A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!
Itt egy weboldalcím mindenféle csúnyaságról többek közt a toxóról is. Aki már a terhesség előtt átesett a fertőzésen az nincs veszélyben, a babát is védi az ellenanyag (tudtommal).

http://www.csf.hu/index.phtml?rovat=cik ... ber&ck=126

Zsuzsi: nem akarlak elkeseríteni, de mindenféle kegyszerrel próbálkozhatsz, de csak a mennyiségét tudod csökkenteni, teljes eredményt nemigen tudsz elérni, mert a hormonális változások vannak a hátttérben. Türelem, ha eddig nem voltál pattanásos akkor szülés után helyreáll.

Uh: Szerintem egy plusz Uh már nem oszt, nem szoroz. És a kísérletekben, ahol pl. folyamatos uh-os "besugárzáson voltak" kísérleti állatok ott semmiféle rendellenességet nem okozott. Jelenleg semmiféle káros hatásáról nem tudnak. Persze én sem piszkálnám vele Babszit mindennap. A 4D Uh pedig nem hatásában, csak szoftverében különbözik a 2D-től.

Ancsa
Kép
ancsa00

Sajna tudom, hogy a szerek nem segítenek, csak olyan rossz. Nem volt ilyen soha.

Kép
zsuzsi**

Na, tényleg puszika nektek... :D

Kép
zsuzsi**

Itt van mégegy honlap, ha valakit érdekel:
http://www.vitalitas.hu/konyvek/genetika/gen2.htm

Ez a tartalomjegyzék és szerintem a 11.fejezettől érdekes, hasznos és nem utolsósorban közérthető.

Ancsa
Kép
ancsa00

Sziasztok Lányok! Üdv az újaknak!

Sajnálom, hogy nem tudtam jönni. Most sem tudom visszaolvasni mindet, de ha újra Stuttgartban leszek, bepótolom.

Gratulálok a szép uh-khoz!!!

Nekem is nagyon szép lett. Fel akartam tenni, de valami miatt nem tudom. Állítólag nem megfelelő a formátum.
Babóca nagyon szép. naponta többször mocorog és az nagyon-nagyon jó érzés. AFP eredményem csak jövööhéten lesz. Nekem pont a 16 héten csinálták. Tegnap voltam cukorterhelésen. Hát, az szörnyű. Borzalmas az a löty, 3-szor is majdnem kijött :( És persze, 3-szor vesznek vért is 2 óra alatt. Annak az eredménye megvan, de mire érte mentem a háziorvosom már kivette. Csak holnap tudom meg :?
Jövőhéten megyek genetikaira, de szerintem minden rendben lesz. Azon már apuka is itt lesz :D

Kértem időpontot 3D illetve 4D uh-ra. A doki azt mondta, hogy érdemes a 20. hét előtt megcsináltatni, mert akkor még az egész baba látszik. Később megnő és már csak részleteiben :P
Szerintem nem okoz semmi gondot az uh és amúgy sem járok sokat. Ezután 6-8 hétig nem lesz :(

A dokim szerint kisfiú Picurka és a kukacát is megmutatta. Már vettem is néhány kisfiús rucit. Jövőhéten a neveket is megbeszéljük apával. Már nekem is van listám :-) Most a Gellért név tetszik nagyon, de még beszélnünk kell róla...

Hát, nagyából ennyi történt.

Puszi nektek! És megpróbálok sűrübben jönni!
molkata

ancsa köszi a linket, olvasgatom.

felteszem a mai fotót a babácskáról.
:lol: Kép babácska
torolve_20131003125716

Molkata!

De jó, hogy itt vagy! Gratula a babához! Szóval kukis a drága :lol:

Szerintem is amint meg tudjuk, hogy kukis vagy puncis, én is elkezdek vásárolgatni szépen lassan..jobb így, mintha az utolsó hónapokra hagynánk és egyben egy bazi nagy összeget fizetünk ki, így meg szépen, apránként. Bár van aki babonás és inkább a végére hagyja a vásárlást/ azt is meg tudom érteni.

Mára puszika, szép estét!
torolve_20131003125716

Sziamia,
megint lecsúsztam rólatok, most értem fel a kutyasétáltatásból...

Gratulálok mindenkinek az UH-hoz, meg ehhez a mai naphozt úgy látom jobban sikerült, mint a tegnapi.

Zsuzsi: nekem pont fordítva előtte volt "csúnya" a bőröm, most meg olyan, de olyan "szépséges", hogy egy ragya sincs! Viszont a hátamon kijöttek, és baromira viszketek mindenhol, hátam, fenekem, cicim, hasam. KEnegetem magam jó zsíros testápolóval. EGyébként a DM-ben lehet kapni ilyen szárító krémet a patikra, de ha agyonütsz sem jut eszembe a neve (tiszta diló vagyok mostanában) fehér doboza van és valamilyen paszta... kb. 800,-Ft és egy évre elég. Szárít és fertőtlenít is. Egyébként a száraz bőrre jó tipp, hogy este fürdéskor olivaolajat tenni a vízbe és a poci is szép lesz tőle, meg a bőr is...

Gurgula: Benedekfi Sámuel (Botond) :lol:

Molkata: de jó neked, hogy te már tudod, hogy kisfiú, gratulálok hozzá. Kis kukis, édes!

Annyira irigylek mindenkit, aki volt UH én még csak jan. végén megyek, és már nagyon szeretném látni. Bár ma bugyogott a hasamban?! :? Olyan fura volt.

Andrea
Kép
kindernay

Ti hol néztek babarucikat, meg babacuccokat?

Andrea
Kép
kindernay

Fúú, én beszélni sem merek a cucokkról. Sokmindent fogunk örökölni, de mindenkinek azt mondom, majd májusban egyeztetünk. mi akkor már 9. hónapban leszünk, szóval nem baj, ha kijön. De ne jöjjön! (Ha bika lesz, visszaküldöm :D )

én arra gondoltam, hogy írok kívánságlistát is. pontos terméknévvel, azt odaadom egy barátnőmnek, őt lehet hívni, ha vki ajándékot akar venni, majd május végén ami marad, azt megvesszük Párocskával. Sokan kérdezgetik, mit vegyenek, és hát az én ízlésemet nehéz eltalálni. plusz ugye a 3. bébmobillal nem tudnék mit kezdeni...
Vendég

Babacucc: Baross u., Brendon (lesz), meg gondolkozom Kismama magazinban használt cuccokon
Vendég

hát igen, én is sok minden örökölni fogok babakocsi, gyerekülés, meg egy rahedli vadi új kis zokni, meg ruhácskák...

Nem is veszek babakocsit, tök felesleges egy mózeskosaras babakocsit kapunk, azzal elvagyok így nyár végén, télen, aztán majd tavasszal veszek egy hiper-szuper sport babakocsit, amit egy (ismétlem: egy!) mozdulattal össze is tudok csukni.

A kívánságlista jó ötlet,bár én megmondtam a szülőknek és rokonoknak, hogy semmit, de semmit nélkülem. Majd megmondom hol és mit! :twisted: Anyósom hajlamos mindenféle "izésbizés" dolgokat összevásárolni, amit én nnneeeeem aaaaaaaaaaakkkkkkkaaaaaaaaarooooook!!!!!!

apropó anyós kérdés?

Andrea
Kép
kindernay

anyós: esküvő nem lesz? (NEM!)

a kívánság listánál erősen gondolkozom, hogy nem csak a termék neve, hanem a pontos cikkszáma is ott lesz... 8)
Vendég

és ha leadnád az üzletbe a listát előre....
:twisted:
tévedés kizárva.... kis táblázat, pipával ha már valaki "kilőtte"...

Andrea
Kép
kindernay

Mi a baj a bikákkal????? 8)

Nekem anyósom 1200 km-re van tőlünk! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok

megerkeztunk :) tegnap este, jo volt, visszamennenk, mar moost...
Koszonom, hogy beraktatok a tablazatba, nagyon jo erzes volt :)
Kicsit visszaolvastam most, es elegge megijedtem, gyes utan munkanelkulin voltam, Brigi, ha diplomas vagy, kulon van egy hivatal az Andrasyn, es december 12-tol csinaltam munkaviszonyt a csaladi BT-n belul, akkor is a tavalyi minimalis berem szamit? Az nagyon rossz lenne, mondjuk szulesig ki se tartana a munkaugyi kp. altal fizetett berem, csak akkor kesobb letesitettem volna viszonyt a TB miatt.
Ma voltam dokinal, minden rendben volt, a tarkoredo is bar a mano feje alapjan 13 hetes az ulomagassaga szerint 12 hetes. Ismertek ilyen CRL-es tablazatot?
sziasztok:)

mandarka

Már hiányoltunk mandarka, örülök, hogy jó volt. Valaki korábban ezt az oldalt ajánlotta, nézd meg:

http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html

Frissítettem a táblázatot, nézzétek meg minden ok-e, és ha nem írjátok meg!

kétfiús anyuka
babdorka

Hát, én turis boltban vettem a cuccokat. Ezt már most el lehet kezdeni, mert ki kell fogni a jobb dolgokat. Olyan aranyos kis nadrágot, rugadalózót kaptam. A kedvencem egy kis sapka, újszülött méret. :-) És annyira hamar kinövik, hogy nem is érdemes hatalmas összegeket kiadni emiatt.
Bútorokat és babakocsit az ebay-en fogunk nézni.

Kindernay! Már nincs olyan sok január végéig és addig is ott bugyog :-) Biztos sokat ficánkol.

Mandarka! Jó, hogy itt vagy!

Gurgula! Nagyon szép a kis babó!!!

Lynia! Sztem nyugodtan tegyél bele citromot vagy citromlét. Azzal is rossz, de anélkül..... :evil: Ne is kérdezd meg. Te hol csinálod? Én Veszprémben az SZ.T.K-ban és kedvesek voltak. A citromot is javasolták.

Aki átesett toxo-n védve van!!! Szerencsére én már voltam. :P Örültem, amikor megtudtam.
molkata

Molkata: bugyogunk rendesen, most meg olyan hányinger jött rám, meg ráz a hideg, bár egész terhesség alatt állandóan fázom.

Ja, most kezdek el szedni egy BIONET vitamint, állítólag nagyon tuti, és csak természetes anyagból van, már szedtem ebből a vasat (céklatabletta) most meg ezt a komplett mama vitamint fogom bekapdosni, bár módjával...
ti mit szedtek?

Szivvi: herpesz? és különben meg SZERENCSÉS VAGY ANYÓS ÜGYBEN! Nekem nincs ilyen szerencsém. Szeretem, meg nincs baj, de mindent mindig jobban tud.

Nekem vagy RÁK vagy pedig OROSZLÁN lesz a bébi.
Én skorpió vagyok (vízöntö aszc.) a párom rák (szűz aszc.). Azért félek az oroszlántól.. mondja ezt egy skorpió. :roll:

Andrea
Kép
kindernay

Én ezoteria terén már utánajártam...Én bika vagyok és nekem teljesen jó a rák gyermek. Neki biztonságos " páncélra" van szüksége és én a magam nyugalmával meg tudom adni neki. Az apja, aki nyilas, túl mozgékony, állandó mehetnékkel. De majd állítólag együtt fogják felfedezni a világot.

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Orsi, üdv a klubban :D ! Mármint a Tóthok között :wink: ).
Mink is azok vagyunk :wink: .

Nálunk két neve lesz, (Eminek is kettő van), ezekből legalább az egyik nem túl gyakori, nehogy sorszámmal lásák el, vagy az anyja neve alapján kelljen azonosítani szegényt... :? .
Ha lány, akkor valószínűleg Valéria Léna, ha fiú, akkor Barnabás Valér, de ez még nem biztos. Nekem a Valér a favorit, de a férjem max második névként tűri el...

Babakocsi: Nekünk nagyon bevált, hogy hagyományos egyfunkciós mélykocsink volt, 7 hónaposan meg átült egy könnyű fektethető sportkocsiba.
Szerintem 3 funkciósat nem érdemes venni, annak igazán egyik funkciója sem jó.

Most azon dilemmázunk, testvérfellépő, avagy testvérbabakocsi legyen-e...Ha testvérfellépő, akkor a kicsi kapja a mélykocsit, hamar megjön úgyis az ősz, simán elkél a melegebb, zárhatóbb kocsi. Február táján meg átülhet a sportba.

KépKépKépKépKép
uxi

Köszi Uxi!!

Az a baj,hogy nekünk van az a 3 funkciós dögnehéz,meg az esernyőre csukható,ami szerintem februárban még hideg! Túl aggódom?

Honnan lehet ezt az aszcendenses témát megtudni?
Andrea én is skorpió vagyok! November 18!! Éljenek a skorpiók!

Jó éjt!
Vendég

Hellóka,

Orsi a www. ezo.hu oldalon találsz mindenféle ezoterikus dolgot, pl. a kabbala számmisztika alapján meg tudod nézni a baba nevét, hogy "szerencsés választás-e" , meg az aszc. is ahhoz tudnod kell a pontos születési idődet (óra, perc), meg napi kártyahúzás és ilyenek. Jaja, éljenek a skorpiók nem könnyű nekem 11.11.

jó ezozást....

Szivvi mikorra vagy kiírva? az mán nem oroszlán? :wink:

Uxi: egyetértünk babakocsi ügyben, én is így döntöttem, 1 funkc. "téli kocsi" azzal elvagyok, aztán majd tavasszal jöhet a sportos futkosós. A két névben is egyetértünk, nálam is az a nyerő:
Benedekfi Sámuel Botond
Benedekfi Boglárka (2.: Lilla, Abigél, Babett meg ilyenek)

Jó éjt mindenkinek, asszem lefexem

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggel!

Hú tök jó ez az ooldal! Én skorpió vagyok ikrek aszcendenssel! Csupa jót írnak róla, mondjuk csodálkoztam volna ha nem... Csak a névnél akadtam el egy kicsit a kereszt és a vezetéknevemre is a halált hozta ki :? És ha csak Orsit írtam,akkor meg akasztott embert és Áronhoz is azt írta azt hiszem meg holdat,míg Enikő a nap!! VIcces!

No ma is okmányirodázok,de sietek vissza!
Addig írjatok sokat!!

puszi
Vendég

Orsi, ha nem akarsz Bkv-zni, tömegközlekedni, jó a 3 funkciós is.
Ha vízszintesre fektethető, teljesen megfelelő.

Nyáron végülis nem olyan fontos a mózeses mélykocsi, nekünk Emi október végén született, ott már kellett a hideg elleni védelem, és arra jobb a mózeses mélykocsi.
Mire bejön a hideg, most már 3-4 hóünaposak lesznek, nem újszülöttek.
Ha lesz egyáltalán hideg... :?: .

Februárban még tudod majd használnia 3 funkciósat, 7 hónaposnak még korai az esernyőkocsi szerintem, de április-május körül már biztos. Mi 7 hónaposan tettük át sportkocsiba, mert a mélyből nem látott ki, de még sokszor használtuk a fekvő funkciót, aludt is benne egészen 10 hós koráig. Az esernyőkocsik erre még nem kényelmesek, azok inkább akkortól jók, mikor már jár, és csak a játszótérig kell eltolni benne (nekünk pl. most jó lenne, de már nem érdemes venni).

Csajok, érdemes a www.babaszoba.hu -n körülnézni, én is ott vettem a mélykocsit, újonnan 80-ba került, fél évet használták, (de csak arra, hogy kint aludt benne a baba a kertben, szóval tök újszerű volt) és 30-ért ideadták.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Kata én Fűzfőn csináltatom az összes labort, az helyben van.
Sztk-ba Afp-re megyek majd én is febr. 1 felé, te mikor kértél oda időpontot???
Küldök neked privit, lehet hülyeséget kérdezek :roll:

Nálunk is vagy rák, vagy oroszlán lesz, párom rák, én oroszlán :) a gyerek meg kettőnk között valahol :D

Fú csajok, tegnap délután gyümit ettem és olyan savam lett, hogy épp hazaértem és... :cry:
Párom viccesen: telefonálni voltál? hahaha nemtom ő mennyire élvezné!

tegnap én is nézegettem a brendon honlapját, hááát, jó kis ára van pár dolognak!
én is tervezem a turiba menetelt, mert sokan mondták, hogy kincseket lehet találni! Anyós úgyis új cuccokat vesz, már most elkezdte, én még várok vele 3-4 hetet!

babakocsit mi is öröklünk "sógornőmtől", de ne kérdezzétek milyen, asszem mély+sport is szóval az a többfunkciós féle, de nem a legújabb ugye, ugyanígy kapunk pelenkázós babaágyat is, abba veszek matracot és kész

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Köszi Uxi! Na ezt így a nővérem nem tudta elmondani,bár ők a 3funkciósat az elsőnél csak kb5 hnapig használták,azán hátihordozó,meg ott volt a kocsi állandóan a seggük aladt és itt Pesten nem nagyon közlekedtek. Kinga már többet van benne ,persze csak nálunk és alszik benne a kertben.De azzal tényleg nem lehet közlekedni.
Néztem a babaszobabörzét,és az lenne az ideális,ha egy ilyen mózeses kocsi sportkocsira( könnyűre,picire) lehetne átalakítani! 8) Tudom ébredjek fel!
Vendég

Jó reggelt, sziasztok!

Teganp voltam a dokinál, meg uh-on. A véreredményeim teljesen jók lettek. Először a doki azt kérdezte, hogy hol voltam eddig, ugyanis már rég kellett volna 12 hetes ultrahangot csinálni. Mondtam neki, hogy én nem tehetek róla, hogy a védőnő nem küldött el mostanáig. És kérdezte, hogy ki volt az a hülye védőnő (na itt már kezdtem örülni, mert én sem csípem a nőt :-) ) és mondta, hogy majd megkérdezi tőle, hogy hogy történhetett ilyen. De megvizsgált és azt mondta, hogy valószínű nem vagyok még 14 hetes. Viszont az uh-on meg azt mondták, hogy egyáltalán nem kicsi a manókám.
Annyira hihetetlen érzés volt! Bejött a férjem is, vittünk kazettát, felvették videóra, nekem képem nincs, mert természetesen ez a gép fényképet nem tud. De majd a 18. hetes uh-ra már a másikba hívnak be, és ott kapok fotót is.
Képzeljétek! Van fejecskéje, lábacskái, kezecskéi. És nyújtózkodott a drága, meg vakarta az állát és integetett is. :-)
A CRL 70 mm. Szerintetek ez megfelel egy 14 hetes terhességnek?

Babaholmi: anyumtól karácsonyra kaptunk egy - két apróságot. És én már voltam a turiban, jó dolgokat lehet kifogni. 3 rugdalózót és egy kis nadrágot vettem 600. Ft -ért
Ezt az oldalt láttátok már? www.arzuhanas.com mi itt néztünk ki egy babakocsit.
szilvi1980

Megörökítettem a pocakot :wink: .
Persze a nővérkéje bújt a lában közé, így ő is rajta van :D .

Sok minden még nem látszik, talán élőben feltűnőbb, de még le lehet tagadni.

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Szilvi,szerintem jó a 70 mm.

Megnéztem, Emi 73 mm volt 14 hetesen (14+1-2 nap, már nem tudom), de ez nem az egész baba hossza. A lábát nem mérik bele, azzal együtt bioztos van már vagy 9-10 centi.

KépKépKépKépKép
uxi

hűűű uxi,
én azért nem tudom eldönteni, hogy ez a has már az a has-e, mert alapban is van egy pici, de ha neked ekkora 12+5 nél akkor már az a has lehet nekem 14+3 nál :roll: jól belekeveredtem

lynia-

Uxi: szóval, akkor nem kicsi a babóm? Nem értem a doki miért mondta, hogy szerinte még nincs annyi. :-(
Végülis azt te látod, hogy nőtt -e a pocid, mert nem tudjuk milyen volt előtte. Nekem egyáltalán nem feltűnő, mert nem vagyok csont sovány és van hasikám, úgyhogy nekem még nem látszik.
szilvi1980

Jóreggelt!

Szilvi: Gratula a jó uh-hoz!

Mandarka: Üdv itthon!

Kata:Jó, hogy te is jelentkeztél!

Babakocsin én is agyalok egy ideje, de még nem tudom, hogy mi legyen :roll: Szerintem nekem a sétákhoz, játszóterezéshez inkább a hordozókendő lenne a jó. Nemtudom. Viszont ha meg kin leszünk a kertben akkor kéne valami amiben elvan meg alszik. De most erre vegyek egy babakocsit? :roll: Már úgy bánom, hogy eladtam a Mátéét, az pont jó lett volna erre a célra! Na mindegy majd megálmodom :lol: Hordozókendőt viszont mindenképpen veszek, mert én hülye azt is eladtam :twisted:

Uxi
: szép a pocid :lol:
Én nem vagyok ilyen bátor, tőlem ruhás képet kaptok :lol: Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Köszi Brigi! :-)
szilvi1980

Sziasztok!

Gratula a jó eredményekhez Mindenkinek!!!

Gurgula képe is nagyon édes, nagy buksija van a babának :D

Uxi, nem semmi ez a pocak! Nagyon szép :)
Nekem éppenhogycsak kidudorodik valami a köldököm alatt. Férjem is megjegyezte pár napja fürdésnél, hogy neked nem ilyen volt a hasad :lol: Mondtam, hogy nem, de nemtom híztam-e, vagy ez már a baby. (nincs itthon mérlegünk)
Amúgy még mindig feszül, ha kinyújtom felfelé a karjaim... :?
Vendég

Ancsa00! Nagyon köszi a webcímeket, sok mindent megtaláltam benne, ami eddig nem volt teljesen világos. :idea:
Vendég

Gurgula: bocsi, azt hiszem még meg sem dicsértem a képet. Naggggyon édi a babód!!! :lol:

Kata:Neked is gratula a jó uh-hoz! De miért vettek 3* vért? Nekem eddig csak 2* vettek. Először éhgyomorra utánna 2órával a lötty utánn, ami tényleg borzasztó :cry:

Emi: Még egy utsó kérdés, és igérem békénhagylak :lol: Melyik fizumat veszik alapul? A mostanit? Az nem baj, hogy csak 5nap munkaviszonyom lesz az utsó helyen?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

jajjaj, én hasügyileg úgy látom nagyon le vagyok maradva :oops:
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Szilvi!!
Teljesen jó a nagysága a babádnak! Mi tegnap voltunk dokibácsinál, volt UH és 14+2 naposan 72mm-es a CRL. Szal szépen fejlődik, fejlődnek :lol:
Úgyhogy nyugi Szilvi bébi, minden a legnagyobb rendben van!!
Amúgy feljebb láthatsz a babánkról képecskét..

Köszönöm a dícsérő szavakat a babáról Kép

Marykiskacsa!
Ja, nagy buksija van :P a kis drágának
torolve_20131003125716

Sziasztok Lányok!

Jól esik, hogy hiányoltatok! Aranyosak vagytok!
Most megyek a cukor-eredményemért.

Brigi! Én is azt hittem, hogy csak 2-szer vesznek vért, de itt vettek előtte, utánna egy órával és még egy órával. Persze, közben nem szabad sem enni, sem inni. Jól legyengültem. :(
A gond csak az, hogy pár hét múlva a kötelezőn újra meg kell csinálni. :evil:

Jók a pocakok. Délután én is megpróbálok feltenni egyet. :D

Szilvi! Sztem is jók a méretek. A doki biztos azért mondta, hogy az eredményed még beleférjen a kötelező idöpontba.

Lynia! Az AFP-re 1 héttel előtte lehet időpontot kérni (hamarabb is lehet), de amikor ott voltam olyanokat is bevettek, akik nem kértek időpontot. Muszáj megcsinálják, így is- úgy is, de jobb, ha van időpont, mert akkor nem kell mindenkit kivárjál.

Én még a babakocsin nem gondolkodtam. Úgy gondolom, hogy még ráérünk, de azért majd nézelődöm. Jó tippeket adtok, legalább lesz fogalmam, hogy mire kell odafigyelni.
molkata

Mary:Már miért lennél lemaradva? Hiszen a férjed is észrevette, hogy változott :wink: Meg első baba későbben látszik! Ne izgulj, lesz neked is szép nagy pocid! Mondjuk ilyen kb6hónap múlva :wink:
Kép

brigi73

:D Köszi Brigi, már nagggyon várom!!!
Gondolom ez a kép Mátéval készülhetett, mert mögötted van már egy kis húsos combika :lol:
Vendég

Azta Brigi!
Nem semmi pocakod volt :lol:

Mi tegnap csinátuk az első pocakos képet..majd felteszem.
torolve_20131003125716

hűha brigi, jó nehéz lehetett a vége felé!
azt a bért viszik fel, ami az igazolólapon lesz átlagkereset, azt meg a munkáltató számolja ki a megfelelő szabájok alapján!

lynia-

Molkata nem semmi ez a vérvétel, nem csodálom, hogy legyengültél! Én még pluszban jó ideges is lennék az éhezés miatt...

Babakocsi üggyel mi még várunk szerintem. Kocsiba gyerekülést tuti használtat veszünk majd, mert egy éves korig külön kell venni, az meg nem éri meg a pénzét.
Ruhaügyben is szerintem jó bármi, hisz rettentő gyorsan kinövik a babák. Ajándékként úgyis kapunk szépeket, azok majd jók lesznek fotózások alkalmával :D
Ám kendőt vagy kengurút én is mindenképp beszerzek egyet, mert abban szeretném hordozgatni majd a babát.
Vendég

Köszi mindenkinek a nyugtatást! Akkor nem izgulok, hogy picike a drágám.
Gurgula: nagyon édi a bébitek! :-) Olyan jó látni, nem? Annyira feltöltődik tőle az ember...
Brigi! Húú, de szép kis pocid volt! :-)
szilvi1980

Igen Szilvi, nagyon jó volt őt látni..persze mindig megnyugtató :D
Imádni való már most!!
torolve_20131003125716

Köszi! Hát tényleg nem volt könnyű :lol:
Mary: Igen ő Máté pocakban :wink:

Emi: Köszi!

brigi73

Sziivi, hogy miért ne legyen bika? Mert én kos vagyok, skorpió aszcendenssel... Elég egy keményfejű a családban.
Dehát ez már úgyis eldőlt odabent, csak idekint még nem lehet tudni :wink:

Párom rák, és én ezért is hívtam most a Babót, hogy ő is rák legyen.... Csakhát arra nem számítottam, hogy olyan szófogadó gyerekem van, aki az első (!) hívó szóra jön... De talán ez azt is jelenti, hogy a szófogadósága a rák-ság jele... Azt nagyon bírnám. A rákok imádnak engem, és én is őket. Párocskával is olyan szépen kiegészítjük egymást. És hát egy olyan mint Ő, csak kicsiben. Mmmmm Örök Szerelem.
Vendég

Lányok, mikor vannak a váltások a csillagjegyek között? Én azt hittem, Iker lesz a Kölök, de mindenki oroszlánról és rákról beszél.

Amúgy, Andi, Orsi, én is skorpió vagyok oroszlán aszcendenssel. :lol:

Kép
nenoke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?