Sziasztok!
Ezt a termést!

Tényleg nagyon nehéz bepótloni, ha az ember „hiányzik az előadásokról”. Bocsánatot kérek előre, is de nem ülhetek itt sokat, így nem biztos hogy mindenre reagálok.
Én is úgy gondolom, hogy a Baba választ minket!
Eni,
Miért kisfiú költözik hozzátok? Mesélj!
Ha minden jól menne, akkor mi is szerdán megyünk ctg-re, vagyis mennénk! Most este is hívnom kellett a hematológust, annyira aranyos úgy aggódik, és hétfőn vár minket!
Ja a
rémtörténet, hát elolvastam a történetet, és hát kísértetiesen emlékeztetett egy filmre. A Férjem imádja a Helyszínelőket, és abban volt ugyanez a történet, hogy a kislányt megtalálták a wc-ben (csak az egy vidámpark volt) és le volt vágva a haja és fiú ruhában volt, és borzasztó történet, úgyhogy nem is folytatnám.
De ha ez nem is történt meg itt Magyarországon, akkor is jobb nem ott hagyni sehol egyedül a Babákat, mert az ördög sohasem alszik! És ebben a világban egyre több a bolond!
Merci, 
Nagyon sajnálom, ami veled történt, és szorítok, hogy most minden rendben legyen veled!!! És ne legyenek még rossz emlékek sem!
Szép a pocak!
Kriszta,
Aranyos vagy, de a szombat az vasárnap! De én azért remélem, hogy hétfőig nem lesz semmi!
Steffi,
Neked is puszi!
Tünde,
Hogy sikerült a vizsga?
Tényleg nagyon aranyos volt Veled a mütősfiú! Hogy nézett ki?
Gabboka,
Elküldtem neked is a listákat. Voltunk előadáson a kórházban, és ott adtak két listát, hogy mit kell vigyél magadnak (meg hogy milyen leleteket kell előkszíteni, külön tenni,ami kell) és a babának, és abban benne van hogy ők mit adnak.
És egy másik papíron meg az volt, hogy ,hogy zajlik itt a kórházban az anyakönyveztetés folyamata. Ezt is elküldtem!
Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk! Hát nem tudom, most jó hogy itthon lehetek. De azért jobb lenne ha már kint lenne a Pici hercegnő és minden rendben lenne, de azért az is jó hogy várunk hétfőig, mert akkor már itthon lesz a doki. Szóval jó is és nem is!
Rejudit,
Köszönjük az oldalt!
Mindenkinek jó hétvégét!
Puszi
Ancsa