Eni,
Hát a doki mondta, mivel a méhszáj még zár! De baba azóta is folyamatosan mocorog!
Mit ettél? Mi kint voltunk sétálni a Rómain, és beültünk egy cukiba, amit már rég kinéztünk, és nagyon bejött. Pedig az nálunk nagy szó, mert nagy Daubner (Szépvölgyi) imádók vagyunk!
De ez jó hely! Megyünk máskor is! És mivel mondtátok, hogy a szoptatás alatt nem lehet csokizni, és kávé sem jöhet (bár anélkül ki fogom bírni), ettem egy dobos tortát és egy kokuszos sütit és ittam egy capucinót! Így nem csodálkozunk a méreteken!
Gabboka,
Aranyos vagy, köszi! Így bálna testtel!
Akkor beszéljük meg, hogy 24-én találkozunk!!! És úgy lesz!!!
Küldök két képet a kuckóról, de először még nem itt lesz! Hanem a kiságy a hálószobában van összerakva, és majd még küldök képet, de most itt van a szárító a szoba közepén! Ok?
Biztos TE is kapsz hamarosan rózsát!!
Ildi!
Gyönyörű rózsa!!!
Nagyon édes férjed van! Olyan jó, hogy ilyen jó párjaink vannak!
Illuska,Akkor szorítok, hogy tovább javuljanak a gyerkőcök!
Puszika Nekik!!!
Mano4,
Aranyos vagy, igyekszünk akkor reggel bejelentkezni, bár a reggel nehéz, de délelőtt majd próbálok jönni! De mivel a holnapi nap amikor tuti itthon vagyok. Van egy két dolog amit még meg kell csinálni! Mert ugye szerdán megyünk megint a kórházba. Szegény férjem, minden nap lecipeli a cuccot és aztán fel!
Ma megmutattam neki, hogyan tud ide bejönni, hogy ha lenne valami, akkor informáljon Titeket!
Nem válaszoltatok!
Szerdán ki jön ctg-re?
Senki?
Puszi
Ancsa

[/url]