Szisztok!
Ilyen sem volt még, kialudtam magam! Jót tett a tegnapi kirándulás Nándinak! Meglátogattuk Melindát és Lilit! Hazafelé alig hagytam el Lajosmizsét már aludt a kocsiban és este fürdetéskor nagyon álmos volt. Nem sírt fel lefkvés után fél órával, 10h körül mintha beszélt volna (a maga módján) a plüss állatkával álmában és 4h-ig aludt egyhuzamban. 4h-kor szopizott,én 5h-kor keltem, Nándi persze még mindig alszik. Remélem 8h-ig!
Elmosolyodom, ahogy eszembejut, hogy milyen édesen beszélt tegnap Lili. Nagyon tetszik, olyan aranyos! Sok klassz fejlesztő játéka is van. Jól eljátszott a két gyerkőc, igaz még nem együtt, az később lesz.
Linácska, át tudod a tegnapi képeket nekem küldeni? E-mail címem:
kattic@t-online.hu
Lili mekkorát aludt, miután eljöttünk?
Dettus!
Gartulálok Lencsibaba kúszásához, innen már nem sok van hátra és mászik!!! Ma jöttök klubba? Mi hétfőn nem voltunk és jövőhéten sem tudok menni, mivel szerelőnél lesz a autóm! Ünnepek előtt belém jöttek jobbról

Csak annak örülök, hogy Nándi nem volt velem, azon az oldalon van bekötve!
Tegnap Lináéknál láttam a Maxi Cosi autósülést, nagyon jó! Csak ne lenne olyan drága! Most töröm a fejem, hogy ezt a fajtát vagy másikat.
Nana!
Fel a fejjel, hamarosan Boti mászik a 4 éves bátyja után! Leszel még nagyon boldog, amikor mászik és feláll ... majd elkezd járni. Ami felültetést illetti, Nándi imádott ülni, nekem is voltak rossz érzéseim, hogy szabad-e ültetni ( 4 hónapos volt). Rövid időtől tutira nem lesz baja, csak jól támaszd ki hátulról és inkább fekvő pozíció legyen, mint a teljes ülés.Nem így utazik az autósülésban is? Azt szabad, ezt meg nem?
Úszni nem jártok? Ballószögben több anyukától hallottam, hogy javasolták is és sokat segített hasonló problémákon. Ha szeret fürdeni, biztosan élvezné! Csapkodna a karjával és lebegne a vizen.
Timcsi
Nehéz bármit mondani! Neked kell eldönteni, hogy mi a legjobb neked és a babának. A férfiak egy része megijed a gyerekvállalástól, lehet hogy megváltozik a baba születésekor, de azt is el tudom képzelni, hogy már csak akkor fog örülni neki, amikor nagyobb kb. 1,5 évesen. Addig csak dicsekszik vele. De amikor éjszaka felsír, ő meg aludna....nem tudja, hogy fogja meg, olyan kicsi stb. Nem olyan egyszerű, mégha a legcsodálatosabb dolog is a világon!
Lehet, hogy a vizsgálatokat otthon kellene elvégeztetned, hogy a pénzeteket a babára tudd költeni. A szülés sürgősségi ellátásnak minősül, azért nem kell fizetni Magyarországon. Még ráérsz eldönteni, hogy hol akarsz szülni. Mivel nem vagytok házasok, apasági nyilatkozat is kell a párodtól. Kettős állampolgár lesz a picurka? Gondolj át minden eshetőséget! Lehet, hogy most nyugodt környezetben, otthon lenne a legjobb neked! Az erdélyi emberek szeretetéhez fogható nincs, csak szép emlékeim vannak Erdélyről. Ott kinnt úgy éreztem, hogy ilyen igazán magyarnak lenni. Ez nem pénz kérdése!
Olyan jó, hogy vannak új kismamák a neten! Pihenjenek minnél többet és ússzanak a boldogságban! Én imádtam várandósnak lenni, csak az utolsó hónap volt kicsit nehéz!