A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Little, szerintem elküldtem, de akkor most még egyszer

meri

Meri, két Ildink van?! Ki a másik? Húúú, de ciki... csak nem Little?

KépKép
titi_27

Jajj, de jóóóó :D Köszönöm szépen :D (olyan aranyos vagy, hogy így becézgetsz! :oops: :D )
Vendég

Titi! Hálásan köszönöm a címeket!!!! A függönyös ügyben keresgélek Neked!
Meri! Olyan titokzatos vagy.... nekem is küldesz egy kis titkosat?! :D :D
Lányok! Azt hiszem, ma is búcsúznom kell. Megjött a férjem. Na, ma nincs menekvés! Hátha a 35.napon történik a csoda :oops:

Sziasztok! Jó éjszakát! Holnap jövök és írom a hőmet!

Little! Ne haragudj, hogy nem kerestelek! Szép a vonalzód! Édi a kisfiad!! :D :D :D
Vendég

Mororo, szívesen, és akkor szép éjszakát!!! :)

KépKép
titi_27

Jó éjszakát Mororo! :D

Kép
Vendég

Mo! Ne már, te voltál az első, akinek elmeséltem tegnap a jó hírt!!!! Élőben!!!! Nem emlékszel? :) Semmiség. Biztos te is valami nagyobb dolgora gondolsz. De tudod mit? Elküldöm neked is! :lol: :lol: :lol:

meri

Jaj, de sz@r Meri, hogy nem lehet ide írnod. De gondolod, valaki felismerne? És az olyan nagy gond volna?!

KépKép
titi_27

Meri! Csak a Te kedvedért: little76@vipmail.hu /csináltam egy újat, hogy könnyebb legyen beazonosítani!/ :lol:

Titi! Igen, én is Ildi vagyok! A gyógyszertárban vettem, ez is 3.000 körül volt, a neve: Romed holland ovulációs teszt, és adnak hozzá egy ugyanilyen terhességi tesztet, ami állítólag már a 3 napos terhességet kimutatja a beágyazódástól!

Mororo! Jó éjt! Aztán mindent bele! :oops:
Vendég

Igen, én is ezt akartam tegnap megvenni, csak sokallottam. Bár a DM-ben lévő LH teszt is 2.300 Ft! Tényleg ilyen jó ez a teszt? Akkor lehet, hogy fogok én is venni. Csak az a gond, hogyha itthon lesz, akkor lehet, hogy már a 20. napon megcsinálnám.

Pedig most ebben a hónapban nagyon akarok LH tesztet, ugyanis fogalmam sincs, pontosan mikor van pé-em. Én ugyanis sosem érzem. :( És tényleg látod rajta, hogy közeledik a pé, vagy már van is, az erősségtől függően?

KépKép
titi_27

Igeeeen. Vagy már úgyis mindegy? Nem, mégsem. Nem szeretném, hogy erről beszéljen mindenki! Lehet, hogy üldözési mániám van, de itt az emberek szinte lesik, mi van velem. Simán megmondják, milyen méretű melltartót hordok, híztam-e vagy fogytam. Rövidebb-e hajam... Bármit. És mindezt nem a közeli ismerősök, csak azo, akikkel az utcán futok össze. Ne haragudjatok, egyelőre nem szeretném felfedni magam. :(

meri

Meri, megkaptam a leveleket - köszi a bizalmat!
Az ilyen kis jelektől nagyon fel tudunk tőltődni :wink: - drukkolok, hogy amit apa mondott, az úgy is legyen!!
Személy szerint úgy érzem, hogy nem kell nayon nagy jó dolog történjen ahhoz, hogy az illető elégedett legyen, persze, ha tudja értékelni azt!

Littke, hogy mondhatsz ilyent, hogy senki nem hiányol :?: - igenis, ha nincs itt valaki, azt hiányoljuk, mert már egy csapatot alkotunk! most már elég sokan vagyunk ahhoz, hogy a munkából elég macerás legyen mindenkinek névreszólóan irni, de attól elolvasom, és érdekel is minden, ami történik.... és igenis hiányzol te is, ha nem vagy, csak nem kérdezhetjük folyton egymástól, hogy miért nem ir valaki, hiszen úgy sem kapnánk rá választ. Remélem nem haragszol meg, hogy ezt irtam.
Manó nagyon ügyes, ha már ilyen korban tudja, hogy mit akar :D - már mondtam, hogy egy kicsit irigy vagyok rá :oops:

KépKépKép
ildiko74

Little!
Annyira édes vagy!
Tudtad különben, hogy nemcsak az Ildi azonos, hanem a kezdőbetűtök is, ezért jöttem zavarba. :) Megkaptad végül?

meri

Meri, hogy megismer mindenki?! Jézusom, az tényleg sz@r lehet. Na, ezért szeretek én itt élni... itt senki nem ismer, senkinek nem kell elszámolnom. Annak idején, mikor Miskolc egyik lakótelepén éltem, ott aztán dettó ugyanez volt. A szomszédok is mindig kérdezősködnek a másiktól, olyan volt, mint egy nagyobb falu!

Semmi gond, majd ha hivatalos lesz a baba - ha már pocis leszel - akkor egyszerűbb lesz!

Ildikó, nahát, Te is itt vagy?! :) Sziaaaaaaaaaaaa!!!

Jaj, lányok, megjött a férjem, át kell adnom a gépet! :( Sajna...

KépKép
titi_27

Meri! Megkaptam!

Titi! Hát nem olcsó, és szerintem a terhességi teszt nem ajándék, hanem benne van az árban. De ha megveszed 2300-ért a dm-ben az ov.tesztet + veszel majd egy terhességit, akkor ugyanott vagy!
Fogalmam sincs, hogy jó e vagy sem, még soha nem használtam ilyesmit. Nekem még nem mutatott semmit, bár én még ma csak a 12. napon vagyok. Én is tartok attól, hogy most már van terh.tesztem és nem fogom bírni kívárni a megfelelő időt, és megcsinálom. Lehet, hogy elzárom valahová. :lol:
Vendég

Képzeljétek Lányok!
Én most annyira nyugodt vagyok! Sőt boldog! Egyetlen egy dolog aggaszt: hogy annyira nem izgat most se a hőm, sem az, hogy kell vagy nem kell együttlenni, hogy ezért nem fog jönni a baba, mert azt hiszi, hogy nem is akarom őt! Pedig nagyon! Csak most talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy nem erőszakosan! De már ez is ijesztő... Nem tudom, értitek-e, amit próbálok megfogalmazni...
Mitől van bennem az a fene nagy nyugodtság? :)

meri

:) Tőlem tutira el kellene dugni! Bár az sem segítség, mert elmennék másikat venni!

De igaza van Giginek... ennyi "szórakozás" nekünk is járhat. Főleg, ha megnyugszunk tőle!

Na, kíváncsi vagyok az LH tesztek eredményességére!!! Reméljük, beválik!!!

KépKép
titi_27

Titi!
Ari vagy! Tudod, mondtam, hogy azt a falut csak csúfolódásból nevezik városnak. :lol: És a munkám miatt ennek a falunak a nagy része bizony ismer, a másik része meg borzasztó kíváncsi rám. Érdekes dolgok ezek... Nem bánom különben, mert nem nagyon izgat. De ez számomra annyira intim dolog, hogy ebbe nem szívesen engednék be másokat.

Errefelé lakó lányok! Látom, sikerül megszerveznetek a talira való eljutást. Nem férnék be valahova esetleg én is??? Little?

meri

Hát, amig pötyögtem az irományom, már egy halommal irtatok :D

Little, Titi, nagyon csábitóak azok a tesztek, de főleg a terhességi teszt :lol: - azért ne használjátok el félidőben!

Anna, a képed nagyon tetszik :lol: Hol lehet ilyent kapni, ahol a babák csak úgy potyognak? :lol:

Mo, neked jó hosszú éjt! :oops:

KépKépKép
ildiko74

Ildikó! Nem kell komolyan venni, én sem vettem annak, hogy nem hiányoltatok! :lol: Persze tudom, hogy nem lehet mindig kérdezgetni személyre szólóan, hogy ki hol van, csak vicceltem!
Hallod mint mond Meri? Hogy nem csak az a közös bennünk, hogy mind a kettőnket Ildinek hívnak, hanem a kezdőbetűnk is? Gyakori vezetékneved van? Mert nekem igen. Lehet, hogy ugyanúgy hívnak? Elküldöd priviben a nevedet? Persze csak ha nem gond!

Titi! Szerintem sürgőssen szerezzetek be egy másik gépet! :lol: Az én férjem nekem is összerakott egyet /persze közzel se olyan jót mint az övé/, így nem tudjuk egymás szemére vetni, hogy a másik mennyit gépezik, mert mind a ketten azt csináljuk. Én is babanetfüggő lettem!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen, little, az a terv, hogy lesz nekem is gépem. Már van is, csak a netet kell megosztani! De megoldjuk az új évben. Leszerződtünk kábelnetre, várjuk már a bekötését, és akkor terhelhetőbb lesz a net is!!! :)

Meri, tökéletesen megértelek!!!

Na, megyek, muszáj... kitúrtak!!!

Jó éjt lányok!!!

KépKép
titi_27

Meri! Ha én megyek a talira, akkor busszal megyek, és kocsival jövök! Ha gondolod, akkor megbeszélhetjük, hogy egy busszal menjünk, és szívesen hazaviszünk, amúgy is útbaesik. Bár még nálam nem tuti, hogy megyek, de ha mégis...
Lehet, hogy azért vagy ilyen nyugis, mert Te már tudsz valamit /mármint tudatalatt/? :lol:
Vendég

Sajnos én megint nem tudok menni a talira... Az ok elég érdekes, inkább hagyom is :cry:
Vendég

Nálunk is két gép van! Nekem apa nagyon kis ari, mert az enyém a nagyobb gép. :oops: :lol:

Gigi!
Nagyon eltűntél!!! Ugye nem azért, mert esetleg elkenődtél?? Olyan izgatottan várjuk a magyarázatot!!

Little!
Igen, a hazaút a zűrösebb. Nagyon jó lenne, ha összejönne így!!!

Anna! Mi baj? Nem meséled el?

meri

Anna! Titok, vagy csak hosszú leírni? Én ráérek, és elég kíváncsi típus vagyok. :lol:
Vendég

Titi, nagyon várjuk, hogy megoldódjon a gép-problémátok, mert igy elég rossz, hogy csak néha tudsz otthonról belépni :(
Jó éjt neked is!

Tudjátok mi az érdekes? Ma megvettem a tesztet, de jelenleg baromira le vagyok nyugodva. Ha igy folytatom, akkor még hétfő reggel sem fogok tesztelni :lol: - az is lehet, hogy Meritől rámragadt a lazaság :lol:

KépKépKép
ildiko74

Little!
Nem hinném, hogy bármit is tudhatnék, akár csak tudat alatt is, így a 15. napon! :)

meri

Jól van, Ildi, csak így tovább!!! Árasztom magamból a nyugalmat! :lol:

meri

Tényleg elég hasonló az e-mail cimunk Littlevel :D
Igen, Meri - asszem jó hatással vagy rám :D

Anna, ha valami nyomja a szived, mi itt vagyunk, hogy könnyits rajta! :wink:

KépKépKép
ildiko74

Meri! Ki tudja????? Lehet, hogy már most tudod!!! :lol:
Akkor priviben megdunáljuk, hogy melyik busszal menjünk, ha megyünk. Ok?

Ildikó! Hát irigyellek a nyugalmadért!!!!
Vendég

Anna! Ugye azért nem jelentkezel, mert éppen gépeled a történetedet??? :lol:
Vendég

Little!
Rendben!

Lassan érékeny búcsút kell vegyek tőletek, mert apa hív. :oops:

meri

Nem, nem titok, csak kínos, mármint nekem... Még régebben írtam, hogy pánikbeteg vagyok. Hát ez sajnos az abortusz napja óta van, és jártam mindenféle pszichoterápiára meg mindenféle dokihoz, de sajnos nem segített. Persze amíg én nem engedem el a babát, addig ez nem is fog... :cry: Szóval az a lényeg, hogy a pánikbetegségen belül közlekedés fóbiám van, és sajnos elég durván... Nem attól félek, hogy valaki megtámad vagy ilyesmi, haenm halálfélelem fog el, de nagyon erős tünetekkel... Persze nem mindig, de mikor előjön az nagyon rossz. Úgy éreztem ilyenkor magam régen, mintha minden ember tudná, hogy mit követtem el, és ezért gyűlölnének... Hááát, mostanra ezt már csak akkor gondolom így, ha mondjuk valaki csúnyán néz rám, vagy szól hozzám. Akkor is ha mondjuk épp semmi baja velem. Na mindegy. Szóval, a Párom sajnos aznap, mikor a tali lesz éjszakára megy dolgozni, így nem tud elvinni kocsival, és meg az Árkádig nem merek elmenni egyedül :cry: De nem sajnáltatni akartam most magamat, vagy ilyesmi, csak egyszerübben nem bírtam leírni az okot :roll:
Vendég

Nálunk csak 1 gép van, de szerencsémre a párom nem igazán gépezős tipus - csak néha ül le játszani.
Az internetet is ellenezte, mert szerinte túl sok kábel van igy a szobában - egy kisebb harcot kellett vivjak ahhoz, hogy megtartsuk a netet költözés után - vagy lehet, hogy csak heccelt, hogy nem kell a net.... a lényeg az, hogy az én akaratom győzött :D

KépKépKép
ildiko74

Óóóóóóó, Anna, drága!!! Annyira sajnálom!!! És valaki a lányok közül nem tud esetleg elvinni? Annyira szeretnélek megismerni!
Nekem hálistennek nem ennyire durva, de nekem is vannak tüneteim, ha be kell mennem a városban, napokkal előtte ideges vagyok. Nekem pl. nagy segítség lesz, ha Little-vel együtt mehetek.
Képzeld, én sokáig nem tudtam beszélni az ab.-ról. Sőt, az anyukámnak a mai napig nem tudtam elmesélni!!!!!! Azért ez sem egyszerű...

meri

Meri, szeretnék valami okosat írni, de nem tudok... :cry: Csak átérezni a helyzetet, de azt nagyon...
Áááá, ezzel nem szeretném a Lányokat terhelni, meg szerintem nagyon szoronganék is emiatt :roll:
Vendég

Jaj, Anna - nem sajnáltatod magad ezzel! Ez szörnyű lehet neked, pedig biztos lehetsz benne, hogy ezért még akkor sem itélnének el az emberek, ha tudnák, hogy mi történt. Nem könnyű neked.... lehet, hogy a baba, ami hamarosan jönni fog (vagy már ott is van) hozzád, mindent megváltoztat - muszáj megváltoztassa ezt az érzést, mert nagy szüksége lesz arra, hogy biztonságban érezze magát melletted!!
Nem tudok mit irni még neked....sajnálom

Meri, jó hancúrozást neked :oops: :lol:

Little, ahhoz, hogy most ilyen nyugalmam van, nagyrészt az is hozzajárul, hogy itt nektek beszélhettem róla :)

Most már én is búcsúzok tőletek

Jó éjt mindenkinek!

puszi

KépKépKép
ildiko74

Anna! Nagyon sajnálom!!!!!!! Én 8 évig laktam Pesten /pont az Őrsnél/, de annyira utáltam a közlekedést, és azt a sok embert, hogy az nem igaz. És ilyenkor amikor már ilyen hamar sötétedik még rosszabb. Én se szívesen mászkálok ilyenkor egyedül. Nagyon rossz lehet neked!! Nem is tudom, hogy mit írjak, de annyira megértelek! Egyébként merre laksz Pesten?

Komolyan mondom lányok nem is tudom mit mondjak nektek! Gondolom, hogy nagyon nehéz volt meghozni a döntést az abortuszról, de higgyétek el nekem ez nincs rátok írva!!!!!! Igaz nem ismerlek Titeket személyesen, de annyira aranyosak tűntök, és tudom, hogy ha személyesen találkoznánk, akkor se változna a véleményem abortusz ide vagy oda. Egyébként meg számomra pozitív dolog, hogy még az idő múlásával is fáj nektek ez a dolog, és nem veszitek félvállról, mert ez is azt mutatja, hogy van szívetek és jó emberek vagytok! Tudom kicsit zavaros amit írtam, de remélem értitek, hogy mit akartam mondani. Bocsi, de már elég későn van ahhoz, hogy jobban összeszedjem a gondolataimat. :lol:
Vendég

Ildi, igen mindenki azt is mondja, hogy ez az egész csak akkor fog elmúlni végleg, ha kisbabám születik. Mert ezt az egészet a baba elvesztése okozta... De ebben én is biztos vagyok, és abban is, hogy ha tényleg egyszrer szülni fogok akár az egész világot is beutazom egymagam a babámért, pánik nélkül!!

Jó éjt Neked is!
Vendég

Lttle, drága vagy nagyon!!! Jól esik, hogy ezt gondolod rólam, és nem ítélsz el! Köszönöm!!! :oops:
Óbudán lakom amúgy.
Vendég

Little!
Annyira aranyos vagy! Csak az a baj, hogy sajnos ezt iagzából magunkban kellene lerendeznünk. Sőt, nekem pluszban az is nyomasztja a lelkem, hogy mindez az én döntésem volt. A mai napig hiszem, hogy helyes döntés volt, de akkor is... Tudjátok, hányszor eszembe jut, hogy én már egyszer cserbenhagytam, megtagadtam egy babát, mi lesz, ha most ő teszi velem ugyanezt. Persze, igyekszem ebbe nem belegondolni, hogy azért nem hülyüljek bele, de azért eszembe jut....

Anna!
Azért gondold még át, jó???!! Annyira szeretnék veled talizni!

meri

Na jó éjt mindenkinek!
Puszi.

meri

Lányok, mindenképp összehozunk februárban egy hétvégi talit csak ezzel a topikkal, ok?

Ha nem tudtok jönni, lehet, hogy akkor mi sem maradunk, csak addig, amíg a másik topikosokkal dumcsizunk. Hát, ez elég logikus volt...

Na, szóval... szerintem ne búslakodjatok, hanem találjunk egy olyan hétvégét, ami mindenkinek megfelel, és tud jönni!!! OK???!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Délután vásárolni és kozmetikusnál voltam,de most próbállak visszaolvasni titeket.

Gigi!

Bocs,ha átsiklottam felette,de miért nézik Uh-al a tüszőidet,és miért veszett a hónap? Természetes módon próbálkoztok,ugye? Vagy valamilyen beavatkozás miatt mondod?Bocs,ha nagyon nem lennék képbe! :oops:

Éva!

Dehogy gond,én úgy örülök neki,hogy ti is szeretitek az akvarisztikát és nagyon szivesen írogatok ebben a témában. :D
Köszi,hogy érdeklődtél,azért nem nagyon írtam magamról,mert semmit sem érzek és semmi sem utal a sikerre.
Titi!

Ari vagy,de azért nem jöttem a hőjelentéssel,mert semmi extra.Az előző hónapokban sokkal magasabb hőim voltak,ráadásul tele voltam terhességi tünetekkel,aztán szépen megjött.Na most a hőm se magas,és nem érzek semmit,úgyhogy nem hiszem,hogy bármi lenne.Úgy várom,hogy lássalak,tök jó lesz dumcsizni megint. :D

Ildi!

Azt hogy kell venni tesztet,azt nem úgy értettem,hanem úgy,hogy nekem pl 2 hónappal ezelőtt kellett vennem a DPO-n,meg a mensi első és az utolsó napján is.Hogy miért,mert kellet és így nyugodtam meg.Egyszerűen annyira éreztem a babát,hogy nem akartam elhinni,hogy nincs ott.Most nem érzem,ezért a nyugalom.Szóval nem akartalak ám megbántani,sőt,nagyon értelek én téged. :wink:

Meri!

Nekem is elküldted a sztorit,mert még nem volt időm nézni,de érdekel.Nem lehetne kifejleszteni valami virágnyelvet,hogy itt is jobban megnyilhass?! Ha valahogy el tudnál jönni a talira,ott ezt is megoldhatnánk.Vagy hülye ötlet?

Anna!

Ezzel a zuhannyal csak annyi a gond,hogy mi van ha elromlik és aztán nem tudod elzárni?Mondjuk az ingyen ebéd és az ingyen tankönyv tutira megoldódna,mivel az már 3 gyereknél jár. :lol: :lol:

Meri,Mo,titkos,hogy ti honnan ismeritek egymást,vagy már írtátok,csak ezt se láttam meg? :oops:

Ági!

DE jó,hogy te is ilyen sokat írtál! A szemcsi miatt ne aggódj.Egyrészt még simán kinőheti,másrészt a lányoknak olyan csini egy szép szemüveg,még öltöztet is.És intellektuális külsőt kölcsönöz. :lol: De vicc nélkül biztos szép lesz benne.

Jó éjt mindenkinek.

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias

Meri, én azt gondolom, hogy Te egy nagyszerű ember vagy, aki tele van szívvel, megbántad amit tettél. Amikor nálam ez történt, vallásos suliba jártam, kiderült ez az egész, és el kellett mennem gyónni. Ott a pap azt mondta, hogy ha megbántam őszintén, akkor nem lesz semmi baj. Mármint, hogy esetleg emiatt nem jönne össze. De összefog!!! És valaki már tényleg kiválasztott Téged is, jönni fog Hozzátok ebben biztos vagyok!!!
És én is nagyon szeretnék már Veled, Veletek találkozni...

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Anna! Magadnak illetve a hozzáállásodnak köszönhető, hogy nem itéllek el. Ismerek olyat, aki úgy beszél az abortuszáról, mintha egy darab papírt dobot volna el. Na, az ilyen ember az, aki engem nem érdekel!

Meri! Értem, hogy mire gondolsz! Remélem hamarosan jön hozzátok a baba és mind a ketten /Anna is/ meg fogtok nyugodni!!!!!!!4

Jó éjt
Vendég

Jó reggelte mindenkinek!

Én vagyok az első :D.
Meri, az este már nem volt erőm válaszolni neked az abortusszal kapcsolatban, de a véleményem tudod. A baba hozzád is fog jönni!!! Az nem attól jön vagy nem jön valakihez, hogy fiatal korában milyen élete volt!!! - ezt mindenképp ki kell szoritani a gondolatokból. Jobb egy olyan babának életet adni, akinek biztositani tudod a boldogságát, mint olyannak, akiről nem tudhatod, hogyan tovább....

Eszter, egyáltalán nem haragudtam meg - az nekem nehezen megy :D - csak jó volt a témán agyalni. Végül annyira lenyugodtam, hogy most reggel nem teszteltem, és nem is bánom. :D
Most egy picit el vagyok keseredve, mert a lábaim kezdtek fájni :cry: - Éva azt irta volt, hogy ez neki a mensi előjele
Ha nem múlik a lábhúzódásom, akkor asszem holnap sem teztelek - megtartom a tesztet a következő hónapra...

A görbém igy néz ki:

Kép

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Jó reggelt mindenkinek!
Hááát, szuper a reggelem. Annyira izgultam, hogy mennyit mérek ma reggel, hogy már erről álmodtam. A férjem hajnali 3-kor dolgozni ment, én meg félálomban vártam a 6.30-at, hogy mérhessek. És képzeljétek!!!! Visszament 36.6-ra :D :D :D :D :D :D
Most akkor mi van?! :shock:
Számolgatni kezdtem. Ha 26.napom volt pé, és nem jött össze a baba, akkor a 40.napon meg kell jönnie. De a ferti 29. napra is tette már a pé-t, akkor meg a 43. nap körül kéne megjönnie. Ugye így van? Vagy ez hülyeség?! Hú.... nem tudom, hogy ép ésszel kibírom-e odáig. Tiszta lázban égek. Még a végén kiderül, hogy pszichésen a hőmet is felvittem :?
Szokott késni, a 40-ig belefér. Ezen túl, viszont lehet örülni. :D Vagyis tesztelni :?
Vendég

De, jó!! A vonalzóm is hosszabb lett. Nekem ez még szokatlan, mert a napokban csináltuk meg Merivel először.

Eszter! Merivel jó ismerősök vagyunk. A helyzetét nagyon átérzem a pletykákkal kapcsolatban....sőőőőőt!!!! A bőrömön érzem. Nagyon titkos akartam lenni én is. Egy olyan nevet választottam, amit még Meri se tud. Persze, a Mororo-nak semmi köze a saját nevemhez. Komolyan mondom, biztos voltam benne, hogy ez egy olyan szuper titkos név lesz, ami még Meri előtt is jó ideig titok marad.... El tudod képzelni, hogy mit éltem át a második bejeletkezésem után?! Forró zuhany volt, amikor azt írta, hogy szerinte mi ismerjük egymást.....
Persze, nem bánom, hogy tud rólam........ na, ennyit a titokzatosságomról he-he. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ildi! Jól tetted, hogy nem teszteltél. Örülök, hogy a végén meggondoltad magad! A lábhúzódás még nem jelent "semmit"!!! Szorítok neked!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?