Hol vagytok? Sétál mindenki? Nálunk orkánerejű szél fúj, úgyhogy no séta
Köszönöm Nektek a kézfájásos segítséget, infot. Annyira nem gáz, de biztos azért is, mert tegnap csak egyszer fejtem, este azt a bizonyos félórásat.
Emelett köszönöm a tejcsihez is a drukkokat!!!
Sue!
Hú, tök jó, hogy ennyi tejcsid lett. Ügyes vagy
Beni is csinált ilyen felülős mutatványt már
Tina!
Marvinnak annyira édes karakteres kis pofija van
Azt még Marcinál megállapítottam, hogy a világ legnagyobb találmánya egy végtelenített zenélő-forgós játék lenne
Ennyire gáz volt a vérezgetés a gyogyi mellett? Egyszer kérdezted tényleg és elfelejtettem írni, hogy a dokim is mondta, hgoy ez ennél a gyógyszernél természetes, de gondolom elég kényelmetlen. Nekem is ki van belőle váltva 5 havi adag
Évi!
Etetőszék témában már értekeztünk, de a (mi) gyakorlott anyukák a műanyag mellett vannak/vagyunk. Könnyebben tisztíthatóak, stabilabbak stb. Nekünk egyszerű IKEA 4000 Ft-os székünk van, ami se nem dönthető, semmi extra, csak kiszedhetőek a lábai és simán hurcolható kocsiban is. Ez mondjuk inkább nagyobb babáknak használható, akik már stabilan ülnek. Bár én Marcit nagyon sokáig az autósülésében etettem. Beninél "marad" a pihenőszéke egyelőre. Nézz vissza pár napot és olvashatod a többiek hsz-ait ebben a témában.
Köszi a tejcsidrukkot!
Dorka!
"Jópofák" a dokik
Örülök, hogy örülsz a hozzátápi táblának
Melinda!
Fene sem tudja, hogy miért tűnt el a tejem, mert ez tényleg az volt, mintha hirtelen elzártak volna egy csapot és alig volt
Sárkánykodás nálam tejcsigondok idején szintén meg van, sajnos
Szerencsére az ünnepek alatt semmi gond nem volt a tejcsivel (itthon volt a Párom és sok mindenben tehermentesített pl. Marci9, így a hízással minden oké egyenlőre, annak ellenére, hogy sokszor-keveset eszünk. Több mint fél kilót hízott az elmúlt 1 hónapban. Én ezt Marcinál is észrevettem (ugyanilyen evőkéje volt), hogy a tejem biztos jó erős, amitől így gyarapodnak.
Beni sokat kel éjjel, eddig pár hétig 3-4 alkalommal is, de most két éjszaka csak 2-szer. Nem bánom, jó a tejcsinek, hogy eszik éjjel is, meg persze Neki is
A dokinővel még akkor beszéltem, amikor rendesen volt tejem, de ő már akkor hozzátápit akart, mert hogy az KELL szerinte
Melódia!
Hajrá szopi!!!
Tejcsikiöntés tényleg durván hangzik
Beuka!
Én a mellem állapotából (bár ez még nem feltétlenül jel) és a pisik mennyiségéből vettem észre, hogy kevesebb a tejcsi. Beni is néha csak szívott, aztán sírt, ezt mondjuk elsősorban a jobb cicinél vettem észre.
Botond nagyon édes
Jubi!
Nálunk rendszeresen van ilyen játékömlesztés Marci részéről. Annyira imádom ilyenkor (is)!
Ezt a levelet 1,5 órája írom, közben Beni kétszer evett, most már tényleg kel. Úgyhgoy viszem magammal ebédelni.
Pusz: Melinda

[/url]