Sziasztok Lányok!
Itt is vagyok!
Steffi,
Örülök, hogy örülsz! Komolyan gondoltam!
Merci,
Mi már voltunk ezen a tanfolyamon decemberben! Így mi már ilyenekre nem járunk! De azért köszi a meghívást!
Barimami,
Miért ne egyezne bele apa a dekorálásba? Én is elkészültem kedden a két képpel a Babaszoba falára, aztán majd ha tényleg kész a szoba, akkor majd küldök képet! De hajrá biztos szépek lesztek! A micimacis szönyeg jó dolog, bár én imádok mindent ami micimacis! Így nekünk is van szőnyegünk, még én kaptam az egyik barátnőmtől évekkel ezelőtt, de el volt rakva, és most végre lehet majd használni!
Azt mondja dokim, hogy a műtét után felébresztenek és még a műtőbe behozzák nekem és láthatom! Aztán meg Apa is megígérte, hogy küld majd képeket! Jó hogy van ez a technika! Köszönöm neked is a biztatást!!! Hát a másnapot még nem tudom, hisz az intenzív gyanús, de hát az sem biztos, mert hát úgye decemberben azt mondták, hogy befektetnek, és még mindig itthon vagyok!
Ezt örömmel olvastam, hogy így kifárasztja magát Dani a szönyegen, remélem Hercegnő is szeretni fogja? Mióta játszik rajta! Nagyon jók a képek, a dadusos is tetszik! Nagyon kis csinos vagy! Hány éves is vagy? Vagy ki ez a lány a képeken, a hugicád?
Veronikusz,
Ne is add fel, nem szabad! Nekünk voltak ismerőseink akik nagyon sokat próbálkoztak, aztán átküldtem nekik egy német honlapot, ahol kiírta, hogy mikor „kell együtt lenniük” (persze azóta már találtam magyart is, de ez olyan édes) és persze mindenhova becsempésztünk egy gyerekcsinálós mandala képet! És bejött,
azóta már mindenhol ott a baba vagy nő a pocak.
Steffi,
Akkor jó, ha már sikerült megnyugodnod! Az a fontos, hisz ezt a Babácska is érzi!! Látod, megnyugodtál, és Martin is jól aludt!! Köszönöm a drukkot!!!
Tünde,
Igen igazad van, mi is úgy tervezzük, hogy majd megyünk mindenhová a babával, de hát ez a Babától is függ! Majd kíváncsi leszek!
Marcsi,
Ok! Igyekszem nem rosszakra gondolni!
Milyen könyv ez?
Mi a címe?
De hát akkor tök jól sikerült! Csak így tovább! Biztos nagyon nehéz lehetett, én sem tudom, hogy viselném, ha sírna, és nem vehetném fel, de hát az eredmény számít! Jó hogy vannak a drága férjeink!!! Borzasztó lehet azoknak akik mellett nem áll ott egy férj!
Remélem azért ma már TE is alszol egy picit!
Eni,
Tényleg? Igazán?

Én is mostanában kakaócsigát reggelizek, vagy túros táskát és tejberizst uzsira, meg túros dolgokat, ezeket kívánom!
Igen, biztos valami front van, én is szarul ébredtem, éjszaka is szarul voltam, hányingerem volt, meg fájt a fejem, és reggel is így ébredtem. De most már voltunk Anyósnál ebédelni, felköszöntöttük, felugrottunk a Daubnerbe sütiért, és már jobb. Most van erőnk, így lassan elkezdjük lebontani a karácsonyfát! Mert eddig nem is hullott, olyan szép, de most már ideje!
Valentina,
Kitartás! Csinálj valami kedvedre valót! Egyél valami finomat, és biztos jobb lesz!!!
Hát az én férjem is jön velem két naponta, és sokkal jobban viseli a napi 3-4 órás várakozásokat, mint én, nem is tudom mi lenne velem nélküle! Olyan drága, úgy szeretem. Pedig Ő sem egy türelmes típus, de hát most várakozik velem!!!
Zsófi,
Ennek a könyvnek az a címe, ami szerint Marcsi is altat, hogy „aludj jól gyermekem”? És TE is ez alapján altattál? Neked is bevált?
Kriszta,
Gyógyulj meg hamar! Igen, idd csak a hársfateát hársfa mézzel és sok citrommal, ugy nem olyan borzasztó! És mivel gargalizálsz? Tantum verde?
Illuska,
Boldog szülinapot Dorottyának!!!
És miket kapott? Gyurmát? Rókát? Tényleg nagyon jól néz ki ez a torta! És a gyermekeid nagyon édesek!!!
Durcinak nagyon sok puszi, és reméljük most már miharabb otthon lesznek!!! Nagyon, nagyon drukkolunk nekik!!!
Na megyek karácsonyfát bontani!
Puszika
Ancsa
Látjátok mit ír ki a vonalzóm?

TEgnap este vettem észre!