A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Azt hiszem lassan én is megyek.

Jó éjt nektek csajok és pici babók, felébredésmentes éjszakát, szép álmokat mindenkinek!!!

Jók legyetek!

Ja és persze írjatok jó sokat, hogy reggel ha bejövök dolgozni, ne tudjam elkezdeni, hanem olvasgassak... Függő lettem... :wink: Csak jó lenne már a munkámat is csinálni :wink:
baba24

Drága Gurgula!

Még én is szemtelenkednék. Megnéznéd nekem is babót kiváncsiságképpen? :D

1980 02 11 Gyöngyös délután 13 45-kor
fogantatás:2006 11 15

Kép
nap12

Szivvi: Twin peaks? Én a mai fejjel utálom, csak egy nagy gubanc az egész, de akkor néztem, nézhettem. Szerintem a Lost végén is valaki felébred a repülön és kiderül, hogy mindez csak egy hülye álom volt.

Ancsa
Kép
ancsa00

Sziasztok!

Jó sokat írtatok tegnap óta, jegyzeteltem, úgyhogy hosszú lesz lehet az üzenet :D
Kár, hogy csak olyankor tudok szinte írni, mikor senki más :cry:
Remélem a vihart mindenki szerencsésen átvészelte!

Jovi, nagyon édes a babád! Ami a fogamzásgátlót illeti, én három évig szedtem s egy éve hogy abbahagytam. (Otthon mentem mindig nőgyógyászhoz.) Alatta nem volt semmi gond, pontosan tudtam mikor fog megjönni, elmúlni a menses. Három év elteltével volt köztes vérzésem, erre mondta a doktornő, hogy amiatt, mert hozzászokott a szervezetem, ezért már nem teljesen biztonságos, felír egy erősebb szert. Az sem lett volna magas hormontartalmú, de úgy voltam vele, hogy nem kockáztatok tovább, amúgyis szeretnénk majd biztos valamikor gyereket, addig meg maradnak más módszerek, mint a gyógyszer szedése előtt is voltak. Szóval végigszedtem egy levéllel, s többet nem. Ugyanúgy jött utána is normálisan a menses, persze nem olyan pontosan, de nem is annyira összevissza, mint a gy. szedése előtt.

Nenoke, a babamese nagyon édes volt, nekem is könny szökött a szemembe :roll:

Bűnbe estem, egy nagy bögre tejeskávét ittam, s isteni volt!!! :D Már nagyon hiányzott...

Gurgula, ami az éveid számát illeti, a fényképed alapján szerintem nyugodtan letagadhatsz akár 10évet is!!!
Én is szívesen megkérnélek, hogy nézd meg a baba nemét, de sajna nemtom az én születési időpontom percre pontosan. Majd írok anyukámnak, s kifaggatom :)

A biztosnág kedvéért elküldöm ezt, aztán folyt. köv. [/b]
Vendég

Andrea, a pocakod Neked is irigylésre méltó, nagyon szép!!!

Szivvi, remélem a herpeszed hamar elmúlik!!! Ami a neveltetésem illeti, én sem voltam megelégedve sok dologgal kamaszként, de ma nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy így neveltek! Ez lesz az alap, s jön rá az, amit én talán mégjobbnak találok. Pl nekünk nem volt sok pénzünk, de szüleim mindent megtettek azért, hogy mi, gyerekek mindent megkapjunk, amire valóban szükségünk lehet. S pont ez az, ami miatt most nagyon meg tudok becsülni bármit.
Vendég

Minden alkalommal mikor orvoshoz megyek, kapok egy rahedli kis könyvecskét a terhességről szóval íme itt a hónapok, hetek beosztása:

2.hónap: 4-7.hét
3.hónap: 8-11.hét
4.hónap: 12-15.hét
5.hónap: 16-19.hét
6.hónap: 20-23.hét
7.hónap: 24-27.hét
8.hónap: 28-31.hét
9.hónap: 32-35.hét
10.hónap: 36-41.hét

Az elején eleve kapsz két hetet ajándékba, hisz az orvosok, hogy egységes legyen az uccsó menses első napjára teszik a fogantatást, mert ugye ez mindenkinél tuti. Aztán kb. a következő két hétben kiderül van-e baba. Ezért van a besorolás a 2. hónaptól, s ezért van a születés a 10. hónapban, ami persze a 9., hisz októberben fogant, júliusban jön ki, ami kilenc hónap. Remélem érthető :?
Vendég

Még ez, aztán befejeztem, ígérem.
Felrakok egy képet magunkról :lol: Ahhoz képest, hogy a pocaklakó elvileg egy héttel nagyobb a koránál még csak ennyire látszik. Azért az egész, mert kértetek képet az újaktól. Legközelebb már csak a pocak jön :D Pussz. [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 722.35.jpg[/img] mary-baba
Vendég

Szia Marykiskacsa!

Sajnos nem lehet megnyitni a képet! :cry:

Kép
nap12

Szia Nap, nemtom hogy kell :oops:
Vendég

Vendég

Sorry, hogy ilyen béna vagyok....
Vendég

Szupi, sikerült!

Nagyon édi pocakod van már! Kicsit írígykedem, hogy már ennyivel előrébb jártok. Na de se baj, majd én is fogok! :lol:

Kép
nap12

Ehh :oops: Pár múlva szerintem már Neked is lesz ilyen, sőőőt :lol:
Növesztem is tovább, megyek ebédelni :P
Vendég

pár hét múlva...
Vendég

Jóreggelt!

Mary: nagyon édi a pocid :P és milyen vékony vagy! Én meg emiatt irigyellek! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Megúsztuk a vihart :lol: !

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok Lányok!
Olyan szépek a képeke! Szépek vagytok :D
Én is csináltam, de nem tudom feltenni a gépre. :( Most küldök egy régebbit, amit apa csinált és nagyon kómás vagyok rajta, de majd küldök pocakosat is. :D

A vihar itt nagyon tombolt (Veszprém). Alíg aludtam az éjjel.

UH: 18. hetinek mondják, de inkább utánna csinálják az orvosok 18-20 hét között. Ekkor nézik meg a baba belső szerveit. A legtöbbször ez még nem látszik jól a 18. héten és visszahívják a kismamákat. Ekkor nem kell megíjedni, nincs baj, csak még picit nőnie kell a babónak! :D

Gurgula! Kiváncsiságból megnézel engem is? 1978.08.30 Nagyvárad (Románia) és a baba fogantatása 2006.10.03.

Lenne egy kérdésem: Hol veszítek a kismama nadrágokat? Én szétnéztem a C und I -ban és voltam kismama boltban is, de nagyon drágák. :oops:

Nem tudom feltölteni mégsem.
:( Túl nagy a méret és mikor lekicsinyítem máskép formatálja a hülye gép és azt meg nem fogadja el a babanet.
molkata

Jó reggelt, jó reggelt!

Szegény Kata, nálunk is fújt a szél, de én meg olyankor midnig úgy alszom, mint akit fejbecsaptak.

Mary, tök jó a képed, hát igen, Nálad aztán tuti a baba, nincs egy deka háj sem rajtad. De jó Neked!!! :)

Kata, ha gondolod, küldd át nekem a képet, lekicsinyítem, nekem profi programom van hozzá itt a cégnél, és visszaküldöm. Priviben megírom a mail címemet.

Kép
nenoke

Nálunk is fúj még a szél, és egész éjszaka is fújt :cry:
Kata: én sem aludtam szinte egész éjszaka, csak tudnám, hogy miért? :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nenoke! Elküldtem két képet. Egyet magamról, egyet az utolsó uh-ról. Köszi!

Én azért nem tudok olyankor aludni, mert félek a viharban
:oops:
molkata

Hahóóóó! Sziasztok!

Megúsztam a tennapot! Még barátnőzni is elmentem, annyira nem volt semmi. Majd ma....

A bemutatás jól sikerült, még nem adtam el a lakást, de az ügyfél vissza szeretne jönni a feleségével együtt.

Hááát, nekem még messze van 18-20. heti UH. Sajna. Csak akkor lesz a következő láthatás. jajj, nagyon sokára...

Mary: Tök cuki a pocid. És hát igen, én is irigyellek, hogy ilyen vékony vagy!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Nekem mostanáig nem jött be ez az oldal. Még a babanetre sem engedett :twisted:
Jó, hogy megúsztuk a vihart.

Ancsa
Tényleg!! Tegnap ezen gondolkodtunk itt. Na mindegy..
Hát mi sem voltunk vagyonosak, de mindig mindenünk megvolt. És nekem fontosabb volt az, hogy együtt legyünk.

Mary
Nagyon csinos vagy!! Gondolom odakint sokkal egészségesebben lehet étkezni, mint itthon.
De én ma túrógombócot csináltam! Nyammmiii ( zsírszegény túróból, jó sok porcukros kék tejföllel) :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Júúúj, a túrógombóc igazán nyammmiiiii!
Szivvi, nekem sem jött be az oldal. Tiszta gáz.

Kép
zsuzsi**

Nekem sem jött be, és így olyan unalmas a munka is, bár legalább lehet vele haladni. :wink:

Kata, visszaküldtem a képeket. Én meg pont imádom, hogy zúg, süvölt a szél, és mi meg a jó kis meleg fészkünkből lessük a tombolást.

Amúgy nálunk is a családi együttléteken volt a hangsúly. Én msot döbbenek rá, hoyg mennyi tv-mese maradt ki az életemből Lolka-Bolkától Hakapeszi Makimanóig, mert egyszerűen nem értem rá. És sosem hiányzott.

Kép
nenoke

Képzeljétek ma voltam 12. hetin. Nagy a boldogság, csak benne egy kicsike izgalom.
Szóval kicsikénk 67 mm jó életfunkciókkal.
Csak a doki 4x mérte a nyaki redőt, 2,3-2,7 mm között volt a 4 eredmény, erre ráírta, hogy 2,7 mm és mondta, hogy mivel közel van a felső határértékhez, jövő héten menjek vissza. Én nem szeretnék ezen aggódni, főleg, hogy - a leletre is ráírta - az orrcsont szépen kirajzolódik. Azért megnyugtatnátok?

Kép
Kép
emma1976

Emmus ne aggódj. Ezt az értéket nagyon nehéz pontosan meghatározni, szerintem ha visszamész, minden rendben lesz. Én amiatt aggódom, hogy a babóm 12 hetes 4 napos korában csak 5,2 cm. :( Azt mondták, hogy normális. Hááát, egy picit kicsi nem?

Kép
zsuzsi**

Megjöttem a láthatásról. A nyíl mutatja a bizonyítékot, hogy Főni Ádám, ahogy a megérzés, a 12. heti uh, és a horoszpók mondja...
Kép

Szép, okos, nagy feje... A gép szerint Ádám 18+6... Én vok ugyebár 18+1, a fogantatás alapján 16+5 kéne, hogy legyen. Szóval kicsit óriásbébim van :?
Hogy fog ez kiférni??????

Minden rendben van vele. Kicsit rugdalózott, de jól viselkedett. A doki viszont tök hüje volt, bármikor kérdeztem, hogy "és jól van?" mindig magáról kezdett el beszélni. persze poénnak szánta, de nagyon rossz volt, hogy nem dícséri agyon az én kisfiamat. De persze belekötöttem, hogy ugye a viccelődés csak jót jelent, és nagy nehezen kipréselte magából, hogy persze, ha baj lenne, ő sem ilyen lenne.

Olyan furi, Apával már nem voltunk olyan eufórikusak, mint múltkor. Minden rendben, igen kukis, jó nagy, jól van, megint június 16-ra tették a születését. Szóval csak nyugi van, meg fénykép puszilgatás, de sikongatás, nagyszülők zaklatása már nincs.
Vendég

Emma, a max. 2,7mm még nem sok, 3 mm a határ, és az is csak gyanúra ad okot. És egy pár centis gyereknél ez még sok! A doki sztem magát akarja bebiztosítani!

Zsuzsi, az 5,2 csak az ülőmagasság, nem? Picit alacsony, de Ti milyen magasak vagytok?

Ádám óriásbébi volt, 13 hetes koromban ő 14 hetesnek tűnt, és az volt 8 cm ülőmagasság. Ilyen korban heti 1 cm-t nőnek. Szóval ha a 14-ből kivonod a 2 heti 2 cm-t, az már csak 6 cm, és 12 hét. Sztem ne parázz, ha a doki nem kezdett el aktívan rinyálni, vagy hallgatni!

Ja, az lemaradt, hogy Óriásbéb ülőmagassága ma 16,3 cm, ez felel meg a korábban említett 18+6-nak. Jaj, hogy fog kiférni?
Vendég

Gratula Bori!!! Kép

Bár azt az alsó képet nem értem, hogy kell nézni. :?

Szedsz még magzatvédő vitamint? Nekem mondták már azt is, hogy azt végig kell szedni, sőt még szoptatás alatt is, de mondták már azt is, hogy csak az első három hónap alatt szedjem, különben hatalmas gigabébim lesz.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok,
Rengeteget írtatok, alig bírtam visszaolvasni :shock:

Emma,
Ne aggódj, nekem is 2,4 mm-t mértek a 12. héten. Én is izgultam, de a doki azt mondta, hogy minden ok.
Azért elmentem az Istenhegyi útra a 13. héten, csak a saját megnyugtatásomra. Akkor már 1.7 mm-t mértek, és a vérvétel is ok. volt. Ott sokkal profibb uh gép volt, mint a kórházban és sokkal alaposabban megnézték. Igaz, jó drága volt a vizsgálat, de legalább nyugodt vagyok :)

Lányok,

Nagyon szépek a pocik. Az enyém is látszik már :)

Gurgula,

Nekem is megnéznéd? :oops:
1976 07 05
a fogantatás pedig november 4.

Kép
gabi
blur

Borikám: Ülőmagasság, én pici vagyok, apa sem egy égimeszelő, de normál férfi magasságú. A dokinő az UH-n azt mondta, hogy tökéletes a bébim... Azé ezt jó volt hallani. :)

Kép
zsuzsi**

Bori!
Gratula!
Annyira furi, hogy ezt írod..Igen elmúlik az eufória, de az aggódás, hogy minden rendben van-e? Én sem nézegetem már mindennap a kis tablót, néha lelkiismeret furdalásom van :oops: , de aztán arra gondolok, hogy minek nézegessem a 10 hetes képet, amikor az igazi lurkó itt van a pocakomban.

KépKép

KépKép
szivvi

Lányok, az én dokim nem akarta, hogy szedjek magzatvédőt. Azt mondta, hogy a vérképem alapján úgyis látjuk majd, hogy mit kell szedni, mert az sem jó, ha "túladagoljuk". Az elevit ellen kifejezetten tiltakozott. Azt mondta, ha mindenképpen szedni akarok vmit, akkor már inkább a Gravidát. De én nem akarok semmit szedni. Folsav és jód, ennyi.

Kép
zsuzsi**

BORI: Gratulálok a kisfiadhoz. Nagyon cuki! És ne aggódj, kifér majd. Annyira cééép kis feje van:)

Kép
zsuzsi**

Dorka!

Ez édes üdvrivallgás meg örömünnep (szmájli) majd rájövünk hogy nem is értjük. Merthogy én sem tudom hogy kell, de ott egy kis kukac van? Egy kis fütyi? :D

Bori!

Nagyon jó neked! Már tudod! Én is úgy várom. Szerintem nem kell amiatt elkenődni hogy nincsen eufólia, ez annak a jele, hogy a kis emberke már az életetek része és természetes vele a találkozás. Persze az eufólia még számtalan más esetben úgyis előjön majd... Én a nagy bölcs anya... :wink: Csak így gondolom és kész... :)

Emma!

Tudod ilyenkor nem is biztos hogy mikor is fogant a bébi, hogy mikor születik meg, és napokon "hatalmas" tizedmm-ek múlnak. -azt mondják...- Tehát szerintem ne aggódj, és valójában el sem érte azt a határt 3mm különben meg az orrcsonttal is minden rendben. Nem utolsó sorban meg csudaszép kis porontyokat fogunk itt nyáron tologatni kialvatlan szemekkel.

Tényleg főnik lesznek majd a bébik... :lol:
baba24

Ja Igen Bori!

A másik fele meg az, hogy már majd az érzésekre figyelünk és nem is a meggyőző kép lesz maga a csoda. Majd ha rúgkapál :lol:
Az hogy hogyan fog kiférni az még számomra is talány, de majdcsak összehozzuk :wink:
Te egyébként érted a képet? mert elmagyarázhatnád! :oops: Fekszik a picurika és az ott a fütyije?
baba24

Bori
Gratulálok a kis kukishoz!

Zsuzsi
Úgy látszik mindenki aggódik vmin. Szerintem teljesen jó a méret! 5-6-7 cm az tutti.

Blur
Mindenkitől ezt a tanácsot kaptam. Szóval felhívtam az Istenhegyi klinikát, már nem volt időpont hétfőre vagy keddre, de besuvasztottak azért kedd F3-ra... Remélem megnyugtató eredményt kapunk.

Szivvi
Nálunk is kb a 10. hétig volt eufória. Mostanában van, hogy észreveszem, hogy már este van, és nem simogattam a hasam, nem beszéltem hozzá. Csak élem az életem. Tökre jól érzem magam, nincs még hasam, néha úgy érzem, fel sem fogtam még teljesen az állapotomat

Kép
Kép
emma1976

Tehát az alsó képet nézzük. Ez Ádám alsó fertája, merthogy Óriásbéb már nem fér bele az UH hatókörébe... Bal oldalon látszik, hogy hol a nyaka. A hátán fekszik, jobb szélen kezdődik el a combja, és afölöt van KUKI. Pici, de ahogy mozgott teljesen egyértelmű volt, ahogy fellibbent 8)
A kép alapján csak elhinni tudjátok, hogy az a dudor tényleg kuki, én is láttam.

Csinálok vastag.adam e-mail címet, és onnan küldöm el az ismerősöknek a mai uh képet... :twisted:

Eufória szerintem is azért hagyott alább, merthogy természetes. Tegnap már Apa is érezte, hogy mozgolódás van odabent. Szóval már mindennapos az életjel bizonyítéka.

Én szedek vitamint, gravidát. Vashiányos vagyok, és az én dokim pont azért mondta azt, hogy ne vmi turbó bogyót együnk.
Én is hallottam, hogy nagyok lesznek tőle a bébik. Ld. Ádám dehát vmit vmiért. Inkább az egészség a fontosabb, minthogy 2 órával könnyebben kijöjjön.
Vendég

Emma
Igen, valahogy én is így vagyok vele. Pedig amiken mi átmentünk :wink:
Most még éljük az életet, aztán pár hét, és lerúgja a vesénket, nyomja a gyomrunkat, rohangálhatunk folyamatosan klotyóra :lol: , elkerülhetetlenek leszünk egymás számára!!!
Én azon viaskodok, hogy ált csak hason tudok elaludni. Már próbálom magam fegyelmezni, de több ringlispil szerű forgás után ott kötök ki. Szerintetek még nem baj?

KépKép

KépKép
szivvi

hasonlavás nem baj, amíg tudsz. a gyereknek nem tudsz vele ártani. lassan kényelmetlen lesz, mert nagyon nyomjátok egymást. de addig uccu neki, élvezd, amíg tucc!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hát, én sem tudtam belépni. Elég bosszantó volt. Közben volt itt egy kolleganőm, aki bevásárolt nekem és hozott házi rétest is. Nagyon fincsi.

Ma kicsit jobban fáj a hasam mint máskor. Lehet, hogy nő, meg a műtéti vágás is fáj (az lehet, hogy az időjárás miatt).

Bori!
Gratula Ádámhoz! Nagyon édes és tényleg szép nagy!

Zsuzsi! Ne aggódj, ilyenkor még nagyon változó a méretük, de ha a doki nem parázott, akkor neked sem kell.

Emma! Sztem se aggódj. Benne vagy a határértékek között és láttad az édes orrocskáját is :-) Nem lesz semmi gond!

Nenoke elküldte a képeket, most felteszem. Reméelm, ezúttal már sikerül.
Most sem megy. :( A gépem visszaállította. Nenoke! Felteszed te?
molkata

Én sem tudtam belépni, és már kezdtek elvonási tüneteim lenni :lol:

Emma: ne izgulj, minden a legnagyobb rendben van! :wink:

Zsuzsi: te se izgulj, ha a dokid nem mondott semmi rosszat! Max nem lesz kosárlabdázó :P

Bori: gratula Ádámhoz! Nagyon szép fiúcska :wink: és te se izgulj, még egy baba sem maradt bent, simán és könnyen megfogod szűlni :lol:
Már én is annyira várom, hogy érezzem a mocorgást. Az annyira jóóóóó :lol: Mondjuk tegnap este mosogatás közben éreztem valami bugyogást a hasamban, de még nem hiszem, hogy a baba lett volna, és azóta semmi. Meg ilyen korán még egyik gyerekemet sem éreztem
:roll:

brigi73

Én kb. a 13. hétig naponta, most már minden másnap szedem az Elevitet. Szerintetek gáz?

Nekem mindig is magas volt a vasam, most az első laboron is.

Én azt hittem a fórum elején, csak a székrekedés miatt hanyagoljátok az Elevitet. Viszont mivel ez nekem nem volt, szedtem tovább. Mi másért nem jó még az Elevit? Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Én nem tudom ,hogy jók e a vitaminok, vagy nem, minden esetre szerintem, ha valaki változatosan eszik mindent akkor felesleges. Ezzel a dokim is egyetért. Én csak azt tudom, hogy 2002májusa óta folyamatosan terhes vagyok vagy szoptatok vagy mindkettő egyszerre, és a mostani vérképem teljesen jó lett :lol: és semmilyen vitamint nem szedek :wink:

brigi73

Én is szedem az Elevitet, mostanában kezdtem csökkenteni.
Kérdeztem a dokit és a védőnőt is, a doki csak annyit mondott, hogy nagy lehet tőle a baba. A védőnő szerint a 12. hétig lehet szedni, utána a tél végéig még szedegessem..

Olvastam hogy a jód a kalcium meg a folsav fontos, de nem tudom, kell e ezeket gyógyszerrel pótolni.

Kép
gabi
blur

nekem is jó lett a vérképem, a doki szerint lesz ez még rosszabb is :?

Kép
gabi
blur

Az én vérképem is tök jó, nem szedek semmilyen vitaminkészítményt, csak folsavat és jódot.

Kép
zsuzsi**

Sziasztok :D

Nem semmik vagytok, már ami az írást illeti :twisted: :lol:

Gurgula: már megtaláltam, miért írják a csajok a szül. idejüket. :) Egy kis teszt: Berci 2005. március 14.-én készült (ha akkor volt Húsvét hétfő) és nov. 22.-én 0.44-kor született. (én 70.08.24.22.30, Bp.) Ez a baba vagy nov. 7, vagy 9. Remélem, azonos jegyben áll a hold mindkét napon. És ÉN vagyok a legidősebb!!!

Fogigátló: mint írtam, a doki elmondta nagyon alaposan pro és kontra a dolgokat. Ráadásul már olyan alacsony hormontartalmúak az új szerek, hogy pl. ha 36 óránál több telik el a 2 szem bevétele között, akkor abban a ciklusban már nem ad tuti védelmet (ki kell egészíteni pl. óvszerrel). Mindenesetre hatásosabb, mint a gumi, főleg, ha nem havi 1x szexelnek.

Nenoke: drága vagy, hogy utánanéztél, köszönöm Kép

Andrea: nem kötelező, ajánlott. Én pedig mindenképpen meg akarom csináltatni a genetikai vizsgálatot, minél hamarabb. Ami most épp csúszik, mert a méhem még nem gömbölyödött ki teljesen, így nem tudnak megbökni. 2 hét múlva újabb UH, remélem, akkor már OK lesz a dolog, és feb. 5.-ei héten túl leszek rajta.
Pocakod nagyon cuki :)

Uxi, Brigi: tényleg döbbenetes a különbség. :shock:

Zsuzsi: ha nagyon unatkozol, jöhetsz babázni. Vagy viszem én Bercit, gyakorolhatsz

Gyereknevelés: én a kamaszaimon már le tudom mérni, mit hogyan csináltam (jól-e, vagy rosszul). Nagyon sokat számít a gyerek személyisége is! Hiába viselkedtem, viselkedem mindkettővel hasonlóképp, tök máshogy viszonyulnak hozzám. Virággal gyakorlatilag mindent meg tudok beszélni, ill. ő velem. Ellenben Bogi nagyon zárkózott, és állítása szerint én nem értem meg őt. Biztos van, hogy nem értek vele egyet, és ennek hangot is adok, de ez Virivel is így van.
Én felnőttként jöttem rá a rengeteg hibára, amit a szüleim elkövettek a nevelésünkben (sőt, tul.képp nem is nevezném nevelésnek, nőttünk, mint a dudva). Isteni szerencse, hogy hetünk közül senki nem drogos, börtöntöltelék, egyéb félresiklott életű, nagyjából rendezett mindannyiunké. Akkor, gyerekként azt gondoltam, az a normális, hogy én, mint legnagyobb reggel 6-tól este 7-ig ellátom a 3 kisebb tesómat, oviba-bölcsibe viszem, hozom őket, enni adok nekik és „mellesleg” tanulok. Vajon miért én voltam az egyetlen, akinek mindig közepes volt a bizije? Biztos nem azért, mert én vagyok a leghülyébb…

Tyú, csajok, ezek a cicméretek alapból…nem semmi. Nekem tejjel teli koromban volt 85C-D, normál állapotban 80B.

Szivvi: Ne sajnáld a tvínpíkszet, egy nagy sz@r volt a sorozat szerintem (én felnőttként sem néztem). A Lostot sem…akkor inkább a Helyszínelők…de már megint be kéne izgatnom a videót, mert képtelen vagyok fennmaradni, az első reklámnál se kép-se hang (nálam). Túrógombóc nálunk egy hete volt. Ma virslis pali a menü.
Amíg nincs nyomás-érzés, nem ártasz a babának. Én is hasonalvó vagyok, az utóbbi pár évben úgy, hogy szinte hason, de mégis oldalt. Kezem úgy van, mint mikor hason alszom, a „felül” lévő lábam alá meg beteszek egy párnát, amikor nagy a pocak.

Mary: én is irigykedve nézem, milyen dagi vagy :oops:

Emma: nekem pont 10mm-rel volt kisebb a babám, 11+5-nek mondták. Szóval, szerintem no para, főleg, h orrcsont is volt!

Bori: jajj, de szeretnék már én ott járni, ahol Te és Ádámbaba. Ha tudnád, nekem mennyire nincs időm a pocakbabával foglalkozni, nem aggódnál magad miatt
:?

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Hát a folsavat és a jódot nekem rögtön mondta a dokker, úgyhogy muszáj volt.

Kép
zsuzsi**

Drága Jovikám!

Mennék én Bercizni, de azé jönnek az ügyfelek, indulgat a bicnic. Küggyé képet róluk nekem, mer má naon kíváncsi vagyok rájuk! MINDEGYIKREEEE!!!

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?