A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Mpan, 17 h-re megyek dokihoz, de utána vacsorázni megyünk a barátnőmékkel, úgyhogy csak késő este érünk haza! :( Elnézést érte!!!! Ha már úgyis felmegyünk Pestre, ezért találkozunk velük, de az is bennem van, hogy rögtön megírnám NEKTEK, mi volt. Bár ma még csak konzultáció lesz a továbbiakról, szerintem. :roll: Amint hazaérek, megírom... :)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Mindenkinek köszi a drukkolást

Snufi! Hajrá! Ott a baba!!!

Megyek, mert sok a munka..

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! De van térkép, csak valami személyes tapasztalot is szertnék, hogy honnan jók a látási viszonyok! :lol: [/url]
bettike
Eger

Bettike, szerintem a 10. sorig jó (mert emelkedik), páholyokban meg 1. sorokban. Szerintem. :lol:

snufi

bettike: a szabadtérin tavaly előtt láttam a romeó és júliát, nagyon jó. azóta is hallgatom rendszeresen cd-n. karácsonyra megkaptam az uramtól a dvdt, amin a szabadtéri előadása van, örültem nagyon. :D
katica
katica30

Én is láttam a Szabadtérin a Rómeó és Júliát, nekem nem tetszett, elég amatőr volt... :roll:
Viszont a zenéje világbajnok! Imádom!!! :D
A Csárdáskirálynőt is megnéztük, az nagyon jó volt. A volt énektanárnőm játszotta a címszerepet. :D
Az idén nyáron pedig a Macskákra megyünk, már megvan a jegyünk is.
Februárban pedig valszeg a Nemzetibe (itt Szegeden) megnézzük a Dzsungel könyvét. :lol:

Kép
szilcsi

Snufi, neked most miért kell dokihoz menned? Mit néznek?

Kép
szilcsi

Köszi Snufi!

Én is láttam már a francia dvd-t franciául, a francia dvd-t magyar felirattal, a magyar dvd-t! Itt az ideje a színházinak is! Alig várom! :lol:
bettike
Eger

Szilcsi, azért megyek dokihoz, mert ez már a 8. próbálkozós hónapunk. Férjemmel minden rendben, szeretném, ha megnéznének, miért nem fogan meg KisSnufi. :roll:

snufi

Jaj, nem azért mondtam. Tök jó, hogy találkoztok és vacsiztok a barátnőddel! Jó szórakozást!
Csak valszleg én hétfőn tudom meg a dolgokat, és ezért leszek kicsit feszült hétvégén.
mfpan

Na, én telefonáltam!
Asszisztens néni sem tudja, hogy akkor most mi legyen!
Ez annyira jó, hogy ők sem tudják!
Kérdeztem, hogy a barnázás folytatódik a hét végén, elmenjek-e hétfőn az első vérvételre, de nem tudja!!!!! Azt monta: "hááát jöjjön"! Nem hiszem el, hogy ilyen még nem fordult elő másnál is, és nincs ilyen esetre valami válasz!
Valakinek van ötlete, hogy mit csináljak?
sonjus

Hát, jó hogy olyanok ülnek ott, akiknek annyi fogalmuk sincs a dolgokhoz, mint nekünk.
Szerintem menj el, majd a dokinak elmeséled a dolgot.
mfpan

sonjus: ez f@sz@ :evil: , fogalmam sincs, hogy ilyenkor mi van. A dokidat nem tudod elérni?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Puszi Mindenkinek!

Végre itthon! Kiszámoltam 13 oldalt kellene visszaolvasnom a felét meg is próbálom :wink:
klarissza32

Sonjus, szerintem is beszélj a dokiddal. Ha őt nem tudod hívni, akkor menj be és személyesen. :arrow:

snufi

Én mindjárt sírva fakadok!
Fölhívtam a dokit, elkezdtem beszélni, majd közölte, hogy adom a kolléganőt! El sem tudtam mondani, hogy mit szeretnék, majd persze nem kapcsolt sehová, LETETTE! Visszahívtam, modtam neki, hogy a kolléganőjével már beszéltem és nem tudott segíteni, erre közölte, hogy ő vizsgál, nem ér rá! AKKOR MIÉRT VESZI FEL A TELEFONT????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Aztán most megint felhívtam az asszisztensét és kiderült, hogy nem is vele beszéltem korábban, valaki felvette a telefont és okosságokat beszélt bele!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ez a kolléganő azt mondta, hogy menjek el hétfőn, ha nem marad abba, ha mégis leáll, akkor meg kell várni, míg rendesen megjön.

Mondjuk ezt én is így gondoltam, csak hát szerettem volna valamiféle megerősítést arról a helyről, ahol speciálisan ezzel foglalkoznak! Hiszen ők segítenek majd hozzá a babánkhoz!

Bocsi, kicsit kikeltem magamból!
sonjus

:twisted: Sonjus!, nem valami jófej a dokid! De legalább, most a kolléganő megerősített. A doki meg az a lényeg, hogy értsen a szakmájához. Ez a lényeg. A faragatlansága azért rosszul eshetett és igen bosszantó!!! :twisted:

snufi

Sonjus, ez hihetetlen! Nem csodálom, hogy így felháborít a dolog, ez tényleg nagyon gáááááááááááááz!!! :?
Basszus minek kapják az ilyenek a diplomájukat??? :evil:
Akkor hétfőn elmész?

Snufi, nekünk ez a 7. hónap, én is tervezem, hogy elmegyek dokihoz, csak én jövő héten szigorlatozom, majd csak utána tudok menni. De utána nagyon megyek!!! :lol: :lol:
Kíváncsi leszek, mit mondanak neked.

Csajok, olyan borulás jött Szegedre, hogy esti sötétség lett! Tök félelmetes!!! És viharos szél fúj, nagyon durva!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
szilcsi

Na igen, azt már hallottam a dokiról korábban is, hogy igen faragatlan és nyers figura, de nagyon érti a dolgát, így csak kifüstölögtem magam!

Ha barnázással telik a hétvége, akkor hétfő reggel meglesz az I. vérvétel, aztán még lesz 3!
Most, hogy így belegondolok, akkor korábban lesz MINDEN :)
ez jó!!!

Megyek haza!
Jó hétvégét mindenkinek és POZITÍV teszteket!!!!

Snufi miatt azért még otthonról benézek, ha el nem alszom! :)
sonjus

sonjus: magán dokihoz jársz?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

na léptem, otthon folytatom... Pá!

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!
Megvan az első aerobik órám! Hétfőn megyek! Valszínű egy héten 2-3-szor! Nagyon jó lesz! YESSSS!
bettike
Eger

sonjus,
Elhiszem, hogy kicsit bepöccentél. A lényeg, hogy csak kinyögték mit is kell tenned. Bár lehetett volna egy 'kicsit' gyorsabban és kedvesebben is. Mennyi 'tulok' ember van! Fő, hogy a doki nagyon érti a dolgát, így fogat összeszorítva ki lehet bírni kiabálás/veszekedés nélkül.
Légy ügyes a dokinál!

Én búcsúzom erre a hétre! Hétfőn lesz mit visszaolvasnom, gondolom. Sok drukkkk a dokisoknak, teszteseknek, vizsgázóknak és piri az arra vágyoknak!!!!!

Puszi!
Jó hétvégét!
mfpan

Sonjus..
Hát nem tudom....ha most ilyen......
nyers, bunkó....inkább nem is sorolom.
sajnálom

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Mindenki péntekel? :lol:

Bettike, gratula az új hobbihoz! :lol: Bátor vagy, én bevallom őszintén, lusta vagyok az ilyesmihez. :?

Én 163 cm és 55 kiló vagyok. :shock: 51 voltam fél éve az esküvőn. Hiába, a házasélet... :wink:

Kép
szilcsi

Na, elkezdtem izgulni!!!! :oops: 1és 3/4 óra múlva már a dokinál vok!!! ÁÁÁÁÁÁ!!! :o
:idea: :idea: :idea:

snufi

Snufi! Ne izgulj, és szerintem ne is reménykedj nagyon világmegváltó dolgokban egyelőre.
Gondolom, vizsgálatot nem csinálnak, vagy igen? Vagy csak elbeszélgetés lesz?
Nehogy nagyot csalódj, mármint abban, hogy túl sokat vársz a mai dokizástól. Szerintem először még semmi komolyabbat nem csinálnak, csak max egy hagyományos nőgyógyi vizsgálatot.
De azért szorítok, majd gyere gyorsan, hogy mi volt! :wink:

Kép
szilcsi

snufi: mennek a drukkok++++++
kati
katica30

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! :-D

Snufi: lehet, hogy egy kicsit furán hangzik, de remélem feldobódva jössz majd el a dokitól! :lol:

Bettike: lehet, hogy most engem is megköveznek, de egyetértek Veled, hogy kivárjátok az egy évet, és nem kezdtek el dokihoz szaladgálni! A dokim anno azt mondta, hogy ennyi esélyt kell adni a természetnek is! :lol: Élvezzétek a "babaprojektet"!

A statisztikák szerint a párok 90%-ának 18 hónapon belül spontán összejön a baba!!!

Ha már mindenki bevallotta a méreteit: 171/55.

Lili: drukkolok a kétcsíkhoz!

Robcsi, Enikő, többiek, hol vagytok?!?! :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szasztok!

Szezsó! Priviben érdeklődnék a sziget rejtelmeiről! Mindjárt írom, mire lennék kíváncsi.

Sajna a kajából nem maradt; vagy inkább hál'istennek? Csak akkor főzök ilyen jóképűeket, ha apa itthon - ez meg ugye heti 3-4 napnál sosem több. Amúgy ezek nagyon egyszerű cuccok, amolyan félórás kaják. Örülök, hogy csorog a nyálatok! :lol:

Mfpan! Tudtat, hogy az E vitemin külsőleg is jó? Kiváló gyulladásgátló. Én azzal szoktam elmúlasztani a hfertőzéseimet - szerencsére gynevac óta nincsenek, kopp, kopp, kopp. Egyszerűen kiszúrod, és bekened lefekvés előtt. Pár nap, és nyoma sem szokott lenni. Egy csomó mindenre jó még...

Bettike! A megkövezés elmarad. :lol: 25 évesen én sem aggódtam volna nagyon. Akkor én pont azért aggódtam, hogy ne legyek terhes. (Válásközeli állapotban) Tényleg nagyon ráérsz. De csak akkor, ha tényleg le tudod állítani az agyadat! Ha nagyon akarjátok a bébit, és te megerőszakolod a vágyaidat, az nem biztos, hogy jó. De ha tudsz lazítani, akkor az akár meglepetést is okozhat.

Kata! Eredményes papozást! ...a végén megtértek! :wink:

Sonjus! Szerintem ne menj el, mert a "3. napi" az igazából 3-5. napig bármikor lehet, és addig talán alakul a cucc.

Szezsó! Én még nem vallottam be! Majd -25 kg után.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Nekem írsz privit? :wink: :lol: Mert akkor még visszanézek torna után!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Így már világos! Nem igazán értettem, milyen szigetről kellene nekem infókat adni Zöldinek :lol: :lol: :lol: Szirmi, akkor ez a Ti csodás szigetetek, ugye? :-D

De Coca! Te nagyon magas vagy!!! ÉS nem hiszem, hogy 25 kg plusz lenne rajtad :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bocsi, igen. Neked nincs MSN-ed, vagy Skype-od? Mikor leszel?

Kép
zölddisznó

Szezso, mikor tesztelsz? Vagy még nem vetted tervbe? :lol:

Szirom, torna??? :lol:
Mindenkire rájött a fogyhatnék? Küldjetek már nekem is léci, én olyan lust avagyok, hogy most faltam be egy minyont a torna helyett. :lol: :roll:

Kép
szilcsi

Ja, párom engem is meg akar győzni az egy év szükségességéről.
Hogy majd nyáron elég lesz dokihoz menni. Lehet, igaza van. :shock:
Csak olyan nehéz kivárni! :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi! 9. dpo-n, enyhe görcsökkel, nem tervezek semmit! tervnélküli vagyok :lol:

Azt olvastam, hogy a minyont torta helyett etted :lol: végülis ez is jó fogyókúra :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! Majd ha én is pocis képeket rakok fel, meglátod. :lol:

Kép
zölddisznó

Nekem már az is fogyókúra, ha egy nap nem eszek semmi sütit, csokit, tortát vagy egyéb édességet. Most éppen meggyes cukrot eszek. :lol:
Nagyon durván édességfüggő vagyok!!! 8)
Párom azt mondta nemrég, hogy amennyi édességet eszek, csak azt csodálja, hogy nem vagyok 400 kilós! Ahhoz képest az 55 semmi. :lol: :lol: És teljesen jók a fogaim, egy sem lyukas még. Soha nem voltam fogorvosnál a kötelező vizsgálatokon kívül a suliban.
Ja, este tízkor szeretek a legjobban töltött káposztát enni. Meg kolbászt sajttal. :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Nagyon emlékeztetsz egyik ismerősömre! :lol: Szerencsés vagy, ha semmi bajod attól a sokmindentől, amit egy nap összeeszel...

Tényleg, nem rak fel mindenki pocis képet? Most pl. úgy nézek ki, mintha a 4. hónapban lennék :lol: Vacsi után vagyok :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike, a 4. sortól felfelé vegyél jegyet vagy páholyba! Én az első sorból láttam és nem jó! És középfelé!

Kép
kata05

szilcsi: nem csak te vagy édességfüggő. nálunk mindig van itthon csoki, de nem sokáig :D
a kollégáim szokták nevetni, ahogy a teát iszom: egy pohár tea 5-6 kiskanál cukor, vagy 7-8 kockacukor, mondják is mindig tea= cukor felöntve egy kis forró vízzel.
sajna nálam azért látszanak a kilókon, így én sem vallanám be, hogy hány kiló vagyok.
katica
katica30

snufi: orvosnál mi volt?
katica30

Sziasztok Lányok!

Régen írtam nektek, de megpróbálok mindig beleolvasni az írásokba!

Snufi, Lili!Mennek a drukkok!!!!!!

Judis, hatalamas gratula a pozitív teszthez!

Bettike!Ha te így érzed, hogy pihenned kell, akkor tedd azt és lehet így fog megfoganni a baba!

Ancsa!Nagyon sajnálom,ami veled történt.De mondok Neked egy biztató dolgot.Egyik barátnőmnek laparja volt 2005ben, endometriozis miatt, csináltak neki petevezeték átjárhatóságit és közölték vele, hogy mind a kettő fullra el van záródva, a doki lombikot javasolt neki! Ő közölte a dokival, hogy várjanak még egy kicsit és a műtét után 3.hónapban összejött nekik a baba!Nagyon hitt és sikerült neki!

Nekem szerdán volt az első inszeminációm.Jan.25.-én kell tesztet csinálnom!
Nagyon reményledem benne, hogy sikerült!

Zöldi!Megismertem Harcimókust!Tünemény rendes egy csaj! :D :D
Tőled szeretném kérdezni, hogy neked az inszem után fájdogált a hasad?Nekem tegnap is meg ma is picit fájdogál!Ez normális?Vagy ez mindenkinél más?
kisfóka

Katica, Snufi barátnővel vacsizik, később jön csak, azt mondta! :wink:
Egyébként nekem anyukám szokta mondani, hogy rakok egy kis teát/kávét a cukorba.
:lol:
Nyár elején 58 kiló voltam, aztán jött egy jó kis ételmérgezés és gyorsan lefogyasztott 50-re 10 nap alatt, és egy jött vissza az esküvőig. A ruhámat totál át kellett alakítani, a menyecskeruhám kétszer ment vissza a varrónőhöz igazításra esküvő előtt 2 nappal. :shock:
Nagyon durva volt! Annyira gyenge voltam, hogy nem bírtam lemenni a boltba ásványvízért. Romlott volt a hotdogban valami (virsli vagy sajt), pedig csak a felét ettem meg és mégis ilyen beteg lettem. :evil:
Na de most már újra dagadok! :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Fóka!

Nekem a háromból egy után nagyon görcsölt, vagy 3 napig. Ülni is rossz volt. Vehetsz be görcsoldót, nincs akadálya. Nekem a doki egy felest ajánlott. Persze csak 3 napig, mert utána bármHa meg csak picit fáj, az tök normális.

Kép
zölddisznó

Kép

Köszi, hogy nem köveztetek meg!

Sonjus! Hát ez a doki, biztos, hogy az igazi???

Kata! Köszi az infot!!! :wink:

Akkor bevallom én is: 162/60

Zöldi! Igazából annyira akarom leállítani az agyamat, hogy ne minden reggel azzal teljen, hogy ugyan mennyi a hőm, meg, hogy holnap ugyan mennyi lesz! Meg melyik nap kell kekszelni, mert mindjárt pé! Jé mégse volt pé, ezér legyen keksz! Bár élvezem a gyakori együttlétet, csak a háttérbe ne motoszkáljon ott, hogy na most lesz pé, sikerül vagy mi van! Meg inkább az, hogy ne lássam ennyire, hogy megjön-e vagy sem! Inkább a bizonytalanabbat választom, de a témáról nem akarok igazán leállni! Ezért maradtam itt a bneten!
:lol:

Szilcsi! Majd ha már két heti edzésen túl vagyok és még csinálni akarom, majd akkor gratulálj! De már alig várom, hogy mehessek, emlékszem olyan jó volt táncolni járni is! Még mindig fáj a szívem érte!
bettike
Eger

Zöldi!

Köszi a választ!Annyira azért nem fáj, csak érzem, hogy görcsölget,de akkor ez normális!Akkor megnyugodtam! :D :D

Nem gondolok rosszra! :D
kisfóka

Sziasztok!
Egy ideje olvasgatlak Titeket.
Meddőség kapcsán szeretnék tanácsot kérni töletek. Nekem Schöfit ajánlották kivizsgálás, esetleges baj kezelésére, de úgy néz ki, hogy bezárják. Ti mit tanácsoltok, merre induljak el?

Csibe
csibe32

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat! :lol: :lol:
Dél körül elmúltak a görcsök. Azóta semmi. A görcsölés jó jel vagy sem? :roll: Van barátnőm akinek ugyanúgy görcsölt a hasa mikor terhes lett és várta a mensit, ami kilenc hónapig nem jött. :lol: Szerintetek?

Bettike!
Mi még csak három hónapja próbálkozunk komolyabban, de hogy most olvastalak rá kellett jönnöm milyen igazad van. A lázmérő már elképzelhetetlen a párnám alatt, és még ha éjszaka felébredek akkor is az az első gondolatom, hogy ugyan mennyi lesz a hőm reggel. számolgatok, hogy mikor kell akcióba lendülni stb. Lehet ha nem látod a hődet, és nem görcsölsz a dolgon már következő hónapban összejön. :lol: :lol: Nagyon drukkolok!

Sonjus!
Ez a doki nagyon bunkó!

Fóka!
megy a drukk!!!!!!

Szilcsi!
Nem irigyelek az ételmérgezés miatt. Pont esküvő előtt. Nekem is nyáron volt a nagy nap. :lol:

Ha a kilókról van szó én 173 cm magas vagyok és 75 kg de már rá se merek állni a mérlegre. Az Elevit megtette a hatását. A dokim le is állított róla. Közel tíz kg jött föl három hónap alatt. :( Úgy gondoltam a cél érdekében bármit, de ez már sok volt. Pedig nem ettem többet mint előtte.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Üdv nálunk Csibe!
Én még nagyon új vagyok itt, de a lányok vér profik :lol: biztos tudnak ajánlani Neked klinikát, vagy dokit.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?