Nézzétek el nekem, nagyon hosszú lettem....
Adél babának még egyszer Boldog Névnapot!
Zsan,
Jók a kiválasztott cuccok. Az a többfunkciós játszószőnyeg a nyerő nálam.
Most olvasom, hogy amíg nem voltam, Te megjártad a kórházat. Kicsit elszomorodtam
Tudom, nem lehet ilyenkor jókat mondani, azért annyit, hogy én harmadikként születtem és édesanyám is vérzett velem és neki is hasonlókat adtak anno 28 évvel ezelőtt. És itt vagyok. Úgyhogy csak annyit tudok mondani: kitartáááááás. És a mostani vérzéssel is tényleg próbálj pihenni, tudom, könnyű mondani……
És pü-ben megírod, hova kell vinni a gatyókat?
És nagy gratula a 23. héthez !
Jégbor nyam, nyam, eddig csak egyszer kóstoltam ilyet, de egyszer megláttam az árát is és egyből lekonyult a mosoly a számról
AAA Klubhoz csatlakozom.
Neet,
Lyányod hogy van?
És a terasz tető?
Dirty Dancing

, én is fan.
Akata,
Mi is nézegettük az ilyet anno, aztán maradt a régi, jól bevált kiskád. Mostmár –eddig a szobában fürdettük - a kiskád van a nagykádban, mert ifiúr rendszeresen eláztatta az utóbbi időben apa zokniját, a szőnyeget és mindent, ami körülötte volt és normál állapotát tekintve szárazat szerető ez-az.
Ancsi,
Lencsi hogy van?
Bababeszéd: én elhatároztam, hogy érthetően, nem gügyögve, de mégis babának könnyen érthető módon fogok beszélni hozzá. Ezt akkor határoztam el, amikor a családban három gyereknél is azt hallottam, hogy selypítve (helyesírás ellenőrző szerint így kell írni, én nem is tudtam, de ciki….) beszéltek a gyerekhez, meg tejci-bejci, meg kakaó-makaó, meg tudom is én még milyen szörnyűségek és ettől nekem égnek áll a hajam. Aztán az egyik esetben az lett a vége, hogy a gyerek már 9 éves múlt és még mindig nem tudja rendesen kimondani az s-t, az sz-t. Rossz hallgatni, ahogy beszél, pedig évekig logopédushoz is járt és zéro az eredmény. Szóval, igyekszem ezeket elkerülni. Úgyhogy amit Recca írt, abban sok-sok igazság van.
Eddig úgy alakultunk, hogy Máténak egész nap be nem áll a kis szája. Hihetetlen, hogy mennyit tud dumálni és azok a magas C-k……
És múlt hét keddtől már gondolkodom a szájkosáron, mert harap
És én gyűjtöm régi filmeket, oda vagyok értük
Macs,
Pocakmacshoz sok-sok boldogságot és gratulálok. És jókat mosolygok a hsz-iden.

Mondjuk amellett, hogy elképzelem, lelki szemeim előtt már látom, Máté ugyanezeket fogja véghezvinni.
És általában vináriumokban bizti lehet ezeket kapni, de jó lelőhely a Cora is. Mi konkrétan a törökbálintiba járunk és ott vettünk ilyet legutóbb.
És boglári Merlot-t én is, én is…..
Zuz,
Leírod pontosan hol fáj? Bordák között, hónalj alatt…… esetleg elmondom hol kell finoman masszírozni, vagy ne mondjam inkább csináljam?
Votiv,
Isti nem semmi. Ez a notebook és fényképezőgép történet meglepett nagyon. És még a múltkori tali után tudtam egy kicsit olvasni és megdöbbentem azon, hogy kirámolta a tisztítószeres szekrényt. Ugye, Te sem arra gondoltál akkor délután, hogy ilyen elfoglaltságot talál neki párod/illetve Ő magának, ha sokáig maradsz…….? Sok-sok ++++-t és alvást kívánok!
Indi,
Nálunk sem nagyon megy az alvás. Se most, se korábban. Enyém gyerekben is dupla duracell elem van
Curse,
Bulást párodnak és drukkolok, hogy Ti ne kapjátok el.
Semmi gond, gondoltam, hogy fennforgás van, magamból indulok ki mindig. Mostanában nagyon nagy nyügizés van, és szegénykém nagyon igényli, hogy sokat foglalkozzunk vele.
Vera,
Én is ebbe a táborba tartozom
Ostoros jó hely és vannak ott barátaink és nekik saját boros pincéjük
Párom kedvence az egri Leányka dugó nélkül
Galambon és mókuson könnyesre röhögtem magamat. Szegény galamb, nem szép dolog, hogy kinevetem……
Fibi,
B alvása nem semmi. Nosza, akkor ma sikerül pihizned Neked is, igaz?
Most már könnyebben tudsz ülni pocaktól?
Szegény Picur üvölt apa karjában, megyek, hátha tudok segíteni a nagy-nagy világ fájdalmon.
Vica