Sziasztok!
Annyit hozzászólást termltetek este óta, hogy alig győztem visszaolvasni.
Na a hőmérőzésemről annyit, hogy ma elfelejtettem, ráadásul este apa azt mondta ne csináljak ilyen hülyeségeket, és már kezdek olyan lenni, mint anno a barátnőm. Meg, hogy a természetet nem lehet befolyásolni és ha jönni akar az a baba, akkor jönni fog, de lehet, hogy nem most, hanem csak 1 év múlva, meg ha ennyire akarom , akkor azért sem fog összejönni. Meg ő is így mindig olyan kudarcnak éli meg, hogy már megint megjött, mert lehet, hogy ő miatta van az egész és ő a nem jó. Szóval egy kicsit helyre tett az este, de igaza van.
Nézzem meg, ott van Gergő milyen édes és ő igazán szerelem gyerek, nem szabad így görcsölni, és tanuljunk az ismerősök hibáiból, hogy már csak gyereket gyártottak, semmi élvezet a szexben. Na én ezt nem akarom, úgyhogy én olyan példa szeretnék lenni köztetek, aki nem figyeli a görbéket, mert sajna tényleg nem tudjuk befolyásolni a természetet.
Egyébként a sosr azt akarja, hogy ne hőmérőzzek, mert a feri sem enged beregisztrálni, pedig mindet jól csinálok, meg csak 2 dolgot kell beírni!!!
Ja szerintetek az befolyásolja a dolgot, hogy nekem még szivárog tejcsi a cicimből ha megnyomom, pedig már lassan fél éve nem szoptatok?
Íme néhány kép Manóról:
Little! Irtó édes lehetett a kisfiad, amikor ezt mondta!

Már én is nagyon várom, hogy az enyém is beszéljen!
Erzsike! Nekem kb. a 12. hétig volt hányingerem, de szerencsére csak este. Kitartást!!! Már nem sok van addig és utána meglátod nagyon jó lesz. Én nagyon élveztem a terhességet, szerencsére nagyon jól voltam végig és pocim sem volt nagy!
Eszter! Én csak a 12. hét után mondtam meg a munkahelyem, hogy babát várok, mert hát annyi rosszat hall az ember, hogy elmegy a baba a 12. hét előtt, persze utána is történhet bármi sajnos.