Sziasztok
Marcsi,
Köszi megkaptam az üzit, megpróbálom így csinálni. Majd beszámolók az eredményről!!
Tabló: valaki mintha azt írta volna, hogy a CTG szobába van kirakva.
Igazából már nekem sincs kedvem visszamenni dolgozni, mert iszonyatos nagy átalakításon ment át a cég. A legjobb embereket elküldték

a nyalógépek meg persze maradtak.

Hát köszönöm inkább ne. De sajna úgy néz ki, hogyha Réka betölti a kettőt, kénytelen leszek visszamenni, mert a lakáshitelünk nagyon sok és egy fizetésből nem tudjuk fedezni.
Ildi,
Nem ítéllek el én is olyan egyedül vagyok mint a kisujjam itt a kertvárosban. Én abban bízom hogyha jó idő lesz, akkor azért mások is jönnek a játszótérre és tudok majd ismerkedni. Nekem is szinte csak Ti vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!! De persze én a világvégén lakom, egyedül Lilluska lakik közel hozzám sőt most már Andi is!!!! Nagyon édes Hanna!!!!
Valentina,
Tudom hogy itt Vida funclub van, de bevallom őszintén, hogy egyszer nálam is elég undok volt doki bácsi barátunk de ezt elmondhatom Mésziről is. (én is Hegedűshöz járok) DE mintahogy írták a csajok mindenkinek lehet rossz napja és persze a saját betegeivel közvetlenebb mint egy másik doki pácienseivel. Viszont ezek csak egyszer fordultak elő és a többi UH vizsgálaton nagyon aranyosak voltak. Ettől függetlenül mind a kettőt nagyon bírom!!!! Egyébként ilyenkor már nagyon érzékenyek vagyunk és ha már nem úgy szólnak hozzánk akkor képesek vagyunk elbőgni magunkat. (most magamból indultam ki)
Utazás: No comment!!!!!!!!!
Steffi,
Éjszaka miatt
Esetleg nem lehet hogy ez az idő viseli meg Martint???? Réka is éjszaka húzza a lábát látom hogy bántja a pociját a szél. Esetleg ez nem játszik közre?? Eddig jó alvó volt.
Lemaradtam a híradóról!! Látszik már a pocija?? Mennyi idős terhes???
Andi,
Ami itt látható tábli azt én csináltam. Ha szeretnél bekerülni akkor írd meg az adatokat és téged is beteszlek. Nagyon jók a képek!!
Gabbó ezek szerint nem jelentkezett még.