ENI GRATULAAAAA!!!! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS TEJECSKÉT!!!!!!
BENI NAGYON ÉDES!!!!!! És micsoda nagy baba, a képeken egyáltalán nem olyan mint egy újszülött, valóban nem viselhette meg a szülés Benit!!!! Ügyesek voltatok nagyon Eni!!!!
Eva! Szerintem próbáld meg, hogy éjjel nem adsz neki enni és inni sem. Hagyd sírni, de mindig menj be hozzá és nyugtasd meg szavakkal, hogy ne féljen. Már egy közel 7 hónapos babának ki kell bírnia szerintem az éjszakát szopi nékül. Próbáld meg és majd meglátod, hogy milyen eredménnyel jársz. Rossz lesz hallgatni a sírást, de neki sem jó az állandó kelés, hidd el, Ő is ugyanúgy kialvatlanul kel reggel, mintahogyan Te is!
Jube! örülök, hogy hajnalban nem hanyagol Panni

És annak is, hogy a lefejt tejcsid végülis nem ment kárba!!!
Györgyi!
Nagyon édes Jázminbaba és szerintem Rád hasonlít! Bár az is igaz, hogy a férjedet nem ismerem!
Ügyesek vagytok az altatással!
Én a napközbeni altatásnál szoktam Kolosnak cumit adni, de akkor sem mindíg kell neki. Este nem mertem, mert sokan azt mesélték, hogy amiatt kellett felkelni, hogy a cumit visszaadják a gyerek szájába....hát ettől paráztam! Néha amikor nagyon nyügi és még nem kell aludnia akkor is megpróbálom a cumit, de az is teljesen Kolostól függ, hogy kell-e neki...legtöbbször a cumival is nyüglődik, ugyhogy akkor már inkább nem adom oda. De ha Jázmint teljesen megnyugtatja, akkor szerintem nyugodtan add neki oda!
Merci!
A nagypapám volt Móricz és más nagymama korú rokonom pedig nincs ilyen nevű, úgyhogy sajnálom, de a mi családfánkban biztos nincs rokonotok. Egyébként a lánykori nevem az és meg is maradt a házasság után is.
Ildi!
Nem tudsz másik szobában aludni, akkor nem ébrednél fel a mocorgására! Kolos pont ugyanezt csinálja...egész éjjel pörög-forog. Amióta visszaköltöztem a "hitvesi" ágyunkba tök jól alszom...nyitva van az ajtó, úgyhogy felébredek ha van valami komolyabb, de ezekre az apróbb neszekre nem.