Köszönjük a szülinapos köszöntéseket!!!
Mukika! Nem kaptam még privit tőled.

Priviküldés: ráklikkelsz a pü-re a hozzászólásom alatt, megírod, és a küldés gombbal továbbítod.
Zsuzsi! Lindike is szopizik még, általában 3x, de van hogy több is "becsúszik", mennyiségeket nem tudok, és tulképpen nem is érdekel már. 1 hete kb nem kell neki a pépes kaja, azt eszi amit mi -jó nem pacalt-, apró darabosan.
Dancsi! Megértem, hogy erre a döntésre jutottál. Drukk a folytatáshoz!!
Szobatisztaság: Lotti 2 évesen került bölcsibe. Ott a kispajtásokat látta, ahogy biliznek, nem egész 3 hét bölcsi után maga kérte itthon is a bilit. Ez is azt jelenti szvsz, hogy meg kell rá érjen a gyerek, fel kell tudni fognia miről van szó stb. 2 év 7hósan lett szobatiszta, 3 év 10hósan ágytiszta.
9 hósan biliztetni??

Baromság. Épp egy barinőm mesélte, hogy szülői hatásra ő is már nagyn korán biliztette a lányát, és majdnem akkor lett szobatiszta mint Lotti.
Erőltetni felesleges. Tudatos szobatisztaság a cél, nem az mint a családunkban egy anyuka, aki közölte, hogy 9 hósan már szobatiszta volt a lánya, merta mikor levette róla a pelit, akkor pisilt, kakilt bilibe óramű szerűen. Na az nem szobatisztaság, hanem őrültség, amit persze evvel az anyukával nem tudtam megértetni, és már nem akarok....
Suttogó: Nekünk az 1es van meg. Hát elolvastam, de én nem tudok belőle valóra váltani semmit, vagy nem is akarok. Szar anyák táborát gyarapítom így. De ránézek a lányaimra, és tudom ez nagyon jó!!
Enikő! Jót nevettem a "ki nevet a végén Bogi módra" játékon! Lotti meg tudja ám, hogy kell tutira hatost dobni!!
Karmen! Boldog szülinapot Orsinak!

Gyönyörű nagylánnyá cseperedett!! a számolás csúúúúúúúúúúcssssssss!
Timika! Lotti jelenleg savós középfülgyulával küzd -de kopp kopp jobban van-.
Lottinak 2,5 évesen kivették az összes manduláját, nem bántam meg. Igaz, a kórház nekem szörnyű volt, ő nem emlékezett már rá 1 hónap múlva egyáltalán.
Melyik fülésznél voltatok? Homeopata passz.
Lindikének pillangó formájú tej-tojásmentes muffin tésztás gesztenyetortája volt SK! Teszek majd fel képeket, csak még a digin vannak!
Képzeljétek, holnapra volt időpontunk a szemészetre Lindivel, erre ma telefonáltak, ne menjünk, mert a dokinő 2 hónapig nem lesz előreláthatólag családi okok miatt, majd április elején kérjünk új időpontot.
Csajok! Úgy döntöttem Linda megkapja Lotti gyerekülését (9-36 kgs) az autóban, Lotti meg kapna egy ülésmagasítót. No: ez utóbbi kilótól függ? 16 kilós 106 centis Lotti ugye már használhat ilyet? Mire kell ügyelni a vásárláskor? Hol kapható a legnormálisabb?