Marcsim, ezt a "ciciműtétedet" nem tudom megemészteni!
Györgyi, Heni, pont azért gondolom, hogy olvassa Dokink az okosságainkat, mert Gabbónak szólított, így, jól megnyomva azt a B betűt. Eddig pedig csak Gabi voltam...mi lehet a nick neve???
Én láttam a tablónkat tegnap, a "papanélküli" lifttel szemben van felakasztva -ferdén- (én erre háklis vagyok) a tűzcsap szekrényre.
Talán még ma is ott hagyják...
Merci, azt mondta tegnap drága Dokink, hogy nincs lent a csajszim, és zárva is vagyok.
A kakivisszatartós idegbajon mi is túl estünk már! Sokáig tartott, most már nem csinálja, persze néhányszor kénytelen voltam bedugaszolni a Glicerin kúppal, hogy legyen már valami, és annyira sajnáltam szegényt, mert úgy összesűrítette a kakit magában, hogy már bömbölt, amikor nyomta. Az is gond volt nálunk, hogy egyszerűen nem akart kakilni sehol máshol (ovi, nagyi...) csak itthon. Nagyon finnyás a wc-k állapotára még ma is, de már belátóbb, ha kell, elmegy. Ja, és próbálok figyelni rá, hogy az estét valami gyümivel fejezzük be.
A szülésedre pedig nem nagyon tudok reagálni
Babások, sokmindent olvasok mostanában újra a babatémákról, és egyre több helyen foglalkoznak azzal, hogy az újszülött picurkákat nem kellene minden áldott nap megfürdetni, merthogy nem tesz jót a bőrüknek. Én persze anno Zsombit minden nap fürdettem, de most ez a dolog gondolkodóba ejtett. Ki hogyan csinálja??? Vagy csinálta...

[/url]