kibuktam, apafej nem kevésbé :cry: :cry: :cry:

Kamilla szépségesenszép! a szilveszteri képen kissé illumináltnak tűnik :wink: biztos, hogy csak bort kapott? :)

Curse, a nagykabátom alatt nem olyan feltűnő a pocak, és ezek a feldühödött banyatankos asszonyok ki tudja mire képesek! :wink:
meg magyarázkodni se volt kedvem, és hát az időmbe még belefért :twisted:

ma rémisztő esténk volt, Isti eltört egy poharat, aztán az abrosszal együtt lehúzott egy tányért, aztán kiborította a porszívó tartályát, aztán bekakilt a fürdővízbe, majd kiöntött fél liter ice-teát a hálóban, mindenzt csak a vacsora és a lefektetés közötti rövidke időben... majdnem sírógörcsöt kaptam. most megint hallom a hangját, mégse sikerült megszabadulni tőle :(

votiv 8)
votiv

Teljes mértékbe le vagyok döbbenve :shock: Hogy történhetett ilyen? A szemeim könnybe lábadtak, mikor mutatták a fókuszban :cry: De azt sem igazán értem h mi tartott 3 órán keresztül??? :?

Kép Kép
curse

én most néztem meg az indexen... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

anyukám reggel azzal hivott,h ugye nekünk nem fordunk van e???? aztán meg elmesélte az egészet, hááááááááát, mondanom sem kell, megvolt az alaphangnem egész napra...

és csak cikáznak a gondolatok a fejemben...
vajon én is kiszálltam volna e??? mert azt tudom,h úúúúútálom kivenni őket a kocsiból, főleg télen, de én inkább ezért nem intézem a dolgaimat, de ne maradjanak egyedül a kocsiban...
és csak az járt a fejemben egész álló nap, h vajon mit érezhetett ez a két pici gyerek, mielőtt meghalt????????? ezek a fiúk, akik majdnem egy idősek a gyerekeimmel...
mit érezhettek a szülők???????
FELFOGHATATLAN!!!!
és én nem szeretnék pálcát törni a szülők felett...
sajnos, az ember agya néha kihagy...és nem gondol a legrosszabbra...mert miért is tenné???
én nem tartom gonosz, nemtörődöm embereknek a szülőket. Felelőtlenek voltak, de vajh, melyikünk nem az néha?????????????????? :roll:

tegnap pl. leszakadt egy polc nálunk...az ajtó fölé volt fúrva...kb. 50 kilóval zuhant le...Igi két méterre tőle...
Levi fúrta fel....azt hitte elég lesz az a csavar, amit használt...hát nem...
és nekünk KURVA NAGY szerencsénk volt...

őszinte részvétem a szülőknek...
és azok a szegény gyerekek...jááááááááááj....

Zuz,
mesélj, mert megöl a kiváncsiság... :roll:

Fibi,
te "nagyobb" vagy nálam...de nem hagyom magam... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rylie,
én akartam irni,h Kamilla csodaszép és nagyon nagy lány már...

Fibi,
minnyá szűsz????? :wink:
de jó... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
Akkor nyitva tartom én is a szemem :D

Andi,
Akkor gondolom nem haladtatok olyan gyorsan? :wink:

Macs,
Neked is hálás köszönet a segítségért, de az említett üzletek merre vannak? Én ma csak az Auchanig jutottam el.

Macs, Gabi,
Tőletek akarok még kérdezni valamit, mivel építkeztek :D Nektek lesz kandalló a házban? Mi szeretnék csináltatni, mivel a nappaliba kevés a radiátor, az ablakok meg túlságosan jól zárnak és penészesednek a falak. Sajnos ez az átka az új házaknak. Egy kandalló megdobná egy kicsit a hőmérsékletet. Tudtok esetleg vkit ajánlani, aki épít ilyet és lehetőleg nem csillagászati áron?

Rylie,
Kamilla nagyon édes :D bár én a kutyit nem ismertem volna fel :D

Indi,
Pedig hiányoznak a hsz-eid :(

Votiv,
Így már érthető a dolog :D Én sem akarom bántani a nyugdíjasokat, mert még ha minden igaz én is leszek az, de hihetetlenül pofátlanok és akaratosak. Engem a nagy hasammal lökött félre egy nyugdíjas h gyorsan kérjen egy időpontot. Az egészben az volt a legszebb h még az ügyfélszolgálatos nőci sem küldte valahova :evil:
Nem semmi, amit Isti művelt. Kész szerencse h nem vágta meg magát! És tudod, most neked nem szabad sírni, meg semmi izgalom!!! Tudom, könnyű ezt mondani, de próbáld meg!!!

Kép Kép
curse

Ugy látom, ez a telihold megtette a hatását....

Én most elolvastam a szülésem rövidke történetét, és itt bögök....
fibi

Apa azt nem érti, hogy lehet hogy nem ugrottak vízbe és bármit bármiáron miért nem tettek az emberek????????? Nem ismerem a részleteket, nem mertem megnézni a rádióban hallottam, lehet hogy tényleg nem volt mit tenni.

Votív :)
Köszi a kérdést, nem túlságosan tudok még koncentrálni, de ezt nem is várják még el tőlem szerencsére :? Szerencsére Apával flotta telefonunk van, azaz tök ingyen beszélünk, úgyhogy soxor beszélünk. De már 2 délutáni hazajövésen túl vagyunk, (mindkétszer hoztam meglepit :) így kell kényeztetni :) ) és boldogan látom, hogy az üdvözlés örömén kívül semmi rendkívüli, szóval jól vagyunk, köszi. :) :)

Curse,
Ismerem a problémát, én kisfiam lába is hideg, mi ilyen kis benti pamut cipőcskét használunk, de szót se többet róla, csak én uti a harisnyát, attól az még lehet jóóó! :D :D
Kandalló: nekünk olyan jó kis OBIs van nem épített, de annyira fűt hogy csak na! :) nem olyan szép mint az épített viszont praktikus mert nem foglal nagy helyet. Igaz mostanában nem használjuk, mert a fafűtés elég nagy piszokkal jár bárhogy vigyáz is az ember.

Fibi, én röhögtem-ríttam :D ez is csak azt mutatja, mennyire nem vagyok összeszedett :?

Kép
akata

én meg azt nem értem, hogy Mohácson nincs tüzoltóság???? miért kellett még orákat várni a bajai tüzoltokra??? :roll: bár gondolom, nem ezen mult a dolog.... :( :cry: :cry:

Rylie,
na jóvan, de Te hajnalig buliztál, gondolom hogy néztél ki másnap :lol: nem is értem, hogy birtad :lol:
Kamilla annyira szép a karácsonyi képen!!!!

Zsan,
oké, versenyezzünk pocakilag, ne is hagyd Magad :lol: :lol: :lol:

A minnyá szülök még enyhe tulzás sajna :lol: de már az Ikea szobában csücsülök a kádban :D

Indi,
sajnálom. Ha gondolod, itt kiöntheted a lelked, ha segit.

Curse, Andi,
köszi szépen :)
fibi

Tinu!
hááát, a szgép előtt ülés semmiképp sem segít , de próbáld meg egy kisszékre feltenni a lábad közben.

Zanza!
nem jött be a tipp sajna, így is üvöltött fél 11-ig. :(

Macs!
jól éreztem én! Lencsém meg 15-én született augban!!!
az altatásos módszeredet kipróbálom.

Johi!
totál uezt csinálja Lenke! megissza előbb azért a "tejet", aztán üvőt. ma bugyipelust adtam rá, hogy legalább ne pucérkodjon.

Fibi!
a WC-be nem merném becsukni, felnyitná a tetőt és könyékig túrná! :)

Zsanci!
én lemaradtam valahol, nem találom, hogy hol írtad, hogy biztos srácod lesz. eddig meg voltam győződve róla, hogy lány lesz!
sikerült szerezned spar pontokat?

Van Gogh:
gondoltam, hogy míg apa korcsolyázik, mi deddel megnézzük a kiállítást. aki ilyen dacos gyerekkel tervez kiállításra menni, mint Lencse, az felejtse el!! először is - annak ellenére, hogy állítólag kevesen voltak- alig fértem oda egy-egy képhez, mindig furakodnom kellett a babakocsival, és Lencse kb. a 3/4-énél már kezelhetetlenül rossz volt, kiszabadította magát a babakocsi fogságából, és hiába cipeltem, ki akart ugrani a karomból + üvöltött hangosan. mindenki azt kívánta, hogy takarodjak, pedig ugye a vége felé voltak az érdekesebb képek. a végét nagyon megkeserítette ez az ördögfióka és egyes önjelölt műértők, akik komenntálták a képeket. nem lettem Van Gogh rajongó, H. Bosch elkötelezett híve vagyok továbbra is, persze azért nagy élmény volt, amit növelhettem volna azzal, ha egyedül megyek és órákra. eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne éjjel megnézni, mikor senki nincs. a kedvenceim "Az arles-i nő: Madame Ginoux kesztyűvel és esernyővel" - stílusú képek, de az impresszionista műveit nem tudtam értékelni. a magyar párhuzamokat meg meg sem találtam. :( aki ért ezekhez a dolgokhoz, elmondhatná (akár priviben is), hogy miért ennyire keresett és drága festő V. Gogh, és hogy én miért nem látom a zsenialitását a képeiben.

Altatás:
MEGŐRÍT A PUCÉRKODÁS! lefekvés után mindig az a program, hogy megpróbál pucérra vetkőzni, persze pelenkával együtt. ma bugyi is volt rajta, de így is lekapcsolta a pelus egyik részét. attól félek ,hogy egyszer kakakenés lesz.
+ ugye jön két szemfoga felül. :/
ancsipancsi

Sziasztok!

Macska, Fuli melle kaptok egy kis Oroszlant? :D Gratulalok!!! Es irigy-irigy vagyok, de csak osszejon nekunk is... :wink:

Ancsi, pucerra vetkozes! :lol: Tudom neked nem ilyen mokas, de ahogy elkepzelem csak vigyorogni tudok! :lol: Okos kislany! :D

Hirek :cry: :cry: :cry: dobbenetes...

Kicsit vidamabb: lattatok a mostani Nok Lapjat? Benne vannak a gyermekeink! :wink: Kar, hogy nem latszodnak jobban. :wink:

Puszi mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Curse :) Nekem eddig szerencsém volt (mondjuk 1x vettem harisnyát) és rá volt írva a mérettáblázat :roll: Ha bababoltban próbálkozol, valszeg még segíteni is tud az eladó :? "Gyakorlatias" sztori nagggyon jó :lol:

Zuzi :) Drukk az új gyerekdokihoz! a régin már ne rágódj! Esti altatásokhoz kitartást!! Ha belegondolok, hogy nemsokára mi is hasonló "gondokkal" küzdünk majd... mire az egyik gyerkőc szépen megtanul aludni, kezdhetjük elölről :lol:

Fibi :) Pocakos fotó nagyon rulez :D :D én sem látlak másnaposnak :) Nosztalgia Milkával rulez :D ma én is felavattam a karácsonyi milkás desszertet, és még csak különösebb okom sem volt, hacsak nem a haspókságom :oops: :lol:

Votiv :) Cukrodhoz gratula!! Egyébként kb. hány nap alatt van meg az eredménye? nekem is esedékes nemsokára... Ez a sorszámos buli nagyon :evil: :evil: Egyébként tökre megértelek, néhány nyugdíjas banya élet-halál harcnak fogja fel a sorbanállást :evil: Isti ma esti műsora nem piskóta!

Rylie :) Kitartást a tanuláshoz! Miből lesz a vizsga? Kamilla nagyon ééédes :D

Barbi :) Hű, gratula a 3. foghoz! Továbbra is bulást Nektek!

Indi :) Akkor sok ++++ Neked!!!

Akata :) De jó, hogy ilyen jól vettétek a munka-akadályt! :D

Zsan :) Polcos eset :shock: Tényleg szerencse, hogy senkinek nem esett baja!
denizsa

Zsanci :) ahogy megláttam a híreket, nekem is az járt a fejemben, hgyo a gyerekek mit állhattak ki, míg vége lett.. erre nincsenek is szavak. És hogy a szülők...

És tök igazad van, mindenkinek vannak áramszünetei.

Fibi :) aranyos vagy, nem tudom szalonképesen leírni, ami bánt és nincs is rá elég hely. Tele vagyok indulattal, fájdalommal - és már semmi de semmi jó érzés nincs bennem a szüleim iránt. Ezt nem akarom ragozni - úgyhgoy itt abba is hagytam.

indianyo

Sziasztok!

Fibi,
csini a pocak :D

Akata, Barbi,
garula a 3. foghoz; akkor megint egy táborban vagyunk, mert Ábelnek már kibújt a harmadik :D és sztem Dominóé is lassan meg ki tudja, Kisünéknél mi van :D úgyh együtt halad szép komótosan a mezőny :wink: :lol:

Votiv,
buddha :D
Istipók :( kitartás! majd a kis buddha rendezi a srácot :wink: :D

Ancsi,
önjelölt műértők, jáj... :?

Zuz,
tök jó, hoyg írtál; remélem új doki jó meg röntgen is rendben lesz és csajszi is átvált éjszakai műszkról normálra! :D

tanulóknak, vizsgázóknak nagy kalappal :D

Ikeások lesz Ikea?
cd-ügy meg még ugye függőben, ha jól emlékszem, Deni, Fibi és Rájli kért még, ha lesz Ikea, ott oda tudom adni
Rájli, mikor is mentek Pécsre? addig nem tudunk még itt Pesten összefutni?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi :) Lencsiből egy szabadulóművész lesz: múltkor a kiságyból, és esténként a ruhákból... Tényleg, azóta nem mászott ki az ágyából, ugye? Valszeg a vetkőzést is azért "űzi", mert ezzel hatással van Rád :? ha meg nem reagálsz rá, megfázhat... de fogalmam sincs, mit kéne tenni? Sztem ne magad hibáztasd, hogy nem tetszett a kiállítás, különbözőek az ízlések! (csak zárójelben: bevallom én sem vagyok nagy rajongója)
denizsa

Szrekuc :) Ábelnek is gratula a 3. foghoz!! :D tényleg rákapcsoltak a gyerkőcök :D Igen, cd-re mi is jelentkeztünk, csak Ikea nekünk nagyon messze van :( pedig már milyen régóta tervezünk Veletek talit! (nyár óta téma, ha jól emlékszem :roll: )
denizsa

Dóra: milyen "gyermekeink"??? Link esetleg?

Ancsi: Van Gogh képei tüzesek és izzanak és vibrálóak és amennyire naivan egyszerűek annyira zseniálisak!!! Szóval nekem ő ezért annyira nagyszerű és impresszív :) Én nagyon szeretem - és azt bírom, hogy a nagy átlag annyit tud róla, hogy dilis volt mert levágta a fülét...ez épp annyira baromság, mintha Adyról csak azt mondanánk el, hogy szifiliszes volt és mellesleg írogatott valamit :evil: Pedig ha elolvasnák az életrajzi regényét amit hirtelen nemjuteszembe, hogy ki írt - akkor ez a dolog nem is lenne annyira meglepő az életében.

Pucérkodó Lencse :) de persze gondolom téged megőrjít ezzel!

Fibi: :)

Votiv: direkt ezt a képet raktam fel, mert tényleg olyan mint aki azt énekli, hogy hááát de szedegetik a tika a tika meeegggyet :lol:

Zsan: amikor ilyen rémhírt hallok én is arra gondolok, hogy vajon én mit tettem volna? :roll: De eddig szerencsére azt tapasztaltam, hogy a mi védőangyalunk nagyon érti a dolgát, mert már annyiszor történhetett volna baj Kamillával és köszönhetően őneki nem törént semmi. Meg ilyenkor az is eszembe jut, hogy kinek mi van "megírva", mi miért és kivel történik - szeritnem semmi sem véletlen.

Rylie
rylie

Én is már de. hallottam az M1en, hogy mi történt Mohácsnál. Nem is tudtam mit írni, gondolni egész nap, csak ezen jár az agyam. Akata, a szülők egyből beleugrottak a vízbe, de mivel az alig pár fokos volt, ruhában, félig megfagyva nem sokat tudtak tenni, őket is úgy kellett kihúzni. Zsannal is egyetértek, pálcát se török, de milyen messze kellett annak a szülőnek lennie a kocsitól és a két pici gyerekétől, ha nem tudott utánaugrani és berántani a kéziféket?? Egyébként a rendőrség még milyen büntetést tud kitalálni az apának? Sztem egy (néhány) életre megvan a büntetése.... már ha hibás...

Dora,
Nők Lapja,?? Ma meg akartam venni, de nem találtam a Camponás újságosnál. :( Holnap beszerzem. Csak nem az a régi tabló? :)

Pucérkodós Lencsi és szélvész Isti nem semmi, de legalább lesz mit mesélni az unokáknak. :wink:

Curse,
tudtommal minden pár hetes-hós baba keze-lába hideg. De nem fáznak ettől. A nyakuknál kell csekkolni. Emiatt én nem adnék rá harisnyát. azért az nem olyan kényelmes egész nap, sőt, most azt hallottam, h nem is egészséges, bepállik, sb. Eszter akkor kapott, amikor elkezdett .. mit is...? vagy mászni vagy állni, de az tuti, h féléves már elmúlt.

Indi,
mesélj!! Jobb lesz!

Fibi,
jó nosztalgiázást! :)

neet
neet

Rájli,
kislányod valami tünemény! :) A sörös kép csúcs!! A vizsgákkal ugyanígy vagyok. Ded bölcsis, én meg egyre hülyébb vagyok. :(

Zsan,
polc. :shock: Mázli!! Szerencsére. :)
neet
neet

Kata, a szülők utánuk ugrottak...őket vmi hajó mentette ki...
de hát gyorsan süllyedt a kocsi, ott nagyon mély a viz, és elég erős is a sodrása és nem mellesleg rettenetesen hideg a viz...az ember, akármilyen jó úszó is, kétszer is meggondolja,h van e értelme utánuk ugrani...persze a szülők nem gondolkoztak...de nekik sem sikerült...A Duna olyan nagyon veszélyes, bele sem merek gondolni...
azt én sem értem,h miért nem a mohácsi tűzoltók mentek... Baja piszok messze van tőle (mármint, ha vkit ki kell menteni egy kocsiból, ami gyakorlatilag 10 perc alatt megtelik vizzel...)

Ancsi,
voltunk 4D uh-n, szóltunk dokinak,h ne mondja meg, de egyszer a lába közé tévedt a műszerével, és hát láttuk, amit eddig már kétszer láttunk...
ha csak nem ilyen HATALMASAK a szeméremajkak, akkor az fütyi volt... :wink:
egyébként előtte megkérdezte, h milyen neműek a nagyok, és mondtam, és hát láttam a részvétet a szemében... :)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szrek: igen cd-re mi is ácsingózunk, de pénteken utazunk,
szerintem csak utána, de Örs vezér igen messzi van tőlünk :(

Indi altatós cd-je meg a tiéd is itten pihen nálam, szóval jó lenne már tényleg összeröfizni majd megint. Esetleg a Kuszában az a gyerekszoba + kávézó ahol ti már voltatok????
és +++++++++++++++++++++ jó lenne ha Apafej meg tudna ölelni mindennap és akkor máris könnyebben viselnél minden bajt!

Den: szocpszichológia, kommunikáció, tömegbefolyásolás, területfejlesztés, életmód és szórakozástörténet
ezekből kő vizsgáznom, végülis nem panaszkodom, mert nem annyira nehezek és nem is olyan sok - csak mégis, rossz érzés ennyire felkészületlennek lenni :?

Az én újévi fogadalmam, hogy 23-kor minima le kő feküdni minden nap!
Ezért mos el is
Rylie
rylie

igen, ilyenkor már nincs bűntetés...
és nem ismerem azt a területet, de ugye apuka sorban állt a komp jegyért, anyuka meg nem tom hol volt...
Levi is azt mondta, ha látták volna, biztos még be lehet ugrani utánuk a hátsó ajtón...ha volt... mert úgy láttam a képeken, ez egy régi ford fiesta volt, és lehet, h 3 ajtós...
de ha már ott egy felnőtt velük, TALÁN lett volna esélyük...
de az is volt a rádióban, h itt már ez volt a 3. autó, ami belecsúszott a Dunába...
nem lett volna esedékes már az első után vmi BIZTONSÁGI intézkedést hozni??????????????????????????????? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
én is kiváncsi vagyok Van Gogh-ra, talán apjuk elvisz a szülinapomra :)

Szrek,
köszi :) én továbbra is benne vagyok ikejás taliban. ha jövö hét, akkor nekem már csak a hétfö jo. Neked?

Indi,
sajnálom :( tényleg nem lehet könnyü a szülökkel élni, és sokszor nem is egészséges... Szoritok, hogy tudjatok külön életet élni hamarosan a kisfiaddal, és a férjeddel is!!

Dora,
milyen "gyermekeink" vannak benne a Nok Lapjában és hogyhogy?
fibi

Monisa,
csak cenzúrázott képet teszek a netre macskákkal, mert félek az állatvédőktől. :D

Curse,
a ti szürkétek gyönyörűűűűű!!! :)

Manoka,
írj többet! :) Beetet én is üdv, mesélhetne bölcsis élményekről!
neet

Fibi,
nem is gratuláltam még a cicimentes elalvásokhoz. GRATULÁLOK! :)

Zsan,
kiderült már, honnan az a put together játék? Valami kínai? Vagy mi az?? Ne csigázz. Vagy nem olvastam valamit...? Akkor bocs.

Ha valakinek nem reagáltam, az szóljon. Kimaradt pár dolog, nem vagyok a régi már...
neet
neet

Ja, igen, gratula minden foghoz. :) akár könnyen jött, akár nem. Jut eszembe, arra nem is reagáltatok, hogy Eszternek mind kijött, macera nélkül. Most mindjárt be is sértődöm. :lol: Ha viszont írtátok, hogy gartuláltok meg minden, akkor nem olvastam, kövezzetek meg. :mrgreen:

Zanzám,
neked már ezer éve akarok mélni, méljél rám és visszamélek.
neet
neet

Neet,
köszi szépen, azért néha még visszaesünk, de nem izgat, a lényeg, hogy el TUD aludni nélküle is, ha kell.

Kb ilyenkor érkezett be az orvosom, és még mindig csak 3 ujjnyi volt a méhszáj. Mindent kiprobáltam, de semmi nem volt jo, se labda, se matrac, se semmi... és hol van még a reggel.... de nem fogok 5 orakor felkelni, hogy elmeséljem a kitolást :)
fibi

Zsan, 100% hogy fiu lesz?

Nok Lapja: rovidke interju keszult a Szt.Imre gazd.ig-javal, mellekelve a szuleszet faliujsagjarol keszult kepet, ahol Pocak altal keszitett tablonk is latszik. Enyim gyereket megtalaltam rajta, de mas tuti nem talalna meg.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Éjjeli alvás: 0 óra
NST: baba jól van, méhtevékenység 0

Fibi,
nem a fájás miatt nem aludtam, akkor az nem számít? bár tudnám miért nem aludtam...gondoltam na majd olvasok, olvastam míg nem csörgött a férjem összes beállított kütyüje. Akkor persze aludtam vagy 10 percet, majd csöngettek a rendőrök, hogy vmi kisteherautót megrongáltak nem messze az utcában. Aztán a postás csomagot hozott...álommanók elillantak ismét.

Kérdés: akik hazamennek a 3. napon, azok visszamennek a rutin anyagcserés vérvételre a babával?

Zuzi, Ti hogy csináltátok?

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Dora,
ezek szerint a lányom MÉDIASZTÁR!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Fibi,
de, kelj fel hajnalban, olyan jó lenne... 8)
neet
neet

Neet,
egy kinai puzzle... :wink:
és én reagálok a fogaitokra:
jól meg vagyok sértődve, h te olyan mázlista vagy, h észrevétlenül bújtak elő... :wink:
ez igy jó????? :lol:

Dóra,
99%

de elmesélem, hogy tudta meg B az apjától...

Apa: Ez itt az öcséd képe! (uh-os)
B: Fiú lesz vagy lány????? :lol: :lol: :lol:
Apa: Még nem tudjuk biztosan (!!!!!), de valszeg fiú!
B: De én lányt akarok.
Apa: De azért nem lesz baj,ha fiú lesz, ugy?
B: De, igen...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisherczeg,
ti miket tudtok??? Rutin anyagcserés vérvétel? Ilyeneket csináltak bent? :oops: Nemalvással vigyázz, Eszter is egy nemalvós éjjel után jött ki, egy átvajúdott-így ismét nemalvós-éjjel után délután... már ahhoz is fáradt voltam, hogy nyomjak, 2 fájás között is aludtam. Sőt, férjem szerint az egyik ALATT is.. hm.. hát aludni azt tudok. :lol:
neet
neet

Neet, miniaturizalt mediasztar! :wink: :D

Zsanci, talan a negyedik lany lesz! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsan,
jó. :) Borisz pedig CSÚCS!! :D

Férjem hív sörözni, mára el. :lol:
neet
neet

Kisherczeg,
deee, szerintem ez már számit valamit :) lehet hogy közel a finish :wink:

Neet,
lehet hogy jobb is ha nem kelek fel elmesélni, mert az elsöszülö kismamikat megijeszteném...

Én fiam még mindig nem alszik.... :roll:
fibi

Fibi! Nagyon szép kismama vagy már megint! :lol: Szerintem édi a fejed, s nem másnapos. Köszi a képet, s az uradnak is :wink:
Most már röpke pár óra és szüsz :mrgreen:

Johi! Én sem bírnám ki hogy üüüüüüüüüvöltsön a ded az ágyban.
(ezért is tart 2-2,5 óráig egy altatás + 2hete beköltöztem aludni a földre a gyerekszobába)

Szrekuc! Nagyon élénknek hangzik az elalvásos szertartásotok.

Curse! ügyimama: hát a vér, meg az ösztön :lol:

Rylie! tanulni mikor problémák nálam is mennek. Kettes a kitűzött cél mindenből, szóval vhogy csak meglesz. :wink:
Szilveszter: nem semmi! Én bizti nem bírtam volna. Legalábbis mostanság. :wink:
Kamilla tündéri! :lol:

Akata! Édi a munkába indulásos rituáléd :D

Votív! Inkább nem is írom újra a doki-diétás felháborgást. Csini vagy, s jól csinálod! Punktum.

Den! :D

Zsan! B megtudja hogy fiú lesz :lol:

Zuz! drukk holnap a dokihoz.
Le akartalak Pannázni :lol: Kezdem érezni miért hívnak (vagy akarnak hívni :wink: ) Anginak :lol:
gödibarbi

Akkor nincs más hátra, mint előre, megkeresem éjszakára a legunalmasabb könyvet, amit lehet és rákényszerítem magam. Az éjjeli nemalvás, és az unalom majd csak megteszi valahogy hatását.

Neet,
Egyszer én informatika vizsga alatt audtam el, néztem-néztem a feladatot a táblán, és annyira belegondoltam...még jó hogy kiesett a toll a kezemből.

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Andi :) Bizony, arra a vérvételre vissza kell menni a kórházba - bár az otthoni gyerekorvos is meg tudná csinálni, de nem szokták elvállalni.
Én - alapállásból mormota és mindimum 10 óra a napi alvásszükségletem - ugyanígy kukorékoltam az utolsó időkben. Egyetlen segítségem a kínlódásban a számítógépes pasziánsz volt.

indianyo

Zuz,
ennyire nem jött be a gyerekdoki,h már nem is irsz???? :( pedig annyira kiváncsi vagyok!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
Olyan jót nevettem B-én :D Aranyos lehetett. Tényleg és neveken gondolkoztatok már? Azt mondtad, h nem akarsz Jánost :D és hogy vmi ritka nevet szeretnél.

Akata,
Nagyon aranyosak a kollégáid, biztos jó lehet ott dolgozni. Egyébként kandalló ügyben az nekem is jó lenne, amit te írtál, de hát apa ragaszkodik az építetthez. Olyan szempontból igaza van h az tényleg hangulatosabb :D

Indi,
Neked nagyon sok +++!!!

Andi (kisherczeg),
Annyira irigyellek h csak alanature nem tudsz aludni. Ugyan én még mindig lógok a szüléstörténettel :lol: de nekem a szülés előtt 4 nappal már jósló fájásaim voltak, amit miatt nem vagy csak alig tudtam aludni. Szóval mire odajutottam h szülők borzasztóan kivoltam. Nem rémísztgetni akarok, de biztosan jobban viseltem volna a 12 órát, ha előtte tudtam volna aludni. Szóval erőltesd az alvást vagy legalább pihenj és ne csinálj semmit se.

Neet,
Nem mondod h képes voltál fájás alatt aludni??? :lol:

Fibi,
Mivel én sem kelek fel 5-kor :D és persze ha nem tudok holnap egyáltalán bejelentkezni: BÓDOG SZÜLINAPOT BÁLINTODNAK!!! :D és most jut eszembe h holnap van anyós szülinapja is. :roll:

Kép Kép
curse

Ded éhes, azt hiszen én is mára el. Jóccakát mindenkinek!

Kép Kép
curse

Curse! én is aludtam el fájás alatt, bár a 27.órában már végképp megérthető :lol:
(bár előtte is sikerült ám! :mrgreen:)

Fibi! hát mivel nem állítottam át az órámat ezért én akár már köszönthetem is a nagyfiad! :lol:
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT BÁLINT!
Kép Zöld Bálintnak
gödibarbi

Curse,
Merse lesz a szentem... :lol:

Fibi,
mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK BÁLINTNAK!!!!!!!!!!!!!!!!
már igy előre... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bálintnak boldog szülinapot!!!
neet
neet

Isten éltesse Bálintot 2. születésnapján! Nőjjön nagyra, egészségben, szépségben, nagy boldogságban!!!
Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?