Titi! Nagyon ügyi vagy a cigi miatt. Különben meg törvény van róla, hogy irodában csak akkor lehet cigizni, ha ott mindenki dohányos, de még akkor is kell a beleegyezésük (azoknak is akik esetleg csak az udvaron szoktak). Tehát eddig is így kellett volna lennie.
Teljesen átérzem a helyzetedet én az anyósoméknál otthon vagyok ugyan így. Tegnap ki kellett mennem, mert akkora füst volt a lakásban, h csípte a szemem. Náluk sajna az se számít, hogy babát várok, meg a sógornőm is, mert a másik sógornőm meg az anyósom is végigcigizték az összes terhességóket és azzal példálóznak, h egyik gyereknek se lett semmi baja. Pont most gondolkodtam visszafelé, hogy mit csinálok majd a babával?
Meri! Azt ígérted küldesz emil, de nem, pedig tudud a címet, ha netán nem:
verzsike@freemail.hu
Éva! Még lehet h átrakja a pédet 5.-re, holnap, holnapután kideról, úgyhogy mindenképp hazsnos volt a felébresztés…
Ági! Ha a hazamenetel miatt nem tudnál maradni, szívesen hazaviszlek, szerencsére pénteken kész lett a kcsi, úgyhogy teljesen szabad vagyok. Nagyon szeretnénk, ha velünk lennél…
A szemüveg miatt ne aggódj, ha meg esetleg tagok vagytok valahol egészségpénztárban, ott elszámolható. Én is csak ezért léptem be, mert évente leamortizálok egy szemcsit, nálunk a cég is támogatja az eüpénztárt, így tulajdonképpen nem is olyan gáz.
Gigi! Egy kicsit nem értem, ha 4 tüsződ van, akkor miért is ugrott esetleg ez a hónap? Nem az a jó, ha minél több van? Sajna én nem értek ehhez, de érdekelne. Mire a végére értem, már megkaptam a választ. De nem feltétlenül kell mind a négynek megtermékenyülni? Lehet h csak egy, vagy nem?
Mororo! Garat a kitartásért. Én csak azzal tudtam húzni a tesztet, hogy nem volt otthon, ahogy vettem, még este meg kellett csinálni. Hogy bírod ki?
Egy kicsit félbe kellett szakítanom az olvasást meg az írást, mert itt voltak anyukámék. Még mindig nagyon fáj a hasam, kezdek berezelni, h esetleg méhen kívül van a baba. Mondjuk azt olvastam, hogy az lázzal is jár meg hányással, úgyhogy reménykedek, de sose gondoltam volna, h a baba miatt ennyire fájhat az ember hasa.
Eszter! Az ügyelettel az a gáz, h nem vagyok bejelentkezve csak Kecskemétre. A honvédba mehetnék, de ott meg csak budán van nőgyógyászat és állítólag azt is leadja a honvédség, úgyhogy elég zavaros az ügy. Ha holnapig se lesz jobb, akkor elmegyek, a férjem is nagyon aggódik.
Titi! Nekem egy kicsit furcsa javaslatom van függöny ügyben. Nem tudom milyet akarsz, a sötétítőt mi Kecskeméten vettük sima méteráruboltban és megvarrattam, mert ugyanazok az anyagok vannak, csak nincs kimondva hogy függöny és ezért kevesebb, mint felébe kerül. Ha pedig az átlátszós fajtát szeretnéd (nem udom mia rendes neve) a barátnőm nem olyan régen nagyon szépeket vett tök olcsón a Józsefvárosi piaccal majdnem szemben egy raktárépületben egy függönyösnél, ha érdekel megkérdezhetem h pontosan hol van.
AKKOR MOST LESZ TALI VAGY NEM?
Pusz mindenkinek