Sziasztok!
Délután vásárolni és kozmetikusnál voltam,de most próbállak visszaolvasni titeket.
Gigi!
Bocs,ha átsiklottam felette,de miért nézik Uh-al a tüszőidet,és miért veszett a hónap? Természetes módon próbálkoztok,ugye? Vagy valamilyen beavatkozás miatt mondod?Bocs,ha nagyon nem lennék képbe!
Éva!
Dehogy gond,én úgy örülök neki,hogy ti is szeretitek az akvarisztikát és nagyon szivesen írogatok ebben a témában.
Köszi,hogy érdeklődtél,azért nem nagyon írtam magamról,mert semmit sem érzek és semmi sem utal a sikerre.
Titi!
Ari vagy,de azért nem jöttem a hőjelentéssel,mert semmi extra.Az előző hónapokban sokkal magasabb hőim voltak,ráadásul tele voltam terhességi tünetekkel,aztán szépen megjött.Na most a hőm se magas,és nem érzek semmit,úgyhogy nem hiszem,hogy bármi lenne.Úgy várom,hogy lássalak,tök jó lesz dumcsizni megint.
Ildi!
Azt hogy kell venni tesztet,azt nem úgy értettem,hanem úgy,hogy nekem pl 2 hónappal ezelőtt kellett vennem a DPO-n,meg a mensi első és az utolsó napján is.Hogy miért,mert kellet és így nyugodtam meg.Egyszerűen annyira éreztem a babát,hogy nem akartam elhinni,hogy nincs ott.Most nem érzem,ezért a nyugalom.Szóval nem akartalak ám megbántani,sőt,nagyon értelek én téged.
Meri!
Nekem is elküldted a sztorit,mert még nem volt időm nézni,de érdekel.Nem lehetne kifejleszteni valami virágnyelvet,hogy itt is jobban megnyilhass?! Ha valahogy el tudnál jönni a talira,ott ezt is megoldhatnánk.Vagy hülye ötlet?
Anna!
Ezzel a zuhannyal csak annyi a gond,hogy mi van ha elromlik és aztán nem tudod elzárni?Mondjuk az ingyen ebéd és az ingyen tankönyv tutira megoldódna,mivel az már 3 gyereknél jár.
Meri,Mo,titkos,hogy ti honnan ismeritek egymást,vagy már írtátok,csak ezt se láttam meg?
Ági!
DE jó,hogy te is ilyen sokat írtál! A szemcsi miatt ne aggódj.Egyrészt még simán kinőheti,másrészt a lányoknak olyan csini egy szép szemüveg,még öltöztet is.És intellektuális külsőt kölcsönöz.

De vicc nélkül biztos szép lesz benne.
Jó éjt mindenkinek.
Puszi
ESzter