Sziasztok!
Elnézést az "eltűnésemért"...
az az igazság, hogy óriási háborúkat vívtam önmagammal az utóbbi hetekben...
már-már ott tartottam, hogy mégsem próbálom meg újra, mégsem lesz kistesó, pedig Melissa nagyon szeretné...
úgy éreztem, nincs erőm újból nekifutni, a félelmem erősebb már, mint a vágyam a két vetélés után...
úgy volt, hogy beletörődöm a sorsomba, és inkább megvalósítom régi álmomat és nyitok egy konditermet itt, a környékünkön, melynek tuti sikere lenne, mert óriási igény van rá...
elkezdtem többet foglalkozni magammal, vettem néhány új cuccot, újra műkörmöm van, és elkezdtem használni a parfümjeimet, amelyek eddig csak díszelegtek a polcon...sőt, még arra is gondoltam, hogy elmegyek plasztikai műtétre, hogy dögösebb cicikre tegyek szert...szegény párom mindenben támogatott, azt mondta Neki az a jó, ami engem boldoggá tesz...
aztán rájöttem: nem ez az életforma az, amire vágyom...
a műtétre /egyelőre/ nem merem rászánni magam, mert a cicimmel semmi baj azon kívül, hogy 75B és 80B között változik a mérete
de a három szülés ellenére sem lóg, úgy gondolom, nincs szükségem most arra, hogy ekkora kockázatot vállaljak...ezt később is megléphetem...
viszont: most már határozottan tudom, hogy márciustól újra nekiállunk a "babaprojektnek", mindennél jobban vágyom rá, és mióta döntöttünk, boldog vagyok és céltudatos.
Félre tudom tenni a félelmeimet, kétségeimet, és reménnyel telve újra kezdeni...mióta Melissát elkezdtük tervezgetni, azóta nem éreztem így, mint most.
határozottan érzem, hogy már itt van körülöttünk a kiks lélek, aki a gyermekünk szeretne lenni, és ezúttal tényleg velünk marad
vettem PG-53 mikroszkópot és ezentúl már csak azt használjuk "fogamzásgátlásra" a hátralévő hetekben...
és vigyázok magamra , próbálom testi-lelki egészségemet a topon tartani, hogy növeljem az esélyeinket...
már a sztár kismamák sem zavarnak, és boldogan nézem a szebbnél-szebb babák képeit, mert tudom, nemsokára nekem is lesz
és TELJESEN mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e...
rég voltam ilyen boldog, és kiegyensúlyozott
várom a 3. mensit, 28. körül lesz aktuális, már fájogat a hasam, de a szokásos "idegbaj" elkerül szerencsére
Ne haragudjatok, ha most nem írok külön mindenkinek, mostantól újra itt vagyok!!!
Edina!
Köszönöm a privit, nagyon jólesett, hogy kerestél, aggódtál értem
Örülök, hogy jól vagytok, és már tudod: hogy pici fiad lesz
a Bálint gyönyörű név, nekem is tetszik!!!
Üdv, az újaknak és millió drukk a mostanában szerencsét próbálóknak!
Legyen szép napotok!
puszi: