Zuzmó!
Pannád nagyon szép kislány!
Deni!
már nem vagyok beteg, csak köhögök. tök zavaró és égő

társaságban.
Kisün!
nekem meg a bukott madonnát, a nagy didikkel. az megy a kanapéhoz!
Manóka!
minket nem láttál? csak mert hogy mindenki gyerekét láttad tegnap
Macs!
Lencsét sem tudom leszoktatni a kosárba való üléstől, pedig nálunk veszélyes, mert folyton vesszőket tör le róla, amelyek szúrósak, élesek. különben a csúcs az volt, hogy beleült a nagyanyja bevásárló trolijába, és húzni kellett a lakásban
Zsanci!
a mogyorós Monte nagyon finom!

abból kajáltál be, hogy ilyen nagy a hasad, vagy csak nem babát vársz?
Andi!
látom már fürdős tapadós bálnád is van

. klassz a pocid, csak tudnám mitől ijedtél meg úgy a képen.
Akata!
valahogy muszáj lenne 1 éves koráig a napi 7-800 ml tejcsi, és utána is az 500. nappal, mikor nem vagy vele, nem kívánja az italt? szóval nem szomjas? kevés lenne ivásra csak az esti szopi. én könnyen beszélek, mert félig tápon nőtt fel, úgyhogy sajnos megoldást nem tudok, csak azt, hogy kell neki a tej.

esetleg próbáld kanállal adni neki, habár elég macerás.
Lindi!
Gréti iszonyat frankó csaj!

ahogy meséled az éneklést...

.
különben meg Lencsén azon röhögök mostanában, hogy próbál énekelni. dalolok neki, aztán ő is halandzsán elkezdi fújni
nálunk a fürdetőállvány közvetlen a kiságy mellett volt, amin ott figyelt a merev pelenkázó lap. a ráhajthatósat én sem szerettem volna, mert hova teszem addig a gyereket, amíg hajtogatom? nagyon bevált a kád, mert nem kellett még a földig hajolnom fájós hassal, főleg, hogy csak zuhanyzónk volt akkoriban. amit betettél képet, kafa, csak nagy hely kell neki. ha van helyetek, akkor oké. nekünk még pelenkázó asztalra se volt hely, és nem bántam meg a merev lapot, mert mai napig jól funkcionál.
ja, és az én derekam nem szakadt le a vízcipeléstől, mert csak nagyon keveset tettem bele a kicsi Lencsémnek.
Szrekuc!
én az Elefáni Babadiszkontban (Máriában is lehet kapni) kb. 5-600 Ft-ért vettem 3 db tapadós halat, amely szintén csúszásgátló lenne. ő is játszik csak velük, fel-le szedegeti.