A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Ági,
ebből akár négy baba is lehet úgyhogy nekem nem jó és nem is örülök neki :oops:

anna,
hát ez az hogy nem......és csináltam egy LH tesztet ma reggel és nagyon nagyon halvány csak a második vonal,szóval még jó messze vagyok a pé-től.

És akkor most midenkinek:szóval van 4 tüszőm,ebből akár mind a négy megrepedhet és meg is termékenyülhet.és ez azért rossz mert én nem vállalok kettőt sem,nemhogy négyet.és azért is baj mert a clostytól egy 22est vártam mint ahogy eddig mindig és nem több aprót,ami még marha messze van a repedéstől.és tök gáz mert lesz legalább egy 40 napos ciklusom ha nem még több :cry:

csajok,sajnos nem tudtam csak egy oldalt visszaolvasni és mennem is kell mert nagyon megy az építkezés,jövök mikor tudok!

puszi nektek és mégegyszer köszönöm a drukkokat!
Vendég

Sziasztok!

Merre vagytok?!ÉN itthon takarítgatok.Nos,a hőmet fölösleges fölettni,mert mivel hétvége van,nem ébredtem időben,így nem reális az eredmény,mert ugye nekem mindíg magas ha sokáig alszom.

Ildi!

De jó,hogy nem teszteltél.Nagyon ügyi vagy.Én még azt sem állnám meg,hogy másnap reggelig eltegyek egy tesztet.Ebben pont olyan vagyok,mint Titi.Ha tesztet látunk,azonnal le kell pisilni és kész. :lol: :oops:

Szóval én nem veszek,mondjuk nekem hülyeség is volna,hiszen a ferti a 18.napra rakta a pé-t én a 17-re tenném,de akkor is korai.Meg hát ugye érzem,hogy ez a hónap nem sikerült.engem inkább már a kiskatona vizsgálat izgat nagyon.Csütörtökön viszi a drágám a cuccot,és ahogy Erzsike tanácsolta,egyedül fogom elengedni,vitatkozzon magába.Estére csak lehiggad.Egyébként most szent a béke,apa tündéri,mondjuk tabutéma nálunk minden ami deréktól lefelé nőtt és nem húzunk rá cipőt. :lol: A babáról meg nem is beszélve.Tegnap néztem a Lost-ot,hát nem terhes a csaj?! Na szépen vagyunk.Ez olyan rosszul esett. :evil: :D Miért nem talál inkább egy kutyát,vagy töri el a lábát,vagy akármi,de hogy pont terhes,meg hogy ott egy teszt a gépen? Biztos valami lökött tyúk utazott tesztel repülőn.Olyan mint mi.En simán kinéznék egy ilyet magamból. :lol:

Anna!

Neked hogy áll a hőd és a hasad?Gondoltam ma rád,hogy hátha azért takarítok ilyen lelkesen,mert jön a mensim.Mondjuk máskor is takarítok,csak most ez villant be róla,miközben a WC-t pucoltam a te rendkivüli ezirányú takarításodon mosolyogtam. :D

Azért jó lenne ,ha jönnétek és írnátok,mert uncsi ám a takarítás,nagyon.

Puszi

Eszter

Ui: Ági,olyan jó,hogy elhoz a férjed.Beírtam neki egy piripontot.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Eszter! Annyira jót nevettem a Lost-os történten :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök annak is, hogy szent a béke otthon, és ezt is olyan aranyosan írtad le :D
Nekem úgy néz ki, elmúlt a takarítási kényszerem, tegnap kiéltem magam... Ma egész nap csak fekszem :oops: Na jó, főztem is...
A hőm viszont lezuhant két egész fokot, úgyhogy kicsit neki keserdtem én is. A hasam is szúrkál néha, de nem úgy mint tegnap. Viszont a hányinger még mindig tart, és most már rohadtul elegem van. Már csak az hiányzik, hogy tényleg beteg legyek :evil:
Eszter, én azért drukkolok Neked!!!

Ildi, Nagyon-nagyon ügyi vagy, hogy nem teszteltél :D Én is hétfőre tervezem, ha nem jön meg addig.
A lábfájás is sok mindentől lehet, és ha Neked eddig nem volt mensi elött, akkor nem hiszem, hogy most attól lenne 8)

Mororo, nagoyn szupi a hőd, nekem is tetszik a görbéd. Jajj, de izgi, már alig várom, hogy tesztelhes :D
Én azért kicsit irigykedem, hogy ismered Merit személyesen is :D De persze abszoút megértem, hogy titkos szeretnél maradni!!!

Gigi, jajjj, úgy sajnálom... Megértem, hogy nem örülsz a 4 tüszőnek... De olyan nincs, hogy megérik a legnagyobb, és a többi meg magától felszívódik? Egyébként én most eldöntöttem, hogy nem fogom szedni a clostit. Úgy hallottam, hogy így is még hónapokig tarthat a hatása. Ez igaz szerinted? :roll:

Na megyek vissza lustálkodni, puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Anna,örülök,hogy jót nevettél és én is nagyon drukkolok neked,Ildinek és perzse Mo-nak is,mert ha jól tudom,most mi versengünk a legélesebben a Miss Január címért.Ági a Miss november,Erzsike Miss december és legalább egy Miss januárra is szükség volna.Persze ez a korona annál szebben ragyog,minél többünk fejére felkerülhet.Szóval hajrá csajok.Olyan jó,hogy itt nem egymást kell legyőzni.Csak futjuk a köröket,aztán előbb utóbb mindenki célba fog érni,csak sajnos nem lehet tudni,kinek hány kört kell futnia még.De sebaj,mi futunk kitartóan tovább,amig kell,majd a 9 hónap alatt kipihenjük magunkat.

Egyébként azon tanakodtam,hogy a terhesség legelső jelei és a mensi legelső jelei tökéletesen megegyeznek.És csak utólag tudjuk,melyik okozta a tüneteket.

Én ezeket érzem mensi előtti napokon:
-alhasi puffadás
-zabálási kényszer
-duzzadt fájó cicik
-enyhe hasi és deréktáji görcsök
-enyhe gyomorpanaszok,émelygés
-ingerlékenység,kedélyingadozás
-fáradékonyság...

Kb ezeket éreztem terhességnél is,csak utólag tudtam,hogy most másért.Egyébként meg az éj 365 napján is folyamatosan ilyeneket érzek össze-vissza,mióta meg babát akarok,azóta szinte mindíg. :lol:

Hát remélem mindenkit sikerült jól elbizonytalanítanom,viszont eddíg nem fájt a lábam és nem takarítottam mensi idején,bár ha jobban belegondolok... :lol:

Anna,te mikor tesztelsz? Nem teszel fel egy görbét? Amúgy a frertin egy csomó olyan görbe végződött +-os tesztel,ahol leesett a hő,úgyhogy amíg nem jön meg,van remény. :wink:

Jó pihenést és puszi mindenkinek.

Ja,és azért gyertek írni. :shock:

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Nem küldtem még, de most küldöm. Írtam Titinek, hogy ez neház dolog. Ráadásul ti valószínűleg nem érzitek annyira súlyosnak, mint én itt helyben. Érted? Egyébként bármiről írok itt szívesen, csak a munkával kapcsolatos dolgokról nem. :)
Mo-val együtt dolgozunk. :)
Nevetgéltem a hsz.-odon. :) Én is pont ezt látom ám. AZ összes filmben, újságban mindenki terhes, a bevásárlóközpontokban mindenki kisbabát/-gyereket tol a kosárban. :) Kiakasztó. :D

Little, Ildi!
Köszönöm.

Ildi!
Az, hogy Évánál mi jelzi a mensit, meg nálad, mi, az lehet, hogy nem ugyanaz. :) Úgyhogy még nem add fel!

Mo!
Hajrá!!! Mondtam, hogy a vonalzód majd alkalmazkodik hozzád. :)

Gigi!
Az nem lehet, hogy csak az egyik növekszik gyors ütemben tovább, és akkor még akármi is lehet?

Drága Anna!
Készülj fel lelkileg, és idővel is a méled elplvasására. :)
Mennyi volt a hőd, hogy két egész fokot tudott zuhanni???

Képzeljétek, megtört a jég!!! Ma 35,9-et mértem!!! :lol: :lol: :lol:
Viszont visszaaludtam, és 4 órával később meg 36,6-ot!!! Ez két okból is furi: nekem max. 1-2 tized különbség szokott lenni továbbalváskor. A másik: talán 1-2 alkalommal mértem eddig 36,6-ot. Nekem sosem megy fel ennyire!!!! Lehet, hogy élőben követtem a pé.-met? :) Kíváncsi leszek a holnapira. :)

A ferti adott néhány extra VIP-s napot!!! De jóóó! Nektek is csinált már ilyet?

Jaj, tegnap huncutkodás előtt-közben apa azt mondta: ez jobb, mint a Merci kulcsos. :oops: :oops: :oops: (Ezt lehet, hogy nem kellett volna leírnom?) :oops: :lol: :lol: :lol: Úgy tűnik, ez szállóigévé fog válni, Éva! :lol: :lol:

meri

Sziasztok!

Délután hazaértünk, de egyből le kellett feküdnöm egy kicsit, nagyon rosszul vagyok. Vagyis igazából csak annyira szúr bal oldalon a hasam, hogy az kihat a teljes egészemre... De most gyűjtöttem egy kis erőt és elolvasgatok mindent, ami péntek óta történt.
verzsike

Erzsike!

Tudom,hogy nem mindíg helyes a hirtelenkedés,de én most kapnék az alkalmon,bepattannék a kocsiba és megjelennék a nőgyógyászati ügyeleten,telcsin meg tudod kérdezni,hogy melyik kórházhoz tartoztok ügyelet szempontjából.Ráttennék 2 lapáttal,hogy mennyire fáj,és mellesleg teszteltél egy pozitívat és csak mondjuk 2 hét múlva van UH időpontod...Tuti nincs olyan lelkiismeretlen doki,aki meg ne mutatná a babád.Egyébként tuti,hogy nincs gond,nem azért írom,csak olyan szontyi vagyok,hogy kedden mire talizunk még mindíg nem lesz babaképed.Persze ez csak egy ötlet,mert én nem vagyok sajna olyan türelmes,mint te.Na? :roll: :? :D

Kép

Kép
anubias

Hol vagytok Lányok?! Azt hittem, hogy mire visszajövök közétek rengeteget kell majd olvasnom, hogy újra képbe legyek.
Gigi! Sajnálom, hogy ez a hónap így alakult. Ráadásul a 40 napos ciklus se semmi..... (tapasztalatból mondom). Igaza van Merinek: az is előfordulhat, hogy nem egyszerre növekednek, és akkor tuti ez a hónap. Ne add fel!
Eszter! Amit írtál, nagyon igaz. Csak a keserűség miatt mosolyogtam rajta. :? Nem egyszerű dolgok ezek. Akkor éreztem ezt, amikor vezetni jártam. Csomó T-s autó járkált az utakon. Nagyon érzékenyek lettünk "babaügyben". Szerintem, a babás látvány is csak ösztönöz bennünket. Úgyhogy:HAJRÁ!!!
A csütörtöki nap miatt szorítok!!!! Remélem, hogy minden jól sikerül majd nálatok!
Titi! Keresgéltem függöny ügyben, de annyi helyet felsoroltál, ahol jártál már, hogy ennél többet én se találtam. Remélem, sikerül valami szépet találnod!
Jó pihizést Anna! De, azért gyere közénk!
Vendég

MEGHALT A NAGYMAMÁM!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

meri

lányok,

köszönöm szépen a bíztató szavakat,márpedig csodák vannak,úgyhogy bármi lehet,csak azt tapasztalom hogy engem kerülnek el messziről :? dehát hétfőn meglátjuk.dokim szerint csak a 15ösből lesz vmi viszont az Uh-s doki meg azt mondta hogy mivel a clotsyt nem a 15ös tüszőre kaptam hanem úgy általában,ezért az egészre kihat,nem pont arra az egyre csak.ami mondjuk logikus is.de persze azért én is reménykedem abban hogy mivel ez egy hosszú cikluson lesz még clostyval is hogy talán még elhúzhat a domináns tüszőm...........lévén hogy korai volt egy Uh a 12napon egy 40 napos ciklus esetén............dehát ezek mind csak találgatások ugye,hétfőn remélem már többet tudunk és nem csak adtunk a szarnak egy pofont :cry:
Vendég

meri,
nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

anna,
neked akartam még mondani hogy én nem tartom reálisnak azt hogy a closty kihat még a következő hónapban is.én szedtem két hónapig egymás után clostyt és a második hónapban 2mm-el kisebb tüszőm lett :roll:
Vendég

Titi! Nagyon ügyi vagy a cigi miatt. Különben meg törvény van róla, hogy irodában csak akkor lehet cigizni, ha ott mindenki dohányos, de még akkor is kell a beleegyezésük (azoknak is akik esetleg csak az udvaron szoktak). Tehát eddig is így kellett volna lennie.
Teljesen átérzem a helyzetedet én az anyósoméknál otthon vagyok ugyan így. Tegnap ki kellett mennem, mert akkora füst volt a lakásban, h csípte a szemem. Náluk sajna az se számít, hogy babát várok, meg a sógornőm is, mert a másik sógornőm meg az anyósom is végigcigizték az összes terhességóket és azzal példálóznak, h egyik gyereknek se lett semmi baja. Pont most gondolkodtam visszafelé, hogy mit csinálok majd a babával?

Meri! Azt ígérted küldesz emil, de nem, pedig tudud a címet, ha netán nem: verzsike@freemail.hu

Éva! Még lehet h átrakja a pédet 5.-re, holnap, holnapután kideról, úgyhogy mindenképp hazsnos volt a felébresztés…

Ági! Ha a hazamenetel miatt nem tudnál maradni, szívesen hazaviszlek, szerencsére pénteken kész lett a kcsi, úgyhogy teljesen szabad vagyok. Nagyon szeretnénk, ha velünk lennél…
A szemüveg miatt ne aggódj, ha meg esetleg tagok vagytok valahol egészségpénztárban, ott elszámolható. Én is csak ezért léptem be, mert évente leamortizálok egy szemcsit, nálunk a cég is támogatja az eüpénztárt, így tulajdonképpen nem is olyan gáz.

Gigi! Egy kicsit nem értem, ha 4 tüsződ van, akkor miért is ugrott esetleg ez a hónap? Nem az a jó, ha minél több van? Sajna én nem értek ehhez, de érdekelne. Mire a végére értem, már megkaptam a választ. De nem feltétlenül kell mind a négynek megtermékenyülni? Lehet h csak egy, vagy nem?

Mororo! Garat a kitartásért. Én csak azzal tudtam húzni a tesztet, hogy nem volt otthon, ahogy vettem, még este meg kellett csinálni. Hogy bírod ki?

Egy kicsit félbe kellett szakítanom az olvasást meg az írást, mert itt voltak anyukámék. Még mindig nagyon fáj a hasam, kezdek berezelni, h esetleg méhen kívül van a baba. Mondjuk azt olvastam, hogy az lázzal is jár meg hányással, úgyhogy reménykedek, de sose gondoltam volna, h a baba miatt ennyire fájhat az ember hasa.
Eszter! Az ügyelettel az a gáz, h nem vagyok bejelentkezve csak Kecskemétre. A honvédba mehetnék, de ott meg csak budán van nőgyógyászat és állítólag azt is leadja a honvédség, úgyhogy elég zavaros az ügy. Ha holnapig se lesz jobb, akkor elmegyek, a férjem is nagyon aggódik.

Titi! Nekem egy kicsit furcsa javaslatom van függöny ügyben. Nem tudom milyet akarsz, a sötétítőt mi Kecskeméten vettük sima méteráruboltban és megvarrattam, mert ugyanazok az anyagok vannak, csak nincs kimondva hogy függöny és ezért kevesebb, mint felébe kerül. Ha pedig az átlátszós fajtát szeretnéd (nem udom mia rendes neve) a barátnőm nem olyan régen nagyon szépeket vett tök olcsón a Józsefvárosi piaccal majdnem szemben egy raktárépületben egy függönyösnél, ha érdekel megkérdezhetem h pontosan hol van.

AKKOR MOST LESZ TALI VAGY NEM?

Pusz mindenkinek
verzsike

Erzsike!

Nehogy azzal foglalkozz,hová vagy bejelentve.Bemész,megmondod,hogy a múlt héten költöztél pestre,vagy akár csak vendégségben vagy pesten a rokonoknál.Nem zavarhatnak el.Én a helyedben biztosan lemennék,már csak azért is,hogy megnyugodjak.Nem akarok erőszakoskodni,úgyhogy ne haragudj,hogy így traktállak ezzel a kórház dologgal.Az előbb csak azért írtam,mert kiváncsi vagyok a babádra,de most már azért is írom,mert aggódok miattad.Persze tudom,hogy ez lehet teljesen normális is, a terhesség elején,de én pl nem éreztem semmi hasonlót a terhesség elején.Szóval szerintem is igaza van a párodnak,mutasd meg magad dokinak. :? :wink:

Kép

Kép
anubias

NAGYON-NAGYON SAJNÁLOM MERI! ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!!! :cry:
Vendég

Meri!

Én is nagyon sajnálom. :cry:

Kép

Kép
anubias

Erzsike! Igaza van Eszternek! Ne foglalkozz azzal, hogy tartozol! Szerintem is fordulj orvoshoz, ha nem javul a helyzet! Aggódunk érted!
Gigi! Hétfőn gondolok Rád! Remélem, jókat mond a doki!!

Rengeteg a dolgom. Hazahoztam egy csomó munkát a m.helyemről.
Jó kis éjszakám lesz...

Jó éjszakát Lányok!Sziasztok.Kép
Vendég

Bocsánat! Gépelési hiba! :oops: :oops: Szóval, Erzsike! Ne foglalkozz azzal, hogy hova tartozol! Irány a doki!

Na, most már tényleg mentem.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem tudtam ma jönni, de szegény férjem most állt fel a gép elöl és még tele van munkával, amit hétfőn le kell adnia. Azért olvastalak néha titeket.

Meri!
Részvétem és veled vagyok lélekben!
Nagyon fájhat most a szíved. Én gondolok Rád!

Eszter!
Millió puszi és köszönet!

Erzsike!
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Nekem akkora fájdalmaim voltak a cystám miatt a második terhességemnél, hogy volt, hogy a férjem ölben vitt fel a lépcsőn az utcáról!
Viszont, ha hirtelen erősödik, vagy bármi ijesztőt tapasztalsz, akkor mentőt tessék hívni, ami az ügyeletes nőgyógyászatra visz, oda ahol van műtő. Sürgősségi ellátás és nem fogják kérdezni miért pont oda vittek! De meg szeretnélek nyugtatni, hogy ennek nagyon-nagyon kicsi az esélye! Nyugalom, még néhány hét és véget ér!

Mindenkinek, akinek nem írtam sok-sok puszi és ne haragudjatok!
Holnap jövök és mindenkinek írok!!

Éva

Kép
balimama

Én is itt vagyok lányok, csak nincs nagyon kedvem írni, pedig ilyen még nem igazán fordult elő.

Sajnos családi vita lett a pénteki benti kérésemből... a páromnak mondták a szülők, hogy mégis mit képzelek, stb... én még eddig nem tudtam megvédeni magam és az érdekeim, de bízom benne, hogy lesz rá lehetőség.

Verzsike, hogy nálatok is ilyen a helyzet?! Nem értem ezeket az embereket! Nem érdekel, hogy ők dohányoznak, de miért nincsenek tisztelettel egy várandós anyukára?! Szomorú! Azt mondom, ezek az emberek nagyon önzőek, egoisták, már bocsánat, és tisztelet a kivételnek!

Nagyon remélem, nem lesz semmi gond a bébivel, de látod, Éva is megnyugtat a fájdalom maitt. De ha tényleg ennyire vár, tényleg hívj mentőt. Amúgy pedig én is miskolci voltam, és úgy mentem be a Szent Imrébe, mikor vérezgettem, és elláttak minden budapesti lakcím nélkül. Elvileg ezért van szabad kórházválasztás. Különben pedig ha ez változik, akkor is sürgősségivel ellátnak. Ott is van éjszakai sürgősségi ügyelet, és nagyon rendesen, nyugodtan menj be, ha megnyugtat! De biztosan nem lesz semmi gond szerdáig. Akkor meg már végre biztosat fogunk tudni!

Meri, őszinte részvétem. Hogy történt? Hirtelen, vagy beteg volt?!

Gigi, reménykedjünk benne, hogy történik odabent valami pozitív változás, én drukkolok!!!

Ildikó, ügyi vagy, hogy nem teszteltél!!! Reméljük, ezért kárpótlást is kapsz hétfőn. Akkor hétfőn tesztelsz?! Remélem, ez a lábfájás nem a mensi jele! Jaj, úgy bízom benne, hogy Te is a következő babásaink között leszel!!! Valahogy tornázzuk még fel egy kicsit azt a hőt!!!

Na, lassan múlik a mensim, jövő hétvégén mi is nekilátunk ismét. Most úgy döntöttem, veszek ki két szabadnapot is, egy keddit és egy csütörtökit, hogy tudjunk kicsit jobban figyelni egymásra. Hátha így sikeresebbek leszünk ebben a hónapban.

Verzsike, drága vagy, és Mororo, neked is köszi, hogy azért olvastad a függönyproblémám...

Képzeljétek, ma az Árkádban találtam egy üzletet, és rengeteg függönyük van! Rendelésre tudják szállítani, de kb csak 1 hét! 3.000-ért találtam csodaszép organzát, pont olyan színű, amilyet szerettem volna. Csak most azon morfondírozom, hogy egyszínű legyen, vagy valamilyen mintás?! Ha egyszínű, könnyebb hozzá majd drapériát választani. Talán igen, ez lesz.

Na, megyek, mert ismét kitúrt a férjem...

Verzsike, remélem, azóta már sokkal jobban vagy!!!

Eszter... nem is írtam Neked semmit?! Puszillak!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok, lányok!

Meri, őszinte részvétem... nagyon sajnálom.

Erzsike, remélem Évának van igaza, és nincs komolyabb baj veled! Mindenképp irjál, hogy érzed magad

Mo, te még nem teszteltél?

Én nem birtam tovább teszt nélkül :( - és 1 csikom lett..... de azért nem vagyok ideges, vagy bánatos.....
Tulajdonképpen azért teszteltem, mert ma reggelre felugrott 1 fokot a hőm, ami nálam egész fura.
Fel is teszem nektek a görbém, és utánna megyek anyósomohoz kávézni
Kép

KépKépKép
ildiko74

Nem megyek kávézni.....Most hivtak telefonon, hogy meghalt a párom nagytatája :cry: :cry: :cry:

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lanyok,

En 2007-es vagyok, de szoktalak benneteket olvasni, mert nagyon szoritok mindenkinek, remelem nem veszitek rossz neven.

Vannak, akik ismernek is :wink:

Igazabol azert irok, h. Verzsiket egy picit megnyugtassam, nekem az elso 3 honapban rengeteget fajt a hasam, vegig, szinte mintha mensi gorcs lenne (nekem alapbol nagyon durva van). Persze, jobb elmenni dokihoz, de hatha megnyugtat, h. nem csak rosszat jelenthet.

A cigis tematokon meg teljesen fel vagyok haborodva... Ez a tema, nekem meg a paromnak amugy is olaj a tuzre... Nalunk is a cegnel volt 1 kolleganom, tudtak mar, h. terhes, de nem erdekelte a ket kollegat, akik lancdohanyosok... Olyan fust volt az irodajukban, h. nem lehetett latni semmit... A kolleganom behuzta a farkat, nem szolt semmit... Hat en bizti nem hagytam volna, megis csak a babamrol van szo!

Bocsi, h. belekontarkodtam.
Sok sikert a probalkozoknak, ahogy Eszter irta :D , a Miss Januar cimert !!!!

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Éva köszi a megnyugtatást. Kialudtam magam rendesen, most semmi bajom nincs szerencsére azon kívül hogy 3 órája keltem fel, vásároltunk, meg pakolgattam egy kicsit és már le kell ülnön pihenni, de ez egyáltalán nem zavar.

Ildikó! Ez a teszt még semmit se jelent, csak 11 npja volt a peteérés, egyáltalán nem biztos, hogy elmúlt a 3 nap beágyzódás óta. Próbáld meg 3-4 nap múlva is ha nem jön meg, SZORÍTUNK.

Titi! Akkor akár össze is futhattunk volna az Árkádban, mi is ott voltunk. Azt a boltot el is felejtettem, pedig a tesóm ott vett függönyt.

Nagyon sajnálom a haláleseteket, nem tudom mi történik most az én nagypapám testvére is tegnap hunyt el.

Pusz
verzsike

Sziasztok!

Erzsike!

Annyira örülök,hohgy jól vagy és elmúltak a görcseid. :D Akkor szerdán tudsz menni UH-ra,jól emlékszem?Ugye nem haragudtál meg rám,hogy így erőltettem ezt a doki témát,csak hát egy van belőled,úgyhogy féletelek,azaz mostmár 2in 1 vagy. :lol:

Vitte!

Köszi a bátorítást,meg a jókívánságokat,ránk fér. :wink: Neked is minden jót kivánunk a babádhoz és olvass minket,ha időd engedi,ja és írj is ha gondolod. :wink:

Ildi!

Ne keseredj el,tényleg nincs semmi jelentősége mit teszteltél.Annyira hamar csináltad meg a tesztet,hogy akkor se mutatja ki biztosan ha ott a bab.Szóval várj tovább türelmesen.Én nagyon drukkolok.

Mo!

Te mikorra tervezed a tesztelést.Szerinted mikor volt Pé-ed?És egyébként hogy érzed?

Titi!

Az én véleményemet ismered füstölés ühgyben,nagyon bízom benne,hogy jön egy jótündér,aki odasuhint a varázspálcájával,amitől a többieknek is látható lesz a fa mögött az erdő,vagyis ,hogy ez valahogy olyan,mint ha mondjuk minden este be kellene rúgnom,csak mert alkoholista a szomszédom.Tehát ha a passzív dohányzás káros,akkor senki sem kényszeríthet minket káros szenvedélyre a saját önzőségéből.Meg az is furi,hogy ha egy csecsemőt a széltől is óvni kell,akkor ha a mama hasában van,lesz,miért nem érdemel egy kis figyelmet.Na nem folytatom,mert nagyon felhúzom magam. :evil: :? :wink:

Anna!

Veled mizu? Milyen a hőd,és a közérzeted?Ugye neked sem jött meg még?

Éva!

A te görbéd milyen megvolt a pé,tuti? Felteszed?

Én feldobom a görbém.Az enyém szinte változatlan.Csak az érthetőség kedvéért írom,hogy a lukas értékeket mindíg későbbi időpntban mértem,mert valamilyen okból tovább aludtam.Az a tapasztalatom,hogy nekem jelentősen magasabb a testhőmérsékletem nap közben.Az normál értékek pedig hajnali keléshez tartoznak,4,40-kor kelek.Nyugodtan mondjatok rá valamit,ki mit gondol. Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Drága Merikém :cry: :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom, őszinte részvétem :cry:
Vendég

Sziasztok!

Eszter, nagyon szeretném, ha az egyik Miss Januar Te lennél :D Szerintem nem rossz ez a görbe, drukkolok nagyon!!! Egyébként én is pontosan ezeket tapasztalom mensi elött, így ebben a sorrendben :D De, mikor én terhes voltam, az az igazság, hogy semmi bajom nem volt... Nem émelyegtem, nem szédültem, nem volt zabálhatnékom, az egyetlen ami zavart az az volt, hogy baromi sokat aludtam... De azt mondják, hogy minden terhesség más, szóval nem ebből indulok ki.

Ildi! Ne add föl, amíg nem jön meg, addig van remény!
Nagyon-nagyon sajnálom párod nagytatáját :cry:
Istenem mennyi rossz hír :cry:

Erzsike, úgy megijeszettél engem is, de jó lesz szerdán, hogy mész uh-ra. Jajj, de irigykedem :roll: Vigyázz nagyon magatokra!!

Titi, felháborító, hogy még nekik áll följebb :evil: Szerintem csak azért háborognak, mert nem szokták meg Tőled, hogy bármiért is szólnál, és ez dühíti őket... Nem semmi. Akkor is jól tetted, hogy kiálltál magadért, és a leendő kisbabád egészségéért!

Éva, olyan ritkán jössz :cry: Hiányzol!

Én holnap reggel tesztelek, bár jó lenne húzni legalább keddig :roll: De nem hiszem, hogy sikerülni fog... Most néztem, hogy milyen elírásom volt :D Nem két fokot ment le a hőm, hanem 2 tized fokot :roll: mindjárt fölrakom a görbém.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Annyira kedvesek vagytok, olyan jó ide jönni közétek! A mamám halála "várható" volt. Egész egyszerűen véget ért az élete. Ő már nagyon várta, mert világ életében habzsolta az életet, de az utóbbi években már csak a késztetés maradt, de nem volt ereje semmihez. Érdekes, amikor utoljára láttam, végig az járt az eszemben, hogy jól véssen az emlékezetembe a vonásait, mert most látom utoljára! Persze az ember az ilyen gondolatokat igyekszik elhessegetni. Egy üvegangyalt vittünk neki ajándékba. Míg ott voltunk, sokat simogatta, és azt mondta, szeretné, ha már eljönnének érte. AZt hiszem, örülnöm kell, hogy teljesült ez a régi kívánsága. AZt sajnálom, hogy dédunokája nem lehetett. Viszont egyfolytában az a régi mondás jár az eszemben: egy lélek megy - egy másik jön... De lehet, hogy már kezdek meghibbanni. :) Szép, jó, tartalmas élete volt...és most véget ért. Köszönöm, lányok, hogy ezt elmondhattam.

Verzsike!
De jó, hogy jobban vagy! Izgukunk ám érted!!! ALig várjuk, hogy láthassuk a kis manócskádat! :)

Ildi!
Látom, nem bírtad tovább. Ilyen korán szerintem a terhességek alig pár százaléka mutatható ki. A felfelő hő viszont nagyon jóóóó! Nagyon drukkolok! :) És sajnálom párod nagytatáját. :cry: Milyen volt a kapcsolatuk? NAgyon megviseli?

Eszter!
Ne haragudj, nem tudok mit szólni a görbédhez. Én már hónap elején mondtam, hagyd a fenébe, legyen ez a hónap meglepetés. :)

Annácska!
De jó, hogy megjöttél! Kezdtem aggódni érted!

meri

Húúú, Anna, neked mennek most a drukkok nagyon! 14.dpo! :)

meri

Sziasztok!

Nem tudtam hamarabb jönni, mert házitündérkedtem :) - most a sógoromnak is én kell enni adjak, mert anyósomék elmentek a temetést intézni. Olyan nehezen nem viselte meg a páromat a nagytatája halála, hiszen már elég idős volt, és nem is találkoztunk vele olyan sűrűn - azt azért el kell mondjam, hogy nagyon szép szál legény volt fiatal korában: huszárként láttam képet róla, és olyan igazolványa is van, amelyikben megköszönték, hogy védte a hazát - ilyent Budán láttunk a múzeumban. Erre nagyon büszke a párom.

Érdekes, hogy nekem is az jutott eszembe, mint Merinek, hogy az egyik lélek megy, a másik jön.... ezt én is hallottam.

Képzeljétek, a páromnak terhességi tünetei vannak :lol: - hányingere van és szédül.... nem tudom mitől, mert semmi olyant nem evett, amiből én nem ettem volna.

Anna - a görbéd nagyon biztató. Nem emlékszem, hogy ez az első hónap, amikor méred? Ha nem, akkor nézd meg, hogy az előző hónapban a pé utáni hőmérséklet alacsonyabb volt-e, mint most.... ha igen, akkor több, mint valószinű, hogy baba van a dologban.
Nagyon fogok szoritani neked holnap, és minél hamarabb gyere a jó hirrel!

Eszter, a te görbédhez nem tudok hozzaszólni, mert elég sokszor mérted más időpontban - de ha azt vesszük, még igy is betette a pé-t, és ez nagyon jó dolog. Én mindenképp drukkolok és küldöm a +++++++++++ energiát.

Titi, nekem is az a véleményem, hogy nagyon jól tetted, hogy felhoztad a témát!

Lányok! mindenkinek köszönöm a drukkot, és a biztatást!

puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Anna! Megkaptad a levelemet? Remélem, nem ijesztettelek el vele! :)

meri

Merikém! Csak most jutottam a géphez, mert a párom kisajátította...
Nem, egyáltalán nem vagy hibbant. Most mikor olvastam, hogy meghalt a nagymamád, én is erre gondoltam... A halál az élet természetes befejezése. Bár tudom, hogy ez most Téged nem vígasztal :cry:

Ildi, múlt hónapban 37.3 volt a legmagasabb p.é után. (de akkor lett egy pozitív tesztem is :cry: )
Vendég

DEHOGYIS, sőőőt!!! Már válaszoltam is :D
Vendég

Anna, nekem akkor is úgy tűnik, hogy nálad már háromfázisú görbéről van szó, ami nagyon jó jel :D - azt jelenti, hogy a beágyazódás utáni értékek nagyobbak, mint azelött.
Úgy, hogy nagyon drukkolok, hogy most a pozitiv tesztet UH kép is kövesse a babóról :D

KépKépKép
ildiko74

Anna!
Vigasztalásra tulajdonképpen nincs is szükségem, sőt az életben kifejezetten nem szeretm, ha az emberek ilyenkor mindenképpen sajnálni próbálnak. Inkább nem is szoktam elmondani, ha valami ilyen belső dolog bánt. Persze, az nagyon jó, hogy mellettem vagytok!!! Hozzám közel állt a nagymamám, egész életemben azt hallgattam: tiszta nagyanyád vagy! És tényleg! NAgyon sok a hasonlóság. A férjemmel a 80. szülinapján jöttünk össze. :) Mármint aznap, amikor a 80. szülinapja volt. Neki mondtam el elsőként, hogy össze fogunk házasodni. Nagyon szerettem volna, ha a dédunokáját is láthatja még, de ő már menni akart. 86 éves volt. Megértem őt...

Anna, válaszoltam neked!

meri

Sziasztok Lányok!

Hát ez megint egy szomorú nap.

Ildikó nagyon sajnálom a párod nagytatáját!
Tudjátok nekem is az volt mindkétszer az érzésem, ami Merinek. Egy lélek megy, egy lélek jön!

Ildikó!
Én is mondtam, hogy korán tesztelsz!
Olyan szép a görbéd, még nyoma sincs hőhesésnek. Két nap múlva már tényleg próbálkozhatsz egy teszttel!

Meri!
Szép az új napocskád! És van fenn rólam kép az iwiwen. Egyelőre csak 1, de majd megpróbálok kicsinyíteni.

Eszter!
Olyan jó, hogy egy kicsit jobb kedved van.
Azon gondolkodatm, hogy a 27. napon jársz. Az elmúlt hónapokban ilyenkor már mindig volt jele annak, hogy megjön!
Lehet, hogy megkegyelmezhetsz a férjednek és nem kell mennie az andrológiára?!

Anna!
Szuper a hőd!!!!
Most Te vagy a legesélyesebb a Miss Január címre!!!
Olyan aranyos vagy, hogy hiányoltál! Hétvégén mindig csak ilyen kicsit tudok jönni, de ígérem bepótolom hétköznap!
Amint lesz időm a régi problémádra is fogok reagálni. (ha nem bánod)

Erzsike!
Megnyugtató, hogy jobban vagy! Hamarosan szerda! Te lehetsz a legboldogabb a világon! ilyenkor természetes, hogy néha le kell pihenned, ezzel akarja a szervezeted kicsikarni a neki járó pihenést!

Gigi!
Te hol vagy?!

Mororo!
Szegény, Te pedig biztosan dolgozol!

Little!
Igenis nagyon hiányollak, mielőtt azt gondolnád, hogy nem! Néha ugyanis benézek annak ellenére, hogy nem tudok írni mindig. Legalább nagyjából tudom ilyenkor követni az eseményeket. Egyben visszaolvasva ez lehetetlen lenne.

Drága Titi!
Olyan elszomorító, amit írsz. Én tényleg azt hittem csak Te érzed, hogy neheztelnek Rád a cigiügy miatt.
Lépj túl rajta! Ugye meg vagy győződve az igazadról? Szándékosan nem bántottál senkit és nem támasztottál semmilyen teljesíthetetlen feltételt! Szóval Neked tiszta lehet a lelkiismereted!

Az én görbém gyalázatos, ilyen rossz még sose volt! Teljesen el vagyok keseredve. Görcsöl a hasam és nem igazán akar emelkedni a hőm. Most gondolhatnám, hogy nem volt még pé, de írtam, hogy volt a héten egy éjszaka, amikor csillagokat láttam úgy fájt a jobb petefészkem. Egyébként érdekes, de mindig csak a jobb fáj. Létezik ilyen? Lehet, hogy megérett egy petesejt, de nem tudott megrepedni a tüsző, ezért nem emelkedik a hőm?
Ne haragudjatok, hogy csak panaszkodom, 2006 januárjában azt hittem ilyenkorra már a szülést is elfelejtem. Egyszerűen meg sem fordult a fejemben, hogy másképpen legyen!

A förmedvényem:
Kép

Éva

Kép
balimama

Szia Éva!

De jó,hogy jöttél! Szerintem nem annyira elesett az a görbe,még bármi lehet belőle,sőt,lehet még pé is,tudod,hogy a ferti csak egyet képes jelölni,de az emberi szervezet elég gyakran produkál ilyet.Nem tudom mi lehet a görcsölés,és hogy miért fáj most is a hasad,de reméljük elillan és nem áll mögötte semmi.Ami a férjemet illeti,akkor is elküldeném az andrológiára,ha nem lenne muszály. :lol: Na jó,ez így nem igaz,de sajna én csütörtökig semmit sem tudhatok meg.Mert a ciklusaim még soha nem tartottak 28 napnál tovább,de ha mégis,az jelenthetné azt is,hogy végre egy normális luteális fázisom fut ki a 18.napi pé után.Szóval még ha nem is jönne meg kedden,amit nem nagyon hiszek(mármint hogy nem jön meg),akkor se garantálná a teszt,hogy a valós eredményt lássam.Én pedig elhatároztam,hogy többé az életben nem tesztelek korán,csak amikor már 100%-ban el is hihetem amit mutat.Jajj,megint a ciklusvégi filozófikus hangulatban vagyok. :lol: Rossz odanézni,miket írok. :lol: Egyébként neked mikor kell visszamenned a dokihoz,és ez a repi szuri jövő hóban esedékes.

Titi!

Most már épp elég időt töltöttek nálatok a vendégek.Szépen köszönj nekik és kisérd ki őket,mert én itt ülök és várlak.Köszi :lol: Éva egyébként gyönyörűen megfogalmazta ,hogy milyen nyugodt lehetsz és tudom,hogy ez önmagában kevés,de azért nagyon igaz.

Erzsike!

Hogy vagy,és hol vagy?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Éva,az uccsó mondat végén elbénáztam,oda :?: -et akartam. :oops:

Kép

Kép
anubias

jaj lányok,

olyan aranyosak vagytok hogy hiányoltok,nagyon nagyon jól esik.jelentem én magam alatt vagyok totálisan,sík ideg vagyok a holnap miatt,egész nap csak kattogok meg kombinálok :roll: :oops: úgyhogy megyek is,honap délelött drukkoljatok hogy a a domináns tüszőm elhúzzon és a többi visszafejlődjön!ha hazaértem jövök tudosítani 8)

puszillak titeket,legyetek jók,kellemes estét mindenkinek!
Vendég

Hello!

Eszter! Dehogy haragudtam meg, csak igazából félek elmenni kórházba, mert tavaly ősszel nagyon fájt a hasam, nem tudtuk mitől, Kecsin elmentem az anyukám belgyógyászáhooz, ő ultrahanggal megállapította, h szabad folyadék van a hasüregembe, azonnal kórház, mert ez nagyon veszélyes. Be is mentünk és közölte a doki, h ránézésre nem vagyok annyira beteg h itt kellene maradnom, jöjjek vissza reggel. Ezek után tényleg csak akkor megyek ügyeletre ha nagyon muszáj.

Meg szerencsére ma jól is voltam, csak a reggeli sajtos csigán kívül nem maradt meg bennem semmi, így jó sokára kell kismamaruhát vennem, pedig Ági olyan ari volt benne a képen.

Vitte! Köszi szépen, nagyon aranyos vagy.

Eszter! A görbéd szerintem tök jó, akár babás is lehet…A ciklus második felére azért egészen értelmezhető lett. Semmi jel nem utal arra, h nem lehet baba. HA tényleg akkor volt pé, akkor szerintem pénteken már tutui biztos a teszt eredménye. Csak bírd ki addig…

Anna szorítunk neked reggel, a görbéd babásnak tűnik.

Éva! Ez a görbe abszolút nem gyalázatos, én nem nagyon értek hozzá, de nekem mindig azt írtátok,hogy addig ne aggódjak, amíg a piros vonal alá nem megy a hőm, tehát nyugi.

Azt még mindig nem tudom, hogy lesz e tali vagy sem. Ági még te sem írtál azóta, de ha nem olvasnál annyira vissza, szívesen hazaviszlek, ha csak ez az akadálya a talinak.

Pusz mindenkinek!
verzsike

Erzsike!

Jajj de örülök,hogy jól vagy! :D Nos, a talival kapcsolatban annyi,hogy tali biztosan lesz,hiszen Virág megy haza,de ha jól értelmeztem,akkor a másik topicnak,hiszen az itteni csajok nem is ismerik Virágot,és ráadásul sokaknak nem volt jó a hétköznap.Szóval szerintem nem lesz,de remélem valaki kijavít.Te viszont más vagy,hiszen te is Virágon keresztül kerültél hozzánk és gondolom nagyon szertnéd őt megismerni.Mivel Virág csak 1 évben 1-szer jön Mo-ra,így remélem eljössz a talinkra,hiszen te ismered onnan Titit,Ágit,Virágot és engem,szóval csak néhány ismeretlen lesz számodra.Természetesen lehet,hogy én rosszul értem és mégis lesz ennek a topicnak is tali kedden,nos ebben az esetben is ott a helyed.Köszi a biztatást a görbémhez.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Erzsike! Örülök, hogy jobban vagy! Nem sokára szerda és az uh is megerősíti, hogy babád van és jó helyen van!

Eszter! Én úgy tudom, hogy lesz nekünk is tali 7-kor a másik topikosok után.

Éva! lehet hogy ez a "gyalázatos görbe" lesz nálad a nyerő! :wink:

Ildikó! Ha jól emlékszem pont te szúrtál be a múltkor egy táblázatot, ami azt mutatja, hogy melyik napon mennyi az esély, hogy a teszt kimutassa a terhességet /ha mégsem, akkor bocsi/ Szóval még szerintem semmi nincs veszve, az előző terhességemnél először én is korán teszteltem és negatív lett, majd a 29. napon pozitív!

Anna! Akkor Te kedden tesztelsz???? Szorítunk!

Titi! Én csak azt nem értem, hogy az anyósod miért nem áll ki melletted. Ennyire rossz a kapcsolatotok? Ő tudja, hogy min mentetek keresztül, és, hogy babát akartok, talán ennyit megtehetne a leendő unokája érdekében! Bocs ha megbántottalak!

Mororo, Ági Ti hol vagytok?

Gigi! Holnap írj, hogy mi a helyzet a tüszőiddel!

Meri? Megkaptad az sms-t amit ma küldtem? Utána gondolkoztam, hogy úgy írtam alá, hogy Ildi, és ha még nem mentetted el a számomat nem fogod tudni, hogy ki küldte!
Azért kedden megyünk együtt a talira?

Egyébként meg ezzel az "egyik lélek megy, a másik meg jön" teljesen egyett értek. Sajnos az én kisfiam születését követően egy olyan ember ment el, aki nagyon közel állt hozzám. Emiatt sajnos szülés után nagyon depis lettem. Nem akarok ezzel senkit untatni, de ha érdekel valakit, akkor szívesen kipanaszkodnám magamat nektek!
Vendég

Lányok, sajna csak kb 2 percet kaptam a páromtól a géphez!

Eszter, drága vagy, hogy így hiányoltál!!! A vendégek fél 10 körül mentek el, olyan jót dumcsiztunk. Meginvitáltam a topikunkba, remélem, találkozunk vele még itt, nagyon aranyos lányka, és most kezdenek ők is próbálkozni.

Cigis téma... a lelkem végre tényleg megnyugodott, mert délután átmentünk anyósomékhoz, elmondtam minden problémám, amivel sajnos semmire nem mentem. Sőt, még ők háborodtak fel, hogy nálunk miért nem lehet rágyújtaniuk?! Úgy gondolják, ezzel nem adom meg számukra a tiszteletet!!! Hallottatok már ilyet?! És akkor hol vagyok én az igényeimmel?! Meg az én otthonomról van szó! Szóval minden marad a régiben, és még azt is kiharcolták, hogy nálunk is fognak dohányozni, ha átjönnek, amíg nincs baba. Sajnos a párom is dohányos és a szüleiről van szó, van amiben így bólintanom kell a béke érdekében. Azt hiszem, ez nálunk örök harci téma fog maradni. Csak nehogy a házasságom kerüljön ezért veszélybe, mert azt nem hagyom. Csak egyszer legyen gyermekünk, az tuti, hogy minden meg fog változni!

No comment! Ne is beszéljünk erről többet, mert nem lehet ezt jobban kivesézni. Egyszerűen számításba sem veszik az embert, de ez már az örök dohányos-nem dohányos harc!

Szóval bent nem lesz változás, annyit értem el, hogyha majd várandós leszek, akkor a megbeszélések közben nem lesz dohányzás, és tartunk cigiszünetet. Legalább ez is valami! De az itthoni cigizés miatt még háború lesz, ez tuti! Még hogy valaki ne értse meg, hogy másnál nem lehet dohányozni! És hogy még én vagyok a rossz ezért!

Na, de téma lezárva!

Verzsike, örülök, hogy jobban vagy! Tegnap tényleg összefuthattunk volna, de hát ki tudta?! :) Igen, jó az a függönyüzlet, szerintem kedden még egyszer megnézem magamnak a tali után.

Ildikó, úgy sajnálom! Szóval, nem bírtad megállni?! :wink: De tudod, hogy ezzel még nincs veszve a hónap?! Még bármi lehet!!!

Lányok, lehet versenyezni, ki lesz a hónap következő pocakosa?!

Tali... Eszter, igen, jól írtad, sajnos úgy néz ki, nem tudnak jönni ebből a topikból a lányok, úgyhogy megyünk 17.30-ra a régiekkel, és szerintem Verzsike gyere akkorra Te is, olyan sokan úgysem leszünk!

Muszáj mennem, mert a párom már tényleg kitúr. Lassan már én is hozom a görbém!

KépKép
titi_27

Nahát! Ilyen se volt még, hogy én kezdjem a napot!!! :)

Igazából tegnap este óta nagyon nem történt semmi különös nálunk, úgyhogy magamról túl sok újat nem tudok írni. :(

Mi újság lányok? Ugye hétvégén senkit nem látogatott meg a Mikulás?!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Sajnos negatív lett a tesztem... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Gigi, nagyon drukkolok!!

Éva, szerintem a görbéd nem is rossz! – még bármi lehet belőle, csak várd ki a végét :wink:
Megnéztem a képed az iwiw-en, mert nagyon kiváncsi voltam rád. Őszintén szólva, sokkal jobban nézel ki, mint ahogy elképzeltelek -nem azt mondom, hogy nem képzeltelek el szépnek, hanem hogy inkább olyan "anyukás" tipust vártam tőled :D

Little, igazad volt – feltettem a táblázatot. És valahogy tudtam is, hogy semmi esélyem arra, hogy pozitivat teszteljek, de megnyugtatott – igy nem bánom. Már azon gondolkozok, hogy jobb lenne csak egy tiszta papirdarabbal tesztelni, ha hamarabb ránkjön – ugyanaz az eredménye lenne, csak nem kerülne semmibe :D

Anna, sajnálom, hogy negativ lett, de ha a Miki még nem látogatott meg, akkor nincs minden veszve: pl.Littlenek is csak a 29.napon mutatta ki a teszt (és ez csak egyetlen példa). Ma milyen volt a hőd? Mindenképp jelentkezz még!

Eszter, Mo, veletek mi van? Jelentést kérünk!

Titi, tudom, hogy elhamarkodtam a tesztet.... jelenleg görcsölget a hasam, és minden pillanatban úgy érzem, mintha megjött volna. Igaz, hogy én soha nem érzem, mert első nap nagyon kevés szokott jönni. A tavalyi mensim szerint, ma (nem) kellene pecsételjek, és keddtől szokott megjönni rendesen. Eddig még nincs nyoma a Mikinek, de ez még nem jelent semmit, igy csak várni tudok....

KépKépKép
ildiko74

Jaj, Anna, nagyon sajnálom a negatív tesztedet!!! De tudod, hogy még bármi lehet!!! Bízzunk még azért benne, jó?!

Ildikó, nagyon drukkolok még mindig!!!

Látom, azért sikerült mindenkinek megfertőződnie a hamarabb teszteléssel! :)

Mororo, te hogy állsz a meg nem jövő mensivel?!

KépKép
titi_27

Igaz, még semmi érdemlegeset nem mutat, de azért felteszem...

Kép

KépKép
titi_27

Eszter, jól látom, hogy Neked is időszerű már a mensi?! Ugye nem jött még meg???!!!

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?