A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Gigi!
Megnéztem a fertin:
Mensi után száraz, majd krémes lesz, aztán vizes, ez válik tojásfehérjeszerűvé, ahogy közeledsz a pé.-hez, pé. után általában gyorsan újry száraz lesz. De még a ferti is azt írja, hogy ez nem szentírás... Ennyi...

meri

Sziasztok!

Ma nagyon roszz híreket kaptam a munkahelyen, abban reménykedtünk, ha jön a baba kapunk szolgálati .lakást, de sajna esélyünk sincs. Tehát neki kell állnom valami jó albérletet keresni, ha esetleg valaki tud valamit légyszi szóljon, azért nehéz a helyzet mert számlát kell vinnünk róla, hogy kapjunk támogatást. Remélem azért 2 hónapon belül sikerül, mert óriási pocakkal már nem nagyon akarok pakolászni.

A babu jól van, csak még mindig nem szereti, ha eszek. Ma beszéltem a védőnővel is, jövő kedden mehetek és kapok kiskönyvet.

Meri! Most az nem baj, hogy neked minden két napig tart, csak tartson.
Tök jó volt olvasni a listát a csatlakozásokról, nem tudom miért.

Little! Igencsak tájékozott a férjed, de mondjuk már van egy kis tapasztalata, biztos ugyanilyen voltál, amikor Manót vártad. És egyenlőre még a görbéd is úgy akarja, hogy legyen baba.

Éva! Nem mondod, hogy csináltál egy másodikat is? Most már bírd ki hétvégéig…HA annyira szeretnéd, akkor csinálj mindent úgy mintha nem lennél terhes, nem gondolom, hogy ha meginnál este egy pohár bort az kárt tenne a babában, meg ha nem gondolsz arra, hogy esetleg terhes vagy, akkor meg miért ne ihatnál? (Nem ér azt gondolni, hogy de mi van, ha mégis ott van a baba, ha nem is gondolok rá.)
Mit értesz azon, hogy megszúratod a pocid? De akármit is, nem gondolnám, hogy öreg vagy a szüléshez és a korod miatt akármi probléma lehetne.
Holnap szorítok apának, hogy minden rendben legyen!
Most az jutott eszembe, hogy esetleg mégsem kéne várni hétvégéig, mert apa a dokinál Eszternek már szerencsét (vagyis babát) hozott, hátha neked is.

Titi! Ne törődj az LH teszttel, ha holnapig még esik egy picit a hőd, a ferti át fogja rakni a pé-t. Én azt olvastam valahol, hogy az LH teszt alapján lehet legkevesebb nőnél pontosan meghatározni a pé-t. Csak a nagyon „átlagos” nőknél működik.
Én a helyedben még biztosan nem adnám fel ezt a hónapot, szerintem beszéld rá apát még ma meg holnap, holnapután egy kis összebújásra, még akármi lehet, még negyon csak a ciklus közepe felé haladsz.

Eszter! Azért ne dolgozd agyon magad, vigyázz nagyon. És mi türelmesek vagyunk. Mikor mondod meg bent? Nehogy túlhajszoljanak, mert nem tudnak róla.

Ildikó! Nagyon csodálom a sok erődet, amivel mindenkinek tudod adni a jó tanácsokat, miközben te is legalább annyira akarod a babát, mint akárki más a topicban.

Gigi! Válasz a körkérdésre: Nekem akkor szokott nyúlós lenni, amikor a hasam is jelzi a pé-t. Valahol olvastam, hogy még nem késő akkor sem, bár biztosabb lenne a baba ha a ragacsos előtti nap lenne szeretkezés. Csak hát senki nem szól, hogy holnap nyúlós lesz…

Krisztinka! Nem voltál naív, először szerintem mindannyian azt hisszük, hogy elsőre össze fog jönni. Te most tartasz a bezezg aki nem akarja, annak egyből összejön korszaknál, ha visszaolvasnál a kezdetektől tapasztalhatnád, hogy legalább egyszer ezt szinte mindenki leírta, de egy idő után ebbe bele lehet törődni. A hőmérőzés biztosan sokat fog segíteni.

Puszi mindenkinek!
verzsike

Csak gyorsan benéztem, hogy elmeséljem, hogy mit mondott Bence, aki éppen a kádban csücsül.
Szóval ül a vízben szét tett lábakkal, majd nagy csodálkozva azt mondja "kilyukadt a kuki"! :D
Annyira édes volt!
Vendég

Sziasztok! Ma nem tudok sokáig maradni, csak gyorsan jövök és írok néhány gondolatot. Vár a férjem. :oops:
Semmi jel. Nem érzek semmit, nem jött meg még mindig, a hőm kesze-kusza. Ja, és folyamatosan "lövöldözünk a vakvilágba" :lol: :lol: :lol: Nem adom fel!!!! Holnap a m.helyemről küldöm a hőmet. Készüljetek! Őskáosz! :shock:
Éva! NAGYON KÖSZÖNÖM A FANTASZTIKUS GÖRBÉT!!!! Csak csodáltam és csodáltam. Remélem, az enyém azért nem lesz ilyen hosszú....
Krisztinka! Ne ijedj meg! Én sem vagyok tudor. Olvastam a hőmérőzésről, számolgatásról meg a mindenféle jelekről.... de nem gondoltam volna, hogy ezt mind figyelem is majd magamon. (2 hónapja sincs, hogy vizsgálgatom magam.) Nem vagy egyedül. :lol:
Meri! Nagyon kiszámoltad nekünk a babákat... és mi van akkor, ha valaki többet választ a polcról?! :wink:
Sziaaa Anna! Gyere gyakrabban!!! Hiányoztál!
Titi! Dokihoz még nem megyek. Viszont veszek a napokban E vitamint és néhány tesztet a gy.szertárban.
A tesztelést nem kapkodom el. Egy ideig nem csinálok újat.

LÁNYOK!!!! LAZÁBBAN VEGYÉTEK A DOLGOKAT!!!
Csodaszép estét kívánok nektek! Rohanok. Hmm, az enyém jó lesz.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sziasztok!
Vendég

Little!
Ééééédes lehetett! :)

Mo!
Na! Ne legyünk telhetetlenek! Mindenkinek egy! Gigi miatt nem akartam véletlenül sem többet, nehogy megijedjen, hogy neki jut több.

meri

Anna! De jó, hogy jelentkeztél! Gyere gyakrabban, és ne szomorkodj!

Titi! Ha ez megnyugtatt, akkor nekem az LH teszt semmit se mutatott. A 11. naptól a 15. napig csináltam, de még csak halvány csík sem volt. Valószínűleg azért, mert csak a 18. nap tájékán volt pém. A ferty is ekkorra tette, és én is ilyenkor éreztem.

Erzsi! Nem egészen értem, most akkor hol laktok, hogy albérletet kell keresnetek?

Eszter! Ne hajszold túl magad! A doki miatt meg ne aggódj, minden rendben lesz!

Gigi! Én a váladékkal nem nagyon foglalkoztam, mert azt írják, hogy akció után 24 óráig nem értékelhető az eredmény, mert akkor még jöhet onnan más is.

Mo! Az tök jó, hogy még nem jött meg! Akkor itt még minden lehet! További szép estét! :lol:

Éva! Szerintem most már dugd el a teszteket, legalább hétfőig! :D A képet meg nagyon várom! Gigitől is!

Meri! Én egy babát akkor levettem a polcról, mondjuk egy rózsaszín ruhásat! :wink:

Ildikó! Megpróbálom megfogadni a tanácsodat, és csak 25-én tesztelni, ha addig nem jön meg! Bár ha a párom nagyon erőszakoskodik, nem biztos, hogy ellen tudok állni. :lol:

Ági! Mi van veled? Ma nem is jelentkeztél! :cry:
Vendég

sziasztok!bocsi hogy nem jöttem eddig de ez az utolso hetem mielött elmegy a férjem meg közbe jön kisgyerek is akire vigyázok!jövöhéttöl már tuti leszek,de most ne haragudjatok amiért kicsit még nem jövök!baba az nincs hiába vagyok negyvenedik napon ugyanis decemberbe nem volt semmi amiböl baba lenne!majd jövök és mesélek!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Szijjjjjjjja, Virág!!!!!!
Úúúúúúúgy hiányoztál!!!!!! :)

meri

Jól van, Virág! Használd ki az együtt létet, amíg még lehet! De aztán tényleg gyere!!!

Little!
Értettem: tiéd egy rózsaszín baba!!! :)

meri

Hello!

Little! Most is albiban lakunk, csak a babával ez a lakás nem lenne jó, a számla meg azért kell, mert amíg nem ad a honvédség szolgálatit, addig fizetnek albérleti hozzájárulást.

Bocsi, hogy panaszkodom, de ma egész délután teljesen rosszul voltam, azt hittem már kezd jobb lenni, erre úgy fáj a gyomrom, mint eddig még nem, meg állandóan hánynom kellene, csak nincs mit. Nem tudom meddig fogom ezt bírni. Most megyek is aludni, hátha reggelre jobb lesz.
Jó éjt mindenkinek!
verzsike

Pocisok, nyugodtan panaszkodjatok!!! Én csak viccből mondtam, hogy nem sajnálunk titeket! :oops:
Erzsike, sajnálom, hogy nem vagy jól! Ilyenkor tényleg a pihenés, az alvás a legjobb....

meri

Sziasztok Lányok!

Virág!
Annyira örülök, hogy újra itt vagy! Töltsd csak ezt a hetet a pároddal és utána gyere!

Erzsike!
Babával több esélyetek lesz lakásra. Tudod, mi is szolgálati lakásban lakunk egyelőre.
Gondolom a következő félévben is összeül nálatok a lakásbizottság. Hidd el a babának nem lesz szüksge másra mint a szüleire. Gondolod, hogy nem férnétek el a jelenlegiben?
A rosszullét nekem mind a háromszor a 11. héten szűnt meg, egyik reggel egyszerűen arra ébredtem, hogy tökéletesen érzem magam. Hidd el nem fog sokáig tartani. A 4-5-6. hónapban az ember olyan határtalanul boldog és annyi energiája van!

Meri!
Én kérek szépen kettő babát!! Mindegy milyen neműek nincsenek kikötéseim csak egészségesek legyenek és jöjjenek már!!!

Éva

Kép
balimama

Jóóóó regggelt!!!
Csak jöttem gyorsan, hogy megmutassam, hogy mégsem romlott el a görbém!!! (Apró örömök az életben... :lol: )

Kép

Éva!
Jó lesz a két kis nyuszó? És akkor a polcról valakinek mégis kettő jut. :) Mo?

Kép

meri

Jó reggelt!

Csak egy gyors bejelentkezésre van időm.Mátol van otthon net,ha lesz időm elmesélem a sztoriját,nem semmi. :evil: Nagyon arik vagytok,hogy így féletetek,nem dolgozom magam halálra,és igyekszem sokat,többet pihizni is.Este mondjuk nincs választási lehetőségem,ahogy ágyat érek alszok.Nem sikerül megnézni egy filmet,vagy dumcsizni,mert már alszom is.Egyébként megvagyok,bár hízni biztosan nem tudok egyenlőre,inkább fogyni.A csütörtökön borzastóan szeretnék túllenni.Egyébként végig dolgozni szeretnék,sőt ha megszületik a baba akkor is,csak akkor otthonról.nem annyira kedv miatt,inkább anyagi okokból.De nyilván majd alakul,hogy minek hogyan kell lennie.De én így tervezem.Nem akarom sokáig titkolni idebent,csak előbb mégis lásson doki.

Titi!

Annyira átérzem ami most benned zajlik.Nagyon mellettted vagyok így a távolból és rengeteget gondolok rád.Szerintem az LH-teszt nem egy szentírás,bár sosem próbáltam.Én elég jól kiigazodtam a testnedveimen,de a hőm is azt támasztotta alá,úgyhogy szerintem az a legnagyobb kapaszkodó, a hőgörbénk.

Meri!

Dehogy értettelek félre. :D A tündérlétrás írásodon én és a férjem is könnyeztünk,annyira szép volt.

Éva!

Tesztelsz minden nap? Mondjuk van ilyen,de még annyira korai.Én azt mondom várj egy kicsit.Annyira biztató a görbéd és a közérzeted is,és hogy a férjed dokihoz megy,ez annyira kisérteties hasonlóság,remélem egyformán ,jól végződik.

Erzsike!

Ajánlottad a főtt krumplit,amit azóta kívánok,de mire hazaérek és elvégzem a házimlót nem sikerül megfőznöm.Hétvégén krumplit főzök. :lol:

ViráG!

Örülök,hogy jól vagy,apázz csak,amíg lehet,de aztán gyere közénk. :wink:

Mo!

Ez a lövöldözünk a vak világba nagyon jópofa.Neked is sok sikert,és mint azt a többiek is írták már,attól,hogy rendszertelenebb egy ciklus ugyanúgy jönnek ám azok a babák,csak nehezebb kiszámolni mikor.

Kép

Kép
anubias

Főnök :evil: ,később folytatom,mindenkinek írok ám. :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok, Lányok!

Meri, nagyon aranyosak a babák :) – én kiválasztottam a jobb alsót – ugy-e annál teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány?

Erzsike, amig másokat bátoritok, addig nem marad időm arra, hogy magamat őröljem :D – úgy, hogy mondhatnám azt is, nagyon szerencsés vagyok, hogy köztetek lehetek :D
Remélem ma már jobban érzed magad, mint a tegnap – és persze, hogy más nem sokáig fog nyúzni ez a rosszúllét.

Little, annyira aranyos lehetett Bence :D – mindenképp gyere még ilyen sztorikkal, mert engem nagyon fel tud dobni :D
Tudom, hogy nagyon nehéz megállni tesztelés nélkül - erre élő példa vagyok én is :D – adom a tanácsokat, hogy mikor lenne a legideálisabb, pedig én is teszteltem azelött – egyszerűen nem tudtam megállni :D

Mo, ezt szeretem, hogy nem adod fel!!! – nem akarok belekontárkodni az életedbe, de szerintem is jobb lenne, ha kivizsgáltatnád magad. A dokim régebb azt mondta, hogy van olyan hormonalapú tabletta, ami nem fog.g., de helyreteszi a ciklust – nem kérdeztem mire gondolt, de az ilyeneket amúgy is jobb kivizsgálás után szedni.... – persze, mindez csak akkor érvényes, ha nem azért kell menj ebben a hónapban a dokihoz, hogy megmutassa a babót :D
Várom a görbédet!!!!

Virág, érezd nagyon jól magad apával, és amikor már több időd lesz, mi nagyon várunk vissza!

Meri, ugy-e megmondtam!!!! Szuper görbe! Csak igy tovább!!!!

Még jövök,
puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Jó reggelt lányok!

Ma reggelre a hőm olyan mélyrepülésbe kezdett, mint még soha! Szóval, talán még csak most jön a pé!!! Ma veszek egy újabb doboz LH tesztet, mert az 5 db elfogyott! :(

Eszter, de jó, hogy van már otthon neted, így tudsz jönni gyakrabban.

Nekem a férjemnek kiadtak valami frissítést a játékhoz... szerintem otthon még annyi időre sem fogok tudni géphez ülni, mint eddig. :(

Meri, ez a görbe nagyon szépen alakul! A végén Te leszel a következő +-at tesztelőnk! Na persze Évával együtt!

Éva, ma megy a férjed, ugye? Mikorra lesz eredményetek? Ugyanúgy mára, mint Eszteréknek?

Little, ez a "kilyukadt a kuki" hát, majd' szétröhögtem magam! Nagyon édes! Olyan ennivalóak ezek a gyerekek!

Verzsike, hogy érzed magad ma reggel? A lakás remélem megoldódik... ha gondolod, van egy ismerősöm, aki számlásan adja ki a lakásukat a Füredi lakótelepen, csak szerintem laknak benne. De azért egy kérdést megér, ha jó lenne nektek. 1,5 szoba...
De nem igazán értem, miért kell a mostaniból elköltöznötök?

Mo, hogy állsz a nyílászárókkal? Találtatok már megfelelőt?

Anna, tényleg nagyon ritkán jösz mostanában. Csak nem bitorolja a gépet nálatok is az urad? :)

Kép

KépKép
titi_27

Gigi, a váladékkal kapcsolatban: nem lehet senki után pontosan igazodni, mármint, hogy elötte vagy utána van.... a lényeg az, hogy amikor a váladék hasonlit a tojásfehérjére, az az időszak a legtermékenyebb egy nőnél. Az, hogy a te szervezeted hogy működik, a görbével összehasonlitva jöhetsz rá a legjobban.

Titi, az LH tesztet hagyd a fenébe! Tudod, a tegnap olvastam, hogy egy nőről az öltözködési stilusából is meg lehet állapitani, hogy mikor van a termékeny időszakában - olyankor szexisebben öltözik :D - ennyi erővel azt is figyelheted, hogy mikor van kedved szexisebben öltözni :lol:

Eszter, már nagyon várom, hogy jó hirekkel gyere a dokitól :D - biztos minden rendben van, de mégis jobban megnyugtat, ha már a doki is látta :D

Éva, nagyon aranyos babákat kaptál Meritől :D

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Ildikó, a múltkor kérdezted... ezeket a fél fokokat hagyományos lázmérővel mérem, és mivel a 36,2 alatt van, de 36,1 felett, így inkább ezt a felet írom be.

KépKép
titi_27

Jó reggelt Lányok!

Meri!
Köszönöm! A két baba pont jó lesz! Most, hogy belegondolok Eszter sem tudja még hányan vannak!!! :lol: Az a lényeg, hogy minden rendben legyen.
A görbéhez gratulálok! Ez a legjobb görbe,amit mostanában láttam! Ott szép kis beágyazódás, az azt kísérő pecsételéssel! Ugye már nem akarod kivárni a márciust?!

Mo!
Egyetértek Ildikóval. Szerintem sem ártana beszélni egy orvossal. Ezzel nem veszíthetsz semmit, de lehet, hogy sok időt megspórolhatnál. Persze lehet, hogy már unod, hogy ilyen sokszor leírtuk az elmúlt napokban.

Eszter!
Már nagyon várom az új vonalzód, mert az azt jelenti, hogy holnap minden rendben lesz. És miért ne lenne?! Remélem, hogy minden a legjobban alakul és tényleg bírni fogod a munkát végig és remélem, hogy a munkahelyeden is megfelelően fognak hozzád állni!

Ildikó!
Lassan kérjük az új görbét!! Olyan jó olvasni a írásaidat. Nekem is nagyon sokat jelent, ogy bátorítjuk vígasztaljuk egymást. Szerintem ezért van, hogy hétvégén egy kicsit pesszimistább vagyok, hiszen ilyenkor kicsit pang a topik.

Rólam annyit, hogy a hőm nem akar emelkedni, pedig én ezt szeretném. :cry: :cry:
Apa volt reggel leadni az anyagot. Jó tapasztalatai vannak, mindenki nagyon tapintatos és udvarias volt. Eredmény 11-kor lesz.
A görbém, ami nem nagyon akar görbülni:
Kép

Éva

Kép
balimama

Na, Éva, akkor várjuk a 11 órát. De biztos vagyok benne, hogy nincs azokkal a kiskatonákkal semmi probléma!

A görbéd pedig bízzunk benne, hogy el kezd lassan emelkedni. Jaj, de szép az a 11-i leesésed!

Lányok, ki milyen hőmérővel méri a hőjét? Lehet, hogyha megjön, átállok a digitálisra, és csipogásig fogom mérni, talán az biztosabb eredményt fog adni.

KépKép
titi_27

Eszter, hányra mész dokihoz???

KépKép
titi_27

Éva,Meri!

Nagyon szépek a görbék,borzasztóan szorítok.Egyébként az én hőm sem azonnal szökött magasra,csak a végén,úgyhogy ezek csodásak. :D

Titi!

Én digitálissal mértem,de nem 1 csipogásig,hanem amig meg nem állt.

Éva!

Bizti minden rendben apával,de azért gondolok rátok és várom a híreket.

Ildi!

neked is közeleg a pé,remélem követsz és még simán egy időben szülünk. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Titi!

negyed 11-re

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Jajj, ma nagyon jó kedvűen jöttem be dolgozni :D

Titi, bizony a kedvesem este meló után leül a géphez, és éjfélig fel sem álll :? Na jó, néha azért igen :oops:
Én is hagyományossal mérem, valahol azt olvastam, hogy az jobb, de ki tudja... Azt szerettem volna megkérdezni Tőled, hogy kb mennyibe kerül ez a mikroszkópos cucc? Lehet veszek én is :roll:

Éva, jól olvastam már 2x teszteltél? Nem mondom, hogy sajnálom, mert ez semmit nem jelent! A görbéd pedig továbbra is nagyon szép! Ohh, annyira drága vagy, hogy írni akartál már az iwiw-en, teljesen meghatódtam :oops: De persze tudom, hogy milyen lassú az oldal, én is utálom...

Eszter, én még mindig a hatása alatt vagyok annak, hogy babád lesz :D Ooooolyan jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy!

Meri, én is lekaptam egy babát, nem néztem oda és úgy, mert a neme mindegy már nekem is :D

Valamit még akartam írni, de elfelejtetem :roll: Na majd késöbb...
Vendég

Eredetileg nem akartam megirni, hogy ne keltsek zűrzavart jöztetek, de azért mégis leirom: ma este megpróbálok soron kivül bejutni a dokihoz. Arról van szó, hogy valami nem igazán tiszta velem:
1. a mensi után naponta fáj a fejem és szédülök
2. a hőm a mensi után ugyanott stagnál - se fel nem szökött, se le nem ment a múlt hónapi görbe alá
3. ma reggel teszteltem egyet, és pozitiv lett - halvány, de azt hiszem jobban látszik a csik, mint a másikon - a kolléganőmmel is megvizsgáltattam, és ő is látja a csikot, tehát nem csak odaképzeltem.

Lányok, lehet, hogy még nem ürült ki a szervezetem?

KépKépKép
ildiko74

Ildi! Úristen, gyorsan menj is dokihoz. Ennyi idő után már tuti, hogy kiürült minden!!! És ha most + lett a teszt, ráadásul erős +, akkor bármi lehet! Gyere este, hogy mi volt, kérlek!!!!!!
Vendég

Anna, nem monhatom, hogy erős pozitiv, hanme hogy erősebb, mint a múltkor

A doki, akinek nagyon jó UH gépje van, nagyon foglalt, de ha este megvárom, amig végez, biztos fog fogadni...

KépKépKép
ildiko74

Igen-igen úgy értettem, csak olyan izgatott lettem :shock: :shock: Nagyon-nagyon szorítok Neked este!!!
Vendég

Köszi, Anna! Aranyos vagy. Én nem merem annyira beleélni magam, mert félek a csalódástól. Ezért a páromnak is azt mondom, hogy csak azért megyek dokihoz, hogy adjon valami vitamint.

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Annyit hozzászólást termltetek este óta, hogy alig győztem visszaolvasni. :roll:

Na a hőmérőzésemről annyit, hogy ma elfelejtettem, ráadásul este apa azt mondta ne csináljak ilyen hülyeségeket, és már kezdek olyan lenni, mint anno a barátnőm. Meg, hogy a természetet nem lehet befolyásolni és ha jönni akar az a baba, akkor jönni fog, de lehet, hogy nem most, hanem csak 1 év múlva, meg ha ennyire akarom , akkor azért sem fog összejönni. Meg ő is így mindig olyan kudarcnak éli meg, hogy már megint megjött, mert lehet, hogy ő miatta van az egész és ő a nem jó. Szóval egy kicsit helyre tett az este, de igaza van. :lol:
Nézzem meg, ott van Gergő milyen édes és ő igazán szerelem gyerek, nem szabad így görcsölni, és tanuljunk az ismerősök hibáiból, hogy már csak gyereket gyártottak, semmi élvezet a szexben. Na én ezt nem akarom, úgyhogy én olyan példa szeretnék lenni köztetek, aki nem figyeli a görbéket, mert sajna tényleg nem tudjuk befolyásolni a természetet.
Egyébként a sosr azt akarja, hogy ne hőmérőzzek, mert a feri sem enged beregisztrálni, pedig mindet jól csinálok, meg csak 2 dolgot kell beírni!!!

Ja szerintetek az befolyásolja a dolgot, hogy nekem még szivárog tejcsi a cicimből ha megnyomom, pedig már lassan fél éve nem szoptatok?

Íme néhány kép Manóról:
Kép

Kép

Kép

Little! Irtó édes lehetett a kisfiad, amikor ezt mondta! :lol: Már én is nagyon várom, hogy az enyém is beszéljen!

Erzsike! Nekem kb. a 12. hétig volt hányingerem, de szerencsére csak este. Kitartást!!! Már nem sok van addig és utána meglátod nagyon jó lesz. Én nagyon élveztem a terhességet, szerencsére nagyon jól voltam végig és pocim sem volt nagy!

Eszter! Én csak a 12. hét után mondtam meg a munkahelyem, hogy babát várok, mert hát annyi rosszat hall az ember, hogy elmegy a baba a 12. hét előtt, persze utána is történhet bármi sajnos. :cry:
Vendég

Ildi! Húúúúúúúúú de izgulok érted, remélem baba van a pociban!!!
Este mindenképpen jeletkezz mi volt!

Mindenkinek szép Napot!!!!

Kép
Vendég

Ildikó, jaj, de várom már az esti UH-t!!! Te is jól tudod, mik az esélyeid. Én nem mondok semmi, meglátjuk, de mindenképp 50-50% az esély a babára!!! Nagyon sokat fogok Rád gondolni!!!

Anna, PG/53 a minimikroszkóp neve, gyógyszertárban lehet kapni, ez olyan 2500 Ft körül mozog. Most LH tesztet is vettem, az sajnos csak 5 db, és annak is ekörül mozog az ára. Sajnos nekem eddig egyik sem bizonyított.

Krisztinka, reméljük, hogy nem lesz szükséged a hőmérőzésre, és anélkül is sikerül a baba. Viszont ha még szivárog a tejed, akkor – bár nem vagyok nagy tudója – valószínűleg magas a prolaktin szinted, és ez meggátolja a teherbe esésed. Éva is szedte a bromocriptint, én is, és elapadt tőle a tej, és remélhetőleg odabent is rendben van most már minden. Talán egy kérdést megér a dokitól.
Ha biztos vagy benne, hogy van pé-ed, és meg tudjátok oldani, hogy az egész ciklusban 2 naponta rendszeresen együtt vagytok a pároddal, akkor tényleg fölösleges a hőmérőzés! Én azért még mindig amondó vagyok, nem árt figyelni a hőnket, így biztosabbra tudunk menni, és esetleg hónapokat meg tudunk spórolni!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Nem tudom mit mondjak, mert nem akarok még reményt kelteni benned, nem szeretném ha csalódnod kellene! De tudod, hogy nagyon-nagyon szorítok! Tudod, hogy vannak csodák! Nagyon várom, hogy este valami bíztató hírt hozz nekünk!

Krisztinka!
Gyönyörű szép a Kismanód!!!
Az, hogy a szoptatás után fél évvel még van tejed, az normális. Nem biztos, hogy akadályozza a fogamzást, de elképzelhető. Nálam is ilyenre gyanakodtunk. Kb. 3 hétig szedtem rá gyógyszert és most normális a prolactin szintem. Tudod, hogy vannak, akik szoptatás mellett is terhesek leznek és még szoptatják a babájukat a terhesség alatt is.

Éva

Kép
balimama

Annyira jó, hogy megértetek, és tudjátok mi játszódik le bennem.... félek reménykedni, és ezt ti is tudjátok. Ezért is irtam le nektek, mert tudom, hogy ha valami egyébtől vannak ezek a tűneteim, akkor sem gondoljátok azt, hogy bolond vagyok....
Köszönöm, hogy gondoltok rám.

A múltkor a kolléganőm ehhez a dokihoz este fél 10-kor került be (csak igy, programon kivül), igy nem igérem, hogy ma irni fogok nektek.

Krisztinka, nagyon aranyos a Manód :) - és nagyon értelmesnek is látszik :D

Titi, én csipogós hőmérővel mérem a hőt, de ha a tiéden látod, hogy két szám között van a hő, akkor szerintem maradj meg ennél.

KépKépKép
ildiko74

Ja egyébként én nem tartom hülyeségnek a hőmérőzést, nehogy félreértsetek!!! :roll:
Vendég

Eszter, nagyon várom már, hogy gyere!

Éva, nincs még eredmény?!

KépKép
titi_27

Krisztinka, mi az a szerkezet, amiben a csodaszép kisfiad ücsörög? Nagyon jópofa!!!

KépKép
titi_27

Krisztinka, én is úgy mérem a hőmet, hogy otthon egyáltalán nem beszélek róla, és az együttléteket sem irányitom, de igy legalább meg tudom figyelni, hogyan működik a szervezetem.

KépKépKép
ildiko74

sziasztok,
csak egy gyors bekukk mert szét vagyok csúszva ,ki sem látszom a melóból :?

ildi,
én is gondolok Rád nagyon erősen.nem tudlak se bíztatni se lehúzni csak drukkolni de azt nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!valamint azt akartam veled megosztani hogy nekem 2 héttel műtét után még + volt a tesztem :shock:

csajok ne haragudjatok de többre nem tellik most csak ezt mindenképpen meg akartam írni ildinek.ja és persze reggel teszteltem egy atomnegítvat a 24.napon :lol: :lol: :lol: :lol: következőt majd pénteken 8)

cupp
gigi
Vendég

Titi! Köszi a bókot! Amiben ül az az etetőszék alja, apa egyszer megmutatta neki , hogyan kell belemászni, aztán már egyedül is megy.

Ildi! Erre én is gondoltam, de nekem csipogós hőmérőm van. Te mikor méred?

Egyébként apa is nagyon szeretne kistesót, de csupa aggodalom, hogy egészséges lesz-e, minden oké lesz-e tarhesség alatt velem is meg a babával is, így ilyen téren nincs probléma.
Vendég

Köszi Gigi, hogy ezt megirtad - akkor lehet, hogy nálam sem ürült ki még teljesen.

Ez nagyon korai teszt volt :lol: - és még a pénteki is az lesz :D - de ha megnyugtat, akkor hajrá!!!

Lányok, nálunk ragályos betegség lett az időelötti tesztelés? :lol: :lol: :D

KépKépKép
ildiko74

Krisztinka, reggel korábban kelek, mint apa... amikor delegációban volt, kitanulmányoztam, hogy nálam nem változik a hő, ha reggel a hőmérővel kisétálok a klotyóra, és ott mérem :D - nem is tud róla :)

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Most hívott a férjem! Tökéletesen egészséges!!! :lol: :lol: :lol:
Ezek után már nem is érdekel, hogy bedöglött a mosógépem! :mrgreen:
Azt hiszem örömömben kijavíthatatlanul elsóztam az ebédet!
:oops:

Éva

Kép
balimama

Juppé, Éva :D - ez nagyon jó hir.....és megint megnevettettél - hogy elsóztad az ételt??? nahát! :lol:

KépKépKép
ildiko74

Éééééééééééévaaa!!! De jóóóóóóóó!!! Ez nagyszerű hír!!!

KépKép
titi_27

Lányok, Ti hogyan érzitek a pé-t? Mert én általában nem érzem, viszont most reggeltől a köldökön alatt bal oldalt úgy fájdogál. Nem csak szúrkál, hanem olyan élesen hasogat.
Hozzáteszem, hogy a PG53 reggel tök negatív volt, és az LH teszt is este! Úgyhogy lehet, hogy ez nem is pé.

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Ildi!

Alig várom,hogy megvizsgáljanak és írd az eredményt.nem tudok mit írni,mert nem értek hozzá,de tiszta szívemből kívánom,hogy ott legyen a baba. :wink:

Éva!

Ez szuper,nagyon örülök a jó hírnek. :D

Titi!

Nekem a petefészkem szokot fádogálni,néha elég erősen pé idején.

Kriszti!

Én némileg optimistábban állok a kérdéshez.Bár a második babám elment,de azt hiszem jobban teszem,ha nem is jut eszembe,hogy bármi történhetne azon kívül,hogy 8 hónap múlva egészséges babát szülök.Továbbá nem is tudnám eltitkolni a 12.hétig,mert rajtam nagyon látszik.És persze nem azon múlik a dolog.Inkább kicsit pozitívabban,úgy könnyebb. :wink:

Megint visszaugrok a melóba.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Annyira jól esik, hogy így örültök velem! Remélem hamarosan pozitív tesztek seregének örülhetünk.

Titi!
Én is kb. ugyanazt érzem, amit Eszter írt, de nekem néha olyan erős fájdalommal jár, hogy még a hideg is ráz. Viszont ez nem a tüszőrepedés napja, ez a meglőző nap szokott lenni. Ilyenkor feszül a petefészek tokja a nagy tüsző miatt. A tüszőrepedés nekem megkönnyebbüléssel jár, ilyenkor megszűnik a fájdalom.
Szerintem kb. időben vagy, hiszen a 18. nap körül szokta jelezni a ferti a pé-t! Az LH tesztet szerintem nyugodtan felejtsd el, de ha minden jól megy ma, vagy holnap akár pozitív is lehet. Ilyenkor lehet, hogy még akár 2 napod is van a tüszőrepedésig. Szóval hajrá!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Éva!
Tökre örülök, hogy minden oké!!!!
Remélem a babó is hamar összejön, vagy már ki tudja mi a helyzet a pociban???!!!

Ildikó! Már azt hittem csak én vagyok egyedül aki ilyen "gondokkal" küszködik, azért jó hogy nem vagyok egyedül.

Eszter! Persze igazad van nem azon múlik, én sem vagyok ám olyan pesszimista! Csak mi így döntöntöttünk a férjemmel, hogy akkor mondjuk el és persze mindenki úgy csinálja ahogy neki jó és én ezt tiszteletben tartom!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?