Sziasztok
Mary, zsanett: üdv közöttünk!
Orsi: én meg valami eü-s akartam lenni már kiskoromban is.

Aztán középiskolában volt egy csúcs sebész-előadónk, na akkor már tudtam, hogy műtősnő leszek. Elírás…a matekkal hogy állsz???

(barátnőm uígy esett teherbe, a férje azóta csak matekzseninek hívja)
Babdorka: tök ügyi kis táblát csináltál…ám nekem is a 4.gyerekem lesz! 36 éves vagyok, bp.-i, a János kh.-ban fogok szülni. Ha nem túl bonyi, lehetne úgy is sorbatenni a topiklakókat, hogy aki legelőrébb jár a terhességben, az kezdje a sort. (na,
brigi is uezt írta…

)
A terhességem? Húúú, kicsit zűrös volt, mindig volt vmi negatív meglepi (szar AFP, emiatt amnio, utána görcsölés, ezért méhszájösszevarrás, majd terhességi cukorbaj). Most azért fölkészültebb vagyok. A dokimhoz egyébként a görcsölésnél (19. hét) kerültem, ti. az előzőt nem bírtam utolérni, hogy baj van.
Ná: ezt a baromságot! (Már bocs) A magán nődokidnak is van pecsétje, tud írni is (pl. beutalót AFP-re),nem? Vagy ő nem „terhesgondoz” Téged, amikor mész hozzá? Akkor meg minek mész?

Kb. a körzeti doki is annyit csinál (annyit SE), mint a magándoki. UH-zni nem fog, „jó” esetben megkurkász és megkérdi van-e panaszod. Táppénzre is a körzetiorvos (NEM nőgyógyász!) vesz, a nődoki csak javaslatot ad. A vérnyomást, súlyodat a védőnő méri, a pisidet, később szívhangot is ő nézi-hallgatja.
Mégegyszer ne haragudj, hogy így kitörtem, de akkora szemétség ez, amit némely doki megcsinál a betegeivel.
Zsanett: egy jó UH-s doki a normál 12. heti vizsgálaton is lát már kukit Szóval, szerintem 3D-n, ha úgy fordul őkelme, fogjátok látni a nemét.
Bori: engem kifejezetten szórakoztat az önszórakoztatásod!
Lynia: nálunk Berci Béla volt…akkor is , ha lány lesz

(lásd chat-profilom)
Ná: én az utóbbi másfél évben kezdtem homeózni (terhesség, picibaba, szoptatás). 90%-ban jók a cuccok és terhesség alatt lehet szedni őket! A Stodal meg kifejezetten tuti.
Csajok! Ne legyetek már szégyenlősek a körzetinél, szóljatok az asszisztensnőnek, hogy babát vártok. Ez nonszensz, hogy órákat ültök a turhás vénemberek között a semmiért.
Jovi