A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek,

jah a jó bor nem rossz!! :D én inkább ritkábban veszek, de akkor igazán jót. Egyszer próbáld ki a Tóth István féle '99-es bikavért
macskanyu

Én is vérszegény...!!! :lol: :lol:

Szrek, Ancsi,
én most hoztam haza a terasztetőt a szomszédból... :twisted:
(Ancsi, Eszcinek volt egy vérhólyag-vízhólyag egyvelege az ujjacskáján, mert ő akarta bekapcsolni a babakocsi csatját pár napja... az kifakadt, belement valami, csúnyult és csúnyult.)

A múltkor egész nap figyelmeztettek a szélre, most 2x akkora fúj, mégse mondanak-mondtak semmit. :roll:
neet
neet

Macs,
hol van az a francia bolt?!

a beckett's-ben mértek régen cidert, de most már úgy tudom, nem :(

és lehet h mi is lassan rámozdulunk dokinénire mert szörcsög Ábel nagyon, mintha nem is az orrában, hanem a torkában lenne a trutyi :?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok,

Most olvasgatom a mai termést és nem bírom ki, hogy most ne szóljak bele...... az iszákos kismama... hehe :lol: 8)

Kipróbálásra ajánlom a Takler Ferenc féle Szekszárdi rose-t, vagy a Dúzsi Tamás féle Kékfrankost. Elvileg mind a kettő 2005-ös évjárat.
Ez utóbbiba ha beleszagoltok, akkor ordít belőle a meggy és a ribizlinek az illata.

A lényeg, ár-érték arányban ezek is tökéletes választások lehetnek.

Vica

Kép
Kép
vica94

bocsi
meggynek és ribizlinek

Vica
vica94

Az rendben, hogy áttérünk a napi 1 alvásra, de mér csak félórát?

Kata :) Ha viszel, akkor ha fúj a szél is jövünk!

Ma Gigit látogattuk volna Zanzával, de én nem mertem a deddel elindulni, pedig csak a hévig (10 perces gyaloglás) kellett volna menni, utána már langymeleg és biztonság meg finom ebéd. De nem. Dednek jó lett volna bebugyolálva a kendő+kabátomba, de felborít ez a dög.Szóval holnapi nap úgy van, hogy nagyon szretnénk jönni, de borzasztó szelet én nem vállalok be a szomszédba se.
Godnolom, szél ügyben hasonlóan vélekedünk, viszont itt sok autós nép van. Recca is említette, hogy jönne.

Szrek :) Hófehér rendelkezésedre áll eredeti gyári dvd formájában, ha vágysz rá. A legjobb magyar rajzfilmek megvannak nekünk.
Remélem, jobban lesztek holnapra.

Én is vérszegény és vágyom egy kis veersborra erősen :)

indianyo

Vica,
és azt hol osztogatják? :mrgreen:

Szrek,
a Madách tér és a Dob u. között, a Rumbach Sebestyén utcában, sajna házszámot nem tudok, de ha komolyan köll, megnézem.. :)
macskanyu

Macs,
köszi, sztem ez alapján is meglesz :D

Indi,
köszi, nekem is megvan dvd-n :D
igazából nagyon nehéz elkülöníteni, hogy mi a betegség és mi a fogzás, mert ugye az is van
étvágy meg nulla

a szobafogságot meg nehezen bírom meg a pörgésre való átállást innen a gép elől - pedig ezer fele kéne menni, mindenféle egyetemi izéket intézni, de lassan már nemhogy nem merek bemenni, de az egyetemet se fogom megtalálni :mrgreen: az óra- meg tanárhajkurászás pedig már szinte extrémsportnak tűnik innen a langymelegből, egy nemevő ded és a netes borozgatás mellől ;)

Kép

Kép

szrekuc

de nagy baj nem lehet ha telefonálni tud a szentem :roll: :lol: csak enne már vmit

Indi,
akkor Katával fuvar?

Kép

Kép

szrekuc

Hehe, látom alkeszek gyülekezete vagyunk :lol: :lol:

Én Irsai Olivér fan vagyok :D 8) :D meg Rosé meg meg :lol:

és megfogadtam Recca tanácsát, és ded még mindig nem alszik...... :roll:
fibi

Fíbsz,
ekkora szélben nem is csoda :(

Neet,
terasztető :roll: ( :lol: bocs, vicces )

Zuz,
hogy boldogulsz két csemetével meg egy fájós oldallal?

Kép

Kép

szrekuc

Fibi,
szerda VAGY csüt. Egyébként a héten még nem megyek, nem tudom , felkészültem e az újabb lelki tripre... :wink:

Rek,
hmmmm... :lol:
és te tudnál nekem vmi jó kis vörösbort ajánlani? Én nem szeretem a savas és száraz borokat... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szrek,
szél nem zavarja, az éjszaka pl meg sem nyikkant, pedig iszonyuuuuu hangosan fujt, és csapkodta a spalettákat is.... sztem inkább az, hogy apjuk itthon van, olyankor nem akar aludni igazán.

Zsan,
hmm, értem. ha nem mész, akkor szivesen látunk :) (6-ra megyek Bártfaiba).
fibi

Ilyen még nem volt...... B térdel a kanapé elött, ráborult a párnára, és horkol..... :lol: :lol: :lol:
fibi

Nnnna, enyim kedvenc pedig egy olasz jégbor, név szerint Muscat D'asti...
nnnnnnnnna, minnyá sikitok!!!!!

Vica,
szekszári veresek nagyon rulenak!!!!!!!!!!!

és megalapithatjuk az ANONIM ALKOHOLISTA ANYUKÁK klubját!!!!
havonta egyszer összeülünk, és jóóóóóóól berúgunk!!!
ki csatlakozik???? 8)

és és és, VÉGRE PÖRGÜNK MEGINT!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, ez nem lehetett neki tul kényelmes, mert közben lehasalt a szönyegre, és ott nyomja tovább :lol:
fibi

Fibi,
megbeszélhetném Gabival,h hogy SZERETNÉL szülni????? :lol: :lol:

B ééééédesen alhat...és ma vmi hülyeség lehet, mert Igi is alig akart elaludni...iszogatta az ciderét, oszt egyszercsak azt látom,h az EGÉSZ ÁGY csupa almalé, meg a gyerek haja, meg pólója, mert azt játszotta,h ivott egy kortyot, majd azt szépen kieresztette a száján... :lol:
aztán meg neki állt feljebb, és megdobált az avent itatójával!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
méér sikitasz???? :lol:
én benne vagyok, of course 8) de miért csak havonta egyszer? :P
(én még azt a spanyol könnyü bort is imádom, de nem jut eszembe a neve, olyan kövér palackos :) )
fibi

bocs, de Igin jot röhögtem :lol:

persze, gyere oda, beszéld (beszéljük) meg Gabival :D

megvaaaan, Sangria :lol: 8)
fibi

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, h gondoltatok a pici lányomra :lol:

Rylie,
Neked különösképpen, nagyon figyelmes csajszi vagy :lol:

Vica,
Pü-ket megkaptam, csak tegnap nem volt lelkierőm válaszolni. Egyszerűen olyan nyomi vagyok napok óta, biztos ettől az össze-vissza időjárástól. Ráadásul a hétvégén Adélt egy percre sem hagyhattam apára, ne hogy elkapja ezt a fránya nemtoménmi betegséget.

Votiv,
Isti nem semmi :shock: Notebook, fényképezőgép :shock: Az alvásról már nem is beszélve :shock: Pedig most mennyit kéne pihenned.

Deni,
Jobban vagy már?

Macs,
Pocaklakó :D

Neet,
Eszti bibis ujja :( de már legalább rendbe van téve :D

Egyébként, ha ilyen orkán erejű marad a szél holnapra, lehet h mi sem megyünk. Ugyan kocsival tenném, de ilyen szélben az én p... súlyú autómat simán eldobálja ide-oda a szél, pláne az autópályán, síkterületen.

Kép Kép
curse

Zsána,
benne vagyok!!!! mennnyünk borozni!! :lol: :lol: :lol:

Anonim Alkesz Kismamák rulezz :lol:

És a boglári merlotok között vannak jóféle édesek is :wink:

Fibi,
Bálintod :lol: csak elaludt.... :)

na megyek teregetni, meg ilyesmi.... még felmostam a fürdőszobát, Füles kipakolta az össz konyhaszekrényt, aztán ameddig rendbe hoztam a konyhát, addig megszerezte a wc papír gurigát és lepfecnizte, most öszeszedtem, amég ő vad VAU-VAU kiáltásokkal ijesztgetett, egy nagy zsiráfot lengetve a kezében. Közben majdnem sikerült a hűtőt is kipakolni, de azt megakadályoztam. Most teregetek, vajon mi lesz addig? :shock: :shock: :?: :lol: :lol:
macskanyu

megint vérzek!
annyira elegem van

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs, Zsan,
és Bécset is be kellene potolni még szülés elött :D

Füli is egy rontom-bontom :lol:
fibi

Zsan,
hát,nemtom, én a szárazat szeretem de a nagyon savasat én sem
ami ilyen szempontból jó volt és emékszem rá az pl az ökopiacon kapható, de nem annál a standosnál, amelyik a kecskesajtos meg halasaknál van, hanem annál, aki mellett pl a biosütisek meg a biosörös árusok vannal
de pl a györgy villa merlot-ja is finom volt jómúltkor

csak sose írom föl, mi az abszolút tuti, de pl bock-féle rosé igen ;)
(Ábel apja mellett - hogy úgy mondjam - sokat fejlődtem, ami a söröket és borokat illeti... :roll: )

hú ma nagyon idegtépő Ábel mert semmit nem eszik pontosabban a margarinos zsömlémről hajlandó volt lenyalogatni a margarint és némi sárgabarack lekvárt szétkent a lakásban - ennyi

se a húsleves, sült husi, krpüré, se gyümölcs, se táp :roll:

és az almalé ill bármilyen lé kifolyatását a szájon Ábel is csinálja csak ő még nem dobál le
ezalatt a röpke idő alatt pedig mindent lerángatott az asztalról - úgy érzem,mennem kell....

Kép

Kép

szrekuc

Zsan,
jaaaaaaaaj :( pihizz, ha tudsz!
fibi

Zsan,
:( :( :(

Kép

Kép

szrekuc

Adél babának boldog névnapot!

Kép

indianyo

Zsan,
az jutott eszembe, hogy mi lenne ha meditálnál/relaxálnál, és közben arra gondolnál/koncentrálnál, hogy a vérzés elmuljon, meg Mersét megnyugtatni valahogy? :?
fibi

gyorsan mielőtt ébrednek...

Zsan,
:( próbálj pihenni :( és IGYÁL!!! :lol:
anonim alkeszokhoz csatlakozom... én az anonim alkesz szoptatós anyukák táborát erősítem :lol:

Macs,
lekkisebbmacsot jó volt látni! :lol: és hüjjjére röhögtem magam Füli-tájfun pusztításán... és hidd el, én tudom, milyen egy konyhapapír gurigát fecninként összeszedni :D

Neet,
örülök, hogy Eszci keze jobban :D

Rekuc,
nálunk nem röpült semmi (lévén hogy a kerti bútorok a pincébe bújtak télre) :D

Votiv,
basszus, nálatok ez már nem a bor, hanem a hardcore pálinka kategória :shock:

És a kedvenceim: Ostorosi Kutyahegyi Zweigelt (bár tulképp minden ostorosi jó :) ), vagy a Solt Imre-féle jó kis villányi borok... múltkor ittam Bock sirázt (shiraz), hát az sem kutya :wink: No meg ide nekem egy jó kis szekszárdi kadarkát! Vagy lehet könnyű francia asztali vörös, vagy gyümölcsös olasz vörös vagyvagy vagy .... És most még meg is éheztem :D

Lázcsillapítani viszont csak 38,5 fölött, inkább 38,7-39 körül szoktam, doki bácsink szokja mondani, hadd dolgozzon a láz!

hú, egy ébredő dóci...
kisün

ja, és ez a SZÉL DURVA, de NAGYON :shock:
kisün

az előbb egy galamb cikkcakkban, hátrafelé húzott el az ablak előtt :shock: A mókust ma még nem láttuk, remélem, kapaszkodik :mrgreen:

És Zuz,
ahogy mondod, ezek a kiküldött mókusok, megtaláltak minket, Ááááááááááááá :mrgreen:
kisün

és még mindig én...

BETEGEKNEK JOBBULÁST! :D

Zuz,
oldalad :( nagyon kaka dolog, és emelgetni márpedig kell...

Ancsi,
mandulagyuszi :( puszik Lencsének

Ábelnek is jobbulást! :)

Hú, tuti kihagytam valakit, nézzétek el nekem :)

Most már Marci is óbégat, mennem köll...
kisün

és most én vagyok Columbo, aki még egyszer visszajön:

szóval Adélnak boldog névnapot!!! :D

És köszönjük, de Karcsi nem most tartja a névnapját, hanem nov. 4-én :D DE éljenek a Károlyok mindenhol!
kisün

hu, azota felmászott a kanpéra, és még mindig szuny... mi lesz itt éjjel?? :roll:

Szia Vera :D
fibi

ááá.. Vera :mrgreen:

ez még nem tájfunos pusztítás volt, csak egy szürke, mondhatni átlagos hétköznap d.u :mrgreen: De édes volt, mert segített teregetni, oly módon, hogy az apja alsógatyáit leszedegette és a nyakába akasztva táncolt. Aztán segített sütit is sütni, a fele meggyet elkunyerálta :mrgreen: Imádom a lányom na :mrgreen:

Zsána,
pihizz SOKAT!!! és lécci szólj, hogy segítsünk neked, mert ha nem szólsz, akkor nem tudunk, viszont itt aggódik mindenki össze-vissza...

Fibi,
reméljük, nem zenés-táncos varieté műsor!!!!

na mék vacsorát csinálni...

Macsek L
macskanyu

Eztet meg ADÉL babának szeretettel: :)

Kép
macskanyu

Nézzétek el nekem, nagyon hosszú lettem....

Adél babának még egyszer Boldog Névnapot!

Zsan,
Jók a kiválasztott cuccok. Az a többfunkciós játszószőnyeg a nyerő nálam.
Most olvasom, hogy amíg nem voltam, Te megjártad a kórházat. Kicsit elszomorodtam :cry:
Tudom, nem lehet ilyenkor jókat mondani, azért annyit, hogy én harmadikként születtem és édesanyám is vérzett velem és neki is hasonlókat adtak anno 28 évvel ezelőtt. És itt vagyok. Úgyhogy csak annyit tudok mondani: kitartáááááás. És a mostani vérzéssel is tényleg próbálj pihenni, tudom, könnyű mondani……
És pü-ben megírod, hova kell vinni a gatyókat? :)
És nagy gratula a 23. héthez !
Jégbor nyam, nyam, eddig csak egyszer kóstoltam ilyet, de egyszer megláttam az árát is és egyből lekonyult a mosoly a számról :?
AAA Klubhoz csatlakozom.

Neet,
Lyányod hogy van?
És a terasz tető?
Dirty Dancing :D , én is fan.

Akata,
Mi is nézegettük az ilyet anno, aztán maradt a régi, jól bevált kiskád. Mostmár –eddig a szobában fürdettük - a kiskád van a nagykádban, mert ifiúr rendszeresen eláztatta az utóbbi időben apa zokniját, a szőnyeget és mindent, ami körülötte volt és normál állapotát tekintve szárazat szerető ez-az.

Ancsi,
Lencsi hogy van?

Bababeszéd: én elhatároztam, hogy érthetően, nem gügyögve, de mégis babának könnyen érthető módon fogok beszélni hozzá. Ezt akkor határoztam el, amikor a családban három gyereknél is azt hallottam, hogy selypítve (helyesírás ellenőrző szerint így kell írni, én nem is tudtam, de ciki….) beszéltek a gyerekhez, meg tejci-bejci, meg kakaó-makaó, meg tudom is én még milyen szörnyűségek és ettől nekem égnek áll a hajam. Aztán az egyik esetben az lett a vége, hogy a gyerek már 9 éves múlt és még mindig nem tudja rendesen kimondani az s-t, az sz-t. Rossz hallgatni, ahogy beszél, pedig évekig logopédushoz is járt és zéro az eredmény. Szóval, igyekszem ezeket elkerülni. Úgyhogy amit Recca írt, abban sok-sok igazság van.
Eddig úgy alakultunk, hogy Máténak egész nap be nem áll a kis szája. Hihetetlen, hogy mennyit tud dumálni és azok a magas C-k……
És múlt hét keddtől már gondolkodom a szájkosáron, mert harap :wink:

És én gyűjtöm régi filmeket, oda vagyok értük :)

Macs,
Pocakmacshoz sok-sok boldogságot és gratulálok. És jókat mosolygok a hsz-iden. :lol: Mondjuk amellett, hogy elképzelem, lelki szemeim előtt már látom, Máté ugyanezeket fogja véghezvinni.
És általában vináriumokban bizti lehet ezeket kapni, de jó lelőhely a Cora is. Mi konkrétan a törökbálintiba járunk és ott vettünk ilyet legutóbb.
És boglári Merlot-t én is, én is…..

Zuz,
Leírod pontosan hol fáj? Bordák között, hónalj alatt…… esetleg elmondom hol kell finoman masszírozni, vagy ne mondjam inkább csináljam? :wink: :P

Votiv,
Isti nem semmi. Ez a notebook és fényképezőgép történet meglepett nagyon. És még a múltkori tali után tudtam egy kicsit olvasni és megdöbbentem azon, hogy kirámolta a tisztítószeres szekrényt. Ugye, Te sem arra gondoltál akkor délután, hogy ilyen elfoglaltságot talál neki párod/illetve Ő magának, ha sokáig maradsz…….? Sok-sok ++++-t és alvást kívánok!

Indi,
Nálunk sem nagyon megy az alvás. Se most, se korábban. Enyém gyerekben is dupla duracell elem van :roll:

Curse,
Bulást párodnak és drukkolok, hogy Ti ne kapjátok el.
Semmi gond, gondoltam, hogy fennforgás van, magamból indulok ki mindig. Mostanában nagyon nagy nyügizés van, és szegénykém nagyon igényli, hogy sokat foglalkozzunk vele.

Vera,
Én is ebbe a táborba tartozom 8) :P
Ostoros jó hely és vannak ott barátaink és nekik saját boros pincéjük :P
Párom kedvence az egri Leányka dugó nélkül :lol:
Galambon és mókuson könnyesre röhögtem magamat. Szegény galamb, nem szép dolog, hogy kinevetem……

Fibi,
B alvása nem semmi. Nosza, akkor ma sikerül pihizned Neked is, igaz?
Most már könnyebben tudsz ülni pocaktól?

Szegény Picur üvölt apa karjában, megyek, hátha tudok segíteni a nagy-nagy világ fájdalmon.

Vica
vica94

vazeeee

Kisün, én már nem is a pálesz, hanem a keménydrog kategóriába esem :cry:

du. fél 3-kor szétrobbant a jobb felső 4-esem :cry: :cry: :cry: :cry:
apafej haza, én azonnal irány a fogdoki.
diagnózis: ki kell húzni, nehogy begyulladjon, és már amúgy is menthetetlen :(
féladag injekcióval 20 percig rángatta :cry: :cry: :cry:
már kb sokkos állapotban voltam, minden ízemben remegtem, folyta könnyem, a ruhám teljesen átizzadtam :cry:
aztán feladta, mert félő volt hogy beletörik, és bejelentett a szájsebészetre. feldagadt, véres fejjel robogás át a Fehérvári útra...
ott újabb szuri, akkora, hogy az orrcimpámat most se érzem, de még a szemhéjam is lezsibbadt...
aztán kiműtötték :roll:
és megnyugtattak, hogy kurvára fog fájni - már érzem, most megy ki az érzéstelenítő :( - de a fájdalomcsillapítástól az én állapotomban eltekinthetünk...
és a legdurvább, hogy 2 hétig tuti nem nyúlhatnak hozzá, sőt, a fogdoki inkább szülés után állna csak neki, mert jó sok érzéstelenítő kéne, ráadásul 2 ép fogamat be kéne áldozni koronához :cry: vagy fél év múlva lehetne egyet beültetni a helyére, ha már becsontosodott, meg lehet már röntgenezni stb.
szóval nem elég, hogy halálra kínoztak, 2 hétig még a számat se nyithatom ki :shock: :cry: :cry: már ha 2 hét múlva bevállalom a koronát :(
a legszebb volt hazafelé, mikor bementem az abc-be kenyérért, és hiába tartottam végig a szám előtt egy zsepit, pont a pénztárnál elkezdett folyni az arcomból minden :x
holnapi Kusza is ugrott, asszem most ez a legkevesebb :(

votiv 8)
votiv

Votiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ez az, amit érzek.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
ez pedig az, amit szeretnék, hogy te érezz!
neet
neet

Votiv,
én is hasonlóképpen gondolkodom, mint Neet.
Erre nem lehet mit mondani. :cry: :cry: :cry:
Párom is jobbulást és minden jót kíván.

Vica
vica94

Macs!
úgy tudom nálunk nem engedik az almabor gyártását, azaz csak szőlőből lehet, pedig azt hallottam minap egy műsorban, hogy az almabor elég egészséges. finom a francia almabor? :)

BOR:
mondjuk én szinte sosem veszek bort, apám ugyanis bortermelő..., + ánti alkoholista vagyok :), de a Cabernet Sauvignonja nagyon finom.

Szrek!
biztosító fizet, nem? (szúnyoghálót)
L. sem eszik. reggel ivott kb. 80 ml tejet, aztán slussz. du. felébredt és bele diktáltam egy epres joghurtot, hogy valami édeskés simogassa a torkát. aztán lázas lett, úgyhogy kapott egy kanál Panadolt (mint utóbb rájöttem, keveset adtam, de mindegy), és ahogy lement kb. 37,3-ra (2 óra múlva!) akkor kért enni, de csak egy molnárkát (puha édeskés kifli) evett, semmi mást nem kért. aztán meg a "dojót". :) ez pedig gabona golyó, kakaós. nagyon szereti, főként ilyenkor kap, ha beteg.

Neet!
akkor ESzcinek bulást :(

Fibi!
Irsai Olivér a legjobb SZŐLŐ a világon, a Muscat Otonellel együtt. imádom azt a finom szagos szőlejét :), apukám ebből nagyon keveset termel.

Zsanci!
igyál Sangriát :)

Vera!
Lencse is fecnizi a papírt, legutóbb kb. 1/3 Zewa zsepit tépett miszlikbe :/
ancsipancsi

Votiv!
együtt érzek veled, ám bátorítanom kell téged! a húzás, meg vésés, meg ilyen dolgok persze nagyon fájnak, de hidd el, nekem mindkét oldalon úgy csiszolták le egy csomó fogamat, hogy nem kértem érzéselenítést, hogy egyetlen napon meg lehessen csinálni az egészet, ne kelljen újabb időpont. meg utálom az érzéstelenítő szurikat, így ha lehet, elkerülöm. a csiszolás nem fájt, vagy csak picurit, és kellemetlen volt, mivel azokkal a fogakkal nem volt gond. így 1 hét alatt megkaptam a koronáimat. vagyis, ha a korona mellett döntesz, ne hezitálj, kérdezd még meg pl. Macsot (szakmában volt régebben :) ), szerintem többen meg fogják erősíteni, hogy a csiszolás kibírható, főleg, ha az embert zavarja esztétikailag a fog hiánya.

ha van léd a fogbeültetésre (és tudod a szervezetedről, hogy nem fogja kilökni, szóval nem vagy érzékeny az idegen cuccokra), akkor is tudsz ám fél év előtt egy ideiglenes műanyag koronát oda tetetni (meg ezüstöt is :D, vagy aranyat), és utána beültethetik, ha rendesen meggyógyult a helye. csak ugye ez azért gáz, mert emiatt kb. 2 fogat lecsiszolnak. :(
egyetlen egyszer bántam meg az életben, hogy nem kértem fájdalomcsillapítót, amikor fognyaki tömés miatt árammal kellett a fognyaknál lévő ínyt lesorvasztani. majdnem elájultam a fájdalomtól. :/
ancsipancsi

Sziasztok!

Vot,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

holnapi Kusza nekünk is ugrott, este voltunk doki néninél, kaptunk antibiot, amit adni kell, ha felmegy a láza; azt mondta, a nehezén túl van - torokgyula van
de marha jó a kedélye, csak épp nem eszik :)

el fürdetni és esti szeánszozni aztán bekk

hú, és a casco-váltás miatt olyan állat levelet kaptam porsche bizt. alkusztól, hogy csak na, hogy hogy mertem biztosítót váltani (csak évi 100 000 a különbség....)
hnap visszaküldöm nekik ami kell és pluszba ráírom h bekaphatják :evil:

Ancsi,
nincs biztosítás pedig kéne :roll: de állítólag garanciális a cucc és különben is szomszéd csinálja és ő is bekaphatja ha nem csinálja meg :lol:

Kép

Kép

szrekuc

bocs előre a mocskos számért :wink:

Votiv,
eeeeez kurva szar, bocs, de itt nem eufemizálok :shock: Párod át tudja venni Istit éjszakára? Vagy holnap éjszakára, amikor majd tudsz aludni? és milliósok +++++++++++++++++++++++++ innen!!!

Macs,
naná hogy átlagnap, mégis szeretné az ember a lakást ilyenkor katasztrófasújtotta (ugye ez nem ly? bár végülis mint nyelvi gerilla azt mondom, MINDEGY IS) övezetté nyilvánítani :lol: Biológiailag azért nagyon ki van ez találva, mert ennek ellenére imádjuk őket :D

Ancsi,
ezt asszem már írttam, és ha unod, ugord át, de amikor Dóci beteg, érdekes módon mindig szinte csak tejtermékeket eszik (tej, sajt, joghurt, kefír, tejbegríz... ilyenek). Foglamam sincs, hogy ennek mi állhat a hátterében, de biztos tudja, hogy mi a jó neki ilyenkor. Buljatok.

Vica,
hú de irígyellek az ostorosi barátokért :) És ha valaki, hát te biztos tudsz enyhíteni a nagy világfájdalmon :lol:

Zsan,
mi a helyzet? Jobban vagy? :)

Fibi,
helló :)

Marci tud ülni. Úgy-ahogy. Ill. stabilan ül, csak néha eldől. Mögé tettem egy párnát, nagy elővigyázatosan és precízen felmértem a lehetséges dőlési szögeket. De mellédőlt :mrgreen: Tehetséges gyerek :mrgreen:
kisün

Papírfecni klubtag jelentkezik!

Drága Votiv annyira de annyira sajnálom... de igenis lehet fájdalomcsillapítani! Én is várandósan csináltam végig a gyökérkezelés/korona őrületet. (Nem várandósan pedig a begyulladt fog széttrancsíroz+szájsebészeten fél fej szétver történetet).

Úgy látom, a holnapi talit tényleg elfújja a szél és a betegségek :(

indianyo

És az előbb tudományos kisérlet keretében megvizsgáltam, hogy a dócik szeretik-e a mézes diót. A válasz szinte sokkolta a helyi tudományos közösséget: IGEN, a dócik szeretik a mézes diót :lol: Holnap a mézes-mogyoró-kisérlet következik :D
kisün

Vera!
lehet, hogy azért eszi azokat, mert ezek csúsznak jobban a fájós torokban. de nálunk a sajt nem jött be sajna, viszont a joghurt igen. meg a puha kifli. kínálgattam neki rá körözöttet is, de azt se kért. nem baj, az ivás a lényeg.

Szrek!
mié nem köttök lakás biztosítást? irgum burgum! és ha megint elönt titeket a szennyvíz? :) különben a háznak sincs biztosítása? nem lehet, hogy abban van a lakás is?
ancsipancsi

Votiv,
jesszus, basszus.... :( :( :( :( :(

Szrek,
Ábelnek is gyogypuszik!!+++

Vica,
azt hogy érted, hogy tudok e ülni a pocakommal? hát eddig is tudtam :lol:

Ancsi,
Lencsinek jobbulást!+++
B meg a WC papirt szokta fecnizni :lol:
fibi

Indi,
a fogadra emlékszem :shock:
És a minap is te jutottál az eszembe, ugyanis befejeztem azt a kardigánt, amit még Dóci 3 hós korában kezdtem el - elővigyázatosan 9-12 hós méretet választottam :mrgreen: Most meglett a gallérja és felkerültek rá a gombok... és Marcinak lett egy nagyon szép kis kabátkája :lol:
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?