A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a hozzászólásokat Ringató illetve Siha-közi bölcsi témában!!! Most egy kicsit halasztani fogjuk a dolgot, mert Kristóf sajnos még mindig nincs jól :cry: Voltunk szerdán, csütörtökön és szombaton is fül-orr-gégésznél és sajnos úgy néz ki, hogy kezd a fülére ráhúzódni a gyulladás, így most antibiotikumot kap. :cry: Plusz a doki szerint ki kellene venni az orrmanduláját, de ha a füle rendbe fog jönni az antibiotikumtól, akkor nem fogom még engedni.
Szóval újra szeretnék egy kis segítséget kérni: tudtok nekem jó homeopatát ajánlani? Ezt mindenképpen szeretném még megpróbálni!!!

Kinga :) Nem semmi, milyen pózban képes aludni Kitti, nagyon aranyos!!! :lol: :lol: :lol:

Enikő! Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!! :D Olvastam, hogy még mindig nem vagy jól, remélem tudtál pihenni egy kicsit! Jót mosolyogtam azon, amít írtál: Bogi csal, Violával meg vigyázni kell, mert dömper :lol: Ja, és klassz a lányok új frizurája!

Ildykó :) Üdv itt! Nagyon szép a kisfiad!!! :D

Melinda :) Lindikének boldog 1., neked pedig boldog 22. szülinapot kívánok!!! :lol: :lol: :wink: Milyen tortája volt Lindikének?

Gira :) Leírást nem kaptatok a kendőhöz? Jó, hogy rájöttél a tejci kérdés megoldására!

Mukika :) Nagyon bájos Lizike!

Zsuzsu :) A céklát vágd fel karikákra, csomagold be alufóliába, tedd be a sütőbe és 200C-on 40 percig süsd. Utána jó lesz. :idea:

Zsuzsi :) Az azért nagy megkönnyebbülés, hogy a tüdőgyógyász mindent rendbe talált!

Bea :) Ne aggódj, suttogó szerint én is csapnivaló anya vagyok :lol: :lol: :wink: Én azt olvastam, hogy 2 éves kor alatt nem nagyon érdemes elkezdeni a szobatisztaságra szoktatást. Úgy értem, ahhoz, hogy a gyerek tényleg felfogja, miről is van szó…

Zitus :) Király a kép Botiról – nagyon elmerült a dömper tanulmányozásában :lol:

Karmen :) Nagyon boldog szülnapot kívánok Orsikának!

KépKép

KépKép
timika

Timi, hidd el, ha muszáj, jobb lesz, ha kiveszik Kristóf orrmanduláját! Én anno nem hallottam miatta rendesen, mert akkorára duzzadt, de nem fájt, nem gyulladt be, vagy ilyesmi.
Ha olyan, egyébként is visszanő. :)

Homeopata ügyben nem tudok segíteni. :(

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Kép
ildykó

Köszönjük a köszöntést.

Ági! Pedig nekünk is bevált a módszer, söt csak ez vált be:)

Timi! Remélem sikerül meguszni a mütétet, ha az orvosok szerint (én nem adnék 1 véleményére rögtön) mégis kell akkor viszont nem szabad halogatni!

Ezt meg régóta magamnak is fel akartam venni emlékbe, végre szántam rá idöt, nektek is megmutatom.
http://karmen.fw.hu/szamol20ig.wav

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül írok, de segítséget szeretnék kérni. Nagycsoportos ovis kislányomnak keresek logopédust. A sándorfalvi oviba kijáró B. Zs. logopédus nem jött be. Fél tőle a lányom, éjszaka időnként bepisil (amit korábban soha nem tett). Ha tudtok ajánlani valakit, aki kedves a gyerekekkel, nagyon megköszönném. Lehet fizetős is.

Előre is köszönöm a segítséget.

Sziasztok.

Edit
abredit

Sziasztok!

Mielőtt vásároltok a gyerkőcöknek bármit (etetőszék, autósülés, utazóágy,stb.) nézzétek meg ezt a honlapot. Szerintem érdemes, mert az árak eléggé jók...
házhoz szállítják, a díj le van írva az oldalukon.

www.bambino.hu

Remélem, hogy mindenki jól van ebben a szeles, ronda időben! :lol:

KépKép
Kép
solvay32

tudom túltengek már itt a nemeszikabödüskölke nyervogásommal, de képzeljétek, péntek óta eszik

na nem zabál, de eszik

pénteken a gyerek elrúgta a pöttyöst, nagyon berágtam, türelmem végéhez értem, és beszíjaztam az etetőszékbe, ő persze lilult az ordítástól, zokogott, hogy mammmmmma, cccccccc és mutogatott, de a mammmmmmmmmmmma kitartott és vagy egy órán át hagyta ordítani a kis válogatóst, mire megette a kaját

ez volt pénteken

szombaton szintén bőgött és mutogatott, hogy ccccccccccc, akkor kb. 10 perc ordítás után kezdett el enni (beszíjazva, hogy moccanni se tudjon, különben szökik)

vasárnap 5 perc ordítás volt kb.

ma, azaz hétfőn, szintén mutogatott, hogy cccccccc, de kb. 10 mspig bőgött, aztán evett rendesen

így mégsem adom el az etetőszékünket, amit utálok, mert rém macera takarítani, de ebbe legalább úgy be tudom kötni, hogy meg sem tud mozdulni

a mamáknél lévő etetőszékből simán kimászik

kíváncsi vagyok a folytatásra.........

mindenki azt mondta, hogy ne erőltessem, mert az ellenkezőjét váltom ki vele, meg még rosszabb lesz, de én úgy véltem, hogy ennél rosszabb már nem lehet

Más:
itt olyan szél van, hogy rettegek bent, hogy betörnek az ablakok, félelmetes!
Vendég

Köszönjük a szülinapos köszöntéseket!!! :D

Mukika! Nem kaptam még privit tőled. :( Priviküldés: ráklikkelsz a pü-re a hozzászólásom alatt, megírod, és a küldés gombbal továbbítod.

Zsuzsi! Lindike is szopizik még, általában 3x, de van hogy több is "becsúszik", mennyiségeket nem tudok, és tulképpen nem is érdekel már. 1 hete kb nem kell neki a pépes kaja, azt eszi amit mi -jó nem pacalt-, apró darabosan.

Dancsi! Megértem, hogy erre a döntésre jutottál. Drukk a folytatáshoz!!

Szobatisztaság: Lotti 2 évesen került bölcsibe. Ott a kispajtásokat látta, ahogy biliznek, nem egész 3 hét bölcsi után maga kérte itthon is a bilit. Ez is azt jelenti szvsz, hogy meg kell rá érjen a gyerek, fel kell tudni fognia miről van szó stb. 2 év 7hósan lett szobatiszta, 3 év 10hósan ágytiszta.
9 hósan biliztetni?? :roll: Baromság. Épp egy barinőm mesélte, hogy szülői hatásra ő is már nagyn korán biliztette a lányát, és majdnem akkor lett szobatiszta mint Lotti.
Erőltetni felesleges. Tudatos szobatisztaság a cél, nem az mint a családunkban egy anyuka, aki közölte, hogy 9 hósan már szobatiszta volt a lánya, merta mikor levette róla a pelit, akkor pisilt, kakilt bilibe óramű szerűen. Na az nem szobatisztaság, hanem őrültség, amit persze evvel az anyukával nem tudtam megértetni, és már nem akarok....

Suttogó: Nekünk az 1es van meg. Hát elolvastam, de én nem tudok belőle valóra váltani semmit, vagy nem is akarok. Szar anyák táborát gyarapítom így. De ránézek a lányaimra, és tudom ez nagyon jó!! :lol:

Enikő! Jót nevettem a "ki nevet a végén Bogi módra" játékon! Lotti meg tudja ám, hogy kell tutira hatost dobni!! :lol:

Karmen! Boldog szülinapot Orsinak! :D Gyönyörű nagylánnyá cseperedett!! a számolás csúúúúúúúúúúcssssssss!

Timika! Lotti jelenleg savós középfülgyulával küzd -de kopp kopp jobban van-.
Lottinak 2,5 évesen kivették az összes manduláját, nem bántam meg. Igaz, a kórház nekem szörnyű volt, ő nem emlékezett már rá 1 hónap múlva egyáltalán.
Melyik fülésznél voltatok? Homeopata passz.
Lindikének pillangó formájú tej-tojásmentes muffin tésztás gesztenyetortája volt SK! Teszek majd fel képeket, csak még a digin vannak!

Képzeljétek, holnapra volt időpontunk a szemészetre Lindivel, erre ma telefonáltak, ne menjünk, mert a dokinő 2 hónapig nem lesz előreláthatólag családi okok miatt, majd április elején kérjünk új időpontot.

Csajok! Úgy döntöttem Linda megkapja Lotti gyerekülését (9-36 kgs) az autóban, Lotti meg kapna egy ülésmagasítót. No: ez utóbbi kilótól függ? 16 kilós 106 centis Lotti ugye már használhat ilyet? Mire kell ügyelni a vásárláskor? Hol kapható a legnormálisabb?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Koszi a jotanacsot a felsovarosi turival kapcsolatban! Multkor odamentem hetfon 8ra. Volt par jo fogasom, nagyon orultem a szinte nem hasznalt 80-as halozsaknak es ruciknak, de azt kell mondanom, ez a balabontasi pankracio azert nem nekem valo. Foleg igy nagyobb hassal mar a hajlongas sem nagy elmeny...
Szep lassan majd korbejarom a tobbi ajanlott helyet is. A Szillerin pontosan merre van a bizomanyis?

Amugy szerencsere tovabbra is nagyon jol vagyunk, Luca baba es en. Jarunk kismamajogara, azt nagyon szeretjuk mind a ketten. A terhestanfolyamot az IHban mar csak en szeretem, picurka nem ertekeli a 1,5-2 oras ucsorgest, folyton rugdal. Edes!

Tovabbi szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Orsinak BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Timika!
Nekem is kivették az orrmandulámat. Anyu szerint nem viselt meg a dolog. (azóta visszanőtt :roll: )

Ez a szél Kittinek is betesz. Nagyon nehezen aludt el és 2,5 óra helyett csak 1-et aludt,ami nem volt neki elég,mert megint alszik már több mint 1 órája :)

A bambinorol mi is rendeltünk már. Onnan van az állványos hintánk. Mi elégedettek vagyunk velük :wink:

Én is megnézem mindjárt a Cora katalógust,bár Kittinek már lassan a nyári ruhatára is megvan.. :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Melinda! Remélem Lotti gyorsan meggyógyul, sajnálom Ti is ilyen sokat betegeskedtek most!
Ülést én olyat vennék ami 15-36kg, vagyis aminek nem csak ülésmagasitója van, hanem a gyerek vállát, fejét is megtámasztja. Én biztos ilyenre fogom Orsiét cserélni.

Dancsi! örülök hogy megjött az étvágya! Látod Orsi is alig eszik egész nap, most hogy velem van látom is, nem csak mesélik a bölcsiben, de nem aggodok már.

Lányok, a neten nincs fent a Cora uj katalógusa, nekünk ide meg nem hozzák, mikortól lesz a babahetek?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép töltöm le a képeket a digiről, de ez már most lent van

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kármen, szerintem csak elsejétől lesz fent a baba-mama katalógus, már ha egyáltalán fent lesz. Mi még csak most visszük majd ki...
Én átnéztem, de semmi exrát nem láttam benne.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Balerina kapaszkodás nélkül az ágyon:

Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,milyen nagy már Lindi! :D

Nekünk a suttogó tuira nem jönne be ,mert a Barnihoz is odakell bújni,és magamhoz szorítani mert ha leteszem akkor gyorsan feláll,vagy elmászik..
Akármilyen fáradt is soha nem akar egyedül elaludni. :cry: :evil:
De majd lehet megveszem,és elolvasom.
:wink:

Macsek a szillérin a spar boltnál kell leszállni,és a 10 emeletes ház aljában van.
Tutira nem lehet elrontani, és nagyon rendi a csajszi is!
Ha mész a gulliver mellé turizi,szóljál és akkor megyek veled!!
OK???? :wink:
Én nagyon szeretek járni.

Timika,remélem gyorsan rendbe jönn Kristóf!!
8)

Én nem kaptam corás újságot!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Enikő,remélem jól vagytok!! :?:

Kép
bibi226

csajok:nem tudom mi van, de ma teljesen bőgős napom van, meg nagyon érzem, h érzékeny vagyok és félek!!!Biztos ez már a szülés jele....

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Melinda, boldog szülinapot Lindinek! :):):) Milyen nagy lett, kész hölgy! :):) Édes a copf a feje tetején! :) Nagyon szép!

Karmen! Boldog szülinapot Orsinak! :):):) Nagyon szép nagylány lett belőle!

Timika! Jobbulást Kristóf babának! :):) És igen, mi is nagyon megkönnyebbültünk, hogy nincs semmi komoly baja Dénesnek!

Niki! A terhesség vége felé én is nagyon érzékeny voltam mindenre! Fel a fejjel, minden rendben lesz, nemsokára babázhatsz! :) :)Kicsit nosztalgiáztam, néztem a vonalzódat, hogy 37 hetes és 5 napos terhes vagy, Dénes 37 hetesen és 5 naposan született meg tavaly... :roll:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Karmen,
Orsinak boldog szülinapot kívánok!

házról nem teszel fel képeket? olyan kíváncsi vagyok, a terveket ugye láttam :D

Melinda,
hatalmas nagylány a Lindi baba!

olyan klassz nézni, ahogy Boldi napról napra egyre értelmesebb (sztem ez az oka a kaja elfogadásának is)
mutogat ha kell neki valami, labdázik, gurítja, és kacag hozzá, imád gyurmázni (persze itt nagyon résen kell lenni), pakol ki a szekrényekből ezerrel, amikor öltöztetem és pl. ma nem akartam visszaadni rá a mackógatyáját, csak a harisnyát, hozta oda nekem és mutogatott, hogy azt is adjam rá, meg lehet zabáálni

állt a sütővel szembe és dumált a babával és mondogatta, hogy ott baba ott baba, és nevetett, puszilgatta a sütőt

és egyre jobban mutatkozik meg a személyisége, ő bújós, de irtó makacs, sokkal érzékenyebb, mint Jozsó, nem olyan vad, sokkal szelídebb
Vendég

lenne eladó kb. 40 darab habtapi, ebből 7-8 darab hiányos, de attól használható (pici részek vesztek el, amiket kiszedtem és sehol nem találom, lehet egyszer majd előkerülnek)

kicsit megrágottak, de nem vészesen, a hátulja a legtöbbnek össze van ragasztva

nagy része állatos, kisebb része betűs és számos

mindjárt kerítek képet
Vendég

nem találok képet :oops:
Vendég

Na utolsó adag fotó aztán ígérem, eldugulok:)

Kép

Kép

Kép

Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!

Akit érdekel: most visszük ki a szórólapját, és gondoltam megosztom veletek.
A Retek utcai és a Brüsszeli körúti pelenkaboltokban nagycsomagos pelenkák 1190-2150 Ft/csomag (60-75 db), az ÖKO pelenkák közül a mini és midi 28 Ft/db a maxi és a junior pedig 29 FT/db.

Én majd veszek ÖKO-t, de juniort, mert pl. a midi Petire kicsi volt már 7 kilósan... :o de csak ebből a fajtából!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Melinda!
Nagyon csinik voltak a csajok!!! :D
A torta tök aranyos! :wink:

Exi!
A telefonszám helyén is van ár???? :?:
Meddig tart ez az akció?
És a Brüsszelin hol van pelenka bolt?
Köszi

Zita

Kép
zitaa

Melinda!
Nagyon szépek a lánykáid!!! :) És a torta, háát tök ügyi vagy! Lindikének utólag is boldog szülinapot! Lottinak további gyógyulgatást!
Egyébként pont így küldtem a privit, ahogy írtad, nem tom mi történhetett :?

Enikő!
Akartam már írni, hogy én is megcsináltam már több kaját a tieidből. Nagyon jók! Ez a mézes-mustáros csoda, hát állatira finom, tisztára mint a bolti üveges, csak olcsóbb, és kevesebb káros anyagot tartalmaz, hála érte.
Ja,és vettem én is lila Tesco-s pelust, sztem is meglepően jó!
Remélem jobban vagy már!

Dancsi!
Fúúú, nem lehetett könnyű meccs ez az 1 órás ordítás. De a lényeg, hogy erősen úgy fest javul a helyzet!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon aranyos Lindi. Örülök, h Lottiról is tettél fel képet. Én nem unom, kérek mééééég :-)

Ági!
Jobb az ökopelus mint a másik??? Bocs a tudatlanságomért!

Dancsi!
Jó anya vagy! Csak következetesen. Nekem ez az elvem.

Niki!
Kitartás!!!!!!!!!!

Kármen!
Nekem nem jön be a link :-(

Ábel elkezdte kipakolni a játékait a járókából. Sikongat, h adjam vissza, majd vigyorogva ismét kipakolja. Nem unatkozom :-)

Lehet még csatlakozni a "megjöttek" táborába?? :D :D :D
Iszonyatosan görcsöl a hasam :evil:

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zitaa, " telefonszám helyén is van ár???? " :shock: :?: Ezt mire értetted???
Egyébként az van, hogy tegnapból a készlet erejéig. Én ma elmegyek, úgyis arra van dolgom.
A Brüsszeli krt. 3. szám alatt van a pelenkabolt. Az utvonalterves térkép szerint ez a József Attila sgt. és a nagykörút sarkát jelenti.

Zsuzsu, környezetkímélőbb, ennyivel jobb. Meg szagmentesebb, mert a belsejében teafaőrlemény van.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda! Gyönyörüek a lánykáid (még mindig):)

Köszönjük a köszöntést. Szerencsére Orsi már jól van teljesen, holnap a fotózásra el is viszem a bölcsibe, de a héten még itthon marad velem. A védöoltás is csuszik a betegség miatt, de ezen nem aggodok.

Kép

Kép

Karmen
karmen

NIKI: Nagyon szoítok, kitartás, már nincs sok hátra!!!!!

Csajok: ti 3 hónapos korától, mikor még csak háton játszik, mivel szórakoztattátok a picurt? van ilyen függős bigyóm, most is azzal játszik és van még zenélő forgóm is, azt is szereti de félek megunja őket. Más ötlet?
ja és kendők is lógnak az ágyán!

ha hason is játszik majd, akkor miket adjak neki, nálatok mik voltak a kedvencek?

nagyon élvezem, hogy így fejlődik!!! éjszaka vándorol a kiságyban és már lassan áttér a 4 óránkénti evésre, sőt az is előfordult, hogy fürdés után 7 óra szünet volt a szopik között, ez nagy szó a napi 11!!!! étkezés után.
Raktam fel új képejket ide:
http://picasaweb.google.com/esztermoro/KordSBarnabS
Kép

KépKép
esztermoro

Eszter, ne aggódj, szerintem Barnabás nem fogja megunni az általad említett játékokat. Petinek a mai napig az első csörgője a kedvence, van játszóállványunk is, azt is szerette, szereti is a mai napig...igaz, kissé már leamortizálódott. :) Az, hogy hason vagy háton van-e alatta, lényegtelen...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Eszti: Köszi, már nagyon szeretnék túl lenni rajta!!! :roll:
Hol vettétek ezt a függős játékot, ami a képen van? Ja és mennyiért?? :?:

Kép
gyanixi

a játékot csak kölcsönbe kaptuk sajna, de érdemes venni, mert nagyon szereti!!!

exi: kiróbálom hason is, kíváncsi vagyok

KépKép
esztermoro

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

Köszönjük a dícséreteket. :)

Mukika! Még mindig nem kaptam meg a privit. :( Egyszerűbb ha írsz az emilemre (vighmelinda@freemail.hu).

Eszti! Nem fogja megunni a játékokat nyugi. :) Édi a fiacskád nagyon! :)

Niki! Nem tudom megnyugtat e, én a lányok születése óta bőgős vagyok.
Kitartás! , tudom, az utolsó napok már idegörlők tudnak lenni.
Ma sikerült azon meghatódni, hogy amíg reggel a csajok aludtak, elmentünk fogröntgenre (besz@tak a bölcs fogaim :( ), és amikor megjöttünk, Lindikém nyújtotta felém a kis kezeit, hogy "anya, anya", Lottika meg egyszerűen a nyakamba ugrott.

Zsuzsu! Örülök, hogy nem unatkozol. :lol: Olyan öröm nézni a fejlődésüket! :)

Mnzsani és Máté! Szavaztam! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda

Köszi és tök rendi vagy, minden szavazat számít.
Már nem tudtam jobbat kitalálni, azért kezdtem el a babanetes topikokba írni.....
Kicsit visszanéztem itt.....szuper volt a kislányod tortája:)

Szavazzon mindenkik légyszives.

Máté és Zsani
Vendég

Csajok: Láttátok a Cora katalógust?? Nagyon szupi gyerekcuccok vannak!!

Kép
gyanixi

Niki! Irtam már hogy nekünk nem jár az ujság, a weboldalon meg nincs még fent, mikortól lesznek akciósak mert én is ki szeretnék menni! Légyszi irjátok meg.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, a Corában febr. 1-18.-ig van Baba-mama hetek.

Ági és
KépKép
exdeus

Mnzsani és Máté!
En is leadtam a szavazatom a fiucskara! Drukk Nektek!

Lanyok!
Harom kerdesem lenne hozzatok, illetve aki hasonlo cipoben jart mar ahhoz!

1. Pici fiam nem hajlando napkozben 2*15-20 perc (10 percenkent megszakitasokkal) + 1 ora setaidonel tobbet aludni. Normalis ez? Hogy vegyem ra az alvasra?

2. A furdest szereti, illetve kozombos, mert az oklet nyomja a szajaba folyamatosan. Megtorolkozunk es az oltozkodessel kezdodik a remalom: ordit ezerrel. Ha atbujos a ruha amit felveszunk, ha nem atbujos, mindegy. Teljes erobol nyomja, zeng az egesz haz. Probaltam mar adni neki valami jatekot is, de hiaba. A vetkozest szabalyosan vegigrohogi. A napkozbeni oltozkodes sem nagy prolema, kiveve a sapka, de az soha nem volt az esete :) Mit tegyek?

3. Jatek: lenn a jatszoszonyegen elkalimpal a kezeivel (fogni most tanul), elgogicsel, "beszelget", de olyan kb. egy ora utan elunja magat vagy az agyara megy, hogy tobbet szerene csinalni, de meg nem tud. Es aztan sirni kezd. Mindemellett termeszetesen mellette kell lenni, mert ha elillanok onnan azt igencsak zokon veszi. A pihenoszeket amennyire szerette, mostansag nem jon be neki. Ki fogja noni vagy valahogy ezen tudok valtoztatni?

Amennyire tudtam vegigolvstalak benneteket. Szepek a gyerekek, mind egytol egyig!
A betegek gyogyuljanak meg mihamarabb, a kismamik meg tartsanak ki! Es pihenjenek, amig tehetik, mert egy ideig kisebbsegi uralom lesz!!!! :)

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

sziasztok!

Olyan régen voltam itt hogy már el is felejtettetek! :cry:
Eddig rossz volt a gépünk,most cseréltük ki és az újnak kétszer is elromlott a memóriája.Totál kék volt az egész képernyő.Na mindegy remélem most jó lesz.
Na mindenki beteg nálunk .Máténak kötőhártya gyulladása van a kicsik köhögnek én lázas vagyok.
Képzeljétek el hogy kaptam fagyott anyatejet apunak a feleségétől.Szükségem volt rá és segitett.Nade a lényeg most következik.Tegnap felolvasztottam és totál tehjéntej az egész.Megkóstoltam és egyértelmű.Még föle is volt.Na ne tudjátok meg hogy kiakadtam.Tudja a .....hogy nem ehetnek semmilyen tejterméket mert érzékenyek rá.A múltkor is kaptak egy keveset belőle de akkor még nekem is volt és nem tünt fel hogy fehérebb a tej.De most direktbe azt olvasztottam és gyanús volt a szine.Gyorsan csináltam nekik tápszert és amikor már mindenki lecsendesedett megnéztem.Szóval teljesen ki vagyok hogy az ember a saját rokonaiban ennyire nem bizhat meg.A másik pedig hogy egészen komoly baj is lehetett volna ebből ha megkapják(bedagad a torka )jobb ezt nem is részletezni.
Na úgyhogy kész :evil: :evil:
Bocsika most nem olvasok visza mert alig élek meg megyek cseppenteni Mátém szemébe.Jó lenne ha már vége lenne ennek a beteges időszaknak(alig két hete 40.3 volt a lázam)most megint.Nem tudom mi a fene van.Ja és Norbival valszeg menni kell pulmonológiára a folyamatos köhögés és nehézlégzés miatt.Remélem nem örökölte tőlem az asztmát.
Na eldugulok mostmár.

A betegeskedőknek jobbulást!!

Zita

Kép
Kép
zitacicu2

Exi!
Nekem ugy jelenik meg a pelenkás irásod, hogy a nagycsomagos pelenka áránál egy telefonszám jelenik meg. :cry:
Most átakartam másolni, hogy reagáljak rá, igy meg az ár jelent meg! :roll:
Igy értettem! :wink:
Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a mandulával kapcsolatos hozzászólásokat! Ha nem megy rá Kristóf fülére, mindenképpen húzom még egy kicsit, egyrészt, mert bízom benne, hogy egy homeopata segítségével talán megússzuk a műtétet, másrészt mert még nagyon kicsi és így nagyobb a valószínűsége, hogy visszanő a mandula. Évente meg nem szeretném megismételni ezt a procedúrát :cry:

Melinda :) Jobbulást kívánok Lottikának! Nagyon aranyosak a lányok a képeken! :D A torta is csúcs szuper, nagyon ügyes vagy! :lol:
Dr. Kis Fekete Beánál voltunk, ismered?
Kihez viszitek majd Lindit szemészetre?

Bibi :) Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem tud egyedül elaludni Barni. Majd ha kicsit nagyobb lesz, meglátod, hogy fog hiányozni, hogy már nem igényli, hogy odabújj hozzá. :wink:

Eszti :) Nagyon szép Barnabás! Kristóf a csörgős játékokat szereti nagyon.

Zsani :) Én is szavaztam Mátéra.

Cseppek :) A te babádnak valószínűleg kevesebb az alvás igénye, Kristóf is tök keveset alszik. A fürdés utáni öltözést ő is útálta, mi énekeltünk neki, az bejött.

Zitacicu :) Jobbulást kívánok nektek! Bakker nem semmi, hogy volt képe tehéntejet adni nektek!!! Remélem megköszönted neki! :twisted: :twisted: :twisted:

Teszek fel pár képet a Manómról.

Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!!

Már megint benyelt a gépem valami vírust, újra kellett telepíteni! Asszem be kell ruháznunk egy új számítógépbe! Már kezd elegem lenni belőle :( :evil:

Én is benyeltem a csajoktól a vírust, de már alakulok, bár ma még reggel volt lázam, azóta nem is mértem, elmaradt, de nem vagyok tompa... Végülis ez a mai volt a 4. napja, hogy lázas vagyok ideje elmúlnia :evil:

A csajok már jól vannak, ma már mentek "dógozóba" :lol: Bábszínházba voltak a Bogiék az ovival, a kicsi meg lebontotta a bölcsit :lol:

Niki: Nagyon-nagyon-nagyon együttérzek. Én is ilyen extrabrutál bőgős és érzékeny voltam6vagyok amióta teherbe estem (még Bogival :lol: ) nemtom talán mert lánygyerekek és dupla nőihormon dúl bennünk?? :lol: De ez csak az én feltételezésem! iszonyat mennyiségeket bőgtem a terhességek alatt! Ez van :)
Kitartás Neked, elkékült ujjakkal szoríííííííítok :) :wink:

Zitacicu: Bakker, ti is jól benyeltétek. Jöhetne már egy kis -20 fok 2 hétig hogy kidögöljenek a vírusok, bacik :evil: Gyógyulást++++++++++++++++++++++++++++ Neked "csak" lázad van, vagy egyéb tünet is????? Én köhögök+takonykór+torokfájás.......

Karmen: Bocsánat, hogy elmaradtam, de nem tudtam feljönni már :evil:
Isten éltesse Orsit szülinapja alkalmából :) Olyan gyönyörű kis mosolygyáros gyerek :)

Melinda: Hogy ezek a januári (és agusztusi :lol: ) gyerekek milyen jól sikerültek :lol:

Timi: Kristófod tiszta apája :) Kis klón :lol: Nagyon édes, husigombóc :)

Dancsi: Nagyon ügyi vagy és kitartó :wink: Ne szabadítsam rá Violát a fiadra??? Hátha "megtanítaná" enni, avagy ihletet kapna a zabagép csajomtól???? :wink: Jozsó jól van????

Exi: ha veszel ilyen ökopelust írj majd tapasztalatról légyszike, mert a környezetkímélés engem is foglalkoztat mint olyan :wink: Én már szelektálva szedem a szemetet is, elhordom 300 méterre feljebb a szelektív kukába. Azt akarom, hogy a gyerekeim ezt tekintsék követendő példának... :wink:
Uhhh nem is tudom kinek akartam még írni :oops:

Cseppek: Alvás: lehet hogy csak megébred, de ha nem mennél be hozzá visszaaludna. Ha felébred mit csinál? kajabál? vagy csak nyöszörög??? Rögtön mész be hozzá és kapod ki a kiságyból??? Próbáld meg hagyni, hátha visszaalszik :wink: egy próbát megér!
Fürdetés: Sztem semmit sem tudsz vele tenni :( majd abbahagyja ha rájön, hogy akkor is fel lesz öltöztetve, ha őméltóságának nem teccik :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Cseppek, Timika

Köszönjük Nektek is a szavazást, jó lenne nyerni:)
Tényleg rendik vagytok. Még holnap lehet szavazni és vége, légyszives katt. megegyszer a Mátéra. Minden szavazat számít, elég szoros az első három hely.
Persze jövök még és beszámolok a végéről is.

Zitacicu, Zitaa, Ceniko, Exdeus, Gyanixi, Kármen
Légyszives szavazzatok Ti is a kisfiamra.

Máté és Zsani
Vendég

[quote="mnzsani"]
írta:
mnzsaniZitacicu, Zitaa, Ceniko, Exdeus, Gyanixi, Kármen
Légyszives szavazzatok Ti is a kisfiamra.

Máté és Zsani

Szia! Én is szavaztam, nekem is tetszik ez a játék, bár Dani még nagyon pici egy ilyenhez, de ha majd felnő, én is szeretnék neki hasonlót.
ildykó

Üdv!

Zsani, szavaztam ma és tegnap is! :)

Cseppek, Petinek is volt ilyen időszaka, hogy egyszerűen nem aludt napközben, és teljesen jól elvolt, nem jelezte, hogy fáradt lenne. Akkor azt hittem, hogy így marad, de kb. 2-4 hét után megemberelte magát, azóta megint van napközbeni alvásunk, ami összesen kb. 3 órát tesz ki összességében.

Enikő, az ÖKO pelus szerintem jó, most az van Petin este óta. A múltkor is bevált volna, de akkor (ahogy írtam) a midi kicsi lett a hétkilós fiamra. De most jó rá a maxi. :D
Elvileg úgy van, hogy a belseje komposztálható, tehát környezetkímélés céljából inkább kertes házban lakóknak lenne értelme vásárolni.
Én ezt is a szemetesbe dobom. :roll:

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Helló!

Cseppek! A fürdés utáni öltöztetés sajnos ilyen, a pancsi már megvolt, várja a szopit, az öltözködés csak macera neki. :lol: Majd kinövi!
Játék: Dénes is teljesen ezt csinálta, mindent akart és semmit sem tudott! :lol: Kb. a 3. hónaptól a 6. hónapig egy horror volt az életünk, mindig azt akarta, hogy szórakoztassam, hamar elunta a nézelődést, sírt ha egyedül hagytam. (Egyedül=tőlem 2 méterre a pihenőszékben), mikor megtanult ülni a fiatalúr jobb lett a helyzet.
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

enikő:köszi szépen, rámfér a szorítás!! :roll:

Kép
gyanixi

Timika! Kristóf nagyon szép, eddig szerintem inkább rád hasonlított, de most tiszta apja a képeken! :):)

Jól jönne néhány tipp, ha valakinek van ötlete: Dénes nem akar rendesen enni 1-2 hete. Azt gondoltam, hogy a foga miatt, mert nagyon jönnek a rágófogai, de pár dolgot azért megeszik. Húst hússal, spenótot, almát meg krumplit. Egyébként szépen összezárja a száját, ha bármi mással közelítek, és néha az etetőszékben is a cici után sír. Eddig szeretett enni. Mégis a foga lenne a probléma, de a kedvenceit azért leerőlteti a torkán? Vagy inkább játszana és sajnálja az időt az evésre? :):) :roll: Volt valakinek ilyen problémája? És erőltessem az evést, vagy adjam neki a kedvenceit és időnként próbáljak meg mást is? Ráadásul azt gondoltam volna, ha keveset eszik nappal, éjjel többször kel szopni, ehhez képest mostanában rendezettebb az alvás, csak 2x ébred, ami a 4-6-8-hoz képest jelentős haladás! :) Tanácstalan vagyok, mint egy kisközség... :lol: :lol:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi,
Jozsó annyira válogatós volt, hogy 2 éves koráig gyakorlatilag tejpépen, meg 1-2 féle bébiételen élt

szerintem add a kedvenceit, és néha próbálkozz mással
Vendég

iszik valamelyik gyerek beba 2+-t?

csak mert Jozsót végre sikerült leszoktatni róla és kimaradt egy zacskónyi,fel sincs bontva, sajnálom kidobni, ha kell valakinek szóljon

egyszer már leszoktattuk róla, de mivel volt itthon akkor is még táp, reggelente azt kapott és egy idő után nem fogadta el a tejet

a habtapi senkinek nem kell? 40 darab, pár darab hiányos, de nem vészesen, állatos, meg betűs számos
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?