A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Vége pihenhetek egy kicsit.Apa ma szabadnapo volt és itthon megcsináltunk egy két dolot,mint például csillá csere,polc felfúrás,meg bementünk megcsinálni a munkabeosztásom,majd vásárlás,elfáradtam.De legalább tom hogy nemsokára melózhatok.
BeszéltemTimcivel msn-en,serencésen hazaért,üdvözöl mindenkit és puzil is.Sajnosnem tud bejelentkezni a babanetre,valami nem enedi.De jól van és ez a jó.

Roz
beszéltem párommal s azt mondta hogy már a kasszásoknál is van 4 órás munka,de van árufeltöltésre is.Csak ki kell tölteni egy jelentkezési lapot a vevőszolgálatnál,azt leadni,maj behívnak egy tesztírásra,majd egy elbszélgetésre.Így szűrik ki a nem odavalókat.A kommunikációt és a kedvességet ilyeneket néznek.Ha érdekel mesélek még erről,ha a munka is érdekel.

Kazi
holnap eljöhetnél velünk pizzázni,6 körül,az is feltöltődés,nem leszünk mi sem sokáig,és megismernénk egymát.De bárki jöhet.Lina te jönnél?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajni:nagyon aranyos vagy,élnék is vele,de a holnap nem jó nekem!
Ha legközelebb mentek(és hívtok :D )veletek tartok!
Azért érrezzétek jól magatokat-azthiszem abba nem lessz hiba :D !
kazi

Kazi
jól olvatam hogy te február 28-án töltöd a 29-et?Én március elseén töltöm.Akkor pár óra van köztünk?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi
bocsi,püben akartam ezt.Sajnálom! :(

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny:Hol olvastad? Mert nem.Január 27-én leszek 25 :) Nem titok! :lol:
Viszont a tesóm március másodikán ünnepli a 31.
kazi

Kazi

bocsi,akkor összekevertelek egy mási csajszival.Most jól beégtem. :oops: :oops:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szisztok!

Fehérre változott a táj, havazott éjjel, ilyet még Nádi nem látott, lesz nagy csodálkozás!

Kecsóné
Úgy örültem, hogy jelöltél az iwiven és így egy csomó ismerősre is rábukkantam és meg is jelöltem őket. Ez azt jelenti, hogy nem neheztelsz rám, amiért nem jutottam el hozzád? Felhívlak hamarosan és találkozunk, mit szólsz hozzá? Szégyellem, hogy eddig nem jött össze, pedig nagyon örültem, amikor rádtaláltam a neten! :oops:

Hajni
Téged is jelöltelek,igaz nem ismerjük egymást. Ami késik, nem múlik!
Timcsi annyi jót ír rólad, hogy úgy érzem szegényebb lennék, ha nem ismernélek meg téged és a pici lányodat is! Összehozhatnánk valamikor egy találkát? :lol:

Lili
Képzeld azt álmodtam, hogy megmutattad a házatokat és amíg mi bennt beszélgettünk, ellopták az autóm. A lányod szobája nagyon szép volt és játékok voltak felszerelve a falra, mászókaszerű. Azon filóztam, hogy ilyet vennem kellene péntekig, amikor jönnek Katikáék, Melindáék és ti is, mert ezen milyen jót játszanának a gyerekek. Utána megbosszankodtam, hogy most kaptam vissza a karosszériástól az autót és ellopták. Kerestük és végül meglett.
Ezt jól összehoztam, mi? Pedig be se vacsoráztam! :D

Milyen volt az éjszakátok? Gyerekek szerintetek mennyire érzik meg az időjárás változást?
Nándi tegnap napközben nem aludt jól, este beájult és 3h-ig aludt egyhuzamba. 3h-kor nem tudtam visszaaltatni, csak úgy, hogy megszoptattam 3/4 4h-kor. 1/4 5h-re visszaaludt, a szuszogásából tudom, hogy alszik-e vagy sem és milyen mélyen.

Most még alkszik, csak el ne kiabáljam! Jó lenne még megreggelizni, mielőtt felébred!

Pille
Mi van veleltek, rég írtál vagy csak én siklottam el felette?

Néha nehezen követem a fejleményeket és hajlamos vagyok én is kavarni kivel mi történr!

Ez egész jó, hogy reggelente van egy kis időm írni és olvasni!

Legyen mindenki jó napja és élvezzétek a havat!

Délután klubb, ha minden igaz megyünk (99%)!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Kattic
én is szívesen megismernélek személyesen,mikor lehet róla szó?Akkor Annát kiveszem a bölcsiből és eljöhetnétek hozzánk.Apa használja autót,nem tok csak biciklivel kimozdulni.De írd meg ha ez így nem jó,összeegyeztethetünk.

Én nem szeretem a havat,Anna nem tom mit fog szólni hozzá,tavalyról nem tom mennyi maradt meg az emlékezetében.Remélem nem fogja utálni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

HÁt mi Nikivel ugráltunk örömünkben az este hogy esik a hó :lol: :wink: anniyra sajnálom hogy elolvadt :( Tudom nem könnyű benne közlekedni hidge meg nedves meg.... De Én úgyszertem főleg azt ahogy gyerköcök játszank benne és nincs is jobb egy nagy közös szánkózásnál :wink:

hajny
na akkor majd kimegyek és irok valmit bér jobban szeretnék itt valmit városban de sajnos semmit nem találok itt avárosban 9-6 is kell dolozni nem tudom megoldani este hogy gyerekeket elhozzam 4 órakkor az oviból böliböl ... na majd kiderül ...

nyhk
már nagyon össze kellen jönnünk pedig :) nem mindg vagyok itt gép előttt ha be isvagyok jelentkezeve, 95 % csak bekapcsolom reggel skypot is de ritkán irok oda csak ha valki ir akkor válszolok... de itt ülni nem nagyon tudok ...általában egész nap megy a gép mert van fent kamera kapunál és ha csengetnek csak annak megyek ki akinek akarok :wink: :oops: itt a monitoron leelenőrzőm először :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff
ha járasz erre :) Megkérdeznéd a férjed menniyre árt az ínyek ha Áki állandóan fogat akar mosni vagy legalábbis a fogkefét rágcsikálja ma is reggeli előtt reggeli után fogat "mosott" most gonodlom ma ez megint töbször igy lesz. tegnap is mindne evés előtt után fogat "mosott" . Addig sir amig nem adom neki oda fogkefét a pohárral és a fogkrémmel .... örültem neki hogy nem nyafizik a fogmososásért de ze már "kicsit" sok

Kép

Kép

Kép
roz23

Hajni

Tejesen jó, én kocsival vagyok, tudok menni. Jövőhét vagy utána való héten összehozzuk. 2-3 nappal előtte jó ha egyeztetünk? Nehezen tudok tervezni, igaz a jövőhétbe még beleférhet, nincs még túl sok program.

Nyáron szeretnék biciklivel bemenni a központba. A kerékpározást minden gyerek imádja és Katonatelepig kerékpárút van! Még nincs gyerek ülés, de beszerezzük és akkor bennt is talákozhatunk pl. km kőnél. Tervezgetek, mert tavaly nyáron még nem tudtam menni,annyira kicsi volt Nándi!

Katic

KépKép
kattic

Kattic, a biciklitúrára én is befizetek. :) :wink: Imádok biciklizni. Zsófi is élvezi. :)

Ma megint nem tudunk menni klubba :(, mert anyósom érkezik délután.
birolili

Hajni!

Én töltöm február 28-án a 29-et!! Én kacika vagyok, és a másik kecskeméti topikba szoktam írogatni. Ide is írtam már mondjuk.
Van egy 2 év egy hónapos bűnrossz fiam, és tavasz végén, nyár elején szeretnék terhes lenni. :lol:
Vendég

És jól látom hogy a te lányod is 2 év egy hónapos, egy hetes...stb?
Kecskeméten szültél? Nem császáros voltál???
Az én Petim 2004. dec. 16-án született, este fél 8 kor.
És Anna?
Vendég

Sziasztok!

Kattic
jövőhéten bármikor jöhetsz,a bicajozásban benne vaok.

Kacika

Anna lányom december 17-én született este 20 óra 45 perckor.Szabadszálláson szültem.De már az sincs.Én egyenlőre nem tervezek babát,majd kicsit dolgozom és majd 3 év múlva ráér.Kb.De lehet nem is lesz,Apa azt mondta hogy neki elég a 3 gyerek,de úgyis a nő dönt ebben,abortusz mellett úgysem dönt.

Isteni az idő,Kicsi hó,gyönyörű napsütés,szép naon!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Roz, semmi baja nem lesz Áki fogainak! :lol: Engedd csak bátran, kicsi és jó fogkrémet tegyél rá, ha a csak vizes fogkefe nem elég!

Hajny, Cukker jó pizzázást! Hová mentek?

Néhány kép: Kép

Kép

Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

seriff:jók lettek a képek!A lányom meglátta a csúzdás képet és azt mondta:Anya,menjünk már át hozzájuk,látogassuk meg őket! :lol:
kattic.,birolili:a bicajozást én is nagyon szeretem,bár 2gyerkőccel nem tudom ,hogy oldom meg,mert a "nagy" még kicsi az önálló közlekedéshez,kettővel meg nem merek elindulni! :?

Jó pizzázást!
kazi

seriff
köszi puha fogkeféje van meg elmex fogkrémje de azért féltettem az ínyét ... de akko rnem fogom :) képek naggggyon jók :) élvezték a csajok ? nagyon aranyosak ahogy ott ülnek a szánkón :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Kazi, gyertek csak :D !

Roz, hát aha élvezték, főleg Robi húzta őket :) , viccesek voltak, de már elolvadt a hó :( .

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, csúcs az utolsó kép. (a többi is jó persze) Látom a babát is vinni kellett :lol:
Mi van veletek mostanában? Hanna nem hagy számítókázni? :D

Kattic, aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Nincs semmi különös velünk. Olvaslak benneteket, csak valahogy az írás nem jön össze.

Bea, hogy van Lilla? Meggyógyult teljesen? Te hogy érzed magad pocakilag?

István most vitte vissza Flórát a dokihoz, mert néhány napja folyamatosan köszörüli a torkát. Nem piros, nincs más tünet, de valami csak van. Kíváncsi vagyok mit mond.

Roz, mi is nagyon örültünk a hónak. Én imádom! :)

Nana, mi van veletek?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Borsika
Remélem nem haragszol rám :oops:
Közben megszült a barátnőm tegnap hajnalban. Baba-mama szobában van. Nagyon pipa lettem viszont, mert fél 5-kor született és nem segített neki senki a pihenőben neki h cicire tegye. Ő nyilván nem fogja magától tudni h h kell. Aztán meg délután (kb 2. szopinál, 12 órával a születése után) mivel nem szopott "semmit" (mérleg -10-et mutatott, ami lehetetlen), kapott tápszer.
Lehet h hülye vagyok, de úgy tudom h 1-2 napig, amíg nem indul be a tej, nem hal éhen a baba, ha nem kap enni, hisz van annyi tartaléka.

Kép
Kép
Kép
thymi

Lili,
Van kedvem menni. Mozi,pizza barmijohet :lol: Neked mikor jo?

Hajny,
Keson olvastam hogy ma delutan pizzazni keszultok.Lett belole valami? A heten elegge be voltam havazva :roll:
mvirag

Sziasztok!

Nana hol van? Reg irt...
Persze sokan masok is... :(

Minket letepert a betegseg, Katinak tuszos mandulagyuszija volt. :( Most eloszor kapott antibiotikumot. Tenyleg iszonyuan kohogott, nem volt merszem nem beadni neki... kap melle Normaflore-t is. :roll:

Ezert ugrott a jatszohaz is! :? Remelem a jovo hetre teljesen meggyogyul es mehetunk ujra, egyebkent gyanus, hogy ott lett beteg, csunyan kohogott az egyik kisfiu - persze szanaszet a nagyvilagba... :?

Ser, a kepek nagyon jok!:) Hanna majd elveszik a pufidzsekiben. :wink: Ki huzta a szankot harom baba alatt? :lol:

Nyhk, ma ment a ferjem is Cegledre, szerintem tuti osszefutottatok. Ha jol hallom most ert haza! :D
Adi meggyogyult?

Tenyleg megjott a parom, megyek.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Benézek mindig hozzátok, csak nincs mit írjak. Várom a pé-m és h majd tesztelhessek.
Szedek most egy klimaxosoknak való gyógyszert, amitől többek közt hőhullámaim vannak.
Röviden ennyi.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Tim

Nos azzal kezdeném nem akarok senkit, védeni nem tudom kik dolgoztak. Írtad hogy fél ötkor szült,, a lehető legrosszabb időben reggel 5-kor kezdenek lányok reggel fürdetni, kb 30 gyerek van 3-an vannak rá, és fél hatra végezni kell, egy ember kiesik mert ő látta el a babát. Szerintem ez lehetett az oka. Nem tudam kivenni abból amit írtál hogy ki etette meg a babát tápszerrel, mekkora a baba súlya?
borsika33

Enn, hol vegezted a fosulit? Miert kell a klimaxos gyogyszer?
Maris van mit irnod... :wink:

Roz, tanito/ovodaped. vagyok, mint Lili. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Virág
voltunk pizzázni,naon jól esett,fini volt.Bár nem szoktam vacsizni.Csak nem megint betegek vagytok?Vagy most intézed amit nem tudtál a betegség miatt.

Dora
jobbulást kislányodnak,sajnosz elkaphatja a betegséget bárkitől ha közösségbe jártok.

Ser
naon arik a lányok!Irigylem őket,olyan jó még nekik,nincs gondjuk semmire,tündériek!

Erszényes
jók a könyvek,sok jó ötlet van benne amit szeretnék hasznosítani.Te találtál benne kedvedre valót amit meg is valósítottatok?De biztos,mert meséltél.
Jól van Janika?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hol máshol, mit szeretett városunkban. :lol:
A klimaxos bogyó azért kell, mert a jobb oldali petefészkem nincs már meg, csak egy pici darabja, és nem termelődik elég hormon. A mnyh-m eddig mindig gyatra volt, valószínűleg ezért. Így most SZ.G. ezt írta föl, h segítsen. Remélem fog. :roll:

ennn

Ennn, és mikor végeztél itt K.méten?

Ser, nagyon cukik a képek! Zsófi is élvezte volna. :)

Dóra, jobbulást Nektek! Szegény Kati. Zsófi sem akar kigyógyulni a betegségből....még mindig folyik az orra. :(

Nana, tényleg, hol vagy?

Hajni, örülök, h. jót pizzáztatok. Eddig én sem vacsoráztam....de mostanában........ :? :shock:

Virág, majd kinézünk egy időpontot.....jó? Milyen filmek vannak most a "porondon"?
birolili

Dora,
lehet hogy találkoztunk a férjeddel, mert mi fél 7 körül értünk haza. Sajna még mindig mennünk kell min. 2* . e a lényeg, hogy kilábaljunk ebből. Egyébként megismerkedtem Sbeá-val, ugyanis ők is ott voltak.
Sajna ez a közösség átka, mindent összeszednek. Mi is azóta betegeskedünk mióta közösségbe járunk.

Jobbulást a kis betegeknek!

Kép

Kép
nyhk

Dóra

Szegény kis Katika. Hogy viseli? Nekem gyerekkoromban elég sűrűn volt tüszösmandulám, Hát nem volt egy kellemes érzés. Gyógypuszi neki!

Enn

Írással sokszor vagyok én is bajban, v nem jutok el odág, v nem tudok mit írni :wink:
Nagyon nagyon drukkolok nektek h összejöjön a baba.

Borsika

Azt én sem tudom ki etette meg, állítólag a barátnőmnek kellett volna, de nem tudta hogy kell pohárból. Szegény még megfogni is alig bírja, még csak most szokja az érzést h anya lett. 3400g és 51 cm, szóval nem kicsit. Olyan kis drága höri feje volt még szerda délután. Úúúgy várom h megfoghassam majd én is. Fura az ám majd 9 kilós gyerkőcöm után ez a kis manó, pedig az enyém 2690 g volt amikor hazahoztuk....

Játszóház
Olyan szívesen mennék, de GYopi annyira beállt most az alvással :roll: ...délelőtt fél óra 10-11 közt és délután 2 körül elalszik és van amikor fél 5-ig húzza. Nagyon ritkán van h 3-kor felébred.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok Lányok!!

Képzeljétek nagy hírem van!!!! Mocorog a Pocakmanóm!!! :lol: :lol: És olyan furi és olyan klassz!!!!

Seriff - nagon jók ezek a képe!!! Végre ilyen havas fotókat is lehetett készíteni! :wink: Bár nem tartott sokáig!!

Hajny - Ti merre laktok? Hogy sikerült a pizzázás? Vagy még nem vagytok túl rajta, ma mentek, lehet erre már nem emlékszem jól?!

Ennn - Mikor mégy megint a Sz.G-hoz? És meddig kell szedned ezt a klimaxos bogyit?

Thymi - de jó Neked! Nem sokára kismanót dajkálhatsz!

Dóra, Lili - jobbulást a kislányotoknak!

Kép
potykamanó

Balim??? Otthonvagy már? Jól vagy?

Pille, hát igen nem nagyon hagy Hanna, meg ha jó az idő tűzünk kifelé, vagy tényleg nem is vagyok itthon, esténként pedig nem férek ide a férjemtől :D . Flóra?

Nana,mi van Veletek?

Dora,képzeld 4 baba volt, Leona 2babával nyomult, Hanna volt a potyautas, szerencsére főleg Robi húzta Őket :D !
Katika jobban van?

Kép
seriff

Sziasztok :)

seriff
édes lehet Leo ezzel a sok babával :) Adri ilyen babás no meg Ákos :oops: :lol:
Most is itt tologatják adrirval a babkocsit :) mind a ketten :) Nekünk is olyan babának van mint Leonak a sárga sapis sajnos csak 1 van is rajta vita mindig :D

nyhk
Ádám hogy bírta az átmosás bea jól van ? Lillácska?

hajy
cukkerel mi van ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!!!!! :)))

Köszönöm hogy hiányoltatok. :) Jólesik nagyon!!! :) :) :)

Vagyok....csak egész héten Danus is itthon volt...hát ez az ok. :)

Náthásak lettek mindketten, de már egész jól vannak, csak HOMEOSAT kaptak. :)

POTYKA,
írok, írok igérem! Legkésőbb hétvégén vmikor, ok? :)

Boti sír, álmos, megyek, majd jövök! :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok

Cuki jól van,Adri kicsit még köhög,minden oké velük.

Manó
hát ez naon jó hogy végre érzed mozogni a babát.Ha voltak még rosszullétek,akkor elmúlik az is lassan.Reméljük!
Voltunk pizzázni,jót ettünk,de sűrűn nem kell ennyit enni mert nem egészséges. :lol: :lol:
A Széchenyi városban lakunk,a Jehova tanúi templom melletti utcában.

Nana
jobbulást a fiúknak!

Thymi
az jó ha ilyen jó alvó Anna.Örülj neki.Éjszaka hogy alszik?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

Éjjel még felkel legalább 1x, de inkább 2x, amúgy hála Istennek az éjszakával soha nem volt gond. Egy kicsit megbolygatta a kórház 3 hónapja, de lekopogom nem komolyan.

Tényleg nem is meséltem a jó hírt:
Tegnapelőtt elindult GYopi :lol: most kezdődik a neheze azt hiszem. Nem kell majd személyi edzőt szerződtetnem. Na nem baj, van mit leadni.

Kép
Kép
Kép
thymi

thymi
Holnap délután megyek dolgozni, majd rájuk nézek
borsika33

Az elmúlt 5 év valamelyikében végeztem 8)
Mikor megyyek??? Hmmmm remélem hamar. Pl egy zebrás teszt után azonnal :D Az kb 2-3hét. De akkor kell majd megint hívnom. A bogyót a ciklus első felében kell szednem. 15 nap. szóval nemsokára abbahagyom, aztán ha kell, akkor a köv. ciklus első felében megint. És ugye a clostilt meg a 3-7nap közt 2x1et.
A hőm most nem olyan szépen alakul, mint az elmólt 2 ciklusban, de nem is vészes. Csak ugrálósabb.

ennn

Sziasztok!

Enn
mennyi mindenre oda kell figyelned,de egyszer összejön majd! :lol:

Thymi
gratula a járáshoz.Szép ennyi idősen.Nekem naon jó volt hogy elindult.Könnyebb volt sok minden.De még jobban kellett figyelnem rá.

Teszek fek egy pár képet,Anna mostanában reggel és este is kéri a fogmosást.Nálunk ez nagy szó,mert pár hete mossa csak fogkrémmel.Mindig csak víz volt a fogkefén.
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1169825706.9.jpg

[/img]
Anna mandarint pucol
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

A fogmosós nem sikerült.
mégegyszer
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajny,
erről lemaradtam, anyunál voltam szerda óta, és ott nincs net, pedig mivel ott voltunk, símán tudtam volna menni, na de majd máskor :(

Potykamanó,
de jó neked, hogy így érzed a bébit, mikor ilyeneket olvasok mindig rámjön, hogy én is újra terhes akarok lenni!!!

Seriff,
voltunk tegnap játszóházba, és Lili mindig átszökött az ovisokhoz, mert ott volt ilyen csúszda, már az összes ovis elment haza, sötét volt, de még akkor is ment, és mászott volna a csúszdára, úgyhogy nagy ordítás közepette sikerült csak eljönnünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Borsika
Hálám életed végéig üldüzni fog :D

Enn
Akkor 3 hét múlva büszke anyuka leszel :wink: .

Hajni
Akkor ne ijedjek meg? Remélem nekem is könnyebb lesz.

Lina
Nagyon édes lehetett Lili. Hú ha elképzelem a szitut GYopival....nem lenne egyszerü. Olyan kis akaratos. :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

hajny: nagyon édi Anna a képeken. Nagyon ügyi a fogmosással!! :wink: :D :D
Sajnos a pizzázás nem jött össze nekem, Janika nagyon nyügi volt, még mindig taknyos, nagyon nehezen akar múlni....:?

thymi: gratulálok Gyopinak!! Nagyon ügyes!! :D :D
Már Janának sem kell sok.... :wink:

potyka: dejooo neked!!! :D :D :D Én is úgy vagyok vele mint Lina ilyenkor olyan jo lenne még egy babó!!! :wink: :D

Na megyek pakolok, holnap megyünk Egerbe....

KépKép
erszényes

Nana - jó hogy előkerültél...

Hajny - és hol volt a nagy pizza lakoma? Aranyos a kiscsajszi a képeken!!

Ennn - drukkolok erősen, hogy ne ilyen bogyikat kelljen szedned, csak a terhesvitamint!

Linacska, Erszényes - És, akkor mikor mikor lesznek a kistesók? :lol: Ez tényleg nagyon tuti érzés! Tudom, itt már majdnem mindenki átélt ilyet, de nekem ez teljesen új és hihetetlen érzés!!! Azóta is állandóan a hasamat tapizom, bár a simi előtte is megvolt már, de ha hanyatt fekszem akkor azóta is sűrűn helyezkedhetnékje van és folyton Őt "lesem". Mutattam a páromnak is, mert este érdekesen áthúzódott egészen a jobb oldalra, és a bal oldalon a hasam tök lapos lett, jobb oldalon meg betyár módon kicsúcsosodott. Nem bírtuk ki vigyorgás nélkül!

Kép
potykamanó

Sziasztok!

Erszényes
naon jó utat nektek,szép időt,sok szép percet,és jobbulást Janának.Mit csináltok Egerben?

Thymi
nem kell megijedned,sőt,szerintem egy kicsit fel is lélegezhetsz,de figyelj rá,mert ha netán túl bátor,nehogy elessen egy naot.

Lina
megyünk máskor is pizzázni,szerintem Virág is fog csatlakozni,igaz?Meg más is.

Na jó éjt,meek csájézni. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, aranyos a fogmosós kép! Milyen nagylány már Anna! :)
Legközelebb én is csatlakozom a pizzázáshoz, jó?

Erszényke, jó utat! :) A jövő héten talizzunk, jó? Majd hívlak!

Potyka, a mocorgást én is imádtam! :)

Nana, jó, hogy itt vagy! :)

Ser, Syg, ti hol vagytok?.......
birolili

Borsika - a korházban ki vannak téve ládikák a falra imitt-amott, hogy a betegek véleményeket illetve javaslatokat dobjanak be. Azokat használják egyáltalán? Megnézik néha hogy van-e benne valami? És kihez kerülnek onnan a levelek? Tudsz erről valamit?
Szombaton éjszakás leszel? Nem irigyellek. Egyébként melyik műszakot szereted jobban, nappalt vagy éjszakát?

Kép
potykamanó

Kattic, nagyon jó az álmod! Eljöhettek megnézni a házat! HA lesz időtök, összebeszélhetünk, ha van kedvetek! :)
birolili

potyka: nálam állandóan változik az h mikor is legyen pontosan kistesó...attól is nagyon függ Jana mikor hogy viselkedik... :roll: :D :D
de bármikor örülnék neki nagyon!! :wink: :D
Meg is értem h most nagyon fel vagy dobódva! Élvezd ki minden percét!!! :D :D :D :D

hajny: Igazából a Mátrába megyünk Janika dédijeihez csak h ne kelljen 2x utazni egy nap ott alszunk majd Egerben. Bár már ebben sem vagyok biztos, Janától függ h lesz... :roll:

Lili: persze benne vagyunk majd hívj!

KépKép

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?