Sziasztok, Lányok!
Nagyon büszke vagyok rátok, és mindig megbizonyosodok benne, hogy nagyon jó választás volt, hogy közétek jöttem – itt most éppen arra utalok, ahogy segitettetek Biborkának és Ágicának.
Egyszóval, szeretlek titeket!
Biborka, Ágica, üdvözöllek én is. A lányok már válaszoltak a kérdéseitekre, igy nincs mit hozzafűznöm. Remélem, még visszajösztök, és megirjátok a végkifejletet!
Little, ma hány órára mész dokihoz? Várlak az eredménnyel!
Erzsike, kivánom nektek, hogy minél hamarabb találjatok olyan lakást, ami megfelel.
A lekésett pé-vel kapcsolatban: álmodtam az egészet

– vasárnapra berajzolta a ferti a pé-t – teszek képet is a görbémről.
Eszter, remélem nem betegedtél le!!! Pihenj minél többet, és közbe irjál magadról!
Virág, olyan jó tudni, hogy azért olvasol minket – ez azt jelenti, hogy nem felejtettél el, és ha majd több időd lesz, nagyon várunk, hogy többet irjál magatokról!
Éva, jól értettem? Neked is most volt pé-d? Melyik nap? Nem teszel fel görbét?
Úgy néz ki, tényleg igazad van a görbémmel kapcsolatban: eddig úgy néz ki, hogy ez a legszebb az eddigi „pályfutásomban”

– igaz, hogy ez még nem jelent semmit, hisz láttam már gyönyörű görbéket hanyatlani, és összevissza görbét babával végződni....
Mindenképp a görbém alakulását a folsavnak tudom be, amit a dokinéni irt fel (E vitaminnal). Tényleg, meg akartam kérdezni, hogy mi a különbség az Elevit és a Folsav között?
Zora, tényleg szörnyű végigélni ezt az időszakot, de remélem, hogy többet tudsz jönni közénk, és hamarosan együtt örülhetünk az egészséges babádnak! Úgy legyen!!!!
Mo, nem az számit, hogy mi volt a kaja, hanem a hangulat

– azon gondolkozok, hogy én is ki kellene próbáljam

– a mákos tészta nagyon beválna a páromnál
Titi, várlak a mai helyzetjelentéssel!
Petra, vonalzót csinálhatsz a
www.tickerfactory.com oldalon, majd a végén a BBc Cod-ot bemásolod a profilodban található aláiráshoz. Azt nézd meg, hogy legyen bejelölve, hogy mindig betegye az aláirásod. Ha nem igazodsz el, nyugodtan kérdezz!
Hú, lányok, tényleg nagyon sokan vagyunk, igy nem tudok mindenkinek irni.
Azért mindenkit puszilok!