Szisztok!
Fehérre változott a táj, havazott éjjel, ilyet még Nádi nem látott, lesz nagy csodálkozás!
Kecsóné
Úgy örültem, hogy jelöltél az iwiven és így egy csomó ismerősre is rábukkantam és meg is jelöltem őket. Ez azt jelenti, hogy nem neheztelsz rám, amiért nem jutottam el hozzád? Felhívlak hamarosan és találkozunk, mit szólsz hozzá? Szégyellem, hogy eddig nem jött össze, pedig nagyon örültem, amikor rádtaláltam a neten!
Hajni
Téged is jelöltelek,igaz nem ismerjük egymást. Ami késik, nem múlik!
Timcsi annyi jót ír rólad, hogy úgy érzem szegényebb lennék, ha nem ismernélek meg téged és a pici lányodat is! Összehozhatnánk valamikor egy találkát?
Lili
Képzeld azt álmodtam, hogy megmutattad a házatokat és amíg mi bennt beszélgettünk, ellopták az autóm. A lányod szobája nagyon szép volt és játékok voltak felszerelve a falra, mászókaszerű. Azon filóztam, hogy ilyet vennem kellene péntekig, amikor jönnek Katikáék, Melindáék és ti is, mert ezen milyen jót játszanának a gyerekek. Utána megbosszankodtam, hogy most kaptam vissza a karosszériástól az autót és ellopták. Kerestük és végül meglett.
Ezt jól összehoztam, mi? Pedig be se vacsoráztam!
Milyen volt az éjszakátok? Gyerekek szerintetek mennyire érzik meg az időjárás változást?
Nándi tegnap napközben nem aludt jól, este beájult és 3h-ig aludt egyhuzamba. 3h-kor nem tudtam visszaaltatni, csak úgy, hogy megszoptattam 3/4 4h-kor. 1/4 5h-re visszaaludt, a szuszogásából tudom, hogy alszik-e vagy sem és milyen mélyen.
Most még alkszik, csak el ne kiabáljam! Jó lenne még megreggelizni, mielőtt felébred!
Pille
Mi van veleltek, rég írtál vagy csak én siklottam el felette?
Néha nehezen követem a fejleményeket és hajlamos vagyok én is kavarni kivel mi történr!
Ez egész jó, hogy reggelente van egy kis időm írni és olvasni!
Legyen mindenki jó napja és élvezzétek a havat!
Délután klubb, ha minden igaz megyünk (99%)!