hú, nme tudtama végére érni, de írni is akartam, mielőtt felébrednek a gengszterek!!!
Először is Somának sok-sok szülinapi puszit küldünk!!!!
Akkor a héten nem lesz Campona? Jól értettem?
Suli: nagy mocsokság, hogy így titokban csinálták! És nekem az a véleménye, hogy mi ebben az országban abbana tudatban fizetjük-fizettük a tb-t, hogy azért ezt és ezt kapom. Nem fogok hálát adni a sorsnak, hogy de jó, hogy kapok gyedet, mert többek között ezért dolgoztam anno, ezért fizettem a tb-t!!!!! Egy nő általában azért szerintem ezt is belekalkulálja a családalapítási terveibe. A gyes oké, alanyi jogon jár, de én dolgoztam, és megszereztem a gyedhez fűződő "jogokat". Elméletbewn én sem értek egyet azzal, hogy szerezhessek még vagy 5 diplomát (én ezért nme is jelentkeztem már sehova), de nyelvet szívesen tanultam volna, mert nekem ez a hiányom, ezért nem tudok jól elhelyezkedni. És a társadalomnak igenis oda kell figyelnie a munkaerőpiacára!!! Múltkor találkoztam egy szintén jogász csajjal (3 gyerekes), aki most szakjogászképzésen van azért, mert a munkahelyén (BÍRÓSÁGON!!!!!) megpendítették, hogy azért elvárják ám, hogy 6 év alatt többet is felmutasson, mint 3 gyerek !!!! És Magyarországon nem aza kérdés, hogy egy nő karriert akar-e építeni, hanem hogy meg akar-e élni a család, mert ha igen, akkor vissza kell menni előbb-utóbb dolgozni!!! És ha azt akarom, hogy legyen munkahelyem, akkor kell a papír. Én is szívesen háztartásbeliskednék, tagja lennék egy-két karitatív szervezetnek, sütném a sütimütiket a családnak, csak ehhez az kellene, hogy szegény férjecském 3x ennyit keressen
Nem tudom, ki kérdezte: de a szülés nagggggyon fáj!!!! Bár én nem vagyok az az ősanyatípus, aki a szülés végén azt mondta, hogy hú, de jó érzés volt

És azt kellene tudatosítani a nőkben, hogy ez nem feltétlenül baj! Fel kell dolgozni az élményeket, elfogadni a helyzetet. Nekem szerencsére sikerült feldolgoznom az első 27 órás szülésemet, amire ma is úgy gondolok, hogy maga volt a pokol, és ezért lett szép élmény a második 2 és fél napig tartó
Bálib Balázs szuper jó!!!!! Urbán Márta nekem nem szimpi pont a katonássága miatt. Egy szülő nőt igenis pátyolgatni kell, nagyon fontos a szülés lelki háttere!!!
Visszaolvasok..........Ja, és én nem nyavalygásból írtam,mert nem akarok én már ebben az életemben egyetemre járni, de tényleg így gondolom