Sziasztok lányok!!!!!!!!
Elõször is köszönöm nektek a sok gratulációt, mert nagyon jól esik, és a táblázatban is már bent vagyok, ami szintén nagyon jó. köszi Pocok
ANDY,

neked meg szeretném köszönni, hogy leírtad a többieknek, hogy mi van velem, és pláne azt, hogy bejöttél hozzám, nem is tudod, hogy mennyire örültem neked ( talán azért mert ki voltam purcanva ), ez egy igazi kellemes meglepi volt, és még1x köszi!!!!!!!!

Remélem nálad is minden rendben van.
Buksicica
Akartam neked is SMS-t küldeni, de itthon hagytam a telcsi számod, nem írtam be a mobilomba, ezért bocsi. Jó pocakosodás, aztán majd emilezünk.
Zulu,
Gratulálok neked, és a könnyû szülésedhez!! Egyformák a babáink 1cm híján!!!!!
Ahhoz képest, hogy elsõ szülésem volt, azt mondták, hogy könnyû és gyors volt. Hát, pedig én akkor nagyon brutálisnak és nehéznek tartottam, le is írom nektek, amíg Zsófi alszik ( már reggel 8:30 –as szopi óta )
Szóval: 3-án, kedden bementem a kórházba, és mondta a dokim, hogy nem indítja még meg, hanem várunk 1-2 napot a kórházban, és majd utána.
Aznap este 23 órakor kezdtem érezni az „igazi” fájásokat, amik 5 percesekkel kezdõdtek. 20 perc után elmentem pisilni, amikor is elkezdett fojni belõlem a vér. Gyorsan lementem a szülõszobára, ott megvizsgált az ügyeletes doki és CTG-re raktak. Ekkor 1 ujjnyira voltam csak kitágulva. Elég gyorsan 3 majd 2 percesek voltak a fájásaim. Hajnali 2-kor behívtam a férjem, és 3:30-kor felhívtam az orvosom, hogy jöjjön. Ekkor már 2 ujjnyira tágultam. Utána borotválás,beöntés, vajúdás a WC-n, séta, burokrepesztés, vajúdás a labdán, aztán oldalt feküdtem, de akkor már iszonyúan fájt, a férjem és az orvosom masszírozták a hátamat. Férjem nagyon jól bírta a dolgokat, fogta a kezem, simogatott, és jól esett nagyon, szükség volt rá, hogy velem legyen! Ekkor már 1 percesek jöttek, és bõ 3 ujjnyira tágultam. Mivel nem kaptam fájdalomcsillapítót mondtam, hogy már nem bírom, és a kaptam egy kábító szurit. Aztán jöttek a tolófájások, ami elég gyorsan ment már, kb. 10-20 perc lehetett. 3 szakaszban kellett nyomni 3x, és aztán egyszerre kicsusszant Zsófi baba 6 óra 38 perckor. Kicsit vágni kellett a gátamat, és Zsófi be is repesztette A szemem kicsit bevérzett, ami azóta is piros, és a gátsebem is fáj, de szerencsére felszívódó a varrat, legalább varratszedésre nem kell mennem. Én a születése pillanatában is nagyon szépnek láttam, és mikor még nem vágták el a köldökzsinórt rárakták a pocakomra. Utána elvitték fürdetni, lemérni, és a férjem is ment a picurral. Addig a dokim összevart. Varrás után a dokim hozta Zsófit tiszán megfürdetve pólyában, és rárakta a mellemre. Egybõl elkezdett szopizni, és szerencsére azóta is úgy szopik, mint egy búvárszivattyú. Az orvosomnak nem lehetek elég hálás, mert annyira rendes volt velem, hogy szinte hihetetlen, hogy léteznek ilyen emberek. Nemcsak a szülésem alatt, hogy segített masszírozni, odahozta a picurt, hanem mert az utána való napokban minden nap meglátogatott, megmutatta hogyan kell szoptatni, „megfejt”, sokat beszélgettünk a táplálásról, az intim tornáról, stb…..
9-én, hétfõn jöttünk haza a kórházból. Mondhatom, hogy igenis jól éreztem magam bent, és ha legközelebb szülök, akkor is a Schöpf-Méreibe fogok!!!!! A tapaszatalataimat majd a Schöpf-Méreis topicba írom majd le, ha lesz egy kis idõm.
puszi nektek és további jó pocakosodást, lassan átmegyek az "elsõ napok Topicba"
Brokkoli és az 1 hetes Zsófi