A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Elet a veteles utan!

Sziasztok!

Tunder Nalad aztan tenyleg nagyon korai volt a teszteles ha meg 5 nap van vissza a menziig!!! Irgum burgum! En tuti nem tesztelek meg egyszer elobb mert csak felidegesiti az embert foloslegesen! Azert drukk, drukk!!!
Nekem csak olyan 6 hetes terhesen kezdtek noni a melleim addig nem ereztem semmit!

Edina tok jo hogy mar erzed a mocorgast, irigy, irigy, en imadtam! :lol:

Zsuzsi: miert izgulsz? Megkezded a kivizsgalasokat? Ja, meg egy kicsit varjal azzal a menzivel! Hianyoznak meg adatok a tablahoz!

Csajok, kicsit valtoztattam a tablan, beirtam hogy ki hol tart de mivel csak Tundernel, Zsuzsinal es nalam tudom igy legyszives mindenki irja meg ki hol tart!

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Helló Lányok!!
Itt vagyok újra!!!

Tontica!Nekünk szerintem egy napon jött meg.Most nagyon elkeseredtem hogy megjött.nem tudom mi a fene lehet már!!!

Szekeresem!!Remélem jól vagy mindjárt megtudod,hogy fiú vagy lány rugdalódzik odabennt.

Amúgy megvagyunk elteltek az ünnepek,remélem mindenkinek jobb éve lesz mint az előző!!

jövök még puszi
sütõtök

Tündér!!
Csak annyi hogy szülés után már egy kicsit érzéketlenebbek a cicik és nem biztos hogy egy ujabb terhességnél feszülni fognak!!!
Nálam így volt.

Puszi
sütõtök

Sutotok! Ne keseredj el, sajna nem megy az olyan gyorsan mint ahogy sokan hiszik, mi is teljesen egeszsegesek vagyunk (remenyeim szerint) es megis 6 honapot vartunk a kisfiamra, szoval csak nyugi! Ez hanyadik probalkozos ciklusod a mostani? Akkor most Te is a 4. napon vagy? Hany naposak a ciklusaid? En most ugy fogom csinalni hogy a ciklus 10. napjatol a 20. napig ketnaponta szex, allitolag ez tuti befuto! :lol:

Kabocabobar Te hol tartasz?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica: milyen trükkös! :lol: Ha beválik lehet, hogy mi is kipróbáljuk ezt a verziót. :D

Sütőtök: remélem igazad van.

Szekeres: mennyire látszik már a pocakod? Jobban, mint a korábbi terhességeknél? Azt hallottam, hogy minél több terhességen van túl valaki, annál hamarabb kezd látszani a pocak, mert az izmok, szalagok gyorsabban engednek. Nálad is így van? Nagyon kíváncsi vagyok a csütörtöki eredményre. Neveken gondolkodtatok már?

Kép
Kép
tündér09

Sziasztok!

Tontica,Sütőtök:Ez a módszer nálunk is bevált,csak én úgy tudtam,hogy a menzi első napjától számitott 12.14.16.napon a legtutibb.Anno nekünk bejött.

Ancsa
ancsa03

Sziasztok!

Én is a két napos lepedő akrobatikára szavazok, nálunk is bejött. Remélem idén is jó lesz ez a stratégia.

Tontica nekem 2 havim volt eddig műtét óta és most a 8. napon vagyok.

Kabocabobar mi újság veled, vagy már veletek?

Ti hisztek abban, hogy befolyásolni lehet a baba nemét attól függően hanyadik napon szexelünk?
Vendég

Sziasztok!!

Szekeresem!!!!!!

Mi van már????????

Puszi
sütõtök

Sziasztok!

Voltam a homeos dokinál és a nőgyógyásznál is. A bogyókat holnap kezdem szedni, remélem használnak majd. A nőgyógyász meg megnyugtatott hogy a következő terhességnél nézzük a hormont és még csak kérni sem kellett. Igazából ezt szerettem volna hallani:) Most sokkal jobb és már nem izgulok. Vizsgálatok csak akkor lesznek mielőtt elkezdünk próbálkozni.

Tontica: a táblázatban van egy kis változás:) piri megjött 28 napra, nem hiába ittam a teákat és szedtem az E vitamint:) Soha nem gondoltam volna hogy ennyire tudok majd ennek örülni. Egyébként 27 éves vagyok... mindjárt és első baba lesz.

Puszi mindenkinek:

Zsuzsi
tn_zsuzsi

Helló mindenkinek!

Köszi az aggódást,itt vagyok,csak hulla fáradt a sok várakozástól és utazástól.

Szóval minden rendben,genetikailag is és az uh szerint is,és fiúúúúú!

A neve még nem biztos,Apuci szeretné ha az ő nevét kapná,nekem sincs ellenemre,de azért majd meglátjuk.Egyébként Pistike az apuka neve.

Tündér!
Nekem hamarabb kezdett gömbölyödni a hasam,mint az elsőnél,úgyhogy van benne igazság,szerintem.

Megyek vissza feküdni,mert egész nap azon a kemény padon ültem a klinikán,fáj a hátsóm.

Puszi mindenkinek,kitartás!

Edina

Kép
szekeres

Sziasztok Lányok!

Először is mindenkinek Boldog Új Évet! Milyen régen nem írtam már. Sajna még nekünk sem jött össze a pici, úgyhogy már csak ebben a hónapban próbálkozunk természetes úton és utna vissza térünk a mesterségeshez. A menszim mindig pontosan megjön, most is negyedikén, tehát a hetedik napon tartok. Mi is ebben a hónapban a tizedik naptól megpróbáljuk a kétnaponkénti meneteket. :oops: Remélem ez beválik.
Közben vizsgaidőszakom van, és félévi dolgozatok halmazát kellene folyamatosan kijavítanom, de ez nem mindig sikerül. Tehát kifacsart rongynak érzem magam.
Látom, Ti virultok, bár természetesen mérgelődünk a megjövő menszik miatt. Nem lesz ez így sokáig, nyugi!! :)
Mindenkinek jó éjszakát!
Puszi
kabócabobár

sziasztok!

Eljutottam a nőgyógyászomhoz. Megnézte az eredményeimet, minden rendben. Rákérdeztem a bacira, arra azt mondta, hogy nyugodjak meg, a kapott antibiotikum kiírtotta, mert akkora dózist kapott, hogy annak elegendőnek kell lennie. Szóval legközelebb akkor megyek hozzá, ha II van a teszten. Ja és mindenkinek nagyon hasznos tanács: inni ezerrel!!!!!!Nagyon, nagyon ....sokat.

Kabóca: a mesterséges előtt kapni fogsz hormonokat a befogadás elősegítésére?

Zsuzsi: milyen bogyókat szedsz? Ezzel állítod be a ciklust?

Kabóca: azt akartam írni, hogy gratulálok, hogy kisfiú, de most inkább csak örülök. Gratulálni a születés után illő. :)

Kép
Kép
tündér09

Sziasztok!Hol vagytok? Mi van veletek?Mindenki pihen?

Zsuzsi:Meg tudnád adni a homeós doki számát?Hátha nekem is tud segiteni?
Jár valaki közületek az I-es Nőibe a Barossba?

Ancsa
ancsa03

Edina!!!

Nagy-nagy gratula a fiucskahoz!!!!!Vigyazz magadra es minden jo lesz!!!! :D

Sok puszi:Rillisz
rillisz

Köszi Rillisz és Tündér!

Puszi!Edina

Kép
szekeres

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!!! :D

Tündér: én elsősorban az immunrendszeremet szeretném rendbetenni a homeos bogyókkal, de olyan bogyót is kaptam, ami jó a női szervekre /húgyutakra is és egy kicsit a lelki rész feldolgozásában is segít. Ha érdekel megírom a doktornő elérhetőségét...és persze mindenkinek akit érdekel!

Ancsa: neked elküldtem priviben a doktornő számát. Remélem tud segíteni.

Hétfőtől újra dolgozom :(, ezért lehet hogy csak ritkábban tudok jönni, de azért majd igyekszem.

Zsuzsi
tn_zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi:Köszönöm szépen!Nekem azért kellene,mert nagyon sokat fel vagyok fázva,és nagyon könnyen elkapok mindenféle nyavalyát(Bár az utóbbi egyre ritkább.)Bár iszom a grapefruitmag kivonat cseppet,és elég jónak bizonyul,csak nemtudom,hogyha összejön a baba akkor is ihatom-e?
Tud erről valaki valamit?

Edina:Gratula a kisfiuhoz!Vigyázzatok magatokra!
Tontica:Mi van veled?Régen jártál erre?

Ancsa
ancsa03

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nagyon sok dolgom van mostansag, a fiam megint beteg. :evil: :cry:

Edina: KISFIU? Gratula, nagyon orulok!!!

Tunder: megjott azota vagy csinaltal masik tesztet?

Babus: allitolag igen, be lehet folyasolni, ha 2-3 nappal a peteeres elott vagy egyutt a paroddal valoszinubb hogy kislany, ha a peteeres napjan akkor nagyobb a valoszinusege a kisfiunak de nem 100 %-os ez sem.

Kabocabobar: az elozo baba is inszemmel jott ossze? Miert? Van valami baj?

Tobbiek bocsi de faradt vagyok, megyek aludni, amugy velem semmi sincs, varom a peteerest.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: eddig semmi. a napokban veszek tesztet újra. Ma van a 3. nap, hogy késik. Várok azért még pár napot, feleslegesen nem pazarolok el egy újabb tesztet.

Ancsa: most olvastam, hogy gyakran a nők arra gondolnak, hogy fel vannak fázva, miközben nem is nőgyógyászati problémájuk van, hanem egyszerűen húgyhólyaggyulladásuk amit bakteriális fertőzés okoz. Erre írták azt a tanácsot, hogy rengeteget kell inni, mert így gyorsabban átmsódik a hólyag és elkerülhető az állandó antibiotikumos kezelés, aminek meg nőgyógyászati kezelés a vége a kialakult gombás fertőzés miatt. Szóval ördögi kör. :?

Zsuzsi: remélem zökkenőmentes lesz a visszaállás a munkába :!:

Szekeres: a 12-i 2. Kabóca megszólítás neked szólt, csak valami miatt nem azt írtam. :oops: De látom észre is vetted. :)

Kép
Kép
tündér09

Szia Ancsa!

Nekem azt mondtak,hogy a baba vallalasig keruljek minden uszodat,sot furdokadba sem jo furodni,egeszsegesebb a zuhany.
Eddig ugy tunik bevalt.

Rillisz
rillisz

Tunder ez nagyon izgi, ha mar kesik akkor nagyon is van ok a remenykedesre, hurra! Nagyon drukkolok!!! Nekem meg csak most lesz pe-m.

Felfazas a tema? Hu, az engem is nagyon erint, hat, uszodaba en se megyek majd nyaron a tengerbe viszont igen felfazas ide vagy oda. Szerintetek a tengervizben is lehet fertozest kapni?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: szerintem a tengervízben a fertőzés szinte kizárt. Főleg ha tiszta, kavicsos és nem homokos.
Most csináltam tesztet: aszerint semmi. :? Várok vasárnapig, ha addig sem jön meg, akkor újra teszt. Most vagy később volt peteérésem vagy fogalmam sincs mi van. Na lepattanok a témáról, mert annál nagyobb csalódás lesz, ha beleélem magam. :roll:

Kép
Kép
tündér09

Tunder: sajnalom! :cry: Eppen ezert kellene merned a hodet hogy tudd mikor volt pe-d vagy volt-e egyaltalan. Lehet hogy (vagyis valoszinu) kesobb van peteeresed es Ti rosszkor akcioztok amikor pedig kene akkor nem. Szerintem probald ki egy cikluson keresztul hogy mered reggelente. Ugy legalabb tudnad hogy mi a stajsz. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Ancsa én úgy tudom, hogy a grapefruitmag kivonatok közül terhesség alatt azt biztos nem lehet szedni, amiben van alkohol. De arra a fajtára rá is van írva. Én is szedem. Te melyik cégét használod? Nekem a Citrovital cseppje van meg.

Zsuzsi korán kezded a munkát, én eleinte nagyon elfáradtam.

Tontica köszi az infót én is hasonlót hallottam a baba nemével kapcsolatban.

Edina gratula a fiúcskához. Olyan jó, hogy nemsokára a kezedben tarthatod.

Tündér mennek a drukkok!

Lányok azt hiszem ideje van hogy jöjjön a következő kismama, és a többi is szépen sorban! :)
Vendég

Sziasztok!

Tontica:Hát a próbálkozásról annyit,hogy most egy kicsit halasztva van a téma,ugyanis szerdától be kell feküdni a korházba,hogy beállitsák a cukromat.Teljesen neki vagyok keseredve.Amig nem megy 7.0 alá addig no baba.. :( Valószinű,hogy közrejátszott a vetélésnél.

Babus:Megmondom őszintén,hogy nem tudom nem néztem,a dobozt,hogy melyik cégé,az üvegen meg nincs rajta.

Rillisz:Nekem is azt mondták,hogy no uszoda,és csak zuhany,bár az egyik koleganőm mind a két terhességénél végig csak fürdött,és nem zuhizott.Bár az összes kismama magazin javasolja az úszást.Nem értem?!

Ancsa
ancsa03

Mire megírtam elszállt a net. :x Most írhatom újra.

Tontica: tegnap az üzenet után délután minden előjel nélkül megjött. :( Bár már az is valami,hogy napokkal előtte nem görcsölt a hasam, mint eddig mindig a vetélés óta. Kár volt a tesztet elpazarolni. Minden ciklusban 30% az esély a teherbeesésre, most a 70%-ban voltunk.

Ancsa: a cukroddal kapcsolatban mondtak már valamit, hogy mitől lehet?

Babus: egyetértek, jöhet a következő kismama. Tontica és Kabóca van soron. :lol:

Én az uszodát nagy ívben kerülném a helyetekben, főleg, ha érzékenyek is vagytok a húgyúti és hüvelyi fertőzésekre. MOst mindenképpen egészségesen kell készülni a következő próbálkozásra, ezért minden veszélyforrást érdemes elkerülni. Nekem az uszodától fóbiám van, csak és kizárólag élő vízben vagyok hajlandó úszni, ott még sosem szedtem össze semmit.

Szekeres: Téged letiltott az orvos a mozgásról?

Kép
Kép
tündér09

Helló mindenkinek!

Tündér! Szigorú fekvést javasolt a védőnővel együtt,de azért sétálnom szabad minden nap egy keveset.Nehéz házi munkát nem végezhetek,de nem is bírnám,egy kis főzés vagy mosogatás után érzem,hogy le kell feküdnöm.Apu szerencsére sokat segít.
Mindent megteszek,hogy ne legyen baj.

Az uszodát én is kerülném messzire,még kádban sem fürdök,mióta babát várok,a férjemmel sem voltam együtt dec.eleje óta,mégis összejött a gomba.Ez a probléma sok kismamát érint,de nagyon bosszantó.

Ha legközelebb megyek gondozásra,azért megkérdezem,hogy legalább az intim tornát elkezdhetem-e csinálni.Szívesen járnék kismamatornára is,hátha megengedik.

De hát a babáért mindent!Van aki az egész terhességét kórházban tölti.

Örülnék neki ha valaki csatlakozna hozzám!

Szép napot mindenkinek!

Edina

Kép
szekeres

Valamit elfelejtettem:név ügyben változott a helyzet,a férjem az apukám nevét szeretné inkább,úgyhogy valószínűleg Bálint lesz,de ez még addig változhat.Én nagyon szeretném.

Pusz

Kép
szekeres

Tündér: Azt mondták,hogy nagyon sok mindentől lehet.Egyik napról a másikra magas lehet.(Idegesség,stressz.súly,stb.) Holnaptól korház,és remélem,hogy minden kérdésemre választ kapok.Nem is fogok tudni kihordani egy babát amig be nem állitják a cukromat. :( (Állitólag.Legalább is ezt mondták.7.0 alá kell vinni,és ccsak akkor jöhet a baba.)

Ancsa
ancsa03

Sziasztok!

Kép
Mindenki nezze at az adatait legyszives!

Ancsa Te nem szeretnel bekerulni? Sajnalom a cukor dolgot, ez most derult ki? Nem csinaltak terheleses cukorvizsgalatot a terhesseged alatt? Gondolok majd Rad holnaptol!

Ezek szerint drukkokat kerunk: KABOCABOBARNAK, SUTOTOKNEK, es nekem, Mi vagyunk most kozepidoben! :lol:

Babicsko es Sheila mi van Veletek???

KépKép
KépKép
tontica

Tontica:Nem mert a vetélés után három napra voltam előjegyezve terhességi cukorterhelésre,de erre már nem került sor. :(
Remélem hogy pénteken már kiengednek,mert a szénhidrátot itthon is tudom mérni..

Ancsa
ancsa03

Sziasztok,

bekukkantottam a témába, és gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat. Én 2005 novemberében vetéltem el 9 hetesen. POntosabban műszeres befejezés volt, mert elhalt a magzat ha lehet ezt mondani, mert igazából szívhang soha nem is volt. Engem mindenesetre nagyon megviselt így is. Akkor második próbálkozásra jött össze a baba, és nem gonodltam volna hogy nem ilyen egyszerűen fog minden lezajlani... Aztán félév kivárás után tavaly áprilisban álltunk neki újra komolyabban foglalkozni a témával. Azt hittem majd most is ilyen egyszerűen pikk pakk összejön... és eléggé frusztrált hogy nem így történt. Nyáron el kezdtem inni a a Forever termékcsalád ALoe Berry termékét , mert azt hallottam hogy az általános immunerősítő funkcióján felül kifejezetten jó a nőgyógyászati dolgok stabilizálására is. Augban kezdtem a hőmérőzést hogy van -e egyáltalán peteérésem, és azt mutatta a mérés, hogy nincs... eléggé kétségbeestem, mert a piroskám mindig pontos volt a 28 napos ciklusok szerint és azt hittem minden jól működik...

Na hogy jól fejeződjön be a sztori, bár a hőmérőzés szerint nem volt peteérésem, mégsem jött meg a pirosom, és bizony kiderült hogy terhes vagyok:-)) Azóta már a 23. hetet taposom és egyenlőre minden rendben van, május végére várjuk Zsófi lányunk aki első baba lesz.

Azt üzenem mindenkinek, hogy ne görcsöljön, és szedje rendbe az immunrendszerét, és akkor ha nincs fizikai problámája az embernek akkor úgyis becsap a ménykő:-))

Sok sikert mindnekinek!
pici76

Szia Pici!

Köszönjük,hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat és örülök,hogy jó folytatása lett a kezdeti kudarcnak.
Egyidősek vagyunk pár nap eltéréssel,én már alig várom a májust!

Sok boldogságot kívánok neked és nyugodt babavárást!

Üdv!

Edina

Kép
szekeres

Csajok, betojt a gepem, bejutott egy Trojan nevezetu virus, ha nem jelentkezek par napig akkor vegleg kinyiffant, most is fel ora szenvedes utan jutottam be. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Pici: köszi, hogy megosztottad velünk a veled történteket. Szerintem a "Ne görcsölj!" tanács mindannyiunknak jól jön. Nekem biztosan. Elég nehezen viselem ebben a témában a kudarcot, de próbálok türelmes lenni. Jó babavárást neked is!

Szekeres: A Bálint jó név! Mondjuk ehhez a vezetéknévhez szinte minden keresztnév passzol. :)

Kép
Kép
tündér09

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk mert iszonyatosan fáradt vagyok,(Babus igazad volt) de muszáj volt visszamenni dolgozni. Az első napom nem volt felhőtlen kaptam hideget- meleget, de furcsa módon csak egy kicsit viselt meg. Annyira arra koncentrálok hogy megerősödjek hogy nem tudnak kizökkenteni :D és persze nem görcsölök :D. A drukkok mennek mindenkinek!!!!!!!!

Ancsa: ne keseredj el szerintem a cukrot hamar be tudják állítani és utána már csak a diétát kell betartani. Lehet hogy nem lesz eleinte könnyű de utána megszokod. Sajnos/ szerencsére nekem elég diétásan kell ennem :oops:

Tontica remélem a géped hamar meggyógyul!
Edina vigyázz magadra!

puszi:

Zsuzsi
tn_zsuzsi

Sziasztok!

Hát mégis itt vagyok.Bementünk reggel a korházba,és közölték,hogy nins szabad ágy.Na azért nem keseredtem el.Valahogy itthon jobb.

Zsuzsi:Tudom.Nekem is ezt mondták.A háziorvos azt mondta,hogy az a gyógyszer amit kaptam,hamar helyreállitja..

Ancsa
ancsa03

Sziastok!

Hol vagytok? Mindenki eltünt?

Ancsa
ancsa03

Sziasztok!

Szekeres: sok gratu a pici fiúhoz!!
Tontica:rakd rendbe a géped és tegyél fel rá valami jó vírusírtót! Nekem sajna nem jött össze ez a hónap sem. Félévi hajtás van a suliban, tehát állandóan dolgozatokat javítok esténként. Utána jöhet a tanulás, hiszen vizsgázok minden héten. Na és majd csak utána jöhet a babázós menet. Nagyon fáradt vagyok és a mini mikroszkópom szerint már második hónapja nincs peteérésem. Tehát látom sanyarú sorsomat, hogy februárban végig kivizsgálásokra kell majd járnom.
Tündér: igen, a menszim 3. napjától injekciózom majd magam Gonal F nevű szerrel, majd a megfelelő időben tüszőrepesztő injekciót adok be. Közben kétnaponta rohangálok Miskolcra, hogy a Kaáliban nézegesség a nagyságot. Remélem most nem kell várnom a harmadik inszeminációig, hogy összejöjjön egy baba.
Fürdéssel kapcsolatban: én sem megyek strandra, termálba, mert rettenetesen félek. Nagyon hajlamos vagyok a fertőződésre. A koliban mindig volt valami bajom.

Na puszi Nektek!
kabócabobár

Kabóca: sajnálom, hogy muszály a mesterséges utat választanotok. Nem lennék boldog én sem, ha tudnám, hogy hormonokkal fognak tömni hónapokig. :?

Tontica: mi van, végleg kinyúlt a géped?

Ancsa: nem is kell bemenned, vagy csak most nem volt hely és azért küldtek haza? Mikor mész legközelebb?

Zsuzsi: ne törődj a beszólásokkal, ezt úgysem érti az, akinek nem volt sosem ilyen élményben része.

Kép
Kép
tündér09

Sziasztok!
Múlt héten voltam dokinál. NAgyon kedves volt, de egy kicsit mégis elégedetlen vagyok. Csak kenetvétel volt. Azt mondta hogy majd akkor menjek ha késik a mensim. Kérdeztem hogy az előzményekre való tekintettel nem kéne szednem valamit? Azt mondta hogy nem. Sőt vitamint sem- Nekem ez fura!
faul

Sziasztok!

Faul: nekem is azt mondta a dokim, hogy nem kell szednem, még az elevitet sem. Én is csodálkoztam rajta, de úgy látszik ez a gyakorlat.
Tündér: köszi az együttérzést. Tényleg szörnyen rossz, hogy ilyeneket kell végigcsinálnom, de a piciért mindent!!! Ezzel szerintem mindannyian így vagyunk. Ha kell végig fekszem a 9 hónapot. Te nem így tennél? Dehogynem!

Puszi
kabócabobár

Kabóca: dehogynem! Én is megtennék, megteszek mindent, bár már ott tartanánk ahol Edina.

Faul: nekem sem mondott semmit a dokim amikor visszamentem. Viszont nekem a tenyésztéseken kívűl elküldött 2 vérvételre is és mivel kértem megcsináltatott egy rutin vizelettesztet. AMikor visszamentem hozzá az eredményekkel, akkor nekem is azt mondta, hogy próbálkozzunk, nem kell semmit szednem, és nekem is csak a pozitív tesztet követő héten kell jelentkeznem nála. Tiszta lappal indulok, sőt még azt is mondta amikor rákérdeztem, hogy nem kell feltétlenül azonnal kiíratnom magam. Úgy kell hozzáállnom lelkileg, hogy most indul az egész. Ezt én is furcsáltam, de ez van. Én azért szedek napi 1 folsavat. Ártani nem árthat.
Akkor ez most azt jelenti, hogy ti is próbálkozhattok?

Szekeres: mi újság? Jól vagytok?

Nagyon eltűntek a többiek.

Kép
Kép
tündér09

Sziasztok!

Tündér:Remélhetőleg nem is kell befeküdnöm,hanem beállitják gyógyszerrel.Bizom benne,hogy sikerül,elég jól alakulunk,már volt egy egész nap amikor csak 6.8-at mértem.Ha teljesen beáll,akkor indulhat a babagyártás.Amugy nekem novemberben volt a vetélés,és folyamatoan szedem a 2x1 folsavat..

Ancsa
ancsa03

Sziasztok!

Köszi,jól vagyunk,a keményedéseket leszámítva.Ahogy bejött a szélvihar,a hasam kemény lett.Azóta is naponta többször.A dokim azt mondta,hogy ha óránként 4-5X van ilyen menjek be egy infúzióra.
Megbeszéltem a babámmal és a méhemmel,hogy segítsenek ne legyen ilyen gondunk,azt hiszem megértették.Ilyenkor próbálok relaxálni és megnyugtatni magam.Csütörtökön megyek a homeopátiás dokinőhöz,hátha kitalál rá valamit.

Egyébként egyre többet rugdos a kicsi,most már nem csak reggel-este,hanem napközben is,és sokat csuklik.

Éjjelente nagyon rosszul alszom,mert iszonyatosan fáj a jobb csípőm,kisugárzik a lábamba is.Erre néha még rátesz a keményedés,ilyenkor kétségbeesem.Nagyon féltem a babámat,jó lenne legalább ápr.végéig kihúzni.
A szomszédom a kórházban tölti a hátralevő időt,mert két hete megindult a szülése,most 28 hetes,de a babája szerencsére 30-nak felel meg.A méhszája teljesen eltűnt.
A kolléganőmnek meg már 20.-án meg kellett volna szülni,de semmi jele nincs,teljesen zárt.
Van akire nagyon rossz hatással vannak a frontok és ez a nem normális időjárás.Én is már előre félek a hidegfronttól,reménykedem benne,hogy nem kötök ki a kórházban.

A nap nagy részében fekszem,jól el is kezdtem hízni,de a dokim azt mondta ne foglalkozzak vele,lényeg az egészséges baba.

Szerintem sem árt ha szedtek folsavat a fogamzás előtt,én is napi 1-2X1-et szedtem már előtte is és néha Elevitet vettem be,és még E-vitamint is C-vel,mert az segíti a norm.sejtosztódást.Ezt a kolléganőm javasolta,aki szülésznő volt.A férjemnek is adtam már a második vetélésem után,és egészen a pozitív terhességi tesztig szedte.A méhet is erősíti,jobban tapad a petesejt.
A 100 mg-os E-vitaminból szedtem heti 1-et C-vitaminnal.

Majd a tavasz meghozza a babákat,meglátjátok!

Szép napokat!

Edina

Kép
szekeres

Szekeres: amikor nekem a bal csípőm fájt, akkor elmentem egy természetgyógyászhoz, aki megnézett és azt mondta felejtesem el, hogy a csípőmmel van a baj. Kiderült, hogy a lumbális csigolyáim közül az egyik nem volt a "helyén" és az sugárzott ki a lábamba. Akkor helyretette, megmutatta, hogy milyen gyakorlatokkal lehet karban tartani és azóta ha érzem, hogy kezd fájni a csípőm, azokkat a gyakorlatokat végzem. Jót tesz neki, ha a földre jó sok pokrócot leteszel és azon fekszel, pihensz.

Remélem a szomszédod nem fog úgy járni, mint mi. A 30.hetes baba még nem kellene, hogy megszülessen. Egy percig se lennék most a nő helyében.

Ancsa: 5-6 között kellene lennie az értéknek, ugye? Mire beáll, addigra a várakozási időtök is letelik. :)

Velem meg jól kiszúrtak a munkahelyemen. Előre láthatólag éppen az ovuláció környékén kell egy több napos munkahelyi baromságra mennem, úgyhogy ha pontosan középidőben lesz a peteérésem, akkor úgy néz ki, hogy lemaradunk a lehetőségről. :( Remélem ebben a ciklusban egy kicsit csúszni fog a peteérés. :? Teli a hócipőm a munkámmal.Állandóan keresztbe tesznek nekem. :x

Kép
Kép
tündér09

Sziasztok!

Elnézést az "eltűnésemért"...
az az igazság, hogy óriási háborúkat vívtam önmagammal az utóbbi hetekben...
már-már ott tartottam, hogy mégsem próbálom meg újra, mégsem lesz kistesó, pedig Melissa nagyon szeretné...

úgy éreztem, nincs erőm újból nekifutni, a félelmem erősebb már, mint a vágyam a két vetélés után...

úgy volt, hogy beletörődöm a sorsomba, és inkább megvalósítom régi álmomat és nyitok egy konditermet itt, a környékünkön, melynek tuti sikere lenne, mert óriási igény van rá...

elkezdtem többet foglalkozni magammal, vettem néhány új cuccot, újra műkörmöm van, és elkezdtem használni a parfümjeimet, amelyek eddig csak díszelegtek a polcon...sőt, még arra is gondoltam, hogy elmegyek plasztikai műtétre, hogy dögösebb cicikre tegyek szert...szegény párom mindenben támogatott, azt mondta Neki az a jó, ami engem boldoggá tesz...

aztán rájöttem: nem ez az életforma az, amire vágyom...
a műtétre /egyelőre/ nem merem rászánni magam, mert a cicimmel semmi baj azon kívül, hogy 75B és 80B között változik a mérete :)
de a három szülés ellenére sem lóg, úgy gondolom, nincs szükségem most arra, hogy ekkora kockázatot vállaljak...ezt később is megléphetem...

viszont: most már határozottan tudom, hogy márciustól újra nekiállunk a "babaprojektnek", mindennél jobban vágyom rá, és mióta döntöttünk, boldog vagyok és céltudatos.

Félre tudom tenni a félelmeimet, kétségeimet, és reménnyel telve újra kezdeni...mióta Melissát elkezdtük tervezgetni, azóta nem éreztem így, mint most.
határozottan érzem, hogy már itt van körülöttünk a kiks lélek, aki a gyermekünk szeretne lenni, és ezúttal tényleg velünk marad :)

vettem PG-53 mikroszkópot és ezentúl már csak azt használjuk "fogamzásgátlásra" a hátralévő hetekben...
és vigyázok magamra , próbálom testi-lelki egészségemet a topon tartani, hogy növeljem az esélyeinket...

már a sztár kismamák sem zavarnak, és boldogan nézem a szebbnél-szebb babák képeit, mert tudom, nemsokára nekem is lesz :)

és TELJESEN mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e...

rég voltam ilyen boldog, és kiegyensúlyozott :)
várom a 3. mensit, 28. körül lesz aktuális, már fájogat a hasam, de a szokásos "idegbaj" elkerül szerencsére :)

Ne haragudjatok, ha most nem írok külön mindenkinek, mostantól újra itt vagyok!!!

Edina!

Köszönöm a privit, nagyon jólesett, hogy kerestél, aggódtál értem :)
Örülök, hogy jól vagytok, és már tudod: hogy pici fiad lesz :)

a Bálint gyönyörű név, nekem is tetszik!!!

Üdv, az újaknak és millió drukk a mostanában szerencsét próbálóknak!

Legyen szép napotok!

puszi:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

De jó,hogy jelentkeztél,Sheila!

Örülök a jobb kedvednek és a babás terveidnek.Meglátod most minden rendben lesz!
Sok szerencsét kívánok nektek!

Tündér!

Igazad van a gerincproblémával kapcsolatban,mert tényleg onnan ered a fájdalom.Pár éve jártam csontkovácshoz,de most nem merek elmenni.Tornát sem javasolnak,mert szigorúan feküdnöm kell.Egyedül az intim tornát engedte az orvos.

Sajnálom a mhelyi problémáidat,nem tudod a férjedet magaddal csempészni?

Mindenkinek szép napot!

Edina

Kép
szekeres

Sziasztok!

Én is kicsit eltűntem, januárban írtam egy beszámolót, de elszállt az egész, most remélem sikerül beírnom a fórumba.

Tehát december végén és január elején teljesen elkapott a depresszió, egyre rosszabb események történtek velem, míg végül elmentem egy ideggondozóba. Ott nagy bőgések közepette elmondtam mi mindent történt velem, Kaptam 3 féle gyógyszert, nyugtatókat és antidepresszánst. Mivel ezek mégiscsak "kábítószerek" nem igazán kezdtem el őket szedni (főleg nem az orvos által felírt adagban). Hiába célozgattam rá, hogy szeretnék pszichoterápiára járni (mert nem tudom feldolgozni a vetélést stb.), csupán az volt a válasz, ha ideges vagyok szedjek be a nyugtatóból :( . Idővel szerencsére jobban lettem. :D

A munkahelyemre valószínűleg nem vesznek vissza (pont karácsony előtt hívott fel a HR-es), de most már nem izgatom magam emiatt (annyira). :twisted:

Eddig 2 havim volt a vetélés óta, és ami engem aggaszt egy kicsit, hogy félidő előtt minkét esetben közti vérzésem volt. Orvossal konzultáltam, azt mondta ne törődjek vele, hormonális ingadozás miatt lehet. Nektek volt ilyen??

Babakérdésre most már nyitottabb vagyok, férjem már célozgat néha. Mindenesetre pár nap múlva elutazunk pár napra, akkor majd megbeszéljük, mi is legyen. :P

Van akinek lehet már gratulálni????

sziasztok
babicskó

Sziasztok!

Örülök nagyon a visszatérőknek! Maradjatok velünk, és beszélgessünk.
Babicskó: lehet Neked is jót tesz, ha akr "csak" velünk próbálod megbeszélni a gondodat. Mi biztos, hogy megértünk.
Sheila: olyan jó, hogy medint babás terveid vannak! Szerintem az ember csak elkeseredésében mond olyat, hogy nem szeretne. Aztán eltelik egy kis idő, és rájön , hogy mégis nagyon fontos a gyerek.
Szekeres: pihenj rengeteget. Ha netáán be kell menni a kórházba, hát be kell menni. A picidért mindent!
Tündér: tényleg jót tenne már nekünk is egy-egy babóca. Sajnálom, ami a munkahelyeden történik.

Mindenkinek sok puszi
kabócabobár

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?