Sziasztok Lányok! Üdv az újaknak!
Sajnálom, hogy nem tudtam jönni. Most sem tudom visszaolvasni mindet, de ha újra Stuttgartban leszek, bepótolom.
Gratulálok a szép uh-khoz!!!
Nekem is nagyon szép lett. Fel akartam tenni, de valami miatt nem tudom. Állítólag nem megfelelő a formátum.
Babóca nagyon szép. naponta többször mocorog és az nagyon-nagyon jó érzés. AFP eredményem csak jövööhéten lesz. Nekem pont a 16 héten csinálták. Tegnap voltam cukorterhelésen. Hát, az szörnyű. Borzalmas az a löty, 3-szor is majdnem kijött

És persze, 3-szor vesznek vért is 2 óra alatt. Annak az eredménye megvan, de mire érte mentem a háziorvosom már kivette. Csak holnap tudom meg
Jövőhéten megyek genetikaira, de szerintem minden rendben lesz. Azon már apuka is itt lesz
Kértem időpontot 3D illetve 4D uh-ra. A doki azt mondta, hogy érdemes a 20. hét előtt megcsináltatni, mert akkor még az egész baba látszik. Később megnő és már csak részleteiben
Szerintem nem okoz semmi gondot az uh és amúgy sem járok sokat. Ezután 6-8 hétig nem lesz
A dokim szerint kisfiú Picurka és a kukacát is megmutatta. Már vettem is néhány kisfiús rucit. Jövőhéten a neveket is megbeszéljük apával. Már nekem is van listám

Most a Gellért név tetszik nagyon, de még beszélnünk kell róla...
Hát, nagyából ennyi történt.
Puszi nektek! És megpróbálok sűrübben jönni!