Szasztok!
Szezsó! Priviben érdeklődnék a sziget rejtelmeiről! Mindjárt írom, mire lennék kíváncsi.
Sajna a kajából nem maradt; vagy inkább hál'istennek? Csak akkor főzök ilyen jóképűeket, ha apa itthon - ez meg ugye heti 3-4 napnál sosem több. Amúgy ezek nagyon egyszerű cuccok, amolyan félórás kaják. Örülök, hogy csorog a nyálatok!
Mfpan! Tudtat, hogy az E vitemin külsőleg is jó? Kiváló gyulladásgátló. Én azzal szoktam elmúlasztani a hfertőzéseimet - szerencsére gynevac óta nincsenek, kopp, kopp, kopp. Egyszerűen kiszúrod, és bekened lefekvés előtt. Pár nap, és nyoma sem szokott lenni. Egy csomó mindenre jó még...
Bettike! A megkövezés elmarad.

25 évesen én sem aggódtam volna nagyon. Akkor én pont azért aggódtam, hogy ne legyek terhes. (Válásközeli állapotban) Tényleg nagyon ráérsz. De csak akkor, ha tényleg le tudod állítani az agyadat! Ha nagyon akarjátok a bébit, és te megerőszakolod a vágyaidat, az nem biztos, hogy jó. De ha tudsz lazítani, akkor az akár meglepetést is okozhat.
Kata! Eredményes papozást! ...a végén megtértek!
Sonjus! Szerintem ne menj el, mert a "3. napi" az igazából 3-5. napig bármikor lehet, és addig talán alakul a cucc.
Szezsó! Én még nem vallottam be! Majd -25 kg után.