Sziasztok!
Én inkább az augusztusi topicba írogatok, igaz ritkán... de most benéztem hozzátok, s látom, már babakocsi-lázban égtek
Ez a kocsi, amit Zsuzsi kinézett, hasonlít ahhoz a Bergon kocsihoz, amit mi használ(t)unk. Én nagyon szerettem, hosszú városi sétákhoz szerintem nagyon jó. Az is nagyon fontos szempont, hogy át lehet fordítani a tolókarját... jó rálátni a gyerekre. Viszont az autó csomagtartójába más tutira nem fér be mellé. És tényleg nem egyszerű ide-oda pakolni.
Mondjuk mi földszinten lakunk, úgyhogy csak betolom a lakásba és kész.
Ami a terhelhetőséget illeti... mi már egyszer eltörtük a tolókarját, pedig nem szállítottam 20 kiló paradicsomot benne
Talán azért még egy babót kibír.
1 éves kor utántól, amikor stabilan ül a babó, egyszerűbb sportkocsit használni, az már tényleg könnyű és frankón lehet buszozni is vele. Szerintem ti is fogtok venni majd. Tizenegynéhányezer forintért már vannak jók.
Amúgy az én fiam eléggé utálta a babakocsit, legjobban testközelben szeret(ett) lenni, úgyhogy van 3-4 féle kengurunk is

, mert sokszor ki kellett vennem a kocsiból és cipelni, annyira ordított. Télen viszont csak kint akart elaludni, úgyhogy órákon át róttuk a köröket összefagyva egy barátnőmmel, miközben kis hercegeink vígan szunyáltak a jó levegőn.
Na, erről ennyit egyelőre.
Franciska