Sziasztok
Nem semmik vagytok, már ami az írást illeti
Gurgula: már megtaláltam, miért írják a csajok a szül. idejüket.

Egy kis teszt: Berci 2005. március 14.-én készült (ha akkor volt Húsvét hétfő) és nov. 22.-én 0.44-kor született. (én 70.08.24.22.30, Bp.) Ez a baba vagy nov. 7, vagy 9. Remélem, azonos jegyben áll a hold mindkét napon. És ÉN vagyok a legidősebb!!!
Fogigátló: mint írtam, a doki elmondta nagyon alaposan pro és kontra a dolgokat. Ráadásul már olyan alacsony hormontartalmúak az új szerek, hogy pl. ha 36 óránál több telik el a 2 szem bevétele között, akkor abban a ciklusban már nem ad tuti védelmet (ki kell egészíteni pl. óvszerrel). Mindenesetre hatásosabb, mint a gumi, főleg, ha nem havi 1x szexelnek.
Nenoke: drága vagy, hogy utánanéztél, köszönöm
Andrea: nem kötelező, ajánlott. Én pedig mindenképpen meg akarom csináltatni a genetikai vizsgálatot, minél hamarabb. Ami most épp csúszik, mert a méhem még nem gömbölyödött ki teljesen, így nem tudnak megbökni. 2 hét múlva újabb UH, remélem, akkor már OK lesz a dolog, és feb. 5.-ei héten túl leszek rajta.
Pocakod nagyon cuki
Uxi, Brigi: tényleg döbbenetes a különbség.
Zsuzsi: ha nagyon unatkozol, jöhetsz babázni. Vagy viszem én Bercit, gyakorolhatsz
Gyereknevelés: én a kamaszaimon már le tudom mérni, mit hogyan csináltam (jól-e, vagy rosszul). Nagyon sokat számít a gyerek személyisége is! Hiába viselkedtem, viselkedem mindkettővel hasonlóképp, tök máshogy viszonyulnak hozzám. Virággal gyakorlatilag mindent meg tudok beszélni, ill. ő velem. Ellenben Bogi nagyon zárkózott, és állítása szerint én nem értem meg őt. Biztos van, hogy nem értek vele egyet, és ennek hangot is adok, de ez Virivel is így van.
Én felnőttként jöttem rá a rengeteg hibára, amit a szüleim elkövettek a nevelésünkben (sőt, tul.képp nem is nevezném nevelésnek, nőttünk, mint a dudva). Isteni szerencse, hogy hetünk közül senki nem drogos, börtöntöltelék, egyéb félresiklott életű, nagyjából rendezett mindannyiunké. Akkor, gyerekként azt gondoltam, az a normális, hogy én, mint legnagyobb reggel 6-tól este 7-ig ellátom a 3 kisebb tesómat, oviba-bölcsibe viszem, hozom őket, enni adok nekik és „mellesleg” tanulok. Vajon miért én voltam az egyetlen, akinek mindig közepes volt a bizije? Biztos nem azért, mert én vagyok a leghülyébb…
Tyú, csajok, ezek a cicméretek alapból…nem semmi. Nekem tejjel teli koromban volt 85C-D, normál állapotban 80B.
Szivvi: Ne sajnáld a tvínpíkszet, egy nagy sz@r volt a sorozat szerintem (én felnőttként sem néztem). A Lostot sem…akkor inkább a Helyszínelők…de már megint be kéne izgatnom a videót, mert képtelen vagyok fennmaradni, az első reklámnál se kép-se hang (nálam). Túrógombóc nálunk egy hete volt. Ma virslis pali a menü.
Amíg nincs nyomás-érzés, nem ártasz a babának. Én is hasonalvó vagyok, az utóbbi pár évben úgy, hogy szinte hason, de mégis oldalt. Kezem úgy van, mint mikor hason alszom, a „felül” lévő lábam alá meg beteszek egy párnát, amikor nagy a pocak.
Mary: én is irigykedve nézem, milyen dagi vagy
Emma: nekem pont 10mm-rel volt kisebb a babám, 11+5-nek mondták. Szóval, szerintem no para, főleg, h orrcsont is volt!
Bori: jajj, de szeretnék már én ott járni, ahol Te és Ádámbaba. Ha tudnád, nekem mennyire nincs időm a pocakbabával foglalkozni, nem aggódnál magad miatt