Enikő!
Kétnaponta mosok pelust, napi kb 6 kell. Egy nagy ecetes illóolajos vízzel teli kincsesládában tárolom őket a mosásig. Persze, éjjel és ha megyünk valahová, akkor eldobhatót használunk
Apropó pelus- szobatisztaság!
Mostanában sokat van itt a csajok unokatesója, aki 1 évvel idősebb Rékánál, és szobatiszta. Persze mikor itt van, sor kerül többször a pisilésre is. No Rékának ez nagyon megtetszett. Azóta naponta legalább 10x eljátsza velem, hogy "Anya! Pisi!" No akkor le a cumót (kantáros gatya, harisnya, pelus

Rá a klotyóra, és persze semmi. Elégedetten lekászálódik róla, mintha legalább egy jót kakilt volna, és vissza a cumót

Szerintetek sem lenne szabad figyelmen kívül hagynom, akkor se, ha nem pisil? Attól félek, aztán úgy lesz vele, hogy minek szóljon, én úgyse reagálok. Vagy ez még korai, és ne fárasszam magam a folytonos vetkőzés-öltözéssel? Egyébként bilibe néha esténként pisil, tudja, hogy mi az...
Timika!
Egyszerűen fogalmam sincs, hogyan kezdjek hozzá a hátamra kötéshez. No meg azt is olvastam, hogy ahhoz stabilan kellene ülni tudjon
A baba-mama klubot egy csajszi tartja (aki valami babás témából szakdolgozik) Mindig hoz valami témát, és arról csevegünk (pontosabban azzal melegítünk, mert aztán mindenkinek felvetődik az aktuális problémája) Vannak játékok, kapunk teát... Mikuláskor volt Mikulás... hát ennyi.
Bea, Melinda!
El tudnátok köldeni a gyerekdokitok nevét? Akár priviben is...
Egyébként nagyjából jól vagyunk. Réka ma reggel belázasodott, nem tudtam letenni, mert ordított. Fogalmam sincs, mi lelete, semmi már tünet nem volt. Aztán 10-kor bealudt, és amióta felébredt, jól van

fura.
Lányok, rájöttem a tejnövelésnek egy nálam beváló módszerére!!! Az elmúlt hetekben grafikonokat, táblázatokat vezettem, méréseket végeztem... basszus, úgy tűnik nem ittam eleget

Ha iszok sokat, a tripláját hízza Hajna

És éjjel is kevesebbet ébred

Micsoda bagatel megoldás...