Nekünk Ladó utónévkönyvünk van, bordó, baba van az elején. Eredetileg a férjemé volt, már akkor megvolt neki, mikor még egyedülálló volt.
Molkata, ne aggódj, én minden nap, napjában 100-szor emelgetek kb 9,5-10 kg-ot (=Emit), annyi nem árthat!
Fú, Jovi, azért ezt a sok tejet sem irigylem tőled... a nagynéném is ilyen volt, napi kb. 1-1,5 l tejet adott le, még éjjel is fel kellett neki kelnie fejni, annyi volt. Több, mint 100 litert adott le fél év alatt, a végén még valami kitüntetést is kapott, meg 3000-4000 Ft-nyi jutalmat, ami '68-ban rengeteg pénz volt.
Én legboldogabb akkor leszek, ha pont annyi tejem lesz, amennyi kell majd, nem fontos, hogy több legyen, nincs kedvem fejegetni...
Gurgula, én is megrendelem majd! A homeos szereket én kihagyom, de az illóolajokat meg a gyógynövényeket be fogom vetni.
Bár Eminél próbáltam málnalevél teát inni a 36. héttől, de csak kétszer sikerült, fene rossz az íze...

.
Még valami eszembe jutott: egy ismerősöm tavaly szült, ő hívta fel a figyelmemet, hogy szülés után feküdni kell a gyerekágy első hetében (én feküdtem, kénytelen voltam a gátseb miatt is). Ő jól volt, hamar felkelt, talán már a 3. napon alig feküdt - és megsüllyedt a méhe, hiába intimtornázik azóta ezerrel. Bár lehet ez is egyénfüggő, meg idősebb is nálam, 36 éves, de nem árt vigyázni.
Mütyürke, a lányom igazán korán kezdett fogzani

.
9 hónaposan bújt ki a legelső foga... Aztán gyorsan még 5 másik, azóta sem jött több... lehet, lassan protkót kéne csináltatni?
A szülést megerősítem, főleg, aki még túl is hordja, már hetek óta másra sem vágyik, csakhogy szüljön már, esébe sem jut, hogy fájhat...
Én ehettem (szőlőcukrot, csokit), ihattam, kaptam kórházi hálóinget, a babát viszont nem tették rám, két órával szülés után kaptam meg.
Este 10-kor mentünk be, akkor szóltunk, hogy hívhatják a dookit, de nem tudom, mikor hívták, végül pont a kitolásra ért be.
Vajúdáskor néha bejött a szülésznő, de leginkább tévézett a nővérszobában, én meg ténferegtem a szülőszobai részen, egy lélek nem volt sehol. Nézegettem a vitrineket, aztán gyorsan abbahagytam, mert szike, fogó és ollókiállítás volt bennük, s vajon mire kellhetnek egy szülőszobán? Inkább nem gondolkoztam ezen...