A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsuzsi!
Mi is Görögországban voltunk nászúton, csak mi Paralián. De ott is gyönyörű volt, mivel mind a ketten most láttuk először a tengerpartot. Hjajj! De vissza is mennék oda ... olyan másak ott az emberek.
szilvi1980

Igen, gondoltam, hogy ez volt az oka. Meg sem fordult a fejemben, hogy voltál már feleség. :)
De tényleg nagyon gyönyörű ruha... nagyon szép anyagból van.
szilvi1980

Most kaptam egy listát (barátnőm nemrég szült, + más anyukák tapasztalatai is benne vannak) a szüléshez szükséges dolgokról (még jó odébb van) és a vásárolandó cikkekről.
Jaj de nyakatekert vagyok.

1169559822.52.doc

Andrea
Kép
kindernay

Gurgula: Ha megvan az elképzelésetek, akkor célirányosan tudunk keresni, 19 irodánk van, elég nagy ügyfélkörrel. Küldd el priviben, hogy mit kerestek, én meg felviszlek a keresők közé, és meglátjuk. Elég hamar össze tud jönni. És a keresés ingyenes természetesen!

Kép
zsuzsi**

Kindernay!
Jó fürdőzést!

Köszii Szilvi..valami selyemféle volt..hernyóselyem..talán..érdekes anyag..az öv volt organzából..és abból az anyagból volt betekerve a csokrom szára..még meg van amúgy, lógatva :lol:
torolve_20131003125716

Szilvi: Annyira szépek voltatok! És a csokrod is...húúúúú

Itt az enyém:
Kép

Kép
zsuzsi**

Ja és majd még kiegészítem, a barátnőm a szülés után szedett egy homeopátiás gyógyszert (sebgyógyító) és valamilyen csoda krémmel kenegette lent magát, az orvos nem hitte el, hogy most szült, olyan szépen begyógyult.... Tudom, hogy még korai, de el fogom felejteni feltenni.

Zsuzsi a párom is ingatlanozik, azért kérdeztem, Ők építenek PEstimrén.

Andrea
Kép
kindernay

Köszi! El is mentettem a listát, még jól jön az biztos...
szilvi1980

Kindernay!
Jajj de jó, már le is mentettem magamnak a listát, bár a barátnőmtől is kaptam..de jobb ha több van..aztán majd úgyis szépen összeválogatom, hogy mi is kell... :lol:

Zsuzsi!
Elképzelés az van..le is írom priviben..de előbb el kellene adni a 2 lakást..az egyiket július óta áruljuk.. :(
torolve_20131003125716

Rita köszi, most folyik a vizem. Nekem is nagyon tetszett a ruhád, meg mindenkié, úgy látom szép kismamák gyűltek itt össze.

Andrea
Kép
kindernay

FÚÚÚÚ, Gurgula, mintha most léptél volna le a Vogue címlapjáról! Szilvi, Te is gyönyörű voltál! Az a diadém királylányos lelkemnek különösen tetszett!

Zsuzsi, bocsi, megadnád még egyszer azt a weblapot, ahol lehe tingatlant keresni? ÁLmunk, hogy egyszer tóparti házunk legyen, most nyáron néztük ki magunknak a Délegyházi-tavakat, és nagyon kíváncsi lennék, hogy emmyibe kerülnek ott (vagy máshol, de gondolom, elitebb heylen számunkra megfizethetetlen) a tóparti telkek/házak. Milyen messze van még álmaink háza. :wink:

Kép
nenoke

Gurgula: Akkor gyorsan eladjuk azokat! :D

Kép
zsuzsi**

Köszi Zsuzsi! :oops:
Ti is szépek voltatok nagyon! És a csokrod .... nagyon szép!!!
Tényleg megvan még? Én megszárítottam és lóg le a szekrény tetejéről. :D
szilvi1980

Nenoke: A legegyszerűbb, ha az ingatlan.lap.hu-n vagy az ingatlan.com-on nézelődsz. Mi budapesti ingatlanokkal foglalkozunk leginkább, ha tudod, hogy pontosan hol szeretnél, akkor én is tudok segíteni. Az én irodám honlapja a www.ingatlanbank.hu. :)

Kép
zsuzsi**

Szilvi: Megvan még. Annyira érdekes... csak a színe változott meg és annyi, hogy kicist kiszáradt, de olyan egyben maradt.

A virágosom nagyon ügyi volt. Móri Imre, Starfleur Virágüzlet, Duna Plaza - Annyi mindenben segített, hogy húúú, mindenkinek ajánlom! :P

Kép
zsuzsi**

Hát, tanulságos ez a lista. MOndjuk nem mindent értek. Pl. minek sima melltartó, ha úgyis ott a szoptatós? MIért nem lehet fehér a gáttörlős törölköző. Értem én, hogy színes lesz, de pont a fehéret utána ki tudod mosni 95 fokon. üdítő a szülésre? Én egy kortyot sem ihattam. Amit végül kikönyörögtem, két kortyot, frankón ki is hánytam. Hú, tapasztalt kismamák, majd segítsétek meg az életünket!!! :oops:

Akár ezeket a fájlokat is fel lehetne tölteni a Bori javasolta adatbázisba.

Kép
nenoke

Ohh Nenoke..hát köszönöm de azért ez túlzás..hízik a májam :lol:

Zsuzsi!
Nagyon szép a csokrod..Szilviét meg úgy megenném, olyan mintha cukorból lenne (jó értelemben persze)..

Jó lenne minél előbb eladni a lakásokat, hogy aztán a babácska már az új lakába érkezzen..egyem meg.. Kép

Megyek skandináv lottót venni asszem.. Kép
torolve_20131003125716

Nenoke engem ne kérdezz én nem szültem még. :roll:
Gondolom a sima melltartó a szülés előtt (ha be kell feküdni) kényelmesebb. Vagynemtudom.
Szerintem elég kiábrándító a fehér törölköző a gáttörléshez.... csak el kell képzelni... jjjjjjúúúúúúúúújjjj és én ki sem fogom mosni, kidobom, mint a sicc.
Az üdítő meg nemcsak neked hanem a párodnak is jó, meg hát gondolom utána csak ihatsz nem? Meg előtte is lehet inni, legalább vizet???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a fene se tudja, majd eccer két év múlva micsoda tapasztaltak leszünk.

Andrea
Kép
kindernay

Köszi mindenkinek a bókokat! Jól esik! :wink:

Lányok, én azt hallottam, hogy a házassági anyakönyvi kivonatból 300 napnál nem régebbi kell, ha valaki tudja, hogy hol nézzünk utána, szóljon.... mer én nem tom.

Kép
zsuzsi**

Én félek a gátmetszéstől... :oops: :cry: :|

Kép
zsuzsi**

Nekem is kedvet adtatok a költözéshez! :lol:

kispiskóta

Zsuzsi, nekem azt mondták 30 napnál régebbi nem lehet, ezt mondjuk én sem értettem, hogy 8 hónaposan még az okmányirodába kell rohangálni egy friss házasságiért?

És azt mondják frissiben szültek, hogy nem is érzed a szüléskor a gátmetszést... csak utána :twisted:

Andrea
Kép
kindernay

és valakinek meg nem is metszenek.... meg ahány szülés annyi féle

Andrea
Kép
kindernay

Nahát ez az... utána... és ez az úszógumi dolog elég riasztó...
Jajj.

Kép
zsuzsi**

Na megfordítottam a "disznómat" a sütőben, úgyhogy tényleg beültem fürcsizni. Majd még jövök.
Zsuzsi ne félj mán előre, lehet, hogy olyan szülésed lesz, hogy uccu neki egykettőre megisvagy! Hopp!

Andrea
Kép
kindernay

De a gátmetszést elég nehéz elkerülni nem? Erre jó lehet az intimtorna. De a sima kismamatorna??? áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :oops: :cry:

Kép
zsuzsi**

Gurgula!
Hát, Nagyon különleges lehetett. Tényleg gyönyörű vagy. Nagyon édes képek. A rucid meg tényleg egyedi. :D

Kispiskóta!
Örülök, hogy túlélted a fogdokit... Én még nem szántam rá magam.. :? Nálunk is ugyanez a képlet. Babó beparancsolt :lol: :lol:
baba24

Gurgula!
Hát, Nagyon különleges lehetett. Tényleg gyönyörű vagy. Nagyon édes képek. A rucid meg tényleg egyedi. :D

Kispiskóta!
Örülök, hogy túlélted a fogdokit... Én még nem szántam rá magam.. :? Nálunk is ugyanez a képlet. Babó beparancsolt :lol: :lol:
baba24

Jóvan, nem félek, csak egy kicsit... de szerintem ez természetes. Vagy nem?
A fogdoki a másik parám. Iszonyúan félek tőle. Pedig nem is fáj.

Kép
zsuzsi**

:cry: :cry: :cry: csajok meghalok! ti nem lettetek agyilag zoknik???? 10.ig kellett volna leadni egy stat.-ot és még most is azon szenvedek, mert ránézek és kikapcsol minden! mindjárt kivetem magam az ablakon! :(

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Zsuzsi lehet kapni Kriston Andrea féle videókazettát az intim tornáról az említett barátnőm azt "nyomta" az utolsó hónapokban, neki nagyon bejött, szerinte azért nyomta ki a gyereket egy-kettőre (3 óra alatt mindennel együtt). Nincs mindig gátmetszés én úgy tudom, pl. van kifejezetten olyan kórház, ahol nem támogatják ezért van a "gátvédelem". Rita nem félreérteni! :wink:
Meg nagyon bejött neki ez a homeopátiás szer és krém, tényleg 3 nap alatt meggyógyult a sebe, és szinte alig használta az uszógumit, ami ugyebár gumipárna is lehet. EGyébként a kórházban nem is figyelsz a saját fájdalmadra, annyira el vagy foglalva a babával, meg a tejeddel, meg mindennel.
:lol:

www.gyonged szuletes.lap.hu

itt találsz egy-két infót róla, ha nagyon belemélyednél, ami ugye azért nem kell annyira.

Egyébként a tapasztalt anyukák biztosan tudják, hogy mi a helyzet, majd megkérdezzük tőlük. Szerintem előre ne legyünk fostalicskák. :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Emi: Én nem csak agyilag lettem zokni a mai napon. :? :shock:

Kép
zsuzsi**

Andrea: Köszi a lelkitámaszt:)
Olyan jó, hogy vagytok, csajok!

Kép
zsuzsi**

Lynia egyetértek, én az ábrázoló geometriával küzdök már hetek óta, egyszerűen képtelen vagyok beleverni a saját fejembe, így verem a falba. De most komolyan, a múltkor a szemüvegembe szóltam bele, hogy HALLÓ? a telefonom helyett... Szerinted?

Andrea
Kép
kindernay

Én a gátmetszéstől nem félek, de addig hogy fogok eljutni! :roll:

kispiskóta

de jó látni, hogy nem vagyok egyedül, én a telefont még megtalálom, de nálam 10+11=22 és 4+7=12, szóval tuti jó adatokat fogok megadni 8)

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi, Zsuzsi, beléphetek én is az agyilag zoknik előkelő táborába? :shock: Prbóálom egy kis csokival felturbózni magam (75%-os kakaótartalom, szóval csupa egészég), de nem nagyon megy. Én is csak bűvölöm a munkát, amit cisnlánom kéne.

Kép
nenoke

Szilvi! Nagyon szépek a képeid! Jó lehetett.
Picit le vagyok maradva, de pótlom...
Már igencsak témát váltottatok.

Hát gátmetszés... Meg utána.... :shock:

Képzeljétek el, hívtam a dokim asszisztensnőjét, hogy szeretnék bejelentkezni 1.-ére, mert vinném a vérvétel eredményemet. Kiderült, hogy nincsen hely, meg 2 hétig nem is lesz dokim.
Majd miután szó szót követve kiderült, hogy kismami vagyok egy "titkos ajtó" számát :lol: megadva, ahol majd szólít fél 4 kor a hölgy besúvaszt valahogy... Nekem még nem volt ilyen, hogy amiatt mert várandós vagyok, pozitívan megkülönböztetnének az eddigi vizsgálataim során. Tudjátok, nemrégen váltottam dokit, meg várost.
Úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy ilyen viszonyulással találkozom :lol: :lol:
baba24

Emi, mond azt a főnöködnek, hogy egy másik matematikai dimenzióban ezek a műveletek igenis igazak. HIszen Eistein óta tudjuk, hogy minden relatív, ki tudja, egy másik tér és idődimenzió galaxisában, ahol nemcsak a párhuzamosok, hanem a négyek és hetek is összefutnak, lehet, hogy összegük pontosan 12! Ne legyen már ilyen földhözragadt! :wink:

Kép
nenoke

Kindernay!!!!
Értem a gátvédelmet!!! :lol: (háháhá)
Jesszum, ábrázoló geometria..ajjajj..de régen volt.. :shock:

Baba!!!
Köszönöm a bókot... :oops: :lol:

Zsuzsi!
Nem kell félni a gátmetszéstől előre! és nem biztos, hogy szükséged lesz rá..
nem lesz nem lesz nem lesz..
torolve_20131003125716

Emi, Zsuzsi, Nenoke!

Én is jelentkeznék agyilag zokninak. Olyan hülye dolgok kimennek a fejemből, azután meg bekavarodok.

Na jól van. Most ez a megfogalmazás azt hiszem jogot ad a címre... :roll:

Mindegy. Szóval agyilag zokni vagyok... :wink:
baba24

Nenoke látom beindult! kis filozófus :lol:

na most iszom egy káfééééét
hejj!
torolve_20131003125716

Jaj termeltek ám rendesen! Ezt mindig elmondom nem mintha baj lenne!! :lol: Szép esküvői képeitek vannak! Nekem iwiwen van fönt egy pár,de megpróbálok ide varázsolni egyet. A milyenk ápr.22én volt tavaly! Azért tettük áőrilisra,mert a férjem nagyon izzadós és nyáron mellény,zakó elég meleg lett volna. Erre júliusi kánikula volt! Gyönyörűen sütött a nap, nem kellett semmi pelerin,meg ilyesmi. Nagyon örültem neki
. Meg a sok elkésett vendég is! Mert dugó volt az egész városban, a biciklis felvonulás miatt/ Föld napja/ a templom mellett virágkiállítás volt és nem tudtak parkolni az autókkal se.... 8) Örültek nekünk!
De nagyon szép volt!! És jó feleségnek lenni,főleg h sok dolgom nincs plissz,mert anyuékkal lakunk és a nagyiéktól én már nem férek a konyhába 8) KEresek képet!
Nászúton kettőn is voltunk! Az első másfél nap Zircen egy tuti szállóban ,hétköznap így senki nem volt rajtunk kívül 8)
Második az esküvő utáni hosszúhétvégén volt a férjem kórusáékkal Baján! Nagyon jól éreztük magunkat! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Filozófus? Maradjunk a zokninál. :lol: Lehet, nekem is kávé kéne, úgy látszik, nem jó irányba hat a csoki. :?

Kép
nenoke

Templom elött:Kép
Vendég

Tök jó ez az oldal: www.gyonged-szuletes.lap.hu
Nagyon sok érdekes dolog van rajta.
Agyilag zoknik is olvashatják 8)

Kép
zsuzsi**

Hmm.. Orsi! Jól nézel ki nagyon.. :P
torolve_20131003125716

Orsi, Gurgula, még, még, még, egész alakosat is kérünk, hogy látszódjék a szoknya alja is!

Kép
nenoke

jóó, teszem máris Kép
torolve_20131003125716

Orsi: Ti is nagyon szépek voltatok! Én halálra izgultam volna magam a soka elkésett vendég meg a virágkiállítás miatt :shock:
De te ezen felülemelkedtél (nagyon boldognak látszol!) :lol:

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?