Sziasztok!!
Nem voltunk a hétvégén, mert mamáztunk
Exi: Nekem mindkét csajom záróján rajta van a hazaadási súly, és a kiskönyvükbe is be van írva!!! Miért kérded? Miből gondolod, hogy előjött a PCO-d???? Anyuddal mi van? Hogy van??? Jobbulást!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Niki: Sztem ne vegyél mérleget, vagy ha mágis, akkor úgy csináld ahogy Melinda javasolta, hetente 1x méred és kész! Kitartás neked !!! +++++++++++++++++++++++++
Kinga: Azért mert valaki mond valamit, nem biztos, hogy "hülye" vagy rosszul tudja, vagy rosszindulatú, vagy okoskodós... Pl én is azért írom le, mondom el minden lehetséges fórumon a bajainkat, hogy mások ha hasonló cipőben járnak, tudjanak róla, tudjanak merre lépni! És viszont is szivesen veszem ezeket!
Ez részemről sem rosszindulat, hanem épp ellenkezőleg segítségnyújtás, legalábbis próbálkozás egy lépés a felé!
Nálunk Violám problémás volt és nekem is ismerősök szóltak, hogy hát nem kéne már ezt meg azt csinálnia....??? És akkor néztem meg a babanaplót amit Bogival vezettem és dobtam a hátast, hogy B mennyivel előbbre volt.... És utánanéztem a neten ezer dolognak + a nővérem gyógypedagógus, megkértem nézze meg, és akkor hívtam a Dévényes gyógytornászt! A gyerekorvosunknak ugyanis nem tűnt fel, hogy a gyerek hypotón. (azóta egyébként le is cseréltük a gyerekorvost, sok más dolgo sem tűnt fel neki!!!

) Szóval sztem ezeket a "figyelmeztetéseket" ne támadásnak vedd, hanem olvass utána, kérdezz rá. Inkább mintsem Te ne vedd észre vagy már túl későn (NEM a Te hibádból, hanem mert nem vagy gyerekorvos, nem vagy gyógytornász honnan kéne neked ezeket tudni????????) Szóval ha mond valaki valamit, pl saját gyerekéből tapasztalat, vagy velük mi történt, akkor én az meg szoktam hallgatni, elraktározom magamban és ha úgy látom szükséges akkor "előszedem".
Én azért írtam le a mászás fontosságát, mert nekem a gyógytornász is és most a Koraiba is hónapok óta szajkózzák, hogy nem mászott eleget, mászassam, ez miatt x,y,z baja lehet! És tény, hogy amióta a koraiba járunk rohamosan fejlődik a Viola, És az is tény hogy amikor a Dévényes járt hozzánk, akkor is napról napra látható volt a testi és SZELLEMI fejlődése Rónának! Én ezért (mert a saját bőrünkön tapasztaltam) szeretném hangsúlyozni és minden felé terjeszteni a korai mozgásfejlődés lépcsőinek fontosságát! És ahhoz hogy jó kondiban, leesés, megcsúszás nélkül biztonságosan a létra csúcsára érj, minden lépcsőfokot meg kell mászni!!!!! És azt tudni kell, hogy a mozgásfejlődés egyenes arányban van a szellemi képességek fejlődésével!!! Vannak dolgok amikben hiszek vannak amikben nem. Megdőlt egykét babás elmélet, de vannak amik igenerősen tartják magukat, ez utóbbiakban én maximálisan hiszek, mert bejöttek!

És ez (fentiek) ilyen
Timi: Tényleg nagyon édes Kristóf

És milyen komolyan hintapacizik

( a hintaló jó az egyensúlyérzék fejlesztéséhez

)
Zsuzsu: Nekem a sima mezei mosószappan (házi) veszi csak ki a makacs foltokat. Vagy az ecetes olló, de eddig más még semmi sem jött be
Ági: A gyógyszerintézkedések (és az összes többi) kiborítóak, én már nem is mondok semmit, mert kimoderálnák

. Köztudott nem bírom ezt a kormányt azt is utálom aki szereti, ahogy a párom szokta mondani

majd ha megyek ki Jugóba veszek a patikába mindent ami kell. Csak halkan jegyzem meg hogy odaát vény nélkül kapható egy csomó JÓ gyógyszer, én főleg a gyógynövényeseket szoktam venni. Pl 100 dinárért veszem az orrsprét (kb 300 ft) meg a csajoknak az immunerősítőt szintén 100 dinárét (Echina), no meg a Borostyán szirupot (köptető) 90 valahány dinárért!!!!!! Kb ilyen árban kapható a legtöbb gyógyszer, úgyhogy én már csak azokat veszem itt, amik kint nem kaphatók (ilyen néven, mert nem kockáztatok, h pl pcit más a hatóanyag vagy valami, nem akarok lemérgezni senkit) vagy ha nagyon sürgősen kell venni gyógyszert, akkor is itt vásárolok!! De pl immunerősítőből, meg köptetőből, lázcsillapítóból bespájzolok egynegyede áron! Ráadásul előző kettő gyógynövényes,homeós!!!
Zozo: Gratu

Én a terhesség végét jobban utáltam eddig, érdekes

Most viszonylag jól vagyok, tehát a Violával a 22. hétig sugárba hányásig (

) a mostani terhességem egyenesen problémamentes

De ha jobban belegondolok, én az elejét is a közepét is meg a végét is utáltam, a szülés egy megváltás volt. Én nem vagyok jó terhes

Ez van
Egy bnőm mondta, hogy pöcse lesz, mert nem vagyok rosszul (annyira). A lányokkal nagyon állatmód pocsékul voltam

Most azokhoz képest "semmi bajom"

Hát kíváncsi vagyok igaza lesz-e

?????
Neked kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++
Na eldugultam!
Pápusz