Marcsim
Azért nem hinném hogy ilyen konkrét összefüggések lennének az alvás és "lét-rejöttünk" között

. Azt vettem észre hogy aki nagyon betartja a napirendet annál hamar rendszer lesz evés/alvás témában, de ahogy bmi változik (utazás, kirándulás, betegség, stb) kiborul a bili és giga hisztik vannak. Sztem kell egy kis rugalmasság, és a gyerek akkor is hozzá fog szokni a napirendhez, csak picit lassabban, viszont így könnyebben vészeli át a rendhagyó napokat. Valamit valamért, én az utóbbit választom, annál is inkább, mert magam is ilyen vagyok!!!
Zsófi
Láz ügyekben sztem a lázmérő dobozán lévő dolgokat hidd el (amúgy általában 0,5 fokot levonni a popsiban mért hőmérsékletből), viszont egyáltalán nem szabad megijedni. Nekem is azt mondta a doki, hogy 38,5 – ig ne foglalkozzak vele, ha viszont egyszer legalább annyit mértem várjak 30 percet és mérjek újra. Ha emelkedik akkor csillapítsam a lázat, ha nem változik vagy csökken ne csináljak semmit. A láz maga védekezés bacit/vírust öl. Hollandiában 38,5 fokig fel sem hívják a barátnőmet, ha belázasodik a 4 hónapos kisfia (ő sajna már 3 hónapos korától jár bölcsibe)!
Steffi
Sablon gyanánt én az üvegfestéshez kifestő könyveket használok (az Alexandra könyvesboltokban nagyon nagy választék van). És üvegfestékből ne vegyél semmiképpen Tescoban/Corában/Auchanban árult márkákat, mert azokkal csak a méreg van, karácsonykor megjártam velük!. Hobbi bolttokban vegyél, egy nagy tubus jobb minőségű kb 8-900 Ft. Venni kell kontúrfestéket, ezzel rajzolod meg a körvonalakat és kitöltő festéket, amivel úgy kell kitölteni a körvonalakat (jó vastagon), hogy ne maradjon üres felület egyáltalán, mert ott el fog szakadni a megszáradt üvegmatrica. Festés közben vékonyodik is a felület. A legjobb átlátszó, picit érdes felületű irodai lefüző bugyiba tenni a rajzot, amiből matricát akarsz, majd erre festeni és hagyni megszáradni. Kövesd a festéken lévő utasítást, ott leírják. Keverni a színeket nem nagyon lehet, illetve nehéz, szóval ahány színt szeretnél annyit, kell megvenni. Kérdezz bátrna, most már elég jól nyomom az ablakdekort Karácsonykor
Jaj és szégyen vagy nem

, de tudok, kötni, horgolni, varrni meg makramézni is, ezt minden a jó nagyikámtól tanultam. Most kacérkodom a szalvétatechnikával is, Karácsonykor többen kaptak ilyen fotókeretet tőlem. Szeretek mindenféle kreatív kézimunkát. Ha valakinek tudok szívesen segítek ilyenekben.
Györgyi
Én 4 hetesen a Tescoban voltam Olíviával és a nagynénémmel. Már meghülyültem otthon és akkor már olyan szép napos idő volt.
Saara
Senki nem tudjam mikor vonják össze, de lehet hogy csak formális összevonás lesz, némi megszorítással? A szülészet megszüntetésésről nem hallottam, 4 éve még a Kútvölgyiben is függönnyel voltak elválasztva a szülőágyak, én is ott születtem, vmelyik függöny mögött

. Olíviával megúsztuk, hogy febráuárban született és nem előző éve decemberében!
Ancsa, Eni
Én szombaton délelőtt még megyek CTG-re, mert kicsit gyorsabban ver Bebe szíve, mint kéne, úgyhogy meglátogatlak titeket, ha nem baj. Ancsa téged biztosan és hát Enit is ha addigra ott lesz
Vica
Köszi a nyugtató szavakat, igen látta a dokim most már mindkét CTG-t, sajnos mindkettő ilyen magas volt. Nekem hulla alacsony a vérnyomásom, ez nem lehetett az oka. Dokibácsi szerint nincs mitől tartani, minden rendben. Gabika szerint is ez egy pörgős gyerek, de azért én parázok. Persze És bár a múlt héten még voltam tornázni, most már a séta és főleg a lépcsőzés is kikészít (az a pár lépcső és emelkedő is Kútvölgyiben), lehet hogy attól, meg a frontoktól van.
Jó éjt! A Mátrában ma már havazott!!!!