A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Durca!
Olyan jó,hogy jelentkeztél és jó híreket osztottál meg velünk!
Nagyon sokat gondolok Rátok,mielőbbi gyógyulást Borókának!
Neked itt mindíg lesz helyed velünk csevegni,most csak gyógyítgasd Borókát és ápolgasd Mandula lelkét!

ÉN LÁTTAM A TABÓLT,igaz nagyon el van dugva!

puszi

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

MONDTAM MÁR,HOGY NAGYON SZERETLEK BENNETEKET???!!!
Köszönöm a sok jókívánságot!!!
durca

Kép

Kép
durca

és még tartozom egy pocakfotóval Kép elég béna kép a tükörbők ennyi sikerült

Kép

Képurl]
eszesmerci

Durca drága, én is a legjobbakat kívánom nektek - a többiek már minden mást elmondtak, amivel természetesen én is egyetértek!

Manó: MA láttad a tablót?????Akkor én vak vagyok? Nem azt mondtátok, hogy az uh-val szemkozti falon (ahol a székeken ülnek ) ott van a vészszekrényen vagy min? Ott ma nem volt... És máshol sem láttam...

ma nagyon szar napom volt.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!
Hát jól eldugták,nem csoda hogy ne vetted észre!
Ott van a vasszekrényen,de annyira alacsonyan,hogy ha ülnek előtte a széken nem is látszik.De ott van!

Durca!
Drága vagy! Mi is nagyon szeretünk!

Jó éjt mindenkinek!
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Heni

MIért volt szar napod? Remélem nincs baj.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Lányok!
Elmentem vizsgázni meg barátnőzni, ti meg annnnyit írtatok!

Hogy a legfontosabbat el ne feledjem: Durca, sokat gondolok rátok, és elismerésem azért, hogy így kitartasz és bízol, és egyáltalán. Megkönnyeztem a leveledet.

Gyerekkel vásárolni: általában egyedül megyek, Bene a bevásárlókocsiban, és vessetek meg, én simán otthagyom a sor elején, én meg elfutok a sor végéig a cuccért. Vagyis látom, de nem fogom. Különben nem tudok haladni.

EDA: nem került rá sor, hogy dilemmázzak rajta, mert a 20 héttől tudtam, hogy császár vár. DE azért asszem elgondolkoztam volna rajta. Bár a szúrástól nagyon féltem. Igaz, ezt így is megkaptam :)

Ja és a császárnál velem nagyon kedves volt mindenki, a műtősfiú is. Meg az anesztesek, mindenki, sajnálom, hogy Merci, veled ez történt. A műtősfiú olyan rendi volt, hogy a végén mondta, hogy majd kicsit "ottfelejt" az előtérben, hogy a férjemmel még találkozhassak, mielőtt bekerülök a szobába. :)

T

mtunde

DUUURRRCCCAAA! Már nagyon vártunk! Boribonnak minden jót!

gyorgyi33-nak fog hívni? :lol: Lehet, vicces lenne! De azért csak nem meri megkockáztatni...egyébként akartam már kérdezni, mi az a 33? Te még csak 29 vagy, ugye?

Eni, hurrá a ctg-nek! Én majd jövő pénteken megyek újra. Ha addig nem szülök. :lol: nem kéne!

Lányok! Mi az, hogy Kútvölgyis Kórházi Lista? Én saját, és egyéb ötletekből rámoltam be. Mi lehet a különbség?

Merci, nagyon szép, gömbi hasad van! Olyan igazi formás pocak!

Kösz a fürdetős hozzászólásokat, lehet, hogy nem fogom mindennap...

Ez a babaegyedülhagyós rémsztori tényleg elég rémes! Én nem hagynám egyedül sosem a gyerekeimet sem autóban, sem sehol, egy pillanatra sem. Bármi, de tényleg bármi horror történhet.

Heni, miért volt szar a nap?

Ancsa! Akkor ez most jó, hogy elengedtek, ugye??? Szombat? Hajrá!!!!! Ja, egész nap, kb. 17óráig nem volt netünk! Tudod miért írom! :evil: Gondoltam rád!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Szia Durca,

De jó hogy jelentkeztél! Már a többiek tényleg leírtak mindent!
De tényleg nagyon sokat gondolunk rád! És tudom, hogy erős vagy, és ezért a lányaid is, és hidd el minden rendben lesz! Vigyázz magadra és sok sok erőt Nektek a lányoknak meg sok sok puszi!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!
Ezt a termést! :wink: Tényleg nagyon nehéz bepótloni, ha az ember „hiányzik az előadásokról”. Bocsánatot kérek előre, is de nem ülhetek itt sokat, így nem biztos hogy mindenre reagálok. :oops:

Én is úgy gondolom, hogy a Baba választ minket! :wink:

Eni,

Miért kisfiú költözik hozzátok? Mesélj! 8)

Ha minden jól menne, akkor mi is szerdán megyünk ctg-re, vagyis mennénk! Most este is hívnom kellett a hematológust, annyira aranyos úgy aggódik, és hétfőn vár minket!

Ja a rémtörténet, hát elolvastam a történetet, és hát kísértetiesen emlékeztetett egy filmre. A Férjem imádja a Helyszínelőket, és abban volt ugyanez a történet, hogy a kislányt megtalálták a wc-ben (csak az egy vidámpark volt) és le volt vágva a haja és fiú ruhában volt, és borzasztó történet, úgyhogy nem is folytatnám.
De ha ez nem is történt meg itt Magyarországon, akkor is jobb nem ott hagyni sehol egyedül a Babákat, mert az ördög sohasem alszik! És ebben a világban egyre több a bolond! :cry:

Merci, :cry: Nagyon sajnálom, ami veled történt, és szorítok, hogy most minden rendben legyen veled!!! És ne legyenek még rossz emlékek sem!
Szép a pocak! :wink:

Kriszta,
Aranyos vagy, de a szombat az vasárnap! De én azért remélem, hogy hétfőig nem lesz semmi!

Steffi,
Neked is puszi!

Tünde,

Hogy sikerült a vizsga?
Tényleg nagyon aranyos volt Veled a mütősfiú! Hogy nézett ki?

Gabboka,
Elküldtem neked is a listákat. Voltunk előadáson a kórházban, és ott adtak két listát, hogy mit kell vigyél magadnak (meg hogy milyen leleteket kell előkszíteni, külön tenni,ami kell) és a babának, és abban benne van hogy ők mit adnak.

És egy másik papíron meg az volt, hogy ,hogy zajlik itt a kórházban az anyakönyveztetés folyamata. Ezt is elküldtem!
Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk! Hát nem tudom, most jó hogy itthon lehetek. De azért jobb lenne ha már kint lenne a Pici hercegnő és minden rendben lenne, de azért az is jó hogy várunk hétfőig, mert akkor már itthon lesz a doki. Szóval jó is és nem is!

Rejudit,
Köszönjük az oldalt!

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi
Ancsa

ancsaboszi

Mano:ott néztem a vasszekrényen a székek előtt ( az uh-val szemben ) de NEM VOLT OTT. Ma fél1 körül voltam ott.
Szar nap: majd elmesélem ( én is remélem , hogy nincs baj ) a családban rossz lett valaki orvosi lelete és most izgulhatunk a jövő heti vizsgálatokig :cry: :cry: kivagyok....

Heni

Kép

Kép
cancan

Ancsa! Köszi az érdeklődést, 5-ös lett. Igazából nem is tanultam, de azért, mert tudtam, hogy nem is kell. Kamu volt az egész vizsgáztatás. Nem úgy, mint Vica szigorlata :)
Mondjuk ez már amúgy is diploma utáni szakképzés, most már ne is nyúzzzanak, de legalább taníthattak volna valamit...

Vbea! A kisfiatok rátoktalálására én is kiváncsi vagyok, vagyis, hogy miért is fiú, és mi ezzel a feladatod?

Lányok, ismét elhatárztam, hogy akkor elmegyek egy diétás tanácsadóhoz és belevágok valami jobb étrendbe. Ugyan nem hízok, de nem is fogyok. És szeretnék kistesóra egészségesebb lenni, kevesebb felesleges zsírral. Rájöttem, hogy ezek az "elvek" hogy ezt igen, azt nem, nem jönnek be. Konkrét receptek kellenek, előirt napi mitehetekkel. Aztán ha abba is belebukunk (mert a férjemre rá is fér, velem ellentétben :)) akkor annyi, legalább elismerem, hogy nem ment.

Na, megyek aludni, apjuk ma sörözni van, holnap biztos nem ő kel fel Benéhez :)

mtunde

Fürdetéssel kapcsolatban még egy dolog. Én vettem egy olyan giga drága (5000,- Ft) trendi vödröt. Az árát már megspóroltuk, mert annyi ruhát örököltünk, hogy egy fillért sem kellett költenünk. Valami új darab Bebének is jár nem? :D
Tudom nem mindenkinek jön be, de elég sokat olvastam arról, hogy mennyire szeretnek benne fürdeni a babák és igyekszem mindent elkövetni, hogy megkönnyítsem az életem az elkövetkező időkben és persze a gyerekekét is. (tudjátok anyósom vidéken, más nincs, szóval apával ketten vagyunk, nincs segítségem) Az sem utolsó, hogy nem foglal annyi helyet a fürdőben, mint a kiskád.

Szóval az előadáson Keszegh Éva bíztatott, hogy mindent harcoljunk ki magunknak, ezért én ebben fogom fürdetni Bebét a kórházban is. Emlékszem ugyanis a folyóvizes macskamosdatásra, Olicska örökké ordított. Már az első fürdetést is ebben szeretném végrehajta(t)ni (inkább csak merítést). A méhben való életre emlékezteti őket és nagyon megnyugszanak tőle. A magyar oldal ugyan nem működik, de az eredeti linkjét el tudom küldeni ha valakit érdekel. Persze állítólag a 2. babánál már több mindent megengedenk az anyukáknak a kórházban, azér készülök lelkileg. Mikor Olicskával voltam terhes az utsó két hónapban minden délelőtt néztem a német RTL-en a Mein Baby-t. Kb 40 perces műsor volt, egy két szülést mutattak be és mindent amit tudni lehet, kell. Bár németül alig értek valamit, és tény hogy a német anyák nagyon fegyelmezettek, azért, amit ott lehet, az tőlünk még fényévekre van! talán ezért is vártam túl sokat akkor a Kútvölgyitől?

Kép

Képurl]
eszesmerci

Gabó

Régen amikor csináltam magamnak egy freemail címet, már minden név foglalt volt és ezt ajánlotta a gép. VAlahogy megmaradt. :) Ja és 29 vagyok.

Kép
gyorgyi33

Györgyi,
de jó neked! Én már pár hónap múlva változtathatnék a nevemen: gabboka33, és nem azért, mert a gép ajánlja. :cry:
Te egyébként vittél magaddal a kórházba Jázminnak pelusokat? Az Ancsa által elküldött listán ugyanis az szerepel, hogy mindent adnak, kivéve pelus. Vigyek, vagy ne vigyek?

Merci, annak idején engem a hideg rázott attól a csapalátarós fürdetéstől. Én nem is gondoltam, hogy ilyesmit is engednének bevinni, mint fürcsi vödör.

Heni, az a valaki a családból ugye nem te vagy?

Eni, engem is érdekel a fiús sztorid!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jó reggelt!

Gabi!
Nem kell vinni pelust, adnak a csecsemősök. Pampers van. Törlőkendő is lesz kitéve a pelenkázóasztalra, alkohol (köldökcsonk fertőtlenítéshez), krém. Minden.

Merci!
Szép a pocid!

Eni!
Én is kiváncsi vagyok!!!

Heni!
?? Mesélj, ha van erőd!

Ancsa!
Drukk-drukk! Sok pihi és készülődj a babára mindjárt itt van a Hercegnőd!!!

Tök jó, baba dömping lesz!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Durca! Örülök, hogy jelentkeztél, és remélem most már tényleg csak javulni fog Boróka!

Barimami! Remélem Dani jobban van! Én hol hiszek a homeopátiában, hol nem. Most asszem használt, mert tegnapelőtt szedtem és tök jól voltam, tegnap nem, és megint rosszabbul, úgyhogy most megint szedem.

Még az EDA-hoz: én sem kértem, azt gondoltam, hogy majd csak kibírom valahogy... Anyukám engem is meg az öcsémet is EDA-val szült, így nem egészen értette, hogy miért nem akarok én is... Igazából a Kútvölgyiben lévő rendszer is a nem felé vitt!

Merci! Drukkolok, hogy engedjék a vödörben fürdetést, bár sajnos nem vagyok túl bizakodó... És nagyon szép a pocid!

A rémsztorit már én is hallottam sokkal régebben, szerintem sem igaz, de jobb óvatosnak lenni!

Steffi! Szerintem Libero van, legalábbis, amikor Léna született, akkor az volt. És elvileg napi 5 pelust adnak, de az bőven elég volt!

Ancsa! Pihenj sokat! A Helyszínelőket mi is szeretjük! :)

Marcsi! Te írtad le, ugye, hogy mit olvatál a könyvben a babaaltatásról? Még meg sem köszöntem. A párom pont most próbálja az ágyában altatni Lénát, majd beszámolok, hogy mekkora sikerrel!

Mi ma megyünk megint usziba, már tökre várom!

Szép napot mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Na, az altatás sikeres volt... :lol: Mindketten elaludtak... :lol:
Kép

Pedig most igazán kitartó volt a párom! Egy ideig ringatta, aztán, amikor már majdnem aludt, csak akkor tette le a kiságyba, persze rögtön elkedett üvölteni, egyre jobban belelovalta magát, és már hulla fáradt volt. Felvette, és kb 5 mp alatt elaludt...
Szóval az ágyban elalvás még várat magára...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja és pocakosok!
Jan 22-23-ra mondanak komolyabb időjárás változást (havazást). Érdemes figyelni rá! :D

Amikor Olicska született (2004 február) óriási hóesés volt, és mivel túlhordtam őt 10 nappal a dokibácsi befektetett "volna" Keddre, aztán hétfőn este felhívott, hogy ha nem muszáj és nem indult meg ne menjek, mert a hóesés miatt a folyosón vajúdnak a csajok. Olyanok is szültek akiknek még 2-3 hét volt hátra, mindenki lehagyott, nagyon sz... volt! Akkor már naponta jártam CTG-re és elég húzós volt tényleg. Emlékszem, ahogy Keszegh Évi rohangált (egyszerre 3 szülése volt) még takarítónéni sem volt elég, ő futkosott a szennyessel. Na ezek után Olicska kivárta míg mindenki megszületik és csüt hajnalban kezdett el fájni. Reggel 8-ra bementem és aznap és egészen másnap hajnalaig senki sem szült, csak én. A csecsemő megörzőben 3-4 baba volt. Na ehhez képest, vagy éppen ezért kicsit fáradtak lehettek a műtősök és ezért alakult így? Ki tudja. De tény hogy a csecsemősöknek nagyon sok idejük volt rám. De igazából már az a műtét utáni reggelen jött egy csecsemősnővér és rögtön megmutatta hogyan szoptassak. Ment is. Amúgy meg agyon csókolgatták, simogatták Olicskát (szép nagy, dundi, hosszúhajú baba volt), mert annyira unatkoztak. Üröm is Öröm is! Ez van.
Én már nagyon izgulok, hogy mi lesz és mindenkit megértek, aki parázik. Csak nálam ez nem félelem, hanem izgalom! Ezért ti se féljetek, hiszen minde OK lesz. Ott már úgy is történik minden, leállítani nem tudom és nem is akarod majd, és nem fogsz ordibálni (amiért már most előre szégyenkezel) és nem fogod szégyelni magad semmiért. Olyan természetes minden. Őszintén én úgy várom, mint amikor valami klassz utazásra készülsz és már úgy indulnál, ott lennél! Úgy szeretném már tudni, hogy hogyan alakul, és igazából a kórházi benttartózkofás sem volt rossz (a vizitelő doki nyegleségét leszámítva) aki annyit kérdezett minden reggel félnyolckor (miután kivágta az ajtót) hogy volt e kaki és nem vagyok e lázas. Ezért felkeltett minden reggel félnyolckor!!!!
Bocs hogy ennyit lelkizek, de én már nagyon várom és előre sajnálom ha nem lesz több babánk.

Zsofizsofi
Édes a kép, ezket az elalvósfotókat imádom! Kép Oli 5 napos

Kép

Képurl]
eszesmerci

Mtunde!
Isten hozott Sorstárs! Én most pont azt csinálom amit te is akarsz. Diétázom. Már 6kg lement, de ha annyit akarok lenni mint amennyivel az első előtt terhes lettem, akkor még kb 8kg-t fogynom kell. (És akkor már volt rajtam 5kg plusz) Úgyhogy én most a még további 12 kg-ra gyúrok. Ajánlanám neked a www.lefogyni.hu oldalt. Itt mazsolázhatsz a neked tetszők közül. Én a 90 napossal fogytam 5-öt. Majd megállt 2 hétig. Majd kemény 1 hét káposztalevessel sikerült 1 kg-tól megszabadulnom. Most egy olyat csinálok ami nincs is fent és ezzel 2 hét alatt lehet 9-et fogyni. Azért választottam ilyen radikálisat, mert nálas soha nem jön be az ígért max. fogyás, viszont az önbizalmamnak most jót tenne egy kis lökés (minusz kg). Egy siker már van. Tegnap belefértem már egy szők régi gatyámba. Nagyon sok sikert kívánok! Remélem tudtam segíteni!

most rohanok ...
szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bocs! Még annyit Mtunde, hogy ti mikorra tervezitek a kistesót? Nekem májusra (de inkább áprilisra) le kellene fogynom. Mi legkésőbb jún.-ban már össze szeretnénk hozni az ÖCSIKÉT :D :D :D teljesen be vagyok már zsongva. (a férjemről nem is beszélve. Már el akarta hagyni azt a bizonyot ... :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

a nagy rohanásban már írni is elfelejtek :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabó

Adnak pelust! Mindent adnak tényleg semmi nem kell.

Merci

Kíváncsi leszek rá, hogy mit szólnak majd a kórházban a Vödörhöz. Én csak azt szerettem, hogy tiszta vízzel mossák, de így is elég ferde szemmel nézrett rám némely nővér. :? De azért aranyosak. Majd szurkolok, hogy sikerüljön. :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Képzeld a kistarcsai gyógyszertárban nem volt német gyártmány, csak a hülye Boiron :? Ez nagyon nem jó?!
A Lajos utcai gyógyszertár merre van?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok, bocsi, hogy elhanyagoltalak Benneteket.
Minden ok velünk, a srácok nőnek-növögetnek (Bence már 7240 gr :oops: ), Kristófnak nőnek a rágófogai, úgyhogy kb. 1 hónapja nemigen alszunk éjjel. :cry: Remélem, ha kinő végre mind, akkor visszaáll minden a régi jó kerékvágásba.
Nem tudom, hogy bírtok ennyit írni, még vissza sem bírom olvasni!? Senkinek nincs gyereke? :P :lol: Én néha este lezuttyanok legalább a mail-jeimet elolvasom, de ennyi. Apa egyébként a héten állandóan dolgozik még éjjel is, úgyhogy a gép teljesen foglalt volt.

Nagyjából visszaolvasgattam, örülök, hogy mindenki jól van.
Durca, még mindig mennek a pozitív hullámok, remélem, veszed őket. Borinak sok erőt és kitartást, most már csak jobb lehet és végre talán haza is mehettek. Gondolom, szegény Mankát nagyon megviseli, hogy alig lát. :cry: Nagyon szorítok értetek!!!!!

Gabboka,
lassan Te is babázhatsz ismét, nyugi, aztán majd osztjuk Neked is az észt... :lol:

Fürdetővödör: én mindkét pacákot abban fürdetem, és nagyon szeretik. Bence az elejétől fogva nagyon jól csücsül benne és imádja, csapkodja a vizet. Amig fent volt a köldökcsonk, addig mi is folyó víz alatt fürdettünk, szerintem nem rossz az sem. Olyan pici korukban úgysem nagyon szerették a vizet.

Tabó: jelentem, én láttam, tényleg megvan! Tegnap délelőtt vittem vissza a mérleget és akkor még ott volt. Bár tényleg nem egy díjnyertes hely. :(

Na, szaladok egy kicsit pakolászni, amig alszanak a fiúk.
Pusz mindenkinek,
Dorka
Kép Fürdünk...

Kép
Kép
dorka77

Steffi
A Lajos utca itt van nálunk, a második kerületben, a Szépvölgyi útnál!

KépKép
barimami

Dorka: én is tegnap viitem vissza mérleget.
Ha valaki hétfőn is látja a tablót , akkor jelentem vak vagyok.
De tuti leszedték, vagy 5 pecig csak azt kerestem.......

Györgyi: nem én vagyok az a valaki, de jobb lenne. Mert én olyan vagyok , hogy bármivel megbírkózom az illető meg képes a bolhából is elefántot csinálni és egy náthába belehalni. Hétfőn remélem okosabbak leszünk - gondoljatok rám délelőtt....
Kezdek kikészülni.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, bocs, Gabi kérdezte nem Györgyi....

Heni

Kép

Kép
cancan

Pelus
Nem textilpelusra gondoltak? Én abból vittem párat, védőnőm ajánlotta, mert amikor kiveszed, esetleg nem akarod a kórházi ágyba simán berakni magad mellé!
Amikor én voltam bennt, akkor a rendes pelus épp Libero volt!!

Fürdetés
A kórházban minden egyes baba eléggé ordított, nem fogjátok elhinni, de amikor ott voltam, tényleg mindenki sírt, egyedül Dani nem :D Nagyon örültem neki, hogy ő már akkor így imádta a vizet, csak a törölközésnél sírt!

Merci
Szerintem nem lesz gond, volt olyan anyuka is, aki maga akarta fürdetni, akkor meg nem lehet gond, ha esetleg te csinálod, mindegy nekik, nem?
Oli édes a képen!

Györgyi
Neked hány grammot eszik a babód? És milyen homeopátiás bogyeszt használtok hasfájásra?

Nekem is van egy listám, hogy miket kell magaddal vinni, ha még esetleg kell valakinek jelentkezzen!

Zsófi
Édin alszotok, legközelebb talán sikerül! drukkolok, én is majd 3-4 hónapos kora körül akarom leszoktatni az ölben való elalvásról, bár büszkén jelentem, hogy tegnap először, amikor este nyűglödött az ölünkben, leraktuk és 5 perc sírás után ELALUDT!!! Ilyen se volt még!!!

Ja, és a Lajos utcaigyógyszertár tényleg szupi!

Na megyünk sétálni, szép napot mindenkinek!

Barbi

KépKép
barimami

Van itt valaki??

A szélcsővet milyen olajjal kenjük be?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kép Szofi fürdik Kép Szofi és Kata Kép Kata

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Én tisztított gyógyszertári napraforgóval tenném HA MÉG VAN NEKED. Azt írja fel az orvos. Azzal törlöd meg a hajlatait fürdésnél. De szerintem jó a Floriol is. Bár én lázmérésnél bármilyen (gyerek) zsíros krémet használtam mint pl. NIVEA (sötétkék) De lehet hogy más máshogy csinálja.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, leírnád ezt a brutál diétát. De csak ha van reggeli, ülönben elájulok.
Mi is májusban akarjuk kezdeni :)
és nekem csak 6-10 kiló kéne a versenysúlyomhoz.

Ja, egy ismerősöm vitt kádat. csak kérni kell, és leheút

bocsi bwene beleír....

Merci, alapítványiba leszel a nagytesó látogatása miatt?

mtunde

Sziasztok Csajok és Babák!

A listákat és tippeket köszönöm. Ancsa, el tudnád nekem küldeni az anyakönyvezéssel kapcsolatos infókat (hogy kinyomtassam apának). :wink:

Örvendek, hogy ennyire felcsigáztam az érdeklődéseteket a fiú érkezésével kapcsolatosan. Nem egy Nobel-díjas elmélet, de hiszek benne. Azért is izgi a történet, mert az égvilágon mindenki "belémbeszélte" azt, hogy lányunk lesz... Volt olyan, aki konkrétan ledöbbent azon, hogy végül kisfiú, és még jóindulatúan rá is kérdezett, hogy "biztos nem lány??? te olyan lányos anyuka vagy!" (kedves kolléganő). Amikor egyértelművé vált, hogy fiú, lett egy olyan érzésem, hogy ez nem véletlen. Kicsit defektes volt a pasikkal való kapcsolatom korábban. Vagy túlságosan egyoldalú, mondhatni plátói, vagy semmilyen. Vagy átejtős blabla. Tudom, és félre ne értsen senki, szóval tiszta előttem, hogy egy GYERMEK sohasem alkalmas a kompenzációra korábbi csalódásainkért, de talán kaptunk a párommal egy esélyt, hogy tisztességes pasit neveljünk... Ennyi röviden az elmélet. Nem akarok "anyába szerelmes" fiút nevelni. :lol: :lol: :lol:

Merci, tök jó pocid van.

Férjem szerint jövő héten szülünk, megbeszélte a fiával. Nekem még a 20-a lenne szimpi. Mindenesetre éjszaka olyan derékfájás hasított belém, hogy sírva fakadtam, és ha nem múlt volna el spontán 5 perc alatt, tuti ébresztem Istvánt... azóta semmi. :shock:

Ma itt voltak a szüleim pakolni. Édesek. Ez a költözés is folyamatban... :idea:
vbea

Heni, nyugi, rendben lesznek a dolgok, valahogy csak megoldódik... :wink:
vbea

Steffi

Hát a dokim szerint tényleg nem ugyanaz a kettő. Én mindig megveszem a németet. A LAjos u. a III., vagy II. kerületben van. Árpád hídon át Budára, aztán jobbra és azon az úton menni, ez belemegy a Lajos u-ba. Nem tudom hány szám, de a Kolosi tér alatt van. A telefonszáma: 335-2144 Lehet hogy meg lehet rendelni, hívd fel. Egyébként merre laktok, mert azért nincs olyan messze. Én Zuglóban. Ja és a dokim azt szokta mondani a Boironra, hogy nagy cukorbogyók! :)

Barimami

Általában 100-120 g-ot eszik. Az első héten hízott 270-et, aztán 240-et, aztán 260-at most itt tartunk, kedden mérlegelem. Egyébként nem mérem, hogy mennyit eszik, csak naponta egyszer és hetente egyszer mérlegelem kaja előtt, meztelenül. A bogyó neve: Colocynthis c12

Veronikusz

De szépek vagytok!!!

Steffi

Én mandulaolajat használok a masszázshoz, ez nagyon jó minden ilyesmire. A szélcsövet meg nem mertem végül megvenni, pedig Jube tanácsára meg akartam, de a dokim megtiltotta. Azt mondta, hogy bezavar és még 7 évesen is gondjai lesznek a kakival és hogy meg kell tanulnia magától mégha szenved egy kicsit akkor is. Hát hál istennek nem is lett szükség rá. Hát nem tudom de megijesztett.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Veronika!!!! BOLGOD NÉVNAPOT!! :) Pont néztem a kis képen Szofit, hogy milyen édes a kép, mikor láttam nagyban is.. pont kérni akartam, hogy tedd fel!!!
Csajok, bocs, hogy nem vagyok naprakész, de tom, hogy valaki mondta, be akarja vinni a fürdető vödröt.. Asszem tom, hogy miért nem fogják engedni.. mert ugye a köldökcsonkot még nem érheti víz.. abban meg ázna. Tehát nem huhogni akarok, de ezt gondoljátok végig.
Megyek, mert Olivérnek nem tuti ez a nap.. :(

puszi

satuk

Két új Jázmin-kép: Kép Fürcsi Kép Dagi Jázmin

Kép
gyorgyi33

Mtunde!
Elküldtem neked a freemail-re. Nem tudtam felrakni

Köszi a jókívánságokat! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó Lányok!

Durca!
Jó, hogy itt voltál, és tudjuk, mi van Veletek. Szerintem mindenkinek megfordul a fejében, ahányszor írunk. Nagyon szorítunk Értetek!

Veronikusz!
Boldog névnapot! Nagyon szépek vagytok!

Merci!
Nagyon szép poci!

Eladtuk a lányt a nagyszülőknek, mi meg rohantunk egy nagyot bevásárlásilag. Aztán átmentünk anyósékhoz, és a lányunk teljesen elutasított bennünket. Persze tudjuk, hogy miért (nem akart hazajönni), de azért mégis rosszulesett.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Nagyon édesek a lurkók csajok!

Györgyi: Jázmin milyen nagylány már ezeken a képeken! Mondjuk lehet azért látom így, mert annyira bennem maradt a kórházi képe pár órásan! nagyon nőcis! :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó estét,

elnézést kérek, hogy nem Kútvölgyis csapattagként betolakodom hozzátok, de sürgősen szükségem lenne Mészáros Gábor doktor úrról információra, személyes okok miatt. Sajnos nem tudok visszaolvasni, mert nekem is kisbabám van, ezért nincsen sok időm, remélem, lesz aki válaszol.

Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire népszerű, és mennyire elismert mind szakmailag, mind emberileg. Alaposan vizsgál? Rugalmas? Nem pénzéhes (ez nem feltételezés, csak ugye tudjuk, hogy nagyon sok nőgyógyász az...)? Emberséges?
Milyen gyakran van egy héten magánrendelése és mennyiért?

Nagyon fontosak lennének az információk, úgyhogy nagyon megköszönöm előre is, ha válaszoltok nekem.

Üdv Norka
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:39-kor.
Vendég

Norka27!
Én nála szültem 2 gyereket. 2006 márc.-ban a 2.-at. Akkor 6000Ft volt a privát remdelésen a tarifa és mi ennek a 10-szeresét adtuk neki a szülésért. A maszek rendelőbe mindig csak kedden hívott, így gondolom csak egyszer rendel egy héten. Én meg vagyok vele nagyon elégedve. Rendes, alapos, kedves. Én már kb 1996-97 óta hozzá járok. Az apja is nőgyógyász és 2004 óta nem emelt a tarifán. Én eddig nem csalódtam benne. Meg kell jegyezzem, hogy a többi doki is kiváló. Remélem segítettem.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Merci, Veronikusz, Györgyi, Dorka!
Szépek a babák!!!!
:lol:

Kriszta!

Hú... Nálunk ilyen még nem volt, de nekem is rosszulesett volna... De biztos nem azért csinálta, hogy bántson... Csak hát az anyai szív :lol:

Veronikusz!
Tök jó a vonalzód!

Györgyi!
Kösz a jó tanácsokat és az infót a gyógyszertárról és a szélcsőről. A szélcsőről csak annyit, hogy apa olvasván a véleményed nem merte este alkalmazni Martinnál. Adtam neki azért a Boironos hasfájás bogyit, remélem valamennyit érni fog neki. Jövő hétvégén elmegyünk a Lajos utcai gyógyszertárba. Nyitva van szombaton?
Én egyébként Kerepesen lakom, az Örstől kifelé a régi 3-as mellett, de előtte Zuglóban laktunk a Csertő utcában az APEH-el átlósan szembe.

Nyugalmas, átalvós éjszakát mindenkinek!

Durcáéknak külön pusszancs!!!

Dorka!
Tök jó, hogy jelentkeztél! Wow, Bence 7240 gramm?! Nem semmi, és megnyugodtam, azt hittem Martin sok a maga 6860 grammjával, de nem, Bence ráadásul később is született 1 héttel :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronika!

Nagyon Boldog Névnapot!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Veronikusz
Boldog névnapot! SZépeka lányaid és ahogy látom súlyra nincs túl sok különbség közöttük. Kata olyan Olicska alkatú! És nektek mekkora ágyatok van!!!!!

mTünde
Köszi, remélem nekem is hagyni fogják, h vödörben fürdessek. Szeretnék alapítványi szobába menni, mert a férjem sokat bent lesz velem, nagyi lesz itthon Olicskával. Úgyis olyan keveset látják egymást. De persze ők is sokat bent lesznek. És nekem semmi gondom azzal, hogy jön a családom látogatni. Nem hiszek a nagy sterilitásban.

Györgyi, Steffi
Bocsánat, de ha az Árpád hídon jössz át Budára akkor ott balra kell fordulni (jobbra kifelé mész a városból) az már a Lajos utca eleje, illetve ott még Pacsirtamező utcának hívják! Jázmin nagyon szépen kerekedik, lassan hurkás lesz, ha jól látom, hát látszik az a sok cicizés! Tudod, hogy mekkor fejkörfogattal született, csak azért mert írtad, hogy lassan tágultál te is. És itt azon kívül, amilyenek mi vagyunk, még a fejkörfogat számít. Olicska 37 cm.es fejjel született (vagyis nem tudott átbújni ugye).

Satuk
Olíviának kb. 3 hétig volt köldökcsonkja és itthon is fürdettük már bőven (na persze a folyóvíz is éri ahogy ők fürdetik), szóval ezt nem vezem majd be tőlük! Úgysem lesz más dolgom, minthogy a kisfiammal törődjek, remélem!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziaszotok Lányok!

Emlékszem, hogy a múltkor mondtátok, hogy melyik gyümölcsöt és zöldéséget, illetve milyen kajákat nem lehet enni szoptatás alatt.
Csak sajnos nem emlékszem mindenre, és nem jegyzeteltem :cry: , pedig kellett volna!

Nincs valakinek egy listája erről?

Előre is nagyon köszönöm!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsaboszi!
Általában azt szokták mondani, hogy a "K" betűs zöldségeket nem szabad, mint: káposzta, kelképoszta, karalábé stb. Mert ezek puffasztanak. Bár a krumpli is "K" de azt lehet, hisz az az első zöldségféle amit szoktak adni a babáknak. Remélem jól mondom! :D

Lányok!
Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat :D és a lányok dícséretét. Én is csak csodálom a ti lányaitokat és fiaitokat. Olyan jó őket nézegetni. Nagyon kis édesek. Kérünk is még képeket!

Eszesmerci!
Sajnos az ágyas kép nem itthon készült a mi kis 160-as ágyunkon, hanem egy céges úton Milánóban. De jó is volt az az ágy! Általában 4-en eludtunk benne. (és kényelmesen !!!! :D)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Durca de jó, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoztál! Továbbiakban is megy a drukk és nagyon sok puszi!

Csajok nagyon szépek a gyerkőcök!!!!!!

Remélem mindenkinek jól a telik a hétvége!

Mi egész hétvégén vendégeskedünk és vendégségbe megyünk :lol:

Puszi
marcsim

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?