A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sbea,
Köszi szépen az infót!

Nana,
Mit mondot Anita?

Kép

Kép
nyhk

Hajni- A Sapientia Magyar Erdélyi Tudományegyetemen végeztem közgáz szakon.És regionális szakirányra szakosodtam.Miért kérdezed? :oops:

potykamano- Gratulálok a kisbabádhoz,hány hetes terhes vagy? Én meg sajnálom,h.ennyire rosszul tudod viselni a terhességet.Nekem semmi bajom a hányingeren kivül,hála Istennek.Azt tudod-e már,hogy kislány-e vagy kisfiu? :)

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Balim
Naon sajnálom hogy te is betegeskedsz,főleg hogy mandula kivétel.Nem tom be merném e vállalni.Hát,minden jót hozzá,vagy mit szoktak ilyenkor kívánni? :?

Manó
tényleg,miért kellett csinálni a boholyminta vételt?Állítólag van egy kis rizikója is?Remélem minden rendben lesz veletek,az eredmények jók lesznek.

Timci
csak kíváncsiságból kérdeztem,mert én ilyen vaok. :wink: Gondolom nem volt könnyű a suli.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

El is felejtettem,nekünk is van dédink,csak éppen mostoha dédi,mert anyukámnak a férjének anyukája még él,szerencsére egészségesen,hú,jól leírtam.Anna szereti őt,teszek fel képet.

anyukám ölében ül,mellettük a dédi
Kép

imádja a poharakat,csészéket.Állandóan pakolja,játszik velük.
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szisztok!

Ilyen sem volt még, kialudtam magam! Jót tett a tegnapi kirándulás Nándinak! Meglátogattuk Melindát és Lilit! Hazafelé alig hagytam el Lajosmizsét már aludt a kocsiban és este fürdetéskor nagyon álmos volt. Nem sírt fel lefkvés után fél órával, 10h körül mintha beszélt volna (a maga módján) a plüss állatkával álmában és 4h-ig aludt egyhuzamban. 4h-kor szopizott,én 5h-kor keltem, Nándi persze még mindig alszik. Remélem 8h-ig!

Elmosolyodom, ahogy eszembejut, hogy milyen édesen beszélt tegnap Lili. Nagyon tetszik, olyan aranyos! Sok klassz fejlesztő játéka is van. Jól eljátszott a két gyerkőc, igaz még nem együtt, az később lesz.

Linácska, át tudod a tegnapi képeket nekem küldeni? E-mail címem:
kattic@t-online.hu

Lili mekkorát aludt, miután eljöttünk?

Dettus!
Gartulálok Lencsibaba kúszásához, innen már nem sok van hátra és mászik!!! Ma jöttök klubba? Mi hétfőn nem voltunk és jövőhéten sem tudok menni, mivel szerelőnél lesz a autóm! Ünnepek előtt belém jöttek jobbról :evil: Csak annak örülök, hogy Nándi nem volt velem, azon az oldalon van bekötve!
Tegnap Lináéknál láttam a Maxi Cosi autósülést, nagyon jó! Csak ne lenne olyan drága! Most töröm a fejem, hogy ezt a fajtát vagy másikat.

Nana!
Fel a fejjel, hamarosan Boti mászik a 4 éves bátyja után! Leszel még nagyon boldog, amikor mászik és feláll ... majd elkezd járni. Ami felültetést illetti, Nándi imádott ülni, nekem is voltak rossz érzéseim, hogy szabad-e ültetni ( 4 hónapos volt). Rövid időtől tutira nem lesz baja, csak jól támaszd ki hátulról és inkább fekvő pozíció legyen, mint a teljes ülés.Nem így utazik az autósülésban is? Azt szabad, ezt meg nem?
Úszni nem jártok? Ballószögben több anyukától hallottam, hogy javasolták is és sokat segített hasonló problémákon. Ha szeret fürdeni, biztosan élvezné! Csapkodna a karjával és lebegne a vizen.

Timcsi
Nehéz bármit mondani! Neked kell eldönteni, hogy mi a legjobb neked és a babának. A férfiak egy része megijed a gyerekvállalástól, lehet hogy megváltozik a baba születésekor, de azt is el tudom képzelni, hogy már csak akkor fog örülni neki, amikor nagyobb kb. 1,5 évesen. Addig csak dicsekszik vele. De amikor éjszaka felsír, ő meg aludna....nem tudja, hogy fogja meg, olyan kicsi stb. Nem olyan egyszerű, mégha a legcsodálatosabb dolog is a világon!
Lehet, hogy a vizsgálatokat otthon kellene elvégeztetned, hogy a pénzeteket a babára tudd költeni. A szülés sürgősségi ellátásnak minősül, azért nem kell fizetni Magyarországon. Még ráérsz eldönteni, hogy hol akarsz szülni. Mivel nem vagytok házasok, apasági nyilatkozat is kell a párodtól. Kettős állampolgár lesz a picurka? Gondolj át minden eshetőséget! Lehet, hogy most nyugodt környezetben, otthon lenne a legjobb neked! Az erdélyi emberek szeretetéhez fogható nincs, csak szép emlékeim vannak Erdélyről. Ott kinnt úgy éreztem, hogy ilyen igazán magyarnak lenni. Ez nem pénz kérdése!

Olyan jó, hogy vannak új kismamák a neten! Pihenjenek minnél többet és ússzanak a boldogságban! Én imádtam várandósnak lenni, csak az utolsó hónap volt kicsit nehéz!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Tegnap voltunk Anitánál. Hát nem túl fényes a helyzet. :( Botond bal oldala újra teljesen beállt, a bal kezét és lábát szinte be sem tudja hajlitani, annyira merevek, de ezt Anita újra ki tudja masszírozni...viszont ami gáz... a fogóreflex...nem szabadna ennyi idős korban meglennie...vagy el sem tűnt (bár ez nem valószínű) vagy "visszatért" (ami 10 hós korban jön leghamarabb)...

Összefoglalva Botond kéz tevékenysége, manipulációja 10 hónapos szinten van...ami egyátalán nem jó! Így kompenzál! Mivel a lábacskái nagyon kis ügyetlenek. :(

JA és annyira elfoglalja magát a két kezével ill a játszással, hogy... szóval nem támaszt, egyátalán NEM!!! :(

Drasztikus megoldás kellett...Anita felültette majd elengedte, Botond pedig hátravetődött...persze elkezdett ordítani és a következő 25 percben megállás nélkül sírt. :( :( :(

Viszont - ami Anita szerint szinte még elő sem fordult nála - elég volt egyszer elkövetni ezt a merényletet és Botond egy kézzel utána már támasztott és csak a másikkal játszott. :) persze közben is ordított :(...és ha láttátok volna hogy nézett közben rám, majd az apjára...könyörgött a kis szemeivel..:( de hát nem volt mit tenni...:(

Innentől kezdve jött a fejre állitás, bukfenc, hintáztatás, "térden járás"....ami még nagyon nem tetszik Anitának ahogy a kis lábfejét tartja....:(

Összeségében azért szerinte még mindig nincs nagy baj...csak hát az elmúl 1,5 hónap kimaradt, ráadásul beteg volt ill. jött a foga...ezek mind-mind rontottak a helyzeten és legyengítették szegényt.

Viszont most amig tudunk addig 1 héten már 2szer kell mennünk...megyünk holnap is.

Bocsánat h senkihez nem írok, most többre nincs időm, majd jövök. :)

KépKép
KépKép
nana09

Hello!

Elvesztem a három gyermekes anyukák tennivalói között.
Nem tudok most visszaolvasni mert annyi időm nincs sajna.
A lányokkal minden rendben van, Dorka nagyon jó baba.
Tejcsim viszont a diéta miatt nem nagyon van, pótolni kell...
Hiába iszok napi 5 litert a szigorú diéta nem használ neki.
De már látom a végét mert jan. 29-dikén megműtenek. Csak pár kép gyorsan még. Remélem mindenki jól van és nem betegek a csöppek.

Roz!
Neked milyen volt a műtét után? Meddig kellett diétázni? Nagyon fájt?
Kép Kép Kép

Kép

Kép
samchee

Borsika - olvastam a mailt, köszi, válaszoltam is.

Balim - a CVS-t én ngyon nem akartam, aztán ember tervez... szóval az UH-on a tarkóredőt soknak mérték, és volt a vérvétel is, na és a korom, hogy 35 elmúltam és azt az arányszámot kaptam, hogy 1:50 - hez ami elég gyatra, de már a tarkóredő méretével betojattak, így szépen kezdtem magam ráhangolni a vizsgálatra és megbarátkozni a gondolattal. Nem is volt vészes maga a vizsgálat de egy hátmasszázs azért jobban bejött volna, csak az injekció fájt meg is rándultam akkor egy picit, tovább már semmi gáz. Öten voltunk aznap akik átestünk a dolgon és hármunknak fájdogált utána a hasa, aztán én már másnapra tök jól voltam és talán úgy is marad ha nem kell több órát ácsorogni, ücsörögni a folyosón, mert akkor kezdett megint fájni és nem is kicsit. Talán meg tudok maradni pihizős állapotban akkor nem lett volna gáz, de hát a szobából meg már "elzavartak" minket, mert jöttek az újak. Hát ez a része a dolgoknak egy kicsit szervezetlen és felelőtlenül van szerintem megoldva. Egy óra múlva már dugig volt a folyosó, többen is voltak akiket műtöttek, bár ők több napot pihentek bent, de a műtét is nagyobb volt, és mindenki hőbörgött. De várni kellett. :cry:

Timci - köszönöm, 15 hetes vagyok, és az első két hónapban voltak rosszullétek, nekem is hányinger, egy kis hasszurkálás, és sajna székrekedés ami kellemetlen volt, de egyébként semmi gáz, tök jól voltam. Most a vizsgálat miatt vagyok rosszabbul, sajna, és vérezni kezdtem, de tegnap már nem volt vérzés, és ma már a hasam sem fáj csak egy nagyon picit. Remélem mostmár minden rendbe jön!!!

Hajny - Balimnál írtam, hogy miért kellett a vizsgálat, szerencsére jobban vagyok :) De szépséges haja van a kislánykádnak!!!

Nana - sajnálom, hogy ilen gondotok van, remélem a foglalkozások segíteni fognak mégha egy kissé "drasztikusak" is.

Sam - gyönyörűek a gyerkőcök.[/b]

Kép
potykamanó

Sziasztok!

Sam
csoda édesek a gyerekeid!Minden szépet jót kívánok nektek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Samchee,

Gyönyörűek a gyerekek!!! Amikor ilyen képeket látok legszívesebben azt mondanám, hogy jöhet a harmadik!

Nana,
Kitartás, jó kezekben vagytok! (A hintáztatás, bukfenc és a fejen-állás, és prörgetés Ádámnak is ismerős, nekünk ezt kell csinálnunk. )

Potyka,
Mi lett a 12 hetes vérvétel eredménye? Az jó lett?

Ádámot este viszem Ceglédre Somi-hoz. Gondoljatok ránk, szerintem ordítás lesz végig :( :(

Kép

Kép
nyhk

Bocs Potyka, most olvasom csak hogy írtad.

Kép

Kép
nyhk

Kati,hát tudom én azt,h.nincs itt sajnos kolbnászból a kerités...de megpróbálok hazamenni,és megcsináltatni az EU-s egészségbiztositási kártyát és akkor hátha már minden olcsobb lesz.Remélem,h.kettős állapolgár lesz,meglátjuk,de mindenképpen itt kell születnie,h.legalább neki legyen tajkártyája.Tudom,észrevettem,h.nállunk sokkal barátságosabb,és sokkal melegebb szivű emberkék élnek,mint itt,sajnos.Szomoruan vettem észre,h.még szomszédság se létezik,mindenki elvan magával. :(

pótykamanó-jobbulást neked és több vérzés ne legyen ám. 8)
Ma voltam ultrahangon és képzeld 7125 ft.Majd összeestem,mikor meghallottam.Nem semmi. :x

Hajni-várom,h.hivj.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nyhk - semmi gond, egyébként a vérvételre az orvos sem mondott semmit, és a védőnő is azt mondta, hogy azt önmagában nem szokták nézni, hanem összevetve minden tényezőt adják azt a bizonyos arányszámot. Szóval még mindig nem értem 100 % -ig de mindegy. És így arra sem kaptam egyértelmű választ hogy az a vérvétel eredmény önmagában jó-e vagy sem.

Timci - hol voltál Uh-on, kinél? És Te hanyadik hétben is vagy? Hát, sajna ezek az orvoshoz járogatások és amit még vonzanak magukkal, sajna nem olcsó dolgok. Rengetegbe van. De nincs mit tenni ellene. Érdekes az a 125 ft a végén, akkor már mért nem 7000, vagy 7500, mitől jön ki 125-re? Hova valósi vagy, hol élnek a szüleid?

Balim - Neked annó miért kellett a CVS vizsgálat?

Kép
potykamanó

Sziasztok! Én 6 hetes "pocakos" vagyok és épp az orvosválasztással küszködöm.
Tudtok valami infót Terebessy Károlyról?
A válaszokat előre is köszönöm! :D
falevel2

Potyka,
nekem a korom miatt ajánlották, mert elmúltam már 35 :(. Remélem, hogy hamar rendbe jössz teljesen.

Hajni,
hát én sem szívesen vetetem ki, de sajnos az sem jó, hogy állandóan be van gyulladva, meg, hogy nyomatom az AB-t. Most még időben vagyok, nem ment rá semmimre. Tavaly nyárig szinte sosem volt bajom vele, aztán a fiúktól elkaptam és azóta küzdök vele :(.

Nyhk,
mi is sokszor voltunk már kint nála mind a három gyerekkel, és sokszor kigyógyultak az arcüreggyusziból mindenféle gyógyszer nélkül. Már Eszternek is mosták át, túlélte. Legyetek erősek, ne lássa rajtatok, hogy sajnáljátok. A fiúk egyébként már símán viselik és azt mondják, hogy egyáltalán nem fáj.

Sam,
nagyon édesek a csajok, nincs féltékenykedés?
balim

Ser,
Privi ment.

Roz,
A noklapja Cafe egyik topicjaban irtak le, hogy megszuntettek a tamogatast. En ettol fuggetelnul felvetelizem, aztan majd meglatjuk.

Hajny,
emberi eroforrasok szakra jelentkezem a Corvinusra (KÖZGÁZ).
mvirag

körkérdés:

Dr. Poncsák Mária

Ismeri valaki? Hallott vki vmit róla???

köszi a választ. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Balim
akkor úgy látom menthetetlen az a mandula.Remélem majd símán megy minden.Mikorra van tervezve?

Nana
sajnos nem mond semmit a neve.Milyen doktor?Vagyis mivel foglalkozik?

Falevél
Üdv itt nálunk.Én amikor Szabadszálláson szültem Annát,akkor még ott volt a Terebessy,majd átjött Kecskemétre,nekem dícsérték a doktor urat.Szeretnéd felkérni őt?

Manó
hiába szép a haja ,ha egyszerűen nem enged vele semmit sem csinálni.Csak csat középre,ennyi.Pedig szeretném fonni,copfozni,ilyenek.Majd egyszer megengedi.

Timi
Remélem nem fáradtál el.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timi
ismered az iwiw-et?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni Drágám!
nem,nem fáradtam el,sőt,nagyon szuper volt veled eltölteni a délt :) Nagyon tetszedt,képzeld megyek haza repülővel,mert ugyanannyi,mint a busz,anyumék állják a jegyet,23 án és febr.4 én jövök vissza.Remélem,h.mindent el fogok tudni intézni akkor :) és a nővérem kislányának az 1 éves születésnapját se hagyom,ki,amit sose bocsátanék meg magamnak.
Igen,ismerem,de sajnos még nem sikerült meghivatnom magam senkivel...te talán tudnál küldeni?Nagyon örülnék neki.Mert akiknek van,nem tudnak küldeni,mert nincs.
Puszi és várlak holnap!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Kattic,
még nem töltöttem le a képeket, de ha letöltöm, küldöm. Lili azonnal elaludt, de csak egy órát

Lányok! SOS!
Az albérlőm Pesten bejelentette, hogy február 10-zel kiköltözik, ha tudnátok valakit, aki Pesten albérletet keres, szóljatok. Ennn, esetleg?????? Újpest központban, másfél szoba teljesen felújítva, bútorozva.

Nana,
a Lili unokatesójának 6 évesen is megvannak a csecsemőkori reflexei, fordul, ha megérintik az arcát, ráfog, ha hozzáérnek a kezéhez... ő is jár tornázni, pont most mondták el, hogy milyen brutális dolgokat kell csinálnia.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nem tudok, de ha vkit hallok, szólok. Esetleg tedd föl wiw-re. Vagy apronetre. :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

enn

Te fent vagy az iwiw-en?

Sam

Örülök hogy hallok rólad.Üdvözöl a szobatársad, az elsőn voltatok, egy szobába, A nevére nem emlékszek, nagy babája lett, Aksztói. Remélem sikerült körbe irni, sokáig bent voltak a baba besárgult, meg voltak más gondok is.Január elején mentek csak haza.
borsika33

Lina
Ez nem nyugtatott meg túlságosan... :(

KépKép
KépKép
nana09

Jaj, Nana, nem elrémiszteni akartalak, csak azt akartam mondani, hogy neki még megvannak a reflexei, de teljesen normális nagyfiú. Vagyis annyi, hogy baromira okos tényleg, jobban, mint kellene, csak nem tud egy helyben ülni, meg elfogadni, hogy pl. az iskolában vannak szabályok, és azt kell csinálni, amit mondanak. Ezért kell a torna.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Csak Lili uzenetet kozvetitem: mindenkit puszil es hianyoztok neki! Ha minden igaz, akkor hetfotol mar lesz internetuk! :D
Majd hetvegen megprobalok jonni, lenne irnivalom!
Gyerekek szepsegesek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Lina
merre van lakásotok?Hány kerben?Lehet lenne,ha a közelében van a munkahelye.

Dora
köszi,ari vagy!tudod hogy áll a pakolással?A nehezén már túl van.
Zsófit megviselte a költözés?Remélem nem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
most olvastam vissza,Látom írtad ,elsiklottam felette.Megkérdem,hátha kell.Mennyiért adjátok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jó reggelt!

Tegnap nem volt net (se telefon,se tv) hiába lett volna kis időm írni. Most még alszik az aprónép,hátha :)

Timci,
múlt éjjel már veled álmodtam. Illetve a gondoddal. Férjül vettem egy pasit, hogy magyar állampolgár legyen :lol: Fel is ébredtem és az jutott eszembe, hogy milyen állampolgár lesz a kicsi, ha itt születik? Te tudod pontosan? Mert ha nem magyar, akkor nem elég, hogy most ki kell adnotok rengeteg pénzt a várandósság alatt, a születése után sem lesz ingyen az orvosi ellátása. Az első időkben meg kapja az oltásokat stb. Orvos díja + teljesárú gyógyszerek. Utánanéztél már ezeknek?
Egyébként pontosan hová mész haza? Én is nagyon kíváncsi vagyok, mint Hajni :) Nagyon szeretem Erdélyt, többször voltam ott.

Balim,
mandula műtét :? Gyerekekről nem tudnál majd tenni képet? Olyan régen láttuk őket.

Falevél,
sajnos nem ismerem.

Nana,
szépek a képek! Mindig rácsodálkozom, hogy mennyire egyformák a fiúk.

Sam,
tündériek a lányok. Műtét utánra lesz segítséged? Meddig kell bent lenned a kórházban?

Hajni,
nem fogynak a csészék drasztikusan? :) Anna nemsokára magának pakolgatja a csatokat.

Erszényes,
Janikáról nem is írtál. Pakol már kerekszemű kisfiad?

Dora,
mi is üdvölöljük Lilit! Kezdi felszámolni maga körül a káoszt?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Szia Pille!

Nálunk is alszik még Boti (mondjuk szinte egész éjjel fent volt :( )
Danus oviba.

HOGY VAGYTOK???
Segített a melegpárna?

Tényleg egyre jobban hasonlitanak....amig pociban volt Boti sokat beszélettünk arról, h "jaj, reméljük nem lesznek nagyon hasonlak (mármint külsőre) :D :D :D Már most látszik belsőre mennyire mások.

Pille, lenne egykérdésem, te bizti tudod (ill. bizti csak én nem tudom :roll: :oops: )
Ha 2005ben végig Gyest kaptam, aztán 2006-ban összevissza (fizetett szabadság, betegszabadság, táppénz...) akkor a Gyed alapja mi lesz nálam? 2005 vagy 2006????
Köszi ha válaszolsz. :)

Na ennyi volt.. Boti már mondja: "mammmma, mammma" :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

pille- Marosvásárhelyre,Erdély szivébe :) Örülök,h.tetszik az otthonom.Jártál már a székelyföldön,mert én ott lakom. A baba magyar és román állampolgár lesz. :) apja után meg születésileg magyar,és anyja után,meg román állampolgár. :)

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lina: mennyi lenne az elbérlet??

Pille: nekem is alszik még Jana, nem is csodálom napközben gyakorlatilag semmit se alszik.... :roll: :D :D
Olyan cukin kikerekedett Orsi arca is a vonalzós képen! Nagyon szépek a lányaid !! :D :D
Janika már kapaszkodva lépeget, pakol pakol és pakol :D :D :D , és ezena héten kezdte el h kapaszkodás nélkül percekig áll, főleg ha játszika játszóasztalával és elfelejt kapszkodni :d, és amikor észreveszi h mi történt akkor akkorát sóhajt, megijed és leesik popóra. :D
Orsi miket csinál??

Timci: ilyenkor amikor a kórházba mész ott kell helyben fizetni?? :(

Balim: sajnálom a mandulaműtétet :( :( :( és átérzem.....nekem 19 évesen vették ki és állítólag minél idősebb vki annál rosszabb.... :roll:
:(

Sam: gyönyörűek a lányok!! Dorka meg egyszerűen.... ilyenkor mindig kedvet kapok a következőhöz.... :D

KépKép
erszényes

Sam, nagyon aranyosak a lányok, Hanna úgy fogja Dorkát,mintha egy porcelánbaba lenne, olyan óvatosan :D !

Nana, nem ismerem én sem. Sajnálom, h ilyen drasztius módszerek kellenek botinak, de ha ez segít! Fel a fejjel! Tök jó, h heti 2x is tudtok menni!

Kép
seriff

Kob,hogy vagy? Vizsgák?

Kép
seriff

Nana, bocs:Boti

Kép
seriff

Sziasztok Lányok!

Tegnap du-n meg lett az eredményem Borsika közbenjárásával, és így hamarabb megnyugodhattunk, és jó lett és így már azt is tudjuk így, hogy kisfiú. Annyira boldog vagyok, de azért egy kicsit mérges is, mert annyira éreztem hogy nem lehet semmi baja és annyira nem akartam a hasbaszúrást mert féltettem a babát, hogy majd attól lesz baja, de addig ijesztgettek, hogy végül csak belementem, mert teljesen belém oltották hogy esélyes a betegségre. Hát mostmár tudom, hogy nem érte meg, mert végül kiderült hogy semmi baja, de a vérzés meg majdnem halálra ijesztett. Na mindegy, túléltük, és tudjuk legalább, hogy minden oké.
Tegnap megint fájt a hasam, nem pihentem eleget, de ma bepótolom. Így ma csak fekszem. Persze előtte írok végre.

Nana - Dr Poncsák Mária - Nagykőrösön tüdőgyógyász és homeopata orvos, régebben én is jártam hozzá, egy ismerősöm ajánlotta aki nagyon meg volt vele elégedve. Végül is azon a bajomon amiért mentem nem tudott segíteni, de azon eddig még senki nem tudott, viszont több másban segített. Nagyon aranyos és aprólékos, mindent rendesen megnéz, megbeszél, elmagyaráz.

Seriff - Borsika privijét sem kaptam meg, nem valami megbízható ez a babanetes üzenetküldő. :?

Kép
potykamanó

Seriff - Sygnum merre van? Csak nincs valami bajuk? Tudsz róluk valmit? Még mindig a nem alvással küzdenek?

Timci - olvastam a prividet. És hol voltál az uh-on? És itt most kihez jársz orvoshoz?[/b]

Kép
potykamanó

Hajny, Erszényes
A lakásom Újpest Központban van, a metrótól nagyjából másfél percre, mégis parkos környezetben, nem túl nagy, de másfél szobás, ami nagy előny, hogy van két különálló szoba. Nemrég szinte teljesen felújítottunk, csak a festés hiányzik. Meg TV meg mosógép, amúgy hűtő, mikró, minden van. 60000+rezsiért hirdetem, most is ennyiért van kiadva. Köszi nagyon, ha tudtok valamit.

Potykamanó
Ez nagyon jó hír, gratulálok a picifiúhoz. Tudjátok már hogy fogják hívni?

Timci
én kétszer játam Erdélyben, ugyanott, Damis nevű kis faluban, nem messze Nagyváradtól. A Királyerdő barlangjait jártam végig onnan. Kúsztunk, másztunk, és nagyon sok szépet láttunk:)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Potyka, küldtem tegnap pü-t.Megkaptad? Szerintem nem volt felesleges a vizsgálat, így biztosak lehetek benne, h minden rendben! De ismered a véleményem :wink: :lol: ! Hidd el, megérte! Választottatok nevet? Örülök, h minden okés!Pihenj!
Sygék jól vannak, hát sokszor kel Leona éjjel, nappal meg kint vagyunk ha süt a nap, aztán meg annyi a dolog, h nem bír a gép elé ülni Syg, ill. olvasott vmelyik nap is, csak írni nem maradt ideje.

Kép
seriff

Köszönöm Potyka,
A fiúkat szeretném átvinni hozzá. Elég volt a gyógyszerekből!!
Ráadásul nem is gyógyitják meg őket, úgy hogy már rég nem adok nekik, csakhát Dani reggelente még mindig köhög, Botinak meg "felszini hörgése" van...ennyi az orvosi diagnózis, fogadjam el és kész. :roll: :( :shock:

Nem is tudtam h kiderült h kisfiú. :) (ennyire rosszul olvasok??? :( :roll: :oops: ) GRATULÁLOK!!!!

Szuper ám fiús-maminak lenni!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Potyka,

Gratula a jó hírhez!!!! A vizsgálat biztos nem voolt felesleges, így legalább nyugodtabb leszel, és nem kell idegeskedned, hogy mi van ha.... Mostmár nyugalom és sok sok pihenés. Ha jól emlékszem a vérzések azért vannak mert lent van a fiatalember? Én Petrussal voltam így, de egy bizonyos hét után (már nem emlékszem talán a 20, 25. majd megnézem a papíromat), a doki azt mondta nekem, hogy a méh növekvése következtében feljebb fog kerülni, és nem lesz gond. (persze gondolom ez sokmindentől függ, nekem ezt mondta, és semmi gond nem volt):

Ha valakit érdekel:
Tegnap átvittem Ádámot Ceglédre, erre az átmosásra. Nem volt olyan borzalmas. Persze végigordította, de még a lámpázást is. Az volt a legnagyobb gondja, hogy a játszószobában ott kellett hagyni a kisházat. Maga az átmosás nem olyan vészes, csak az a gond, hogy le kell fogni. És hát ezt nem viseli valami jól.
5 kezelésre kell menni, és ő is megállapította középfüllgyulladást. Azt mondta, hogy meggyógyítja. Én hiszek neki!!! www.gyogyspka.hu

Petrust gyógyultá nyílvánították a tüdőgyulladásból.
:D :D

Kép

Kép
nyhk

Nana,
írok majd privit.

Erszényes,
Orsi ugyanezeket csinálja, kivéve, hogy ő még csak másodpercekre áll meg egyedül. :) Nagyon gyorsan tud kavarni a búrok, fal mellett.

Megyek, felébredt a kisebbik.

pillle

Linácska- sajnos a legszebb helyeket kihagytátok.Ahol te jártál az nem Erdély,az a Párcium.De remélem,hogy Erdélybe is eljuttok majd,és akkor meglátod,mi az igazán gyönyörű hely.Haza se fogsz akarni menni :)

Potykamanó-Uh-ra a korházba járok az Izsáki uton,a szülészeti osztályra,a dokim,meg Seregély Attila,ismered?
Őt ajánlotta valaki,hisz én nem tudom,h.itt kihez éri meg járni,ki a legjobb.De most 23-án repülök haza,megcsináltatom az Eu-s biztositási kártyámat,és akkor ugyanolyan jogaim lesznek,mint egy tajkártyával rendelkező magyar állampolgár.Igy minden könnyebb lesz,remélem.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,
azért ez sem volt kutya, főleg, amit a föld alatt láttam. Estem is egy hatalmasat, de megérte:)
Komolyan, ha ennyi pénzt kell fizetned, símán megérné magánrendelésre járnod, még lehet, hogy olcsóbb.

Képzeljétek, ma volt egy elég komolynak ígérkező érdeklődő a lakásra. Holnap felszaladok Pestre, megmutatom neki, és remélem meg is állapodunk. Csak nem akarom elkiabálni. Nagyon szimpi így telefonon a csajszi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina - köszönöm. Hááát, a fiú nevekkel kicsit gondban vagyunk, a lányra készültünk jobban és abból volt is jó pár név a készleten, de ez most nehezebb Apának semmi nem tetszik amit mondok :D :shock: Talán Konrád lesz. Ez tetszik neki. :lol: Végül is nem rossz.

Seriff - megkaptam az üzeneted, amit kérdeztél majd válaszolok. Tudom, igen és igazad van abban amit a vizsgálatról gondolsz, csak a másik oldala sem könnyű, hogy azóta sűrűn fáj a hasam, és kicsit most ezért félek, hogy nehogy legyen valami, de igyekszem vigyázni. Köszi az infót Sygnumról. Hát pihikézzen, aztán majd jöjjön...

Nana - remélem tud segíteni a Drnő. Az ismerősömnek simán elmulasztotta az örökösen visszatérő tüszösmandula gyulladását, amivel már régóta kínlódott. És aranyos, mert telefonon is szívesen ad infót ha már voltál nála párszor, nem erősködik azon hogy utazzon át az ember.

Nyhk - köszi. Hát a vérzésre az ügyeletes azt mondta, hogy tisztulhat a szervezet a vizsgálat után. Az uh-on megállapították a mélyen tapadó lepényt és azt mondták ez okozhat vérzést. A dokim is azt mondta, a védőnő meg érdekes módon azt hogy egy kismamája sem mondta még hogy vérzett volna a mélyen tapadó lepény miatt. Szóval én már nem tudom. Az tény, hogy a vizsgálat előtt még egyszer sem véreztem. Mindegy már, csak ne legyen semmi baj a továbbiakban.

Timci - A Seregély A-t nem ismertem eddig, de most mikor be kellett mennünk az ügyeletre Ő volt bent. Aranyos volt, rendes, de eddig nem tudtam róla semmit.[/b]

Kép
potykamanó

Sziasztok :)

kicsit elvagyok veszve ... tegnap csavarogtunk egész délután :) ma meg fánkot sütötem .

Potyka
cvs nekem is volt nekem nem a korom miatt(24 voltam ) hanem elővigyázatosságból öröklödő betgségek miatt . Szóval nekem is fájdogálta hasam azt hiszem 1 hétig utánna . De semmi más gond nem volt probálj minnél többet pihenni :) vigyázz magatokra.
Néven ne aggódj én is 2 lány után nem tudtam mi lehetne a jó fiú név aztán apa döntött rá biztam mivel ami nekem tetszett neki nem és feladtam azt modtam ha az egy szem kukacosom neve nem leht Bendegúz :D akkor nekem mindegy :D aztán az Ákos lett már ha ránézk el sem tudnék más nevet képzelni neki de akkor nagyon nem tetszett. Mivel inditott szülés volt előző este még hívtam apát hoyg eldöntötte e már a nevet mert ketyeg az ora aztán éjfél körül hivott fel hoyg legyen Ákos :) Attila volt a másik név ami még tetszett neki .

Timci
hát ez az ért elég jó hir :)

seriff
hoyg müködik ez a metamorfban ez spi.... nem tudom a nevét pontossan ... csoportos vagy egyéni ? Mennyibe kerül . Én most a hypoxiba voltam érdeklődni de lesett az állam
32 000 ft 12 alkalom nagyon sokallom bár ez álítólag nagyon hatásos....sygéket pusziljuk és küldjük az álommanót leonánk :) :wink:

ma kértem idő pontot egy fejlesztő pedagósgustól hoyg mérje fel Nikit . 22. én megyünk .. A nevelési tanácsadót nem tudjátok véletlenül merre van ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Ser,
Kuldtem egy privit.
mvirag

Köszi szépen erszényes,nagyon pofa ez a vonalzó,sikerült :)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Pille
szerencsére Anna csak egy csészét tört össze,vagyis csak megrepedt,naon vigyáz rájuk.A nővéremtől kapott játék készletet,betettük neki a vitrin alsó polcára amit elér,és azzal játszik.Anyunál még nincs műanyag,neki az kellett.

Lina
sajna nem kell a lakás,már találtak.
Jártok még úszni?Én is szeretném Annát vinni vhová.

Manó
ismered azt a mondókát hogy" Jár az óra tik-tak jár,benne egy kis manó kalapál........" és így tovább.Erről mindig te jutsz az eszembe.Kedves kis mondóka,Anna naon szereti.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci,
én háromszor voltam kint. Legszívesebben ott élnék. Legelőször stoppal jártuk be. Kolozsvárig buszoztunk, onnan vonat, stopp, szekér. Mikor milyen szerencsénk volt. Bátyámmal, barátnőjével (már felesége) és még egy lánnyal voltunk. 15 éves voltam. :) Nagyon kalandos volt.

Potyka, én végig idegeskedtem volna a várandósságot, ha a helyedben lettem volna és nem csináltatom meg a vizsgálatot. Hidd el minden rendben lesz, csak pihenj sokat!!

Nyhk,
az a lényeg, hogy rendbe jöjjön Ádám. Elhiszem, hogy rossz érzés, amikor le kell fogni :cry: Mikor kell legközelebb mennetek?

Flórát ma egészségesnek nyilvánította a dokinő. Monduk nem értem, hogy nem kellene ilyenkor újra röntgenezni? Ha tényleg olyan nehéz megállapítani a tüdőgyulladást, akkor hogyan tudja könnyen rámondani, hogy meggyógyult? :shock: Az arcüreggyulladást meg pláne nem értem, honnan tudja, hogy elmúlt?

Bepáról ki tud? Mikor érkezik macsó Benedek kistesója?

pillle

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?